P. 1
casamea

casamea

|Views: 8|Likes:
Published by Elena Moisei

More info:

Published by: Elena Moisei on Dec 08, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/07/2013

pdf

text

original

Livingul din imagine se bucura, in primul rand, de o priveliste superba asupra gradinii inconjuratoare.

Acest lucru se datoreaza peretelui vitrat. In al doilea rand, incinta beneficiaza de lumina naturala din abundenta. Jocul de culori si finisajele se contopesc intr-un tot unitar de bun gust.

Elementul care atrage atentia este diferenta de nivel intre cele doua amenajari: diningul este situat cu cateva trepte mai sus fata de living. punctandu-se cu ajutorul nuantelor anumite zone de interes. Obiectele decorative completeaza cu succes ambientul. .In vecinatatea livingului a fost amplasat locul de servit masa. S-a mers pe aceeasi combinatie de culori calde.

.Zona vizionarilor tv iese in evidenta prin zugravirea peretelui in doua nuante contrastante. Liniile drepte se armonizeaza perfect cu liniile curbe creand echilibru. Astfel au fost amplasate cateva polite din lemn. loc special pentru mici decoratiuni interioare. Pentru ca s-a lucrat cu mare atentie. designerul a valorificat fiecare colt al incintelor.

bucataria comunica cu exteriorul casei. gazdele nu au renuntat la inca un loc de servit masa in bucatarie. .Amenajata la parterul locuintei. Masa si scaunele sunt ideale pentru servirea micului dejun intr-o atmosfera canda. Corpurile de mobilier sunt elegante si surprind prin jocul plin-gol al designului si prin nuantele contrastante. Desi exista un dining destul de generos.

Atunci cand in bucatarie iti permite spatiul poti merge pe acelasi concept de joc de culoare. Blatul de lucru a fost dispus armonios. In cazul de fata fiecare zona prezinta ceva nou. pe doua laturi ale incaperii si cuprinde tot necesarul specific unei bucatarii moderne si functionala. . Chiar si obiectele decorative sunt elegante si alese in culorile cele mai potrivite.

finisaje de calitate si nuante calde. Au fost amplasate usi culisante cu scopul de a pastra spatiul aerisit.Bucataria a fost dispusa in apropierea livingului si a diningului. ideal pentru un spatiu strict functional. Designul urmareste acelasi stil: polite pentru decor. . Pentru pardoseala s-a ales gresia deoarece este usor de intretinut.

. . acest spatiu este greu de amenajat. Piese de mobilier joase. La prima vedere..Biroului i s-a alocat o incinta dreptunghiulara. Insa creativitatea unui designer poate face minuni. canapea. polite. armonie de culori si forme. masuta si birou .

.

.

.

Dormitor .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->