Asambleja ¨ speciale njeditore

¨ ¨ Deshmitareve ¨ te Jehovait
Programi 2012-2013

e

¨ Ruaj ndergjegjen!
—1 Tim. 1:19

Tema:

Paradite ¨ 9.40 Muzike ¨ 9.50 Kenga nr. 71 dhe lutja ¨ ¨ ¨ 10.00 Pse duhet ta ruajme zerin tone ¨ ¨ te brendshem? ¨ ¨ 10.15 Si ta stervitim ndergjegjen? ¨ ¨ ¨ 10.30 Si mund te jemi ‘te paster nga gjaku ¨ ¨ ¨ i te gjithe njerezve’? ¨ 10:55 Kenga nr. 107 dhe njoftime ¨ ¨ 11.05 A drejtohet vertet nga parimet e Bibles ¨ ndergjegjja jote? ¨ 11.35 Kushtimi dhe pagezimi ¨ 12.05 Kenga nr. 60 Pasdite ¨ 13.20 Muzike ¨ 13.30 Kenga nr. 43 ¨ 13.35 Pervoja ¨ ¨ ¨ ¨ 13.45 Permbledhja e Kulles se Rojes ¨ 14.15 Mos e plagos ndergjegjen ¨ ¨ e vellait tend! ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ 14.30 Te rinj te cilet durojne gjera te hidhura ¨ 14.45 Kenga nr. 115 dhe njoftime ¨ ¨ 14.55 Te ndjekim ndergjegjen e drejtuar nga fryma ¨ 15.55 Kenga nr. 65 dhe lutja
SAD-pgm13-AL