CUM AM LUCRAT A.

Am folosit pentru editare mediul de dezvoltare JCreator - Am editat codul pentru afisareDatePersonale1

- Am editat codul pentru afisareDatePersonale2

- Am dat comanda Build File, pentru crearea fisierului afisareDatePersonale1.java

-

Am configurat ce fisier va rula si conditiile de rulare

- Am dat comanda Run File

- Rezultatul se vede in General Output

-

Pentru afisareDatePersonale2 am configurat ce fisier va rula si conditiile de rulare La Set Run Time Configuration\Main(…) am editat toate cele 7 argumente arg[0]-arg*6+ pe care le “asteapta” metoda main.

- Am dat comanda Run File - Rezultatul se vede in General Output

-

Pentru afisareDatePersonale2 am configurat ce fisier va rula si conditiile de rulare La Set Run Time Configuration\Main(…) am editat doar 6 argumente arg*0+-arg[6] (am omis arg*2+) pe care le “asteapta” metoda main.

- Am dat comanda Run File - Rezultatul se vede in General Output (sau executat instructiunile din conditia IF pentru arg.length<7 „adevarat”).

- Am copiat fisierul afisareDatePersonale1.class din directorul C:\Documents and Settings\DOREL\My Documents\JCreator LE unde la „pus” JCreator in directorul C:\Temporar_java, unde il „vede” executabilul java si l-am rulat din linia de comanda.

- Am copiat fisierul afisareDatePersonale2.class din directorul C:\Documents and Settings\DOREL\My Documents\JCreator LE unde la „pus” Jcreator in directorul C:\Temporar_java, unde il „vede” executabilul java si l-am rulat din linia de comanda, precizand in linia de comanda si cele 7 argumente inainte de lansarea in executie.

B. Am folosit pentru editare Notepad. - Am editat codul pentru afisareDatePersonale1.txt, i-am schimbat extensia din .txt in .java (afisareDatePersonale1.java) - Pentru compilare am rulat javac.exe (javac afisareDatePersonale1.java) din linia de comanda. - In urma compilarii am obtinut fisierul afisareDatePersonale1.class pe care l-am rulat cu java.exe (java afisareDatePersonale1).

- Am editat codul pentru afisareDatePersonale2.txt, i-am schimbat extensia din .txt in .java (afisareDatePersonale2.java) - Pentru compilare am rulat javac.exe (javac afisareDatePersonale2.java) din linia de comanda. - In urma compilarii am obtinut fisierul afisareDatePersonale2.class pe care l-am rulat cu java.exe (java afisareDatePersonale1 Rus Dorel Timisoara Bujorilor 33 E), am omis „varsta” la prima lansare in executie, apoi la a doua rulare am precizat toate cele 7 argumente ale metodei „main”.

- Pentru a posta pe http://ideone.com am creat un cont ( pentru a putea crea, edita, sterge, etc. coduri online) si iata rezultatul: afisareDatePersonale1

afisareDatePersonale2

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful