P. 1
Television Across Europe (2008) - Albanian Translation

Television Across Europe (2008) - Albanian Translation

Views: 28|Likes:
Published by OSFJournalism
Televizioni në Europë: Raportet vijuese 2008 -- Shqipëria
Televizioni në Europë: Raportet vijuese 2008 -- Shqipëria

More info:

Categories:Types, Research
Published by: OSFJournalism on Oct 24, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/28/2013

pdf

text

original

Në anglisht

IREX, Media Sustainability Index 2005 – Albania, IREX, Washington D.C., 2006.

IREX, Media Sustainability Index 2006 – Albania, IREX, Washington D.C., 2007.

Në shqip

KKRT, Vlerësim i të Ardhurave të Reklamave nga Monitorimi, prill–maj 2005.

KKRT, Raporti Vjetor 2006 në Kuvendin e Shqipërisë.

RTSH, Raporti Vjetor për Veprimtarinë e RTSH 2006.

Buletini i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Tremujori i Parë, 2007.

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë, “Mbrojtja në punë dhe sigurimi social i punonjësve të
medias, një domosdoshmëri për shtypin e lirë.”

SHQIPËRIA

47

EU MONITORING AND ADVOCACY PROGRAM (EUMAP)

MEDIA PROGRAM

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->