P. 1
Pacific Exterior Nl

Pacific Exterior Nl

|Views: 1|Likes:
Published by Bert Kok

More info:

Published by: Bert Kok on Nov 21, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/06/2013

pdf

text

original

Pacific

Pacific Exterior verenigt elegant design met hoge flexibiliteit. De lichtgebogen lijnen en de perfecte afwerking creëren een beeld dat opvallend en uitnodigend is.

Exterior

Pacific

Pacific Exterior is een unieke verschijning in elke omgeving. Het is ideaal voor buitengebruik en biedt ontwerpers goede mogelijkheden het imago van een bedrijf of organisatie in de bewegwijzering uit te dragen.

Veelzijdig systeem
Pacific Exterior geeft keuzevrijheid. Vrijstaande aanduidingen kunnen als zuil en op staander worden gerealiseerd. Daarnaast zijn diverse vrijhangende, haakse en muurbevestigde uitvoeringen leverbaar. Het gebogen tekstoppervlak kan zowel bestaan uit een enkel paneel als uit een combinatie van wisselbare panelen.

Hoge kwaliteit
De constructie is afgestemd op extreme weersomstandigheden en is in hoge mate vandaalbestendig. De panelen zitten stevig vast door middel van een verborgen vergrendeling. Het aluminium wordt duurzaam gemoffeld in kleur, zodat het onderhoud beperkt kan blijven tot een periodieke schoonmaakbeurt.

Uniformiteit
Pacific Exterior is een compleet modulair bewegwijzeringssysteem dat mensen op consistente wijze vanaf de entree tot aan de voordeur begeleidt. Uiteraard beschikt Modulex ook over lichtgebogen systemen voor een aansluitende binnenbewegwijzering.

Exterior

Pacific

Muurbevestigd bord

Dwarsbevestigd paneel

Wandpaneel

Vrijstaand paneel

Voor de sfeer, voor meer effect of gewoon voor het verbeteren van de zichtbaarheid in het donker kunnen alle aanduidingen aangelicht worden met behulp van speciale grondspots. De grondspots zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Door plaatsing buiten de zuilen blijven de spots gemakkelijk voor onderhoud bereikbaar.

Zuil op staander

Zuil op plint

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->