Constantinescu Victor-George Constantinescu Lucian Corneanu Antonio-Ciprian Danciu Andrei Bogdan Dinu Tudor Grupa 1733

-seria A-Marketing

Simulare nr. 2- Marketing Agroalimentar

4. Ce trebuie sa facem in prima zi de activitate a companiei? Ce actiuni trebuie sa intreprindem in cadrul fiecarei categorii?

“Cifra de afaceri”- Prima categorie necesara este reprezentata de achizitionarea depozitului mai exact putem sa aflam care este capacitatea de depozitare; date referitoare la rezervorul de ulei, mai exact care este capacitatea acestuia, rezervele de ulei extinse.

“Resursele” reprezinta a doua categorie, care ne ofera informatii referitoare la rezervorul de 1200 t, la viteza acestuia. Deoarece nu am cumparat rezervoare, nu putem sa cumparam combustibil.

“Reparatiile” reprezinta categoria numar trei, fiind incluse costurile pentru intretinerea motorului dar si pentru durata de aproximativ 8 zile, timp in care acesta urmeaza sa fie reparat.

Hartile”. Fiecare continet este reprezentata de cate o hartie ( 5 continente- 5 hartii). Pe langa aceste hartii, mai este si un buton prin care ne putem informa despre stocurile de marfuri din Sydney.

“Telefoanele”- categoria numar cinci. Daca vrem sa aflam totalul creditelor, banii de investitii putem sa comunicam cu banca prin intermediul telefoanelor. Primul contact pe care il avem trebuie sa fie cu banca, unde facem o asigurare pentru depozit urmand sa apelam la bursa de valori unde verificam disponibilitatea tranzactiilor.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful