You are on page 1of 2

L’empresa

Calmatíasacasa Gastronomia i restauració a casa teva
Es pot apostar per la innovació sense grans inversions
Calmatíasacasa és una nova fórmula de càtering en la qual acostem la gastronomia i la restauració d’autor pròpies de Restaurant Cal Matías fins al domicili del nostre client. Calmatíasacasa esdevé, així, un pas més en la direcció d’aprofundir en l’experiència gastronòmica del nostre client i on millor que a casa seva. La idea de Calmatíasacasa va sorgir a principis d’any per cobrir la demanda dels propis clients del Restaurant Cal Matías, amb la intenció de transmetre l’exclusivitat, la qualitat i la proximitat que s’ofereix al restaurant a domicili . Volem ser un referent de servei a domicili on els creadors gastronòmics i els encarregats que aquest servei es produeixi són les mateixes persones que vénen a casa, el xef i la responsable de sala; és a dir, el Matías i la Teresa . La pretensió és oferir un servei el més semblant possible al que s’ofereix al restaurant . Això implica que aquest hagi de romandre tancat quan hi ha una reserva a domicili . Fins ara Mahoma anava a la muntanya i ara la muntanya es desplaça fins a Mahoma. Per a nosaltres és un orgull tancar el restaurant per a desplaçar-nos a casa del client, doncs si no fos així el servei quedaria desvirtuat. Cuinemacasa Cuinemacasa és un dels principals serveis que oferim. Li proposem al client el menú que més s’ajusta a les seves necessitats, aquest pot ser força tradicional, quant a esquema i format –aperitiu, primer i segon plat i postres-, o qualsevol altra variant gastronòmica que es pugui crear. En les darreres setmanes des de Calmatíasacasa han observat que el producte més demanat ha estat el format lunch o aperitiu . En el servei de Cuinemacasa, els professionals de Cal Matías es desplacen a casa del client per a cuinar l’àpat, utilitzant les seves instal·lacions i infraestructures per confeccionar la proposta de menú, ja sigui de forma total o parcial . Es tracta d’un servei integral en el qual, a més de proposar el menú i cuinar-lo des de Calmatíasacasa també emplaten, serveixen i recullen . Derestaurant El servei Derestaurant és el més adient per al client que desitja comptar amb el producte gastronòmic però organitzant l’àpat ell mateix . En aquesta ocasió, des de Calmatíasacasa proposen un menú, es transporta l’àpat ja preparat a casa del client i se l’assessora amb les millors tècniques d’emplatament ja que les temperatures de conservació són molt importants . Alguns dels àpats els portem amb armaris calents, i conèixer quan els has de treure d’aquest armari és molt important, doncs algunes coses són òbvies, però d’altres no tant. D’alguna manera, ja que no hi som, hem de garantir al màxim que allò que es menja estigui en les millors condicions. Mestreacasa Es tracta d’un taller gastronòmic a domicili . El xef, Matías Delgado, es desplaça a casa del client per a desvetllar, des de la vessant pràctica, la manera de fer de Cal Matías . Es pretén que el client comprovi que els plats

34

David Delgado és fill de restauradors, el Matías i la Teresa, dels quals ha heretat la seva passió per la gastronomia . Va estudiar arquitectura a la Universitat Politècnica de Catalunya, professió que compagina amb la seva tasca com a responsable del management, la comunicació i el màrqueting de Calmatiasacasa . Amb una gran creativitat i facilitat pel disseny, el David aposta per la innovació .

www.calmatia sacasa.com info@calmatia sacasa.com t @calmatiasa casa

Calmatíasaca

sa

de Cal Matías, tot i ser una cuina d’autor, no suposen una cuina complexa . El que volem aportar amb aquest taller, a més de la part didàctica i de lleure, és que el client comprovi que amb els productes que tenim a l’abast es poden elaborar plats molt similars als que es poden degustar al Restaurant Cal Matías. Es tracta d’un taller en el qual no es donen coneixements molt alts de gastronomia, sinó molt pràctics . Són tallers dirigits tant a particulars com a empreses . Ambientacasa La decoració, l’ambientació i la cura dels detalls també es tenen molt en compte al restaurant; per tant, és un servei que també ofereix Calmatíasacasa, amb l’adequació de les instal·lacions dels clients per a tot tipus d’esdeveniments . La Teresa Vendrell et proposa un model i t’assessora sobre la millor ambientació del local . A partir d’aquí hi ha dues possibilitats, la primera en què Calmatíasacasa et prepara tot el muntatge a casa o, per altra banda, només assessora el client perquè aquest pugui fer-se’n càrrec . Per a particulars i empreses Des de Calmatíasacasa entenen la relació amb els seus clients com una amistat basada en el gaudir dels petits detalls i la gastronomia dels sentits . Els nostres clients, els nostres amics. El client particular que demana els serveis de Calmatíasacasa és un amant de la gastronomia i un apassionat dels detalls; Un client molt concret que busca un servei exclusiu i de qualitat .

Actualment estem intentant entrar en el mercat barceloní mitjançant portals gastronòmics, així com el boca-orella, que és per a nosaltres la millor forma de comunicació. Les empreses en els darrers anys han modificat el seu saber fer i la seva forma de relacionar-se . Calmatíasacasa s’ajusta perfectament a aquestes noves necessitats de les empreses . Si el restaurant es desplaça a les empreses, aquestes redueixen costos de transport, de temps, etc . Aquest és un format apte per a tot tipus d’empreses i de tots els sectors . Amb un radi d’acció que s’estén per les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, el Garraf, el Baix Anoia i el Baix Llobregat Nord, des de Calmatíasacasa no estan tancats a desplaçar-se a altres indrets .
35