You are on page 1of 2

Uji pijshem eshte i domosdoshem per shendetin dhe higjenen e njeriut. Pa te asnje gjallese nuk mund te jetoje.

Uji i pijshm ky thesar i planetit ton sht: burim jete, sekreti i mire qenies son

Adela Fleanc Megi Mikaela Koana

Marishta Peri Kasa Abazi Hasanaj

Dobia e ujit

Perdorimet e ujit

Riciklimi i ujit nj prpjekje e njeriut pr ta kursyer ujin si reserve jetsore

Ndihmon organizmin e njeriut te pastrohet. Eshte nje tretes I mire. Pastron gjakun. Ndihmon ne funksionimin me te mire te qelizave te trupit te njeriut.

Uji dhe fmijt