You are on page 1of 2

Europass Fnykp helye (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.

) nletrajz
Szemlyi adatok
Vezetknv(ek) / Utnv(ek) Vezetknv(ek) Utnv(ek) (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.)
Cm(ek) Telefonszm(ok) Fax(ok) E-mail(ek) llampolgrsg Szletsi dtum Neme Hzszm, utca, irnytszm, vros (kzsg), orszg (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) Mobil: (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.)

(Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.)

Betlteni kvnt munkakr / (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) foglalkozsi terlet Szakmai tapasztalat
Idtartam Foglalkozs / beoszts Fbb tevkenysgek s feladatkrk A munkltat neve s cme Tevkenysg tpusa, gazat Kln tntessen fel minden a plyzat szempontjbl fontos betlttt llst, a legutbbitl kezdve s visszafel haladva. (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.)

Tanulmnyok
Idtartam Vgzettsg / kpests Fbb trgyak / gyakorlati kpzs Oktatst / kpzst nyjt intzmny neve s tpusa Orszgos / nemzetkzi besorols (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) Kln tntesse fel a plyzat szempontjbl fontos tanulmnyait, a legutbbitl kezdve s visszafel haladva. (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.)

Egyni kszsgek s kompetencik


Anyanyelv(ek) Egyb nyelv(ek) nrtkels
Eurpai szint (*)

Nevezze meg anyanyelvt (ha tbb van, mindet sorolja fel, ld.: kitltsi tmutat.) Szvegrts
Halls utni rts Olvass Trsalgs

Beszd
Folyamatos beszd

rs

Nyelv Nyelv
(*) Kzs Eurpai Referenciakeret (KER) szintjei
oldal 1/2- nletrajz Vezetknv(ek) / Utnv(ek) Tovbbi informcik az Europassrl: http://europass.cedefop.europa.eu Eurpai Uni, 2002-2010 24082010

Trsas kszsgek s kompetencik Szervezsi kszsgek s kompetencik Mszaki kszsgek s kompetencik Szmtgp-felhasznli kszsgek s kompetencik Mvszi kszsgek s kompetencik Egyb kszsgek s kompetencik Jrmvezeti engedly(ek)

Ismertesse ezeket a kompetencikat s jelezze, hol sajttotta el ket. (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) Ismertesse ezeket a kompetencikat s jelezze, hol sajttotta el ket. (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) Ismertesse ezeket a kompetencikat s jelezze, hol sajttotta el ket. (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) Ismertesse ezeket a kompetencikat s jelezze, hol sajttotta el ket. (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) Ismertesse ezeket a kompetencikat s jelezze, hol sajttotta el ket. (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) Ismertesse ezeket a kompetencikat s jelezze, hol sajttotta el ket. (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) Itt tntesse fel, rendelkezik-e jrmvezeti engedllyel, s ha igen, nevezze meg a kategrijt. (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.) rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.)

Kiegszt informcik Itt tntesse fel az egyb fontos informcikat, pl. kontaktszemlyek, referencik, stb. (Trlje a Mellkletek Sorolja fel a csatolt mellkleteket. (Trlje a rovatot, ha nem szksges, ld.: kitltsi tmutat.)

oldal 2/2- nletrajz Vezetknv(ek) / Utnv(ek)

Tovbbi informcik az Europassrl: http://europass.cedefop.europa.eu Eurpai Uni, 2002-2010 24082010