You are on page 1of 4

LOTERIA DE NADAL Les famlies que heu participat a la venda de la loteria de l'escola, recordeu que abans del 15 de desembre

s'ha de fer el lliurament dels diners recollits i/o les participacions que no s'hagin venut. CONFERNCIA EDUCATIVA-ESPORTIVA La jornada del passat divendres 30 de novembre dirigida als alumnes de 3er a 6 curs, on esportistes reconeguts van explicar el seu esfor i dedicaci per aconseguir els seus reptes (la cultura de l'esfor), va estar tot un xit. La conferncia, presentada pel periodista Sergi Mas, ha estat motiu de reportatge a Rubitv i a l'Info K de TV3. ELECCIONS DEL CONSELL ESCOLAR Us informem que s'ha obert el procs electoral per renovar la meitat dels membres del Consell Escolar. En aquesta renovaci s'han d'escollir 3 representants dels pares i 3 mestres. Les persones interessades cal que passin per la Direcci de l'escola. PANERA DE NADAL L'AMPA demana la vostra collaboraci per a muntar la tradicional "Panera de Nadal", sigui portant coses o comprant els nmeros a 0,50 euros c/u. Els diners que es reculin seran destinats a la Festa de Fi de Curs. El sorteig es far el 14 de desembre al Concert de Nadal. CONVOCATRIA ASSEMBLEA AMPA Aquest mes sortir l'avs de convocatria d'assemblea de l'AMPA per al prxim 17 de gener. Es presentaran els comptes del curs 11-12, pressupost del curs 12-13 i es parlar d'aspectes funcionals de l'AMPA. COMISSI FAMLIA-ESCOLA El dilluns 3 de desembre s'ha iniciat aquesta comissi amb una primera reuni, on s'ha reflexionat sobre les repercussions de les retallades a l'Educaci. En aquesta primera reuni s'ha intentat identificar les deficincies i s'han exposats les diferentes opinions de com poder compensar-les o accions a prendre i el seu mbit. RECORDEU Ell dijous 6 de desembre s dia festiu i el divendres 7 s un dels dies escollits pel centre com a lliure disposici. Els darrers dies de trimestre (20 i 21 de desembre) es lliuraran els informes davaluaci a les famlies pels alumnes de primria. Us agrairem que des de casa feu una valoraci i reflexi del treball del trimestre conjuntament amb els vostres fills i filles. El 21 de desembre s el darrer dia lectiu del primer trimestre i es far jornada intensiva de 8:30 a 12:30 h. Pels alumnes que es queden a menjador la recollida es far entre les 15:00 i 15:30 hores. Desprs del perode vacacional de Nadal reiniciem les classes el dia 8 de gener en lhorari habitual.

RUB AL DESEMBRE
Dansa : " 25 de Setembre, la Rierada Dansa XXI.cat " Esbart Dansaire de Rub. Direcci : Anibal Gil. Diumenge 2 a les 18h30 a La Sala. " La marat de contes ". A favor de la Marat de TV3. Espectacle familiar. Diumenge 16 a les 21h a La Sala. " El poema de Nadal " de Josep Maria Segarra Diumenge 16 a les 18h30 a La Sala. " Els Pastorets, o l'adveniment de l'Infant Jess ". de Josep M. Folch i Torres. Al Casal Popular. Diumenges 23 i 30 de desembre i 13 de gener, a les 18 h. Msica : " Cantada Popular " Coral Conturbat Me Dissabte 22 a les 21h i diumenge 23 a les 18h30 a La Sala. " Concert de Cap d'Any " Orquestra Terrassa 48. Diumenge 30 a les 18h30 a La Sala. Biblioteca "Mestre Mart Tauler" Hora del Conte per a nens de 1 a 4 anys. Dies 11 i 20 a les 18 h. Hora del Conte per a nens de 4 a 7 anys. Dies 5, 12 i 13 a les 18 h. Hora del Conte en angls per a nens de 4 a 7 anys. Dimecres 19 a les 18 h. Tallers de treballs manuals per a nens de 8 a 12 anys. Dimarts 18 a les 18 h. Cicle de cinema infantil en catal. Dia 4 : Brave Dia 18 : Polar Express A les 18 hores.

Teatre :

ACTIVITATS I SORTIDES
Curs P5 Dia 5, dimecres : Biblioteca Municipal. Entre dilluns 17 i dimecres 19 : Tallers a la Fira de Nadal a Rub. Curs 1er Entre dilluns 17 i dimecres 19 : Tallers a la Fira de Nadal a Rub. Aquest mes es far una jornada de l'Esmorzar Saludable. Curs 2n Dia 4, dimarts : Museu de les Idees i els Invents de Barcelona. Aquest mes es far una jornada de l'Esmorzar Saludable. Curs 4rt Dia 14, divendres : 6 nens de 4rt C van a Rdio Rub per participar al programa : "L'aventura de la vida". Concert de Nadal Divendres dia 14 al gimns de l'escola. L'horari d'actuacions s el segent : 8h45 Actuen 4rt i P3 9h45 Actuen P5, 1er i 5 10h45 Actuen 2n i P4 15h10 Actuen 3er i 6

El passat dissabte 1 de Desembre a la Sala de Rub, van premiar a 4 alumnes de la nostra escola en el concurs del cartell de la rierada i Dal. Els/les alumnes sn: Cintia Mokuy 3rB (1r Premi), David Morales 4tA (3r Premi), Lucas Van-Doorn 2nA i Claudia Alcaraz 1rB (com a finalistes). Del cartell guanyador han escrit: "L'obra guanyadora reflecteix amb imaginaci l'univers dalini, segons ha explicat el jurat. Destaca per la composici i els colors i per la capacitat de descriure la tragdia com si fos un petit conte. El jurat en remarca tamb els impactants contrastos entre foscor i claror. L' obra guanyadora servir de base per a un cartell de la pel.lcula que dissenyar l'artista mexic Alex Figueroa." Felicitats a Cintia i a la resta de premiats !! Recordeu que podeu enviar els vostres escrits i suggeriments al correu electrnic del Butllet :

elbutlleti25@gmail.com