Protopop: Pr. Vasile Lãiu Telefon: 0741.026.939 Protoieria Bârlad Str.Nicolae Bălcescu nr.

10, Bârlad Tel/Fax: 0235/414201 Cod Poştal: 731183

http://www.obiectivdevaslui.ro/node/11262

Astăzi

salut Lucian

servus

no care-i treaba ? totu bine ?

adresată Protoeriei Bârlad în atenția protopopului X (nu știu cum îl cheamă ..dar crește și presiunea pe Protoerie să nu comenteze suplimentar și să purceadă la acțiune) .că oricum scriu cu intermitențe pe măsură ce-mi vin ideile ce s-a-ntâmplat? vroiam sa vorbesc cu tine mai multe chestii dar pentru inceput ma intereseaza pasii pe care trebuie sa ii fac pentru debotezare ce tre sa fac la biserica ? Scrii o cerere.. faci o copie la cererea aia eventual o scrii în două exemplare și mai faci o copie (ideea e să ai 3 bucăți) una o depui la Protoerie pe a doua ceri de la Protoerie să-ți scrie un număr de înregistrare și pe a treia i-o dai popii care te-a botezat (dacă mai trăiește) și apoi aștepți reacția (crede-mă. știi ce vreau să zic apoi. sigur . în fine. va veni repede) eventual anunți presa locală (crește amuzamentul .afli tu) și scrii în ea că dorești să fii scos din registrele BOR întrucât nu te mai simți reprezentat de această instituție și convingerile tale filozofice intră în contradicție ireconciliabilă cu filosofia promovată de dogma ortodoxă sau ceva similar.scriu un articol despre ateism și stângism super tare poti vorbi ? sau vorbim cu alta ocazie ? da.

nu fax..te descurci . ori .partea grea începe dacă ei îți refuză cererea . da ? nu o trimiți te duci tu personal cu ea aha nu poștă. te-nvăț ce să faci mai departe la protoerie trimit doar un exemplar.dar pe aia care rămâne la tine îi pui să-ți scrie un număr de înregistrare și să semneze lângă .căci trebuie să-i dai în judecată dar tu fă până aici și dacă te refuză. nu nimic te duci tu cu ea inteleg și să ai 2 exemplare la tine si cand merg acolo cu cine vorbesc ? una le-o lași lor și una rămâne la tine .ești băiat mare spui că ai o cerere și ai nevoie și de un număr de înregistrare ..ca să ai certitudinea că au înregistrat-o și că o va citi cineva ceri să vorbești ori cu un secretar. nu știu cum îi zice ăluia de preia hârtii scrise întrebi .

dacă întreabă ce cerere îi zici că e pentru protopop și că e semi-confidențial.ce ăluia de-ți poate da un număr de înregistrare eventual după aia . nu i-o dai lui în mână ..ideea e să nu-i zici ce vrei din prima că te dă afară pe ușă (iar tu nu ești fire conflictuală ca mine ca să ai inspirație de moment ce să-i zici și ce să faci) si daca ii zic ca e semi confidential schimba ceva ? 08:46 da. schimbă . sau ceva de genul .că ăia îi urăsc din ficați pe popi ăia ți-o și publică daca zice ca nu e protopopul ma intorc altadata ? sau nu trebuie sa ii dau lui in mana ca asa vad ca are un numar de telefon ma gandeam ca il pot suna sa vad daca e acolo eu am vorbit în japoneză până acum? citez din mine: „(ideea e să ai 3 bucăți) una o depui la Protoerie pe a doua ceri de la Protoerie să-ți scrie un număr de înregistrare și pe a treia i-o dai popii care te-a botezat (dacă mai trăiește)” dimpotrivă.că n-o să te fută prea tare la cap cu întrebările recomandarea mea e să înregistrezi toată conversația și dacă te fute excesiv la cap cu întrebările și te dă afară când aude ce vrei să faci iei înregistrarea și o dai presei o dai la Obiectiv .a doua sau a treia zi poți să suni și să întrebi dac-a apucat să ți-o citească ..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful