Ghidul Începătorului În Afacerile Pe Internet

În următoarele minute, o să-ţi dau un avantaj pe care 99% din cei ce se chinuie să câştige bani online nu îl au... Şi mai mult decât atât. Îţi voi arăta cum să ajungi de la zero, la o mie de dolari pe lună, chiar dacă nu ai absolut nicio cunoştinţă în domeniu. În plus, îţi voi spune cum poţi face asta RAPID! Cât mai rapid! Cum îţi pot promite asta? Pentru că acum patru ani eram fără viitor, fără bani în buzunar şi fără prieteni. Iar acum, când mă uit în spate, zâmbesc şi mă gândesc - dacă eu am reuşit, oricine poate! Eu sunt Andrei Hasna. Poţi să-mi spui Andrei. Fără „domnule”, fără „dumneavoastră”, fără pronume de politeţe. Doar Andrei. E adevărat, nu te cunosc şi nu mă cunoşti. Însă ştiu că odată noi doi eram pe acelaşi drum. La început. Şi era foarte frustrant pentru că nu aveam pe nimeni să îmi spună cu ce se mănâncă toate astea. Nu am ştiut absolut nimic despre afacerile pe internet. Tot ce ştiam e că mult lume se plângea. Spuneau că sunt ţepe şi nu merită timpul pierdut. Ei bine, nu am să contrazic pe nimeni. Imediat îţi voi explica tot. Îţi voi arăta cum să deosebeşti o afacere reală de o „ţeapă”. Dar înainte de asta, vreau să punem câteva lucruri la punct. Probabil ai intrat pe SecretulBanilor.com până acum. Din câte ai văzut, acolo scriu în fiecare săptămână articole. Fiecare din ele te va duce un pas mai aproape de obiectivul final. Care e obiectivul final? Despre asta vreau să-ţi vorbesc. Bani – cât mai mulţi bani şi cât mai repede! SecretulBanilor nu e un site care îţi spune cum să faci 20 de dolari pe lună. Nu mă joc aici. Nu mai suntem copii de 12 ani care încă mai cred că va veni Moş Crăciun şi le va lăsa cadouri sub preş.

© Copyright 2008-2010 SecretulBanilor.com

Andrei Hasna

Nu mă crezi. Şi asta se învaţă foarte uşor!  Şi nu în ultimul rând. © Copyright 2008-2010 SecretulBanilor. Pe vremea aia ştiam una şi suta: dacă vrei să faci bani din net. Asta am de gând să-ţi explic în cele ce urmează.1. Acum patru ani. Programarea web e chestia aia ce îţi construieşte un site de la zero. atunci ştii şi să faci bani. Totul cu bani făcuţi din internet.. am început să învăţ programare web. Pentru că ei au reuşit. Între timp am dat de un nene care făcea bani frumoşi din net. nu-i aşa? Hai să-ţi spun o mică poveste. E vorba de bani făcuţi cinstit şi de zece ori mai rapid decât i-ai face dacă ţi-ai deschide o firmă în lumea „reală” (cea dinafara internetului). Cu toate astea. Dacă te pricepi să deschizi calculatorul.com Andrei Hasna . Mi-a luat un an de zile. eu am reuşit şi tu ai să reuşeşti! Şi nu vorbesc despre „afaceri” în care dai mai ştiu eu ce ţepe. În primul rând pentru că:  Poţi câştiga bani pe net fără să ai un site  Se câştigă foarte bine şi din propriul site.  Banii nu se câştigă dacă ştii lucruri tehnice. Multă lume nu înţelege termenul de „afacere pe internet”.000 de dolari pe lună mi se pare o sumă rezonabilă.. să intri pe internet. tre să le ai cu ale informaticii. Dacă Ştii Să Citeşti Acest Mesaj Atunci Ştii Să Faci Bani Pe Internet Şi sunt mai serios decât infartul. poate chiar foarte mică în comparaţie cu cât câştigă alţii. Ştia programare? Nici gând! Am rămas prost când mi-am dat seama că tot ce învăţasem îmi era aproape inutil. Există sute de mii de modalităţi prin care poţi avea tot de-a gata. trebuie să ştii să vinzi. mă uitam la nenea cum mergea prin vancanţe care de care mai exotice sau îşi lua maşini care valorau cât două apartamente. Nu e nevoie să ştii cum se face unul. sau jocuri piramidale ori abureli care te lasă fără bani de mâncare la sfârşit de lună.

Trebuie să te asiguri că oamenii au nevoie de ce le dai tu. Conţinut pe care să-l adaugi pe site Asta are legătură directă cu modul în care faci bani. Unde există competiţie – unde alţii deja vând ceva. Acum. Să nu existe prea multă competiţie. De obicei dacă ai un site poţi avea mai multe feluri de conţinut: Articole scrise. eu ţi-am spus că poţi face bani şi fără să ai un site web. va trebui să vinzi ceva în afacerea ta. ai găsit numele siteului. Apoi. şi vor să cumpere. ai face numai ce vrei şi ai „lucra” de unde vrei. Să zicem „cum să slăbeşti”. În primul rând trebuie să mă asigur 2 lucruri mari şi late: 1. Într-o afacere ai nevoie să găseşti o piaţă pe care să te bagi.com . Acum ce urmează? 2. tu doar te bagi şi culegi roadele. Dacă ştii Andrei Hasna © Copyright 2008-2010 SecretulBanilor. Iar prea multă competiţie mă poate împiedica să-mi îndeplinesc obiectivul. l-ai luat. Şi nu-ţi fă griji dacă nu ştii ce trebuie să le vinzi. să ajung cel mai bun şi să fac cei mai mulţi bani. Pe internet acesta se numeşte domeniu web. Ăsta e un „job” de vis. e problema lor ). din ţărani ne tragem toţi. Un site web poţi avea totul de-a gata în maxim jumate de oră.com sau nume-nişă. E deja testat totul de alţii. Apoi s-a băgat în afacerea cu vânzarea de terenuri etc. dar care să fie căutată pe internet. Acuma că unii-s mai ţărani ca alţii. De exemplu: slabeste. acolo e loc de tine. A fost pe aia cu oile ( hahaha – nu râde. să zicem că ai găsit un domeniu profitabil. Tot ce trebuie să ştii momentan despre asta este că un domeniu e ceva de genul: nume-nişă. Vrei ca oameni să vină la tine şi să vadă că le oferi ceva. decât dacă nu ai. Pieţei ăsteia îi mai zice şi „nişă”. Inevitabil. 2. E adevărat. E ca şi cum ai sta toată ziua. Atât trebuie să ştii despre asta pentru moment.În primul rând nu o lua ca şi pe o „afacere”. E ca şi cum mi-aş alege eu o piaţă. Există o mulţime de locuri în care poţi lua articole şi să le rescrii. Şi vreau să asta cât mai repede. Iar câştigurile sunt de 10 ori mai mari dacă ai unul. Scopul meu e clar: să ajung în vârf. iei nişa asta şi începi treaba. însă după cum îţi spuneam – scopul este să faci cât mai mulţi bani. Până şi Gigi Becali are o piaţă pe care este. Am loc unde să-mi desfăşor activitatea. de ce îi zice „afacere”? Pentru că are câteva lucruri în comun: 1. îţi voi spune eu absolut tot. E mai mult o plăcere. Şi acum. Cum afli asta? Foarte foarte simplu. Toate ca toate.ro – ai inteles ideea. La o adică. Există putere de cumpărare. Nu te pricepi să scrii articole? Absolut nicio problemă. că o fi fost şi aia muncă cinstită.ro. Un fel de magazin în lumea reală. dar înainte ai nevoie de punct de desfăşurare. Acum.

le traduci. poţi lua articole scrise pe siteuri străine. Practic e aşa. messenger. e foarte simplu. Cele Mai Profitabile 3 Modalităţi Din Care Poţi Face Bani Pe Internet Ei bine. Resursele sunt nelimitate. Aşa e şi aici. în funcţie de modalitatea pe care o alegi. Dacă nu vin oamenii. Vizitatori pe site E ca şi cum ai avea un magazin.. 3.limba engleză. Cărţi. apoi le pui pe site. Poţi scrie o carte în domeniul respectiv. atunci nu o să ai vânzări. Reclamă plătită. Cum ar fi ca siteul tău să apară primul pentru în acele căutări. Reţelele sociale. twitter. sa făcute de tine.. plăteşti un site care are mulţi vizitatori. Şi aici găseşti o mulţime de resurse. Poţi adăuga videoclipe pe site – de pe youtube. trebuie să-ţi faci siteul. Te axezi pe lucrurile care merg cel mai bine. Ţi-ar intra o mulţime de oameni. De preferabil ar fi să pui şi sursa din cate te-ai inspirat. Însă. Siteuri care câştigă bani din anunţuri: © Copyright 2008-2010 SecretulBanilor. O idee bună. din care poţi aduce cât mai mulţi oameni şi cu cât mai puţin efort. rescrii.. Atât de multe.. Aici e mai simplu. Materiale video sau audio. - 3. Aşa e şi pe un site. Trebuie să ai cât mai mulţi vizitatori ca să faci cât mai mulţi bani. încât mi-ar lua zi întreagă numai să stau să le enumăr. dar ce faci cu vizitatorii ăştia? Cum îi transformi în bani? Uite-aşa. Ori materiale audio. Ok. Gândeşte-te un pic – pe google intră foarte multă lume – caută diverse lucruri.com Andrei Hasna . Da. Iţi poţi face publicitate prin facebook. Şi partea interesantă e că totul este pe gratis! 2. Ţin minte acum ceva vreme a venit cineva la mine şi mi-a zis că vrea să pună poveşti pentru copii pe site. Vizitatorii ăştia se pot aduce prin foarte multe modalităţi. Mai jos ai enumerate 3 modalităţi foarte bune de a atrage vizitatori: 1. Google. 1. să-ţi facă ţie reclamă. ok. mai ţii minte ce ţi-am spus? Tot timpul să ţinteşti cât mai sus.

sunt un tip comod. Aşa e şi la siteurile astea. nu trebuie să vinzi alimente pe site. vizitatori. Practic ei îţi dau un cod. Dacă vede că nu iese. Ştii vorba aia. Cei care au zis că nu se fac bani. Acuma. Ok. Unii au spus că nu se câştigă bani. Google îţi dă ţie nişte bani. Îmi place să fac bani mulţi. probabil nu ştiu cum. fără efort prea mare. Şi desigur. Cu cât mai multe articole cu atât mai bine. Cu cât ai mai mulţi telespectatori. Pe cine să crezi? Pe niciunul. treaba asta cu AdSenseu’ e una care a dat bătăi de cap multora. Însă e iute la mânie. cu atât mai multe firme vor vrea să-şi facă reclamă la tine pe post. 2. nu am nimic cu românii. fără să muncesc prea mult. Dacă se fac bani? Normal.Ei bine. Există anumiţi oameni care vor să-şi facă reclame la tine pe site. pe care ai AdSense. sau un dvd video. Unde ai pus acel cod. Nici nu m-am jucat cu Google AdSense. S-au găsit însă alţii mai deştepţi. Are şmecheria aia care i-ar permite să facă o mulţime de bani. Dar înainte. Cum îi găseşti? Simplu Una din modalităţi este AdSense. apar nişte reclame. Sau au încercat ei tot felul de şmecherii. Acum ceva vreme îţi ziceam de conţinut pe site. Trebuie doar să fii inteligent şi să ştii cum. cu tanti vulpe şi strugurii. zice că nu se poate. aici e simplu. revenim. trebuie să aibă articole. Când dă lumea click pe acele reclame. Imaginează-ţi că ai un post de televiziune. Aşadar AdSense. sau una electronică PDF. Produs poate însemna mai multe lucruri. Eu recunosc. sunt acrii. De exemplu: o carte tipărită. Am lucrat cu o mână de naţii şi îţi pot spune sincer că românu’ e poate unul dintre cei mai deştepţi. Că ei dau click pe reclamele alea. Îmi place ca lucrurile să se rezolve repede. Dacă nu ajunge la ei. Siteuri care câştigă bani din propriul produs: Nu. care le-au încălcat regulile şi uite aşa s-a trezit omu’ fără contu’ de la scumpul nostru AdSense Nu mă înţelege greşit. iar AdSense i-a „dat afară” din sistemul lor. alţii au spus că se câştigă bani. © Copyright 2008-2010 SecretulBanilor. PrimaTV.com Andrei Hasna . Google AdSense. iar tu îl pui pe siteul tău. ai nevoie să înţelegi cum funcţionează. Cum aşa? Ideea e simplă. Însă nu aleg să fentez sistemul. un astfel de site. Ei bine.

. e al naibii de uşor. înafară de a-ţi aduce ţie bani. încât e bine să-ţi selectezi priorităţile şi să nu-ţi pierzi vremea cu toate rahaturile. lucruri din domeniul respectiv. Ce tip de afacere preferi. În primul şi primul rând o să vorbesc despre aşa-zisele „aproape ţepe”. Probabil ai auzit de siteurile care îţi promit marea cu sarea şi tot ce trebuie să faci este să dai 1-2 clickuri pe zi. să şi aduci vizitatori. ia-l ca pe un sfat. Banii adevăraţi sunt aici. nu imi place să dau ordine. Gândeşte-te în felul următor: faci cartea acum. ştiu ca pare frumos. Nu se merită. 3. Însă înainte de asta. după cum ţi-am spus. atunci faci o carte care îi spune cum să slăbească. însă viaţa e aşa al naibii de scurtă. apoi tot ce trebuie să faci este să aduci vizitatori. să faci dvduri. atunci renunţă la ele.com. renunţă la ele. De exemplu – dacă ai un site despre cum să slăbeşti.. Ştiu că e comod. aşa cum sunt eu.Ce rol au produsele astea? Ei bine.. Siteuri care câştigă bani din produsele altora: Ok. Ei bine. Pur şi simplu promovezi pe site asta. Ce este afilierea? Atunci când tu vinzi ceva ce nu e al tău şi primeşti comision pentru asta. În schimb. Dar va trebui să le înveţi pe alea! © Copyright 2008-2010 SecretulBanilor. poate eşti o persoană comodă. hai să vorbim despre faza aia cu „ţepele” pe internet. Mi-a pierdut zile întregi cu prostiile alea. Şi să o vinzi. Dacă vrei să faci bani adevăraţi pe net. Atunci aruncă o privire pe clickbank. Ok. le poţi vinde pe ale altora. dacă pui reclame pe site. Ţi se pare că a scrie o carte îţi poate lua prea mult timp? Sau te oboseşte gândul că e greu să faci un pachet video sau audio? Aici o dau în bară cei 99% de care îţi ziceam la început.. odată ce înveţi lucrurile de bază. Îţi spun asta din proprie experienţă. va trebui să scrii şi articole.com Andrei Hasna . Le spun aşa pentru că nu îţi aduc bani deloc. nu acolo. e alegerea ta. Nu trebuie să scrii cărţi. De fapt. trebuie să-l înveţe pe cel ce ţi le cumpără. Ei oferă posibilitatea de afiliere. Nu am zis că tot ce ţi-am zis eu e greu de făcut.

baga-ţi numele pe lista. Investeşte în educaţia ta! În educaţia personală şi în cea financiară! O grămadă de informaţii găseşti şi pe SecretulBanilor. Până îl prind pe cel la care visează toţi. Nu îi pescuiesc. Nu urmăresc firmiturile care îmi aduc 10-20 de lei pe lună şi nici nu caut femeia care să-mi ţină de cald la noapte. Acum. trimite-le bani in plic şi vei primi şi tu bani. Vrei să faci atât? Atunci pune-te pe treabă. Nu vreau oameni care dau ţepe la mine pe site. Nu ştii când dă maşina peste tine. Eu o să fiu sincer cu tine. care te pun să faci nu ştiu ce. © Copyright 2008-2010 SecretulBanilor. cum să îţi umpli buzunarele cu bani. Să te întreb ceva. Nu recomand şi nici nu vreau să aud de ele. Vreau iubirea vieţii mele. ţepele adevărate. Te învaţă cum să ajungi cel mai tare din parcare pe net. Oricât de frumos ar părea mirajul banilor rapizi. SecretulBanilor te învaţă marketing şi vânzări online. Vânez doar peştii mari. Sunt alea de genul – trimite acest mesaj la 10 persoane.Şi mai sunt o grămadă de prostii. Nici nu vreau să aud de aşa ceva.com Andrei Hasna . Ălea adevărate ţepe. Mă duc după ei şi mă duc tare. Nu am timp să stau până muşcă unul momeala. Nu 2-3 dolari pe lună. Neobux sau mai ştiu eu cum le zice. doar doar vei face mia de dolari peste noapte. Viaţa e al nabii de scurtă.

îţi răspund cu mare plăcere. Doar trimite-mi un email la adresa contact@secretulbanilor.com sau pe pagina de contact: SecretulBanilor. Supremaţia Blogurilor Apasă aici pentru a afla mai multe despre carte Iar dacă ai întrebări.Iar dacă vrei să afli mai multe. poţi citi în cartea Secretul Afacerilor Pe Internet. Apasă aici pentru a afla mai multe despre carte Sau în cealaltă carte.com/Contact © Copyright 2008-2010 SecretulBanilor.com Andrei Hasna .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful