You are on page 1of 2

Lempresa

Calmatasacasa Gastronomia i restauraci a casa teva


Es pot apostar per la innovaci sense grans inversions
Calmatasacasa s una nova frmula de ctering en la qual acostem la gastronomia i la restauraci dautor prpies de Restaurant Cal Matas fins al domicili del nostre client. Calmatasacasa esdev, aix, un pas ms en la direcci daprofundir en lexperincia gastronmica del nostre client i on millor que a casa seva. La idea de Calmatasacasa va sorgir a principis dany per cobrir la demanda dels propis clients del Restaurant Cal Matas, amb la intenci de transmetre lexclusivitat, la qualitat i la proximitat que sofereix al restaurant a domicili . Volem ser un referent de servei a domicili on els creadors gastronmics i els encarregats que aquest servei es produeixi sn les mateixes persones que vnen a casa, el xef i la responsable de sala; s a dir, el Matas i la Teresa . La pretensi s oferir un servei el ms semblant possible al que sofereix al restaurant . Aix implica que aquest hagi de romandre tancat quan hi ha una reserva a domicili . Fins ara Mahoma anava a la muntanya i ara la muntanya es desplaa fins a Mahoma. Per a nosaltres s un orgull tancar el restaurant per a desplaar-nos a casa del client, doncs si no fos aix el servei quedaria desvirtuat. Cuinemacasa Cuinemacasa s un dels principals serveis que oferim. Li proposem al client el men que ms sajusta a les seves necessitats, aquest pot ser fora tradicional, quant a esquema i format aperitiu, primer i segon plat i postres-, o qualsevol altra variant gastronmica que es pugui crear. En les darreres setmanes des de Calmatasacasa han observat que el producte ms demanat ha estat el format lunch o aperitiu . En el servei de Cuinemacasa, els professionals de Cal Matas es desplacen a casa del client per a cuinar lpat, utilitzant les seves installacions i infraestructures per confeccionar la proposta de men, ja sigui de forma total o parcial . Es tracta dun servei integral en el qual, a ms de proposar el men i cuinar-lo des de Calmatasacasa tamb emplaten, serveixen i recullen . Derestaurant El servei Derestaurant s el ms adient per al client que desitja comptar amb el producte gastronmic per organitzant lpat ell mateix . En aquesta ocasi, des de Calmatasacasa proposen un men, es transporta lpat ja preparat a casa del client i se lassessora amb les millors tcniques demplatament ja que les temperatures de conservaci sn molt importants . Alguns dels pats els portem amb armaris calents, i conixer quan els has de treure daquest armari s molt important, doncs algunes coses sn bvies, per daltres no tant. Dalguna manera, ja que no hi som, hem de garantir al mxim que all que es menja estigui en les millors condicions. Mestreacasa Es tracta dun taller gastronmic a domicili . El xef, Matas Delgado, es desplaa a casa del client per a desvetllar, des de la vessant prctica, la manera de fer de Cal Matas . Es pretn que el client comprovi que els plats

34

David Delgado s fill de restauradors, el Matas i la Teresa, dels quals ha heretat la seva passi per la gastronomia . Va estudiar arquitectura a la Universitat Politcnica de Catalunya, professi que compagina amb la seva tasca com a responsable del management, la comunicaci i el mrqueting de Calmatiasacasa . Amb una gran creativitat i facilitat pel disseny, el David aposta per la innovaci .

www.calmatia sacasa.com info@calmatia sacasa.com t @calmatiasa casa

Calmatasaca

sa

de Cal Matas, tot i ser una cuina dautor, no suposen una cuina complexa . El que volem aportar amb aquest taller, a ms de la part didctica i de lleure, s que el client comprovi que amb els productes que tenim a labast es poden elaborar plats molt similars als que es poden degustar al Restaurant Cal Matas. Es tracta dun taller en el qual no es donen coneixements molt alts de gastronomia, sin molt prctics . Sn tallers dirigits tant a particulars com a empreses . Ambientacasa La decoraci, lambientaci i la cura dels detalls tamb es tenen molt en compte al restaurant; per tant, s un servei que tamb ofereix Calmatasacasa, amb ladequaci de les installacions dels clients per a tot tipus desdeveniments . La Teresa Vendrell et proposa un model i tassessora sobre la millor ambientaci del local . A partir daqu hi ha dues possibilitats, la primera en qu Calmatasacasa et prepara tot el muntatge a casa o, per altra banda, noms assessora el client perqu aquest pugui fer-sen crrec . Per a particulars i empreses Des de Calmatasacasa entenen la relaci amb els seus clients com una amistat basada en el gaudir dels petits detalls i la gastronomia dels sentits . Els nostres clients, els nostres amics. El client particular que demana els serveis de Calmatasacasa s un amant de la gastronomia i un apassionat dels detalls; Un client molt concret que busca un servei exclusiu i de qualitat .

Actualment estem intentant entrar en el mercat barcelon mitjanant portals gastronmics, aix com el boca-orella, que s per a nosaltres la millor forma de comunicaci. Les empreses en els darrers anys han modificat el seu saber fer i la seva forma de relacionar-se . Calmatasacasa sajusta perfectament a aquestes noves necessitats de les empreses . Si el restaurant es desplaa a les empreses, aquestes redueixen costos de transport, de temps, etc . Aquest s un format apte per a tot tipus dempreses i de tots els sectors . Amb un radi dacci que sestn per les comarques de lAlt i el Baix Peneds, el Garraf, el Baix Anoia i el Baix Llobregat Nord, des de Calmatasacasa no estan tancats a desplaar-se a altres indrets .
35

You might also like