You are on page 1of 2

WebQuest 1) Cercar i valorar diferents eines per a la creaci de webquests i seleccionar una eina per generar la webquest. https://sites.google.com/?

hl=es: Deixa triar plantilla. Pots modificar colors, ttol, lletra, fons.. Permet aferrar direccions URL. Eina senzilla i gratuita. Necessari registre. http://www.aula21.net/W qfacil/webquest.htm : Creaci de webquest a partir de plantilles. Es pot elegir ttol. Pots elegir continguts (procs, tarea, recursos..). Deixa possar imatges. Pots possar colors. Altres: http://www.kompozer.net/ http://phpwebquest.org/ 2) Diferenciar entre: generadors de webquest, generadors de planes web i software de creaci de web. - Generador de webqest: Una webquest s una eina que forma part d'un procs d'aprenentatge guiat, amb recursos principalment procedents d'Internet, que promou la utilitzaci d'habilitats cognitives superiors, el treball cooperatiu, l'autonomia dels estudiants i inclou una avaluaci autntica. El generador de webquest, s una pgina web en la qual, mitjanant plantilles predeterminades, et permet crear una webquest i compartir-les, si aquesta pgina disposa de servidor propi. Per exemple: http://www.orospeda.es/majwq/inicio http://www.webquest.es/crear-webquest-o-caza-del-tesoro-online http://www.aula21.net/Wqfacil/webquest.htm Les WebQuest sn utilitzades com a recurs didctic pels professors, ja que permeten el desenvolupament de les habilitats del maneig de la informaci i el desenvolupament de les competncies relaciones amb la societat de la informaci.

- Generadors de planes web: s una pgina web que et permet crear de manera senzilla una pgina web no es necessita descarregar, i publica directament. Per exemple: www.1and1.es www.sites.google.com - Software de creaci de web: Aquests programes per crear pgines web no necessiten descrrega. Programa que necessita de descrrega, per crear pgines web. No es treballa de manera online, sin que una vegada creada l'has de publicar en un servidor. Un exemple s: Bluefish que est dirigit a dissenyadors web experimentats i programadors.

3) Identificar servidors on publicar documents web. www.Dropbox.com www.scribd.com

Helena Nadal Mar