Konspirasi “Masjid Al Aqsa”

apabila disebut Di dalam media antarabangsa dan tempatan.gambar dipaparkan .Sudahkan anda perhatikan.

Masyarakat tidak sedar bahawa ini adalah Perancangan Israel! .

Akibatnya kita dan keturunan kita tidak dapat membezakan antara kedua-dua mesjid! .Zionists mencetak dan mengedarkan gambar-gambar tersebut pada harga yang murah atau percuma. Orang-orang Islam di serata dunia memaparkan dan menggantungkannya dipejabat dan di rumah mereka.

Israel mahu mengikis dan menghapuskan rupa bentuk Masjid Al-Aqsa daripada minda orang Islam Justru itu mereka boleh merobohkan Al Aqsa dan membina biara mereka tanpa sebarang pablisiti. .

Awasilah perancangan mereka .Jika ada pihak yang mengutuk tindakan nya. Israel akan menunjukkan gambar sebenar „The Dome of the Rock' dan mengistihar kebenaran mereka.

.Wahai saudara-saudara Islam sekelian awasilah konspirasi ini dan Tunjukkan kepada anak-anak kita tentang Masjid al-Aqsa yang sebenarnya. Tatapilah wajah Al-Aqsa yang sebenar sebelum terlambat.

Nampakkah perbezaannya? .

Masjid Quba Al Sakhra .

Dimana Junjungan Kita Nabi Muhammad (sallal la ho alaihe wasalam) menunaikan solat dengan kesemua nabi-nabi Allah. sebelum Baginda di Israk Mikrajkan .

Masjid Al Aqsa (close up) .

In the Name of Allah. “They plot and plan. Most Merciful. Most Gracious. and Allah too plans. Spoils of War (Al-Anfál) V.30 . but the best of planners is Allah. This chapter has 75 verses.Revealed after the Hijrah.” Al Quraan 8.

Sebagai seorang Muslim. Semuga Allah merahmati kita dan memelihara kesucian Al-Aqsa Ali – 11/05/01 . apakah sumbangan anda? Kirimkan persembahan slaid ini kepada semua saudara-saudara Islam kita yang lain.