You are on page 1of 6

KERTAS KERJA PERTANDINGAN CATUR MSSD LAHAD DATU 2012

: : : 6hb Mac 2012 – 9hb Mac 2012 7. Memupuk semangat kesukanan di kalangan murid-murid.30 pagi – 5. Tarikh Masa Tempat Objektif 1. 5. pertandingan ini juga dapat melahirkan murid-murid yang mempunyai keyakinan diri yang tinggi serta dapat memperkembangkan lagi potensi dalam diri mereka dengan lebih menyeluruh. Mencari bakat-bakat baru dalam permainan catur melalui pertandingan. Melahirkan murid yang mempunyai ketahanan jiwa dan mental. 2. 6. 4. Selain melahirkan bakat-bakat baru dalam permainan catur. Lahad Datu Sasaran Murid-murid di bawah umur 12 tahun Anggaran Perbelanjaan (Rujuk Lampiran A) Struktur Organisasi (Rujuk Lampiran B) .Kertas Kerja Pertandingan Catur MSSD Lahad Datu 2012 Pengenalan Program ini akan dijalankan dengan tujuan untuk mencungkil bakat-bakat baru dalam bidang permainan catur dan seterusnya untuk mencari murid-murid yang layak untuk mewakili daerah Lahad Datu ke peringkat yang lebih tinggi. Memantapkan diri murid supaya mempunyai disiplin diri yang tinggi. Matlamat Matlamat pertandingan catur ini adalah untuk mendedahkan murid-murid yang mengambil bahagian kepada peraturan-peraturan permainan catur.00 petang Sekolah Menengah Kebangsaan Sepagaya. Membiasakan murid-murid dengan peraturan permainan catur. 3. Melahirkan murid-murid yang berbakat dalam permainan catur.

Sahabat II (Anjung Teduh) Disahkan oleh: _______________________________ Puan Fatimah N. K. K. K. Disediakan oleh: _________________ Encik Azman Bin Arwie Pengerusi Kelab Permainan Catur S. K. Sahabat II (Anjung Teduh) Diluluskan oleh: ____________________ Encik Rajid Bin Abd Rashid Guru Besar S.Senarai Nama Murid Yang Menyertai Pertandingan (Rujuk Lampiran C) Penutup Diharap program ini berjaya mengikut perancangan yang telah ditetapkan. Sahabat II (Anjung Teduh) . Binti Mohd Yunus Khan Penolong Kanan Ko-Kurikulum S. Semoga program ini mendapat sokongan dan bantuan daripada pihak pentadbiran sekolah serta ahli-ahli Kelab Permainan Catur yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam menjayakan program ini.

Lampiran B Struktur Organisasi Pertandingan Catur MSSD Lahad Datu 2012 PENGERUSI Puan Hajah Juriah Binti Ahmad (Pengetua Cemerlang SM Sains Lahad Datu) TIMBALAN PENGERUSI Encik Mohd Puzi Bin Othman NAIB PENGERUSI I Puan Wong Vui Hang NAIB PENGERUSI II Encik Ahmad Bin Mat Ali PENYELARAS Encik Hamdi Bin Musin SETIAUSAHA Cik Halimaton Binti Abu Bakar AHLI JAWATANKUASA KECIL A) Pengerusi Teknik Encik Saharudin Latuwo B) Pendaftaran Encik Mohd. Yaakub C) Susunan Meja/Kerusi Cik Tan Kui Gek D) Hadiah/Sijil Cik Kamilah Mohd. Saidi E) Jurugambar Unit Bestari . Faisal Bin Mohd.

Lampiran C Senarai Nama Murid Yang Menyertai Pertandingan Catur Peringkat Daerah Lahad Datu 1. 4. Asmawati Binti Asmara Arzailee Bin A. Rahim Azmie Bin Mohammad Mohd. Salban : : : : 6 Pintar 6 Cerdik 6 Cerdik 6 Cerdik . Faizal Bin Mohd. 2. 3.

Berikut adalah maklumat berkaitan pertandingan tersebut sebagai rujukan tuan : Tempat : Sekolah Menengah Kebangsaan Sepagaya. Sekian. Saya yang menurut perintah. 4. diharapkan agar pihak tuan dapat memberi pertimbangan terhadap perkara tersebut. MEMOHON PERUNTUKAN PERTANDINGAN CATUR MSSD LAHAD DATU 2012 Perkara di atas adalah dirujuk.k.Sekolah Kebangsaan Sahabat II Peti Surat 61700 91125. Lahad Datu Tarikh : 6 Mac 2012 Masa : 7. Kami Tarikh Guru Besar Sekolah Kebangsaan Sahabat II Tuan. (AZMAN BIN ARWIE) Pengerusi Kelab Permainan Catur Sekolah Kebangsaan Sahabat II Lahad Datu. terima kasih.fail .00 pagi hingga 5. Sabah s. Lahad Datu Sabah Ruj. 2. . Oleh itu. Segala perhatian dan kerjasama daripada pihak tuan amat kami hargai serta di dahului ucapan terima kasih.kerani sekolah .00 petang : : 5 MAC 2012 3. Berikut disertakan maklumat berkaitan dengan perbelanjaan yang diperlukan untuk menjayakan majlis tersebut.