E recomandat să ai în permanenţă plasturi la tine - nu ştii niciodată când o să te îndrăgosteşti din nou. Ne-am obişnuit să facem lucrurile pe jumătate.

O să ne prindă sfârşitul cu începutul neterminat. Cei care devin fantome înainte să moară ajung să se bântuie pe ei înşişi. Regret doar oameni alături de care nu m-am întâmplat. Cuvintele "ce-ar fi fost dacă" sunt pentru sinucigaşi. Dumnezeu ne-a greşit încă de la început - ne-a pus măduvă în loc de suflet în oase. Avem feţe ca să le ascundem, picioare ca să fugim, mâini ca să împingem şi cuvinte ca să nu ne spunem nimic. N-o să te găseşti niciodată în faţa unei oglinzi. Nu e nevoie să te ascunzi dacă nu te mai caută nimeni. Tăcerea răspunde, nu şi explică. Nu e nimeni alături de noi toată viaţa. Nici măcar noi înşine. Aruncăm cu pietre în oameni de sticlă şi mângâiem stânci care respiră doar pe ascuns de ceilalţi. Dacă s-ar auzi ce zace în noi, ar surzi cerul. Poate noi suntem de fapt adevăratele fenomene ale naturii. Uraganele au fost cei mai buni profesori pe care i-am fi putut avea. Viaţa nu e o bibilioteca, oamenii da. Ştim pe de rost prea multe poveşti care nu sunt ale noastre. Nu încerca să-mi deschizi ochii doar pentru că tu eşti nefericit. Întunericul de la capătul tunelului n-a fost făcut pentru orbi. Batistele sunt cele mai singure obiecte de pe pământ. În caz de urgenţă vă rog să luaţi legătura cu voi înşivă.

Am renunţat de mult să te mai critic căci am înţeles că fără mine nu puteai să te ridici şi te iubesc, dar tu eşti slab şi răneşti ce iubeşti , c-aşa fac toţi, deci negi, renegi cine eşti , c-aşa fac toţi...

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful