You are on page 1of 3

EL MISTERI DE LA MUNTANYA

Hi havia una vegada unes xiquetes que es deien:


Diana, Vernica, Anna, Carla i Alicia. Totes juntes se nanaven a la muntanya de Mariola. Quan ja estaven dalt de la muntanya van veure un animal molt estrany. Era com un caragol gegant! Vernica va dir: -Quin caragol! s ms gran que un elefant! Diana va aferir: -Estic sorpresa de que existisca! Anna va dir: -Jo tamb ho estic! -Calleu! va dir Carla. Esteu posant-me el cap com un bombo! Per quan Carla va veure el caracol, va dir: -Oblideu el qu he dit! -Correu! va dir Alicia amb un crit. -Ajuda! va exclamar Anna. -Para Gisqui! digu alg. De sobte digueren totes alhora: -Ufff! Qui eres tu? Ella li va contestar: -Sc Fauna, la fada dels animals. Qui sou vosaltres?

Aleshores, cadascuna va dir el seu nom. De sobte, va aparixer Olivia, la bruixa de les ombres. Quan Olivia estava buscant la seua vareta mgica, Gisqui la va agafar amb la boca i la va tirar molt lluny. Desprs va aparixer una rabosa, un llop i un crvol. Tots junts es posaren a caminar. -Estic cansada! va dir Vero. -Ja falta poc! va afegir la rabosa. -Com s que pots parlar? li va preguntar Vero. Ella li va contestar: -Perqu tinc un collar magic. -Uau! s increible! -va dir Anna. -I tu qu et pensaves? li va respondre Fauna. -Mireu quin llac ms gran! va dir Alicia. Ah viuen les sirenes. Podem entrar? -Val! va contestar Fauna. De sobte va aparixer Miriam, una sirena molt guapa que els va advertir que hi havia una bruixa malvada rondant pel llac. Desprs va aparixer una rabosa, un llop i un crvol. Tots junts es posaren a caminar. -Estic cansada! va dir Vero. -Ja falta poc! va afegir la rabosa. -Com s que pots parlar? li va preguntar Vero.

Ella li va contestar: -Perqu tinc un collar magic. -Uau! s increible! -va dir Anna. -I tu qu et pensaves? li va respondre Fauna. -Mireu quin llac ms gran! va dir Alicia. Ah viuen les sirenes. Podem entrar? -Val! va contestar Fauna. De sobte va aparixer Miriam, una sirena molt guapa que els va advertir que hi havia una bruixa malvada rondant pel llac. Totes juntes la van buscar i el llop la va agafar i la va portar a la pres de les fades. I conte contat, ja sha acabat i qui no salce t el cul foradat!

Diana Mart Fuster 2n

You might also like