P. 1
Winter Catalog

Winter Catalog

|Views: 27|Likes:
Published by razu1tyger

More info:

Published by: razu1tyger on Nov 25, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/14/2013

pdf

text

original

Blooming Tea - Ceai înfloritor

Crafted with care by us, blooms with passion for you!

WINTER COLECTION
Contact: Site: www.yourtea.ro E-mail: office@yourtea.ro Phone: 0721 970 852

BLOOMING TEA
GREEN TEA

Even better Thousand Days Blossom
Contine ceai verde cu ac de argint si amaranth

Ceaiul combina floarea nemuritoare de amaranth cu proprietatile ceaiului verde. Din fiecare bulb se pot obtine doua cani de ceai. Pentru cele mai bune rezultate bulbul se lasa în apa fierbinte de 8085 º C aproximativ 3 minute.

Family Happiness

Jade Dragon
Contine ceai verde cu ac de argint , crin si iasomie

Dragonul este una dintre cele mai venearate creturi din mitologia chineza. El are putere asupra vremii si aduce ploaie pentru a hrani pamantul. Totodata, jadul alb este una dintre cele mai cautate pietre pretioase, fiind simbolul regalitatii în China. Dragonul de jad alb este considerat cel mai bland si mai puternic dintre semenii sai, protejand familiile. Din fiecare floare se pot obtine doua cani de ceai.

BLOOMING TEA
GREEN TEA

Lily Fairy Tea Lovers' Bridge
Contine ceai verde cu ac de argint, amaranth, iasomie si galbenele.
Povestea de dragoste dintre un pastor si o croitoreasa este una din cele mai persistente love-story-uri din mitologia Chineza.Povestea spune ca un cioban s-a îndragostit de o zeita deghizata în croitoreasa. Desi zeitei i-a placut pastorul, dragostea lor era privita cu neîncredere în acele timpuri. Tristetea separarii le-a fost alinata de o zi pe an în care se puteau vedea. Asa ca an de an în ziua a saptea a lunii a saptea, le-a fost permis sa se întalneasca în mijlocul unui pod construit peste Raul de argint din Rai. Povestea este redata de un ceai spectaculos si plin de culoare.

Dragon Pearl

Golden Shell
Contine ceai verde cu ac de argint , galbenele si iasomie.
În mitologia chineza, însotitorul Phoenixului este Dragonul. Acesta este în mod traditional reprezentat cu o perla stralucitoare în gheara, simbolizand puterea, autoritatea si energia spirituala. Ceaiul combina frunzele de ceai verde cu galbenelele si florile de iasomie.

BLOOMING TEA
GREEN TEA

First sight love Eight Immortals
Contine ceai verde cu ac de argint, amaranth, iasomie si Semen Oroxyli
Cei Opt Nemuritori sunt zeităti tăoiste căre ău obtinut nemurireă urmănd Căleă (Tăo). Cei Opt Nemuritori trăiesc fără griji si călătoresc pe măre. Asemeni lor si îndrăgostitilor le lipsesc grijile. Acest ceăi combină frunzele de ceăi verde cu flori de iăsomie si o floăre de ămărănth.

Rising Sun Tea

Fire Phoenix
Contine ceai verde cu ac de argint , crin si amaranth.

Din nou despre Phoenix si dragon. Acest ceai combina florile de crin cu amaranthul si ceaiul verde. Crinul este un simbol al focului si învierii, în timp ce amaranthul simbolizeaza nemurirea.

BLOOMING TEA
GREEN TEA

Osmanthus Lily Falling leaves
Contine ceai verde cu ac de argint, crin si Osmanthus
Combină frumuseteă crinului cu subtilităteă florii de Osmănthus într-un tăblou de toămnă. Din fiecăre bulb se pot obtine două căni de ceăi.

Semen Oroxyli world champion
Contine ceai verde cu ac de argint , trandafir si Semen Oroxyli

Îmbinand misterul florii indiene Semen Oroxyli cu frumusetea trandafirilor, ceaiul de fata se adreseaza campionilor. Cu foarte multe proprietati curative, el aduce în prim plan schimbul intercultural.

BLOOMING TEA
GREEN TEA

Royal Lily Kingdom
Contine ceai verde cu ac de argint, crin, iasomie si amaranth.
Cu gust de regălităte, ceăiul de fătă îmbină iăsomiă cu o mirăculoăsă floăre nemuritoăre, Globeămărănth. Asemeni florii de crin oferă putere regelui. Din fiecăre bulb se pot obtine două căni de ceăi.

rul ăto – rm Dă m u ritor. ăsi o na ăg nfl es mu ai î n e eri tăec ase i of Aju ent d îț mo să ru i. im zia ai f stulu ort s m ca o e gu cel ne ale re t nțe din rie e exp

?

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->