Fals tratat de ...

revenire

Dacă Isus revine, să revină, Dar poate mai încet și mai ...apoi, Suntem și noi un bulgăre de tină Cu zăbovirea noastră de noroi.

E maximă alerta la sfințire: ”Puneți-vă la punct cu viața voastră!” ”Și faceți totul numai cu iubire”, Se-aud lozinci la uși și la fereastră.

Ne speriați cu ”Domnul vine iară”, Și ” judecata vine cu grăbire”, I-adevărat că lumea e spre seară, Dar nu ne-amenințați cu-această știre.

Dacă Isus revine, e un grafic Cu semne mari și cu evenimente Care așteaptă să pășească-n trafic, Mai e până atunci, festina lente!

Nu v-agitați creștini cu vorbe mari Strigând după reformă și trezire,

E-o căutare de senzații tari, Stârnită fals chiar de a noastră fire.

Dacă Isus revine, nu-i problemă El este bun cu noi, e viața grea, ”Bine rob bun”, va spune , e-o cangrenă La inimă, dar merge și așa.

Dacă Isus revine, să revină Dacă-i posibil , când am vrea și noi, Încă mai dăm examenul de vină, Deci programăm și ziua de apoi.

.....................................................

”Eu vin curând”, se-aude-o șoaptă blândă Și-un bubuit alături de pași sfinți, ”Știu că ți-e viața râncedă și scundă, Dar poți să fii strigat chiar printre prinți.

Eu vin curând să-Mi iau câștig din jertfă Și nu mai măslui venirea Mea, Nu micșora din cumpănă și efă Deși țărână ești , tu poți fi stea.

Este târziu prieteni, e târziu Și nu mai pot să stau în Cerul Meu,

Te vreau un om născut din nou și viu, Eu viu deja să iau ce este-al Meu.

George uba

16 XII 2011

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful