You are on page 1of 4

TUNKAR CHANGV AWN

Remruat leh hriatna dik hi ka ta ani a; Hriat thiamna ka ni a, chak tak ka ni. - Thufingte 8:14 EMMANUEL AFTER CARE CENTRE
Bethel Veng,Champhai Mizoram : 796321 Phone: 9612194537

for
Vo l u m e VII I s s u e - 427 Date : 23th September 2 0 12 ( Sunday ) A m a n t h l a k h a t a h R s . 20/ -

Hlawhtlinna chunga thuneitu ni tur chuan mahni inthunun thei mi nih a ngai. - Self.
Home Crusade emaw Tawngtai leh Individual Counselling mamawhte tan koh/pan theih reng kan ni e. Cont; 9612194537

KA TIH NGAILOH TUR TE

TRUE JOKES

KOHHRAN
-C.Hranghluna. hian Rev.PC.Lalnunzira`n Tin, sipai za hotu chuan, Lalpa, ka in chhung i luhna tlak a ni lo ve; thupui, I puanin te zauh thu chauh sawi la, ka naupang a dam mai ang. rawh tih thuchah a sawi - Matthaia 8:8 ang. Nu leh pa te hian kan fate hi Krista ke bulah kan hruai a pawimawh hle. Fate kan thununna kawngah pawh hian, keimahni thuneihna leh kan thuhnuaia dah tumin; Bethel Kohhran-ah Camping kan fate chu kan ke bula hruai kan tum \hin a. Kan ke bulah chauh chuan kan faten Bethel Presbyterian Kohhran thleng hian Camping an nei chuan Synod Revival Speaker a, campers 92 an lut. Lalpa hmel an hmu theilo fo. Nu leh paten kan fate tana kan thil tum lian tak chu, an tana rintlak nih hi a ni. C.Lalenga, Hunter for Christ Camping hi a chhawng ruaiin Nilaini a\anga Inrinni hnihna buatsaih leh tum a ni. Ei leh in thu-ah te, damchhung khawsak ngaihtuahnaah te, thuneihna leh thiltihtheihna kawngah te, midang zawng zawng aia rintlak nih hi; kan fate tana nu leh pa kan nih UPC (NE) ten bial board nei ang kawnga kan duhthusam a ni \hin. Diktak chuan, Pathian hming hi lam fo mahila, UPC(NE) Champhai Pastor chawimawina neih a ni a, Pathian hnathawhna tur kawngka erawh kan fate tan kan hawng tak tak lo a. Pathian bial chuan Pathianni chawhnu N`Khawbung Kohhran hian ai maha mahni in dah pawimawhna hmangin kan fate, Krista ke bula hruai kan tum hian pastor quater-ah Kohhran fo \hin. pui bial board an nei ang. Tin, Rev.R.Sangthanga ruaiin Nu leh pa kan nih avangin, kan fate tan engkim pek kan duh a, engkim tihsak Inrinni khan N`Khawbung-ah Crusade an nei mek a ni. kan duh a. An tan rintlak nu leh pa nih hi kan duhber a ni \hin. Chu`ngte avang chuan Zion Kohhran-ah Camping kan chhungkuaah Pathian inpuanchhuahna tur remchang tak te, Lalpa auhna tur hun Presbyterian Kohhran Zion \an a\anga Zirtawpni thlengin pawimawh tak kan chan pawhin; mihring lama kan thiltihtheihna leh kan chakna Veng chuan Synod Revival Camping an nei a, campers hmangin, kan fate tan; keimahni leh keimahni kan in tarlang zawk tlat zel a ni. Team Speaker R.Laltlanch- 30 an lut. Zirtawp zana\anga Chuvangin kan faten, Pathian rintlakzia ngaihtuah aiin nu leh pa te rintawkna-ah rilru huaha, Go spel P enieal Pathianni zan thleng hian fol- an nghat a. Pathian aia nu leh pa an rinzawkna chuan mihring rinchhanna leh Lalpa Team ruaiin karkalta Thawh- low-up neih a ni ang. laka kalbona thinlung sual a pe thei hial a ni. Diktak chuan nu leh pa te hian Lalpa kan rin em avanga, kan fate Krista rinna kawnga buatsaih tur kan nih lam reng reng Krista Bawihte Team-in camping Speaker Upa TBC.Rotluanga ni 17 Oct`12 a\anga \anin hi kan ngaihtuah chang lo fo mai. leh a \hiante, Synod Revival New Vervek-ah camping an Kan fate nena kan inkar-ah Krista chu dintir \hin tur kan ni zawk si a. Krista Krista bawihte Team chuan nei mek. ai awh a, palai hna thawktu kan nih meklai hian, keimahni tan palai hna kan lo thawk Baptist Kohhran Champhai Pastor bial Mission Committee chuan Pathianni hmang hian Tualcheng Kohhran, ding thar an tlawh ang. He hunah

CHRISTIAN NEWS

BCM ten Tualcheng tlawh

BIBLE CHANG VANGIN AN TUAR


America Texas-a High School football team pakhat chu Bible chang inziahna banner field chhunga an kenluh avangin an district superintendent chuan inkhel thei lo turin an hrem a. He school hi Pathian awm ring lo pawlten vawiduai lo an lo hek tawh an ni ba w k . H e n g P a t h ia n awm ring lo ho hi Freedom From R elig io n Foundation an inti a, Kountze Independent School District hnenah hian an football team in Bible chang inziahna banner an ken thin chu titawp turin an lo nawr tawh a, America hian sakhaw thliar lova kal a tum lutukna lamah he hnam lo dintute innghahna Kristianna leh Pathian chu an hlat ta zel niin a lang. Hetihlai hian Kountze Independent School District superintendent, Kevin Weldon

EMMANUEL for
: C.Hranghluna 9612194537 News Editor : Chanchinmawia 9615820416 Cir Man. : BMS Dawngliana 8575331584 Contributor: TN Vanlaltana. 9862648080
Dak a la duhtan kum khat lakman pek lawk a ngai. Tin, thuchhuah tur nei chuan hawrawp felfai tak emaw khawlchhut hmangin, Office, Emmanuel After Care Centre, Bethel Veng, Champhai ah thehluh tur a ni. Thu lut a piang erawh chhuah vek a remchang kherlo th ei .

Editor

www.champhai.net Camping hi le

Editorial

Camping hi Path ian kan hmuhna remchang tak, siamtharlehna kan channa a nih thin avangin, Kohhran hrang hranga camping neite thawm hi a ngaihnawm hle. Campers-te hian erawh Samdalism tak leh Chhurbura Sekibuhchhuak mitthla chunga, thatchhe theology hmanga; Pathian biak chauh kan thiam ang tih a hlauhawm! Rawngbawltute hmang a Pathian hmuh kan tum hi a sual hauh law. Mahni ngeia Pathian hmuh zui tum hi a pawimawh hle. Mahni a Pathian hmulo te hi, rawngbawltute haw ve leh an bo zui duh riau! El Bethel hunlai khan, zankhaw tairek thleng thlengin; Pathian zawng leh au-in, campers ten hun an hmang thin a. Pathianin mal a sawm a niang. Evan K.Hminga rawngbawlna khan kan ramah harhna a keng nasa ber hial a nih kha. Campers te hian kuangkuah chunga engkim neih kan duh a, fiah vek te, sual hnehte, nun nghet neihte, puitling tak nihte hi!Tawrhna tello chuan engmah a neih theih si loh a!

Mi \henkhat midang aia - Don Gosset zunkawng lawng nei hma riau an 1. Ka theilo tih thu hi ka sawi ngai lovang; min tichaktu Krista awm a, chutiang natna nei duh bikte ah chuan engkim ka tih theih tawh avangin. (Phil 4:13) chu: 2. Ka tlakchham thu ka sawi ngai lovang; ka Pathian chuan * Hmeichhiaah he natna hi a tam bik a, a chhan ber pakhat chu Krista Isuaa a ropuina ngahzia ang zelin ka tlakchhamna tinreng pawh pianken a ni. Hmeichhia reng reng min phuhruk sak dawn avangin. (Phil 4:19) hi andamchhung in he natna hi vawi 3. Ka hlauh thu ka sawi ngai lovang; Pathianin hlauhna thlarau hnih khat tal nei tur a ngaih an ni. min pe lova, thiltihtheihna leh hmangaihna leh rilru fel tak neihna thlarau * Hmeichhia pasal nei emaw nei min pek zawk avangin. (I Tim 1:7) kherlo pawh sex hmnang \hang 4. Ka rinhlelh leh rinna ka tlakchham thu ka sawi ngai lovang. chuan a hmang ngailo aiin he natna Pathianin mitin hnena rinna tawk a pek theuh avangin. (Rom 12:3) hi an nei awlsam zawk. 5. Ka chaklohna thu ka sawi ngai lovang; Lalpa chu ka nunna * Naupai lo tura indanna \henkhat diaphragm leh spermicidal agents kulhbing a nih avangin. (Sam 27:1) 6. Ka nuna setanan thu a neihna ka puang ngai lovang; Pathian kan tih hmang \hinah a sang hret mai thei. keimaha awm chu khawvela awm ai chuan a ropui zawk avangin. (I * Thi hul hnuah he natna hi a tam Joh 4:4) phah mai thei, hmeichhe hormone 7. Hneh a ka awm thu ka sawi ngai lovang; Pathian chuan estrogen a lo tlem tawh avangin Krista hnehnaah chuan min hruai fo thin avangin. (II Kor 2:14) zunkawng a lo danglam hret a, hei 8. Finna ka tlakchham thu ka sawi ngai lovang; Krista Isua chu hian zunkawng lawng a ti tam thei. Pathian hnen ata kan tan finnaah siam a ni si a. (I Kor 1:30) * Zunkawng lama pian\o 9. Ka damlohna thu ka puang ngai lovang; Krista vuakna fellohvanga zun a luan dan tur anga vualtea tihdam ka ni tawh si a. (Isaia 53:56) Isua chuan kan a luanloh hian a tam duh bik. chaklohnate a la a, kan nate a phur si a (Mat 8:17) * Zunkawnga lungte awm emaw 10. Ka hlauhthawnna leh ka ngaihngamlohna ka sawi ngai mipaah prostate vung vangin lovang; min ngaihsaktu Kristaah chuan ka manganna zawng zawngte zunkawng hnai a awm thei. * Zunthlum emaw natna \henkhat chu ka nghat vek tawh si a. (I Pet 5:7) Kristaah chuan ka zalen ta! taksain natna hrik a beih vena 11. Hnuaichhiaha ka awm thu ka sawi ngai lovang; Lalpa thlarau tihniam thei natna avangin a tam awmna apiangah chuan zalenna a awm thin si a. (II Kor 3:17) Ka thei bawk. taksa hi Thlarau Thianghlim in a ni. * Mahnia zung theilot e zun 12. Ka thiamloh channa thu ka sawi ngai lovang; Krista Isuaa kawngah pipe vuah annih hian he awmte tan chuan thiamloh chantirna reng a awm tawh si lova. (Rom natna hi a awm thei bawk. 8:1) Kristaah ka awm tawh a, chuvang chuan thiamloh chan reng ka Source: Hriselna hlau tawh lo.

HRISELNA

WORLD
ZUN KAWNG

Date 23th September

2012

SUNDAY

PAGE - 2

KA TIH NGAILOH TUR TE

GM Higher Secondary School a kan luhlai hian, kan account teacher hi gooda a lokal gooda a lokal ka ti mawlh mawlh a. Chutia ka tawng mawlh mawlh chu room l ehl am atangin a lo hre vek chu niin! Sir chuan min dintir ta ran mai a, midang zawng zawng hriatlai chuan, Kei hi maw Gooda chu ka nih? a ti a. An rem dik vaklo che a nih hi..! min ti zui ta zek a. A zahthlak duh khawp mai! - Goath Fetch ( I chetchhiatna kha midangte nuihpui atan rawn thet rawh le. A tak tak ni thei se, zahmawh rawngkai erawh a rem lo ang. sMs 9612194537 )

p Helicopter hian thlawhtheihna rau


rauvah danglam bikna a nei. Boruakah chesawn lovin a awm thei. Hei tak hi military operation-ah pawh an duh bikna a ni. Mahse, aircraft lam chi-ah chuan a thlawk muang ber thung. A pianhmang leh a riruang ngaihtuah chhuak hmasa bertu chu kum 1452-a piang lemziakthiam hmingthang Leonardo da Vinci a ni. A lem a ziak hmasa phawt a, a hnuah a tak pawh a siam chhin nghe nghe !

Lamtawi kan hman lar zingah hengte hi sawi hmaih chi a ni lovang. am (ante meridiem); pm (post meridiem); km (kilometre). Hengte hi full stop telin a.m., p.m., k.m., tia ziak kan hmu thin ang. A diklo tih ngawt theih nilo mahse, tunlai chuan full stop tellovin, am, pm, km, tia ziak an ching ta zawk. Tin, hawrawp tea ziak a ni tlangpui bawk.

Karkalta Nilai zan a\anga Inrinni thlengin Presbyterian Kohhran, Hunthar chuan rawngbawltu camp an nei a. Speaker atan Upa Zarzoliana leh a \hiante, Lalpa Koh

Hunthar-ah Camping
chhuah Team Synod Revival rawih an ni a. Thawh\anni a\ang hian Kohhr an mipui camp neih chhunzawm a ni ang. takah khan pakhatna a ni a. A model hi Greywater Recycle system a ni. C.Lalhmangaihzuali hi ni 23 October a, New Delhi a intihsiakna neih tur-ah Mizoram aiawhin a kal leh ang. tarlan kha, Rev.PS.Zatuanga t i h z a w k t u r a ni e. T ihsu al p alh a h nga ihd a m ka n dil e. K|P an tlawh a, Zirtawpni khan Champhaian chhuahsan a, Inrinni zan a\angin programme an hmang ang. lalhranga Ph.9856558902 emaw Upa C.Laldingliana Ph; 9862601520 ah te thehluh tur a ni. Dilna hi 29/ 9/12 ral hmain thehluh tur a ni a, 29/9/12 hian Vengsang Presbyterian Kohhran Committee room-ah interview tur a ni ang. fel a ni a. Campers 162 an lut a, Zirtawp zan a\anga Pathianni zan thleng hian follow-up neih chhunzawm a ni ang. Camping kalzel dan tur hi Kohhran committee in a rel leh dawn a ni.

Rev.C.Lalremruata fanu pakhatna


C.lalhmangaihzuali D/o Rev.C.Lalremruata, Cl-X, Bethel Mission School chuan ni 12-14 Sept`12 khan Inspire Award State Level Science Exibhition, St.Paul`s Higher Secondary School a neih zawh ZBC ten ni 7-9 sept`12 chhung a Mission Seminar, New Champhai a an hman zawh takah khan, thusawitu Evan PS.Zatuanga tia kan

Tihdikna

Venglai Branch Kristian |halai Pawl, Champhaite chuan Pathianni hmang hian Lunglei Chanmari Branch Champhai Ramthimveitute Sub-Hqtrs. ( Regn Msr 204 of 2008) chuan Golden Jubilee lawmna denchhenin Tripura, Synod Mission Field a thawk tur pakhat a la dawn a. Dil duh chuan thiamna, Kohhran lehkha, contact no..etc. thil telin Upa Van-

Venglai K|P ten Lunglei tlawh

Missionary dil duhtan

Presbyterian Kohhran Ruantlang-ah Synod Revival Speaker R.lalnunkima,Kross sipai Team ruaiin karkalta Thawh\an a\anga Zirtawpni thleng khan Harhtharlehna camp mipui pualin neih zawh

Ruantlang-ah Camping mek

leh \hin a. Entirnan; Kan fate tan hnaruak dil tur awm sela, Pathian ring chungin, Lalpa au ang aw tih ai chuan, Minister lehkha te; hmel hriat thiltithei deuhte kan dap ruai ruai a. A nihlohleh thamna leh thil felhlel tak takte hmangin, kan fate hnathawh tur kan dap sak bawk \hin. Hengte hrereng tu kan fate hian, Pathian inpuanchhuahna leh thiltihtheihna aiin nu leh pa te thiltihtheihna fello tak tak te chu an ring zawk lo thei ta lo a, tin, chutiang thil fello an hmuhte chuan Pathian laka inthlahrunna leh Pathian hlat duhna thinlung sual a siam sak fo bawk a ni. Tin, diklo taka sum leh pai kan lakluhte; \halo taka kan khawsakna te hian, kan fate nunah anchhia a thlen nasa thei hle bawk a ni. Davida fate chanchin kha ngaihtuah teh. Absaloman a unaupa Amnona a that a, a pa lalna a chuh bawk a. Amnonan a unaunu Tamari a pawngsual bawk a ni. Heng chanchin i ngaihtuah hian Davida fate hi i dem hle mai thei a, mahse Davidan Lalpa laka thil sual a tih avanga a fate hi sual an ni zawk tlat mai. Kan fate sual kan hmuh theih viau lai hian, keimahni sual erawh chu kan hmu phallo fo a, a theih ang tawkin kan tihsual chu kan thup \ang \ang zawk a ni. Famkimlo kan nihna te, tling tawklo kan nihna lai hi chu a awm reng ang. Mahse Krista avanga kan famkim tawhna te, Krista avanga kan thiltihtheihna te, Krista avanga hnehtu kan nih tawh zawkna te hi kan chhuang fo tur a ni a, chumi hmang chuan sual chu kan dodal tur a ni. Fate tana taksa mamawh kan chhawp sak avanga ti \ha hle a kan inngai te, taksa lama anmamawh phuhruk chauh hi nu leh pa tihtur emaw kan ti tlat te hi a pawi hle a ni. Kan fate thlarau lam nun atana kawng sial hna te, kan fate thlarau lam nun atana rokhawl sak hna te, Krista an hmuh theih ngeina tura Lalpa ke bula din pui hna te hi nu leh pate mawhphurhna pawimawh tak a ni si a. Kan fate hian keimahni aia Krista an rin zawk theihna tura zirtir hna hi kan tihtur pawimawh tak a ni. Ka sawinawn leh duh chu, keimahni hian Krista tan kawng kian hauh lovin, kan thuneihna leh thiltihtheihna hi kan fate nunah kan hmang nasa lutuk a. Pathian chetvelna tur leh Lalpa hnathawhna tur kawng reng kan kian ngailo fo a. Piantharna pawh Lalpan a thawhsak tura dah aiin keimahni lamin tihpianthar kan tum chawk. An tihsualah pawh Lalpan a thunun theihna tura Pathian kuta hlan ai chuan, thinur tak leh rang takin keimahni ngei hian thununna kan lekkawh zung zung \hin a ni. Keimahni aiin Lalpa hlau se la, kan thu aiin Lalpa thu awih zawk sela. Kan thununna aiin Pathian thununna ngai pawimawh zawk se a \ha ngawt mai. Chutiang tur chuan nu leh pa te hian, kan fate Krista ke bulah kan kalpui a ngai takzet a ni. Sipai za hotu hian a fa damlo chungchangah Lalpa hnathawh tur a hre hle a. A tihtheihlohzia a hrechiang a, Lalpa a pun ta ngawt mai a ni. Chutiang taka amah ringtu chu Lalpa hian lawm takin a tihdam sak ta mai reng a ni. Keini chuan kan duhdan te, kan \hahnemngaihna te hmang hian, kan fate chu Krista ke bula kal turin kan tir \hin a. Keimahni zawk hian Krista chu pun a, kan fate nena kan inkarah Krista chu ding tura kan sawm a ngai takzet tih erawh kan hre hauh si lo. Kan faten Lalpa an hmuhna tur kawngah hian, kan fate mawhphurhna aiin nu leh pa te mawhphurhna hi a nasa hle zawk a ni tih thleng hian kan ngaihtuah a pawimawh hle a ni. Tin, kan fate harsatna tawh tam tak pawh hi nu leh pa te kih hnawk a ni duh hle bawk. Fate tana mawh la ngam, Krista ke bula hruai tura Lalpa auhsak tu nu leh pa nih a ngai e. Amen.

chuan Bible changte hi naupangte rawn tih a ni a, mahse complain an dawn tak avangin duh lo hle mah se an tihtawp angai dawn tih sawiin, Supreme court in sakhuana thil reng reng chu school function ah tar a khap avangin duhthlan tur an nei lo tih a sawi tel bawk. Liberty Institute lam ve thung chuan hetianga sakhaw thil reng reng khap a nih avang hian zirlai naupangte sakhua an neihna tura zalenna dan chu an thiat mek niin an sawi ve thung a ni.

KANDHAMAL THIL THLENG CHHUI TUR MI THAR


Orissa High court judge hlui Justice AS Naidu chuan kum 2008-a Kandhamal district, Odisha-a Kristiante chunga hleilenna thleng chungchang chhuina a kaihruai dawn. Naidu hian May thlaa natna avanga boral Justice SC Mohapatra ai a awh dawn a, he chhuichiangtu pawl hi kum 2008 September thlaa din tawh niin an indin atanga thla ruk chhungin report thehlut tura tih an nih laiin vawi 5 zet chu report thehluh hun hi an tikhawtlai tawh a ni. Kandhamal district a Kristiante chunga thil thleng hi Saraswati leh a thuihhruaite an thah hnuah nasa takin a punlun a, mi za chuang thah an ni a, mi sang chuangin chenna in leh lo an neih loh phah bawk a ni. He thil thlengah hian case 73 vel chauh ziah luh a ni thung a, mi 2433 chu thu zawhfiah an nih laiin mi 452 chiahin lung in an thleng thung a ni. Kandhamal district hian tun thlengin ngai a la awh leh tak tak theih lo niin sawi a ni bawk.

BIAK INA INNEI AN PUNG ZEL


Church of England te sawi danin England-ah chuan Biak Ina inneih hi an uar thar leh tan tawh. Sapho hi chu tuipui kamah pawh innei mai thei an ni a, Biak Ina inneih kher hi a ngaisang vak thin lova, mahse nikum chhung khan England ah hian Biak Ina inneih hi a chanve dawrhin an pung a, kum 2012 khan mi 273,800 vel an inneih laiin kum 2011 ah chuan 410,000 vel an innei thung a ni. Kum 2008 khan Biak Ina inneih hi a awlsam dan turin dan siamthat a ni a, heta tang hian innei hi an pung ta zel a ni. Biak Ina inneih te hi pastor ten councelling tha tak an lo pe zel bawk thin a, Biak Ina inneih pawh tlin tawh lo khawpa inngai tawhte an han innei thei te chu tam tak chuan an nun sim phah vawng vawng pawh an awm a ni.

Lemziak kan dawng thei reng a, DK.Enterprise & Agent te leh Emmanuel Office, Bethel-ah thehluh theih a ni. Milem ziaktu ten paper fai takah fiah taka ziah ni se, tin, a thehluttu ten mahni hming leh school hming (school lut tan) chiang takin paper hnungah tarlan ni se. Hrechiang duh tan. - 9612194537 ah zawhfiah theih a ni e. - Ed.

SOFA SIAMNA LEH CASE SIAMNA HMUNPUI


Sofa mawi tak leh tunlai ber ber, design hrang hrang; hmanraw tha leh changkang tak hmangin kan siam thei reng a. Kum tam tak sofa kan siam tawh bakah a siamthiam hlirin kan thutchilh bawk. Sofa Case pawh a Case leh Coushion hriat hran loh khawpa mar tha in kan thui thei a. Motor Seat Cover kan thui thei a, Sofa chhia kan repaire thei bawk e.

Pic; Oggy and the crocawkh. Requested by: 9856757665

Bethel Sofa Siamna. Champhai Bethel Veng. Ph:9862886775/9856557720 ALMIRAH & MATTRESS, CUSHION KIMNA
Champhai District a Steel Amirah design chi hrang hrang siam thei awmchhun kan ni. I duhdan design, size leh colour rawn thlang la, i duhthusam atakah kan lo chantir ange. Tin, kan dawr L&K Store, Dawr Veng, Champhai-ah innei thar hlimte tana hman chi Mattress leh Cushion kan nei reng bawk e. Min han chhin ve ta che. Prop: Duati, Chhurahmun, Bethel Veng. Ph: 9862936461

FLEX PRINTER (BANNER PRINTER) KAN NEI TA E


FLEX PRINTER (Banner Printer) tunlai ber hmangin thlalak i duh ang tiat, Poster, Banner, Wall-paper, Signboard etc. Aizawla thawn buai ngai tawh lovin, tlawm takin kan print thei ta e. New Technology hman a nih avangin a fiah em em a, outdoor a hman theih tura duan a nih avangin, ruah leh nisa hnuaiah pawh a tlo bik hle. Tin, heng thlalak sak, photo print, certifcate, laminate, passport..etc te hi i duh anga tha in kan ti thei reng bawk e.

- Ruathlua, Design & Printing Awmpuiphei, Champhai. Ph. 9862174630 / 9615445221 HENGTE HI I MAMAWH VE EM?
Intel Core i series i5, i3, dual core, AMD series etc...kan thleng thar e. Laptop sony vio, acer, asus, hp, lenovo duhthlan tur a awm bawk e. Gaminf Playstation, Printer, Wofer, Grapics Card, Internet 3G data card leh Printer ink chi hrang hrang kan kawl bawk e. Min dawrtute free gift tha tak kan pe tel zel. - LL Computers,

Khuangluaia building,Venglai Bazar, Champhai. Ph. 9615953749 ELECTRONICS BUNGRUA CHIKIM AWMNA HMUN
Tv,Fidge, Washingmachine, handset, woofer leh electric parts, Company chi hrang hrang kut chhuak tlawmna hmun kan ni a, Warranty mumal taka kalpuina hmun kan ni bawk. Citation chi hrang hrang kan siam thei a, THLALAK fiah fai takin kan print thei e. Aizawl pan buai kher ngai lova Aizawl RATE a pek theihna hmun kan ni bawk. Min han dawr ve rawh le.

Inkhualtelem ah hianI milem chei duhzawng 9612194537 ah sms in rawn sawi la, rawn tihchhuah zel kan tum dawn nia. - Ed.

David Zothanmawia, R.No-8. PS-II. Zion Veng

Bazaar pui nu hoten chawhmeh min pe zel a, an chungah kan lawm takzet a ni.

KEIMAHNI

( Apex Bank Chhak, Dawr Veng Champhai) Phone: 9862952167 ELECTRONIC MULTI-BRAND SHOW ROOM

Two Brothers.

Laptop & Desktop COMPUTER, Mobile Phone, Digital Camera, TV, Fridge, Emmanuel rawngbawlna atana sum tuaknaEmmanuel for World Mi in a len dawnin kawngka Washing Machine, Inverter / UPS, Motor leh Inverter Battery chi hrang hrang, Laser chanchinbu, kum 2007 chhuak chhunga, Sermon, Article, Hriatzauna, inhawng sa pawh nise, door bell Hlauhawm, True Jokes, ngaihnawm zual lawrkhawm chu a bu a siam fel niin, & Inkjet Printer, Woofer, 3G/GPRS Internet Data Card, bakah electronics bungrua chi hrang hrang kimna leh tlawnna hmun. Company trained technician thiam leh Bu 1 Rs.70/- in lei theih a ni e. Lehkhabu hi K|P te, mimal thahnemngaiten min hmeh hram a tha. Hmeh t ur rintlak tak tak ten an thutchilhna hmun a nih avangin after sales service ah zawrh sak a, kan lawm em em a ni. Rawngbawlnaa ngaia min leisaktute leh a awmlohna hmunah chuan kawngka man pangngai aia sanga min leisaktute chungah lawmthu kan sawi takzet a, a harsatna a awm tlem bik. kik hram tur. Chuti a nihloh pawhin Phone: 03831 234649 (O) la leilo ten min leisak zel turin kan ngen a che u. DK Enterprise leh Becki dawr, 9862725644 (M) Vengthlangah te lei theih a ni bawk e. in awm em? tih hram hi a mawi. JK BUSINESS SERVICES, Venglai Bazar, Champhai P u b l i s h e d & E d i t e d by C . H r a n g h l u n a & P r i n t e d a t C K O f f s e t P r i n t i n g & P a p e r W o r k s , C h a m p h a i V e n g t h l a n g .