Cum se face broasca din hârtie? Urmariti imaginile si explicatiile pentru a face o broasca din hartie.

Iata o lectie de origami! :D In cazul in care nu reusiti scrieti comentariu si spuneti pana la ce numar ati reusit sa parcurgeti lectia...

1. Se ia o foaie de hârtie A4 sau asemănătoare (e bună şi de caiet). 2. O indoim astfel incat sa obtinem un patrat. (Vezi punctul 2) 3. Ok. Foaia e indoita... 4. Taiem sau rupem partea hasurata in imagine... Ideea e sa ramanem cu patratul. 5. Am taiat. Avem deci un dreptunghi care nu ne va folosi... si patratul din care facem broasca. 6. Deschidem patratul. 7. Indoim si pe cealalta diagonala... 8. Patratul e indoit pe diagonale. 9. Impingem foaia din cele patru directii astfel incat marginile foii sa se apropie de intersectia diagonalelor... Vezi punctele 10 si 11.

Ok. Intoarcem si apasam ca in figura..... 23. 18..... 24. Gata.. 11. 16... Indoim in jos ca in figura. 20. 25. 27. Intoarcem broasca in pozitie normala.. Indoim cele doua colturi in sus. Impingem.. 15.. Facem broasca sa sara. Indoim in jos. 14. Indoim ca in imagine. 19. Acum se fac picioarele. Aproape a iesit.. Apasam triunghiul rezultat. 22. 13. :D 21.. Intoarcem pe cealalta parte. Ok. Broasca sare! Ai reusit? Trimite mai departe link-ul acestui blog! Toata lumea trebuie sa stie cum se face broasca din hartie! :D . 12..10. 17.. Atentie la cum se indoaie... 26.... Si celalalt viitor picior. Indoim totul in sus prin locul marcat..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful