Setari AllDro 3G Dongle Conectarea la internet prin 3G dongle poate fi realizata doar pe tableta AllDro care ruleaza sistem

de operare Android 2.1! Setari 3G VODAFONE tableta ALLDRO 1. Se na. 2. Se 3. In ro . 4. Se deschide un File explorer pentru a vizualiza fisierele de pe memoria inter deschide fisierul wcdma.conf urmand calea etc / ppp / wcdma.conf. randul OK AT+CGDCONT=1, IP , 3gnet ,,0,0 se modifica 3gnet in apasa Meniu (tasta dreapta sus) si apoi Save.

internet.vodafone

Acum cu modemul conectat, sim-ul 3G in modem, pe ecran trebuie sa apara semnalul de gsm (in bara gri de sus). In Settings/Wireless&networks/Mobile notworks/Acces point names se apasa Meniu ( tasta dreapta sus) apoi New APN. Se completeaza NUMAI urmatoarele campuri astfel: Name: Vodafone APN: internet.vodafone.ro MCC: 226 (trebuie sa apara automat, daca nu se introduce manual) MNC: 01 (trebuie sa apara automat, daca nu se introduce manual) Se apasa Meniu (tasta dreapta sus) si apoi Save. Daca modemul este conectat si semnalul gsm apare pe ecran, in acest moment trebu ie sa apara APN-ul deja creat. Se tasteaza o data pe APN-ul creat pentru a se ac tiva (apare verde). Se scoate modemul, se restarteaza tableta, se introduce modemul dupa ce a pornit tableta si reteaua 3G va aparea. Puteti naviga in acest moment.

Setari 3G ORANGE/DIGI tableta ALLDRO 1. Se na. 2. Se 3. In 4. Se deschide un File explorer pentru a vizualiza fisierele de pe memoria inter deschide fisierul wcdma.conf urmind calea etc / ppp / wcdma.conf. randul OK AT+CGDCONT=1, IP , 3gnet ,,0,0 se modifica 3gnet in internet . apasa Meniu (tasta dreapta sus) si apoi Save.

Acum cu modemul conectat, sim-ul 3G in modem, pe ecran trebuie sa apara semnalul de gsm (in bara gri de sus). In Settings/Wireless&networks/Mobile notworks/Acces point names se apasa Meniu ( tasta dreapta sus) apoi New APN. Se completeaza NUMAI urmatoarele campuri astfel: Name: Orange (sau Digi) APN: internet MCC: 226 (trebuie sa apara automat, daca nu se introduce manual) MNC: 10 ( 05 ptr. Digi) (trebuie sa apara automat, daca nu se introduce manua l) Se apasa Meniu (tasta dreapta sus) si apoi Save. Daca modemul este conectat si semnalul gsm apare pe ecran, in acest moment trebu ie sa apara APN-ul deja creat. Se tasteaza o data pe APN-ul creat pentru a se ac tiva (apare verde). Se scoate modemul, se restarteaza tableta, se introduce modemul dupa ce a pornit tableta si reteaua 3G va aparea. Puteti naviga in acest moment.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.