THE EXPRESSIONS OF DAILY CONVERSATION NO 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 EXPRESSIONS You always have something to say Why did you say so ?

Don’t be shy I know what you want What do you mean ? She is really money minded I am still as I was I am urgent to pee Don’t get too close to them If you feel inferior, you will not succed I am so curious Take me home please You are very innocent It is up to me Tell your friend not to fuss a lot of me He is a snake in the grass I realize I am not worthy of you Who do you think you are ? From the deepest bottom of my heart I don’t have the heart to hurt your heart Don’t be afraid of him She reminds me of my ex-girlfriend You must keep your promise I am very touched by your words I will defend you to the last drop of my blood Don’t be itchy to death I feel lonely in the crowd Did you stay up last night ? That girl is a subject of conversation in this class I am sorry. I didn’t mean it MEANINGS Lo tuh ya ada aja Lo kok ngomong gitu sih ? Jangan malu” ya ! Gue tau yang lo mu Maksud lho ? Dia itu benar” mata duitan Gue masih seperti dulu Gue kebelet pipis nih Jangan terlalu dekat dgn mereka Kalau lo merasa minder, lo ga bkal sukses Gua benar” penasaran nih Tolong antarin gue pulang dong Lo tuh lugu banget ya ! Terserah gue dong Bilangin tuh temen lo supaya ga macam” ama gue Dia tuh musuh dalam selimut Gue sadar gue tuh ga pantas buat lo Lo pikir lo tuh siapa ? Dari lubuk hati gue yang paling dalam Gue ga tega nyakitin hati lo Jangan takut ama dia Dia mengingatkan gue pd mantan cewek gue Lo harus tepati janji lo Gue benar” tersentuh ma kata” lo Gue akan belain lo sampe tetes drah gue yang terakhir Jangan mati kegatalan lah ! Gue merasa kesepian ditengah keramaian Lo begadang ya tadi malam ? Cewek itu jadi bahan ceritaan di kelas ini Maaf ya gue gak sengaja

Mind your business Are you sure he will return your love ? My foot is asleep Don’t be kittenish I am broke now Why do you keep silent ? Do you still wet the bed ? She is easily offended I don’t believe your useless persuasion Be confident What a pity you are ! You mean a lot of me It means little to me Good for you but doesn’t mean good for me You deserve it I know nothing about it Whose crazy idea is it ? Why do you keep looking at me ? This is all because of you There is something behind it I am very bored here You never give up Something like that This time I will forgive you But you must remember. gue ikut dong Dasar buaya darat . lo harus ingat. Urus aja urusan lo sendiri Apa lo yakin dia bakal balas cinta lo ? Kaki gue kesemutan Jangan kecentilan lah Gue lagi bokek nih Lo kok diam aja sih ? Lo masih ngompol ya ? Dia orangnya mudah tersinggung Gue ga percaya ma rayuan gombal lo Pede aja lagi Kacian deh li Lo itu berarti banget buat gue Ini kan perkara geleng (mudah) Enak ama lo belum tentu enak ama gue Lo emang pantes mendapatkannya Gue tuh gak tau apa” tentang hal itu Ide gila siapa sih ini ? Kenapa sih lo ngeliatin gue terus ? Inikan semua gara” lo Ini pasti ada apa-apanya Gue bete banget disini Lo tuh ya kok ga ada kapok”nya Ya gitu deh Kali ini gue masih maafin lo Tapi.31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 It is not business. I will not forgive you for twice Is it OK to be ignored ? You must learn how to respect a woman I admire you very much How fussy you are I am sorry to brother you I swear I don’t have an affair with her It is said you have dated with her It is very disconnected You are nothing but a sissy If you don’t mind. I will join you What a womanizer Ini bukan urusan lo. gue ga akan maafin lo untuk yang kedua kalinya Emangnya enak dikacangin (dicuekin) Lo itu harus belajar gimana menghormati wanita Gue tuh kagum banget ama lo Cerewet banget sih lo Maafin gue ya karna dah ngerepotin lo Sumpah ! gue ga ada selingkuh ma dia Katanya lo dah jadian ya ma dia Ga nyambung banget nih Lo tuh ga lebih dari seorang banci Kalau lo ga keberatan.

67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 Like brother. you can try it next time What kind of friend you are The thief was caught red handed I was caught by the rain last night I don’t have blood enemy His mouth always waters when he sleeps Let by gones be by gones There is no place like home An eye for an eye The love triangle made them kill each other I don’t care You are more and more beautiful The grandfather makes eyes at that grandmother I know your are crazy about her You must be proud of your parents Don’t judge people by their looks Kakak dan adik sama aja Gue Cuma sekedar iseng aja kok Gue tuh suka banget ngeliat org yang rendah hati Cewek itu selalu memamerkan perhiasannya Lo tuh butuh temen tuk curhat Mereka tu udah putus Tak ada mawar yang tak berduri Kata” lo bikin dy tak berdaya (klepek”) Anggap aja rumah sendiri Siapa sih biang kerok di balik permasalahan ini ? Biar lambat asal selamat Gue suka lo apa adanya Kakek itu ompong Gue akan lakukan yang terbaik untuk sekolah ini Kami berhutang budi ama lo Jangan putus asa. like sister I just do it for fun I like to see a humble person very much She always shows off her jewelry You need a friend to share the feeling They have broken up There is no rose without a thorn Your words make her powerless Just make your self at home Who is the culprit of his case ? Slow but sure I like you as you are That old man is toothless I will do the best for our school We are indebted to you Don’t be hopeless. lo bisa mencobanya lagi lain waktu Teman macam apa lo Maling itu tertangkap tangan Gue kehujanan tadi malam Gue ga punya musuh bebuyutan Dia selalu ngences kalau lagi tidur Yang lalu biarlah berlalu Seenak”nya dikampung org msh enak dikampung sendiri Hutang nyawa dibayar nyawa Cinta segitiga yg membuat mereka saling membunuh Emang gue pikirin Lo tuh makin cantik aja ya Tuh kakek maen mata ama nenek Gue tau kalo lo tu tergila” ma dia Lo tu hrs bangga ma bokap nyokap lo Jangan liat org dari tampangnya dong .

98 99 The husband is the wife’s soulmate What love potion did you use to get her? 100 There is no love without sacrifice Seorang suami adalah belahan jiwa istri Pelet apa sih yang lo pake tuk dapetinnya ? Cinta emang butuh pengorbanan .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful