Músiques de butxaca

CONCERT Maria Coma presenta “Magnòlia” (en solitari)
DIVENDRES 5 D'OCTUBRE
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu Hora: a les 11 de la nit El nou treball de Coma és una invitació a viatjar amb ella a un país fantàstic. Es consolida com una artista intimista, expressiva i totalment bolcada a la música d’autor, a la qual suma les seves influències de la música clàssica, que contrasten amb el seu gust per experimentar amb el so. Preu entrada concert: 10 € Amb descomptes: 8 €

ÀNIMA Festival de música sacra
Àries i duos de música sacra dels segles XVII i XVIII
DIUMENGE, 7 D'OCTUBRE
Hora: a les 6 de la tarda Lloc: Església dels pares caputxins Amb Núria Mas (soprano), Joan-Eudald Castelltort (tenor) i Jonatan Carbó (orgue) Un ric i variat repertori d’àries i duos extret de les cantates, misses i cicles sacres dels grans mestres barrocs i clàssics.

Cantus Firmus.Octet vocal a veus mixtes
DIUMENGE, 21 D'OCTUBRE
Hora: a les 6 de la tarda Lloc: Església dels pares caputxins Cinc segles de grans obres de la polifonia vocal religiosa a capella. Un recorregut per l’evolució de la polifonia vocal religiosa d’Occident, des del segle d’or de la polifonia a l’avantguarda del segle XX.

CONCERT Myriam Swanson i Cesc Pascual presenten “Essa é a nossa bossa”
DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu Hora: a les 11 de la nit Una veu i una guitarra en un estat d’ànim brasiler és el que ofereixen Myriam Swanson i Cesc Pasqual en aquesta sessió íntima d'aquest primer disc “Essa E a Nossa Bossa” (La Cúpula Hse of Music). Cançons per gaudir, interpretades de manera honesta i senzilla; cançons que són plenes de veritat, de fetge, de felicitat i de ganes de transmetre. Preu entrada concert: 10 € Amb descomptes: 8 €

Programació musical d’Igualada
(tardor-hivern 2012)

Carles Viarnés i Pep Massana presenten: Stella Splendens
DIUMENGE, 25 DE NOVEMBRE
Hora: a les 6 de la tarda Lloc: Església dels Pares Caputxins Una visió actual del Llibre Vermell de Montserrat. Un dels manuscrits de música més antics del món es troba a pocs quilòmetres de la nostra ciutat...Carles Viarnés i Pep Massana ens proposen un concert on enaltir aquest llegat...

CONCERT Pedro Javier Gonzalez & Horacio Fumero
DIVENDRES 7 DE DESEMBRE
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu Hora: a les 11 de la nit Aquests dos grans músics i grans amics, amb reconegudes i extenses trajectòries i molt apreciats a Catalunya, ens presenten ara el seu duet, que viatja amb la seva música des del caràcter flamenco fins a l’horitzó de la fusió, enllaçant modernitat i tradició. En aquest nou projecte de cordes, creen una música intimista i delicada, fusionant jazz i flamenc. Horacio Fumero, contrabaix. Pedro Javier González, guitarra. Preu entrada concert: 10 € Amb descomptes: 8 € Ho organitzen: Ateneu Igualadí i Institut Municipal de Cultura d’Igualada. Hi col·labora: Ràdio Igualada, Ràdio Nova i clictv.cat. Ho patrocina: El Cafè de l'Ateneu, Williams gin i Supermas

Oratori de Nadal de Camille Saint-Saëns
DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

La música és per a l'ànima el que la gimnàstica per al cos.
Plató (427 AC-347 AC), filòsof grec.

Amb el patrocini de

Ho organitza: Institut Municipal de Cultura Amb el patrocini de Constru Valls, sl

www.igualada.cat

esdedia 938 060 319

Hora: a les 6 de la tarda Lloc: Església dels pares caputxins Amb la Coral Xalest i l’Orquestra Terres de Marca. Direcció Josep Miquel Mindán

Programació estable del teatre municipal l’Ateneu
TERRES DE MARCA Presenta LA CANTERINA
DIUMENGE, 11 DE NOVEMBRE
Hora: 7 de la tarda Preu: 18 € i 15 € Lloc: Teatre Municipal l’Ateneu Primera òpera que va compondre Joseph Haydn, l’any 1766: una òpera còmica concebuda per a ser representada en l’entreacte d’una òpera seria. L’argument presenta una jove de classe alta, Gasparina, que rep classes de cant d’un mestre que està profundament enamorat d’ella. Autor: Joseph Haydn. Direcció musical: Josep Miquel Mindán. Direcció escènica: Arnau Vinós. Intèrprets: M. Alba Cruz, Carles Prat, Eulàlia Fantova. Shelia Grados i l’Orquestra Terres de Marca. Amb la col·laboració de Microcosmos Teatre. Producció: Contrapunt Ho organitza: Institut Municipal de Cultura.

Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés presenten JAZZ'NADAL
DIUMENGE, 9 DE DESEMBRE
Hora: 7 de la tarda Preu: 15 € Lloc: Teatre Municipal l’Ateneu JAZZ'NADAL és el nou espectacle d’aquests músics amb temes originals de Mozart, Haydn i nadales populars. Les porta sempre al terreny jazzístic, on la improvisació es desenvolupa i s'encreua amb idees més actuals. Un passeig per obres emblemàtiques, conegudes per tothom, però que ara sonen diferent. Intèrprets: Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés Ho organitzen: Institut Municipal de Cultura.

OFICI DE SANTA CECÍLIA
DIUMENGE, 18 DE NOVEMBRE
Hora: 2/4 d’1 del migdia Lloc: Basílica de Santa Maria Com cada any, se celebra aquest ofici en homenatge a Santa Cecília, patrona dels músics, amb la participació de la Schola Cantorum, la Coral de Santa Maria i l’organista Lluís Victori. Ho organitza: Institut Municipal de Cultura.

Teatre de l’Aurora
CANÇONS I RIMETES 2princesesbarbudes
Hora: dissabte i diumenge a les 19 h Lloc: Teatre de l’Aurora Preu: 8 €/ 6 € En aquest espectacle, la companyia igualadina 2princesesbarbudes fa una interpretació pròpia de la música tradicional catalana amb l’ajuda d’instruments de joguina i a ritme de pop. A Cançons i rimetes, les “barbudes” estan acompanyades pel Gripau Barbamec, qui els dóna un cop de mà... i també de peus. Ells mateixos posen l’etiqueta de “música baixeta” perquè la fan amb instruments petits, sense piles i que no sonen fort; perquè la gaudeixin petits i grans. Ho organitza: Teatre de l’Aurora.

DISSABTE 29 i DIUMENGE 30 DE DESEMBRE

SANTA CECÍLIA: L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA SURT AL CARRER

Concerts, assajos i classes obertes a diferents espais de la ciutat

DEL DILLUNS 19 AL DIVENDRES 23 DE NOVEMBRE

Podeu consultar llocs i horaris al web www.igualada.cat Ho organitzen: L’Escorxador / Escola Municipal de Música d’Igualada

Santa Cecília

Jam-session
Bar Hot Blues (Gès)
DIMECRES 3 D’OCTUBRE DIMARTS 6 DE NOVEMBRE DIMECRES 12 DE DESEMBRE
Hora: a les 10 de la nit Preu: gratuït Autèntica jam-session, oberta a tots els músics de jazz que vulguin participar-hi i amb la col·laboració de professorat i alumnat de l’Escola Municipal de Música d’Igualada. Ho organitza: L’Escorxador / Escola Municipal de Música d’Igualada.

Patrona dels músics, 22 de novembre Audició LA MÚSICA DE DAVID PADRÓS
DIVENDRES, 16 DE NOVEMBRE
Hora: 7 de la tarda Lloc: Biblioteca Central d’Igualada Audició d’algunes obres del compositor igualadí David Padrós, presentades i comentades per ell mateix. Aquest acte complementa l’exposició del cicle “Els nostres músics”, que es pot visitar al vestíbul de la Biblioteca, dins de les activitats al voltant de Santa Cecília, patrona de la música. Ho organitza: IMC. Biblioteca Central d’Igualada.

Poesia i música CRÍTICA URBANA, amb Albert i Edmon
DIVENDRES, 23 DE NOVEMBRE
Hora: 7 de la tarda Lloc: Biblioteca Central d’Igualada Recital que combina la poesia i la música en directe. Concert organitzat dins de les activitats al voltant de Santa Cecília, patrona de la música. Ho organitzen: IMC i Biblioteca Central d’Igualada.

COR DE CAMBRA DEL PALAU DE LA MÚSICA Presenta MADRIGALS, LIEDER I CHANSONS
DIUMENGE, 18 DE NOVEMBRE
Hora: 6 de la tarda Preu: 22 € Lloc: Basílica de Santa Maria El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana ofereix un programa que, sota el títol “Madrigals, Lieder i Chansons”, proposa una selecció de madrigals del renaixement i del primer barroc de compositors catalans, castellans i italians, de Lieder de compositors romàntics alemanys i de Chansons franceses i italianes del segle XX, d’esperit clarament neomadrigalista. Ho organitza: Institut Municipal de Cultura.

UP A UP. EL MÈTODE
DISSABTE, 24 DE NOVEMBRE

Tradicional cantada de nadales
DIVENDRES, 21 DE DESEMBRE
Hora: 8 del vespre Lloc: plaça de l’Ajuntament Corals participants: Agrupació Coral La Llàntia; Cor de Cambra i Cor Infantil de l’Escola Municipal de Música; Coral de Santa Maria; Coral Cors Units del Casal de la Gent Gran; Coral Infantil Els Verdums; Coral Infantil Gatzara; Coral Juvenil Xalest; Coral Merlet; Coral Migto; Coral Mixta d’Igualada; Coral Exaudio; Schola Cantorum i capella de Santa Maria de la Tossa. Hi col·labora: Gremi de Flequers de la Comarca de l’Anoia. Ho organitzen: Institut Municipal de Cultura i Comissió de Festes.

MÚSICA AL CARRER
DISSABTE, 17 DE NOVEMBRE
Hora: a partir de les 5 de la tarda Lloc: plaça de la Creu Les corals de la ciutat, amb motiu de la celebració de la festa de Santa Cecília, patrona dels músics, duen a terme diverses actuacions. Ho organitza: Institut Municipal de Cultura

Hora: 7 de la tarda Lloc: Auditori del Museu de la Pell i Comarcal d’Igualada Activitat gratuïta “Up a Up. El mètode.” és un projecte teatral i musical de caire festiu, didàctic i lúdic. L’origen d’aquest projecte cal cercar-lo en la vocació pedagògica i concertista del seu autor Eduard Boleda. Després de molts anys de fer concerts, de fer classes i de presentar la viola als nens petits, va pensar de reunir en un sol format la part lúdica, pedagògica i concertista que la música i la viola ens poden donar. Ho organitza: Programa de millora del barri de Sant Agustí.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful