You are on page 1of 4

BUSCANT EL TRESOR

Hi

havia una vegada, fa temps, una xiqueta i un

xiquet que viatjaven pel mn i un dia sen van anar a la selva perqu tenien un mapa dun tresor. Van arribar a la selva i van vorer molts darbres. Va dir la xiqueta: -No fa un poc de por? I va dir el xiquet: -Va, anem a buscar el tresor! Va dir altra vegada la xiqueta que li deien Cludia: -B, val! I van entrar cap a dins de la selva. Aleshores van trobar una cosa que brillava i era un diamant. I va dir el xiquet que li deien lex: -Una diana! Aix vol dir que estem prop del tresor! Cludia va dir: -Qu b, ja estem prop! De sobte, van escoltar un soroll estrany que sonava com un fantasma: -Uuuuh! I es van espantar, per lex no. Era molt valent.

Per de sobte, unes plantes carnvores el van atacar i aleshores s que es va espantar. Menys mal que no els van mossegar! Van seguir el cam i van trobar quatre arbres jugant a rotllana i es van apuntar i van jugar junts. Es va acabar la can i van preguntar: -Una cosa, sabeu on pot haver un tresor? I ells van contestar: -Darrere de la muntanya hi ha una pirmide encantada per un fantasma verd que s un esquelet. Mira, tho conte tot. Resulta que el fantasma vol un tresor que est all dins, per per a que no lil furtem I ell l est buscant, per no el troba. -Anem a per ell Cludia!-diu lex. I van seguir buscant el cam, la pirmide i els va passar moltes coses. Un lle els va eixir pel cam. No els va atacar. Era un lle molt amable que parlava i els va portar al cim de la muntanya. Des dall es veia la pirmide. lex va dir: -Ja estem quasi! I van sentir altra vegada el soroll, per era ms fort. -Ja estem quasi prop!-va dir lex.

I van pegar un pas i el lle va dir que no podia anar perqu tenia moltes coses que fer. lex li va preguntar: -Per, per qu te nhas danar? -Perqu vaig a cridar a tota la selva per a que busquen tamb.-va dir el lle. -Val, aix tenim ms ajudants.- va dir Cludia.

-Bo, val!-va dir lex. Aix s que van anar tirant fins que estaven enmig de la muntanya i es van parar. -Ja no tenim menjar!-va dir lex. -Aix no s un problema. Podem agafar cocos i pltans!-va dir Cludia.

Ja estaven prop de la pirmide. Cludia estava decidida a entrar. lex li va dir que no perqu potser hi havien sensors lsers. Menys mal, quasi toca un! Un poc ms i vnen tots els fantasmes! I no tenen reforos! -Val, val, anir ms amb compte! -No passa res, tranquila. Van saltar i van entrar dins sense cap problema. Van fer ms trampes, per en ninguna van caure. De sobte, hi havia una que es va obrir on hi havien lleons molt famolencs. Amb molta rapidesa van eixir deixa. Tamb hi havien fletxes que quasi els atravessen el cos i aix, aix van arribar al tresor. Van lluitar i van acudir tots els animals de la selva: lleons, micos, Fins que van morir els fantasmes i qui manava va ser engolit per un remol blanc. No sabien all que era. I sen van anar a la selva i es van acomiadar tots i van repartir els diners. I conte contat, conte acabat. Alcia Castell Sempere 3r

You might also like