P. 1
Resum ORDRE

Resum ORDRE

|Views: 9|Likes:
Published by Severin Kuratli

More info:

Published by: Severin Kuratli on Oct 19, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/28/2014

pdf

text

original

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 6235 – 18.10.

2012

Aquest és un document informatiu pel qual s’estableixen les bases reguladores per a la concesió de subvencions públiques destinades al finançament d’un programa específic d’empreneduria i qualificació professional adreçat prioritàriament a joves menors de 30 anys en situació d’atur. El Programa d’acció comunitària d’aprenentatge permanent 2007-2013 té per objectiu contribuir mitjançant l’aprenentatge permanent al desenvolupament de la Comunitat com a societat del coneixement avançada, amb un creixement econòmic sostenible, amb més i millors llocs de treball i més cohesió social. Aquest programa té per finalitat qualificar i millorar l’ocupabilitat dels/de les treballadors/ores, amb especial atenció als joves menors de 30 anys que es trobin en situació d’atur, mitjançant projectes formatius que incloguin accions formatives d’emprenedoria, vinculades a certificats de professionalitat, o la capacitació professional regulada per normativa específica, ajustades a les necessitats del mercat de treball i que atengui els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses. Les subvencions són per als seguents projectes :

• • • •

Projectes d’emprenedoria Projectes d’agrària Projectes de construcció Projectes d’indústria Projectes de serveis

Poden sol·licitar les subvencions destinades al finançament dels projectes formatius convocats, els centres i entitats de formació degudament acreditats i inscrits en el Registre de Centres i Entitats de Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya. Sol·licituds i termini de presentació 1. El termini per a la presentació de sol·licituds dels projectes formatius serà de 15 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta Ordre en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. (18.10.2012)

2. Els centres i entitats que vulguin impartir accions formatives vinculades a les especialitats detallades als annexos 2 i 3, han d’estar homologades en les especialitats sol·licitades en el moment que es publiqui la convocatòria. En cas que no ho estiguin, només es tindran en compte per aquesta convocatòria els centres i entitats que hagin registrat la sol·licitud d’homologació com a molt tard 15 dies abans de la publicació d’aquesta Ordre. 3. Les sol·licituds de subvenció per al finançament dels projectes formatius han d’anar adreçades al/a la director/a del Servei d’Ocupació de Catalunya. 4. Les sol·licituds s’han de presentar de forma electrònica mitjançant l’aplicació informàtica que està a disposició dels sol·licitants a la pàgina web del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (www.conforcat.cat), dins del termini establert. La documentació que acompanya la sol·licitud que per la seva naturalesa no pugui ser lliurada telemàticament s’ha de presentar a la seu del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (carrer Llull, 297-307, Barcelona) a la xarxa d’Oficines de Gestió Empresarial, que es poden consultar a la pàgina web http://www.gencat.cat/oge/oficina/xarxa/index.html o al registre de qualsevol de les dependències del Servei d’Ocupació de Catalunya següents: Direcció Territorial de Girona: plaça Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona. Direcció Territorial de Lleida: carrer General Britos, 3, 25007 Lleida. Direcció Territorial de Tarragona: carrer Pompeu Fabra, 1, 43004 Tarragona. Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a les Terres de l’Ebre: carrer de la Rosa, 9, 43500 Tortosa.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->