You are on page 1of 12

Presentaci curs i professionals que hi intervenen. Calendari escolar. Horari alumnes. Pagament material. Informes. Sortides. Web de Centre.

Escola: Projectes, serveis, horaris, piscina, SEP.... A.F.A. Ajuntament.

GUI

PRESENTACI CURS I PROFESSIONALS QUE HI INTERVENEN.


Tutora: Irene Torrent Educaci fsica: Carolina Daobeitia TIC : Montse Carrera. Francs: Anna Dalmases Aula d'acollida: Montse Carrera. Msica: Maria Carr. Aula Educaci Especial: Mati Geli. Religi: Nria Finestra .

CALENDARI ESCOLAR

HORARI ALUMNES 2n

INFORMES
Es lliuren a final de cada trimestre . Cal retornar signat el resguard. La valoraci es fa amb notes: insuficient, suficient, b, notable, excellent.

SORTIDES PREVISTES

L'ADREA DE LA NOSTRA WEB : http://xtec.cat/ceipnarcismonturiol/

WEB DE CENTRE

PROJECTES, SERVEIS I HORARIS.


Projectes: continuar amb el taller d'escriptura comenat el curs passat (1 hora setmanal), assessorats per la LIC. A cicle Inicial sempre es treballa com a projecte el nom de la classe que han triat els alumnes. En aquest cas ha estat els gossos. Treballar la lectura a classe, durant mitja hora diria. Es possible que aquest curs, participem en el programa de la setmana de la fruita.De tota manera es recomana portar esmorzar saludable, com a mnim de dilluns a dijous. Serveis: menjador. Horari de secretaria: dimarts i dijous de 9h a 13h i de 15h a 16,30h. Horari de direcci: dilluns de 12, 30h a 13,30h. i divendres de 15h a 16,30h. Horari per entrevistes amb els tutors: dilluns de 12,30h a 13,30h (Sempre que sigui possible ens adaptarem a un canvi d'horari)

A.F.A.
L'associaci de famlies collabora en totes les activitats de l'escola com ara: reciclatge i venda de llibres, compra de material per a l'escola, organitzaci d'activitats extraescolars apacasal, subvenci d'algunes sortides, festa fi de curs... Plataforma SOS educaci Alt Empord

S MOLT IMPORTANT QUE COM A FAMLIES EN FORMEU PART

AJUNTAMENT
Pla Educatiu d'Entorn: taller d'estudi assistit, activitats per a pares i mares, biblioteca extraescolar, activitats extraescolars per als alumnes, ...( no saben si aquest curs es far). Organitza i subvenciona sortides i activitats pedaggiques. Gestiona el transport escolar. Coordina, a travs dels serveis socials l'ajuda a les famlies amb risc d'exclusi social.

Moltes grcies per la vostra assistncia!