You are on page 1of 8

Afirmatia zilei

Intampin aceasta zi cu bucurie si incredere.

Inaintez in directia visurilor mele !

Aleg sa fiu puternic si sigur de mine.
Aleg sa fiu plin de incredere si energie!
Actionez eficient, imi folosesc timpul la maxim ! Aleg sa ma bucur de fiecare clipa! Apreciez si primesc cu bucurie lucrurile noi din viata mea. Gasesc motive sa ma bucur in fiecare zi. Ma bucur de tenul meu sanatos si frumos!

Ma respect si ma pretuiesc. Sunt cel mai bun prieten al meu. Posibilitatile mele sunt nelimitate ! Simt linistea si pacea in mine si in jurul meu! Tenul meu radiaza de frumusete si sanatate! Incep acest an cu iertare si iubire. Aleg sa termin cu bine tot ceea ce incep. Merit sa am o relatie in care sa fiu iubit si acceptat exact asa cum sunt.Sunt hotarat si imi dau toata silinta! Merit toate lucrurile bune pe care viata mi le ofera! Ma bucur de aventura vietii.Ma bucur si sunt recunoscator pentru vederea mea tot mai buna. Mă eliberez de programul din .

Mă focalizez pe soluţii şi le găsesc. Sunt calm si relaxat in orice situatie.mine care a creat această experienţă de viaţă. Traiesc intr-un univers prietenos care imi sustine eforturile. Accept cu recunostinta mesajele pe care mi le transmite corpul meu. Mă iubesc şi mă vindec. Aleg sa am un somn linistit si neintrerupt pana dimineata! Sunt pregatit si dornic sa atrag lucruri minunate in viata mea. Vad doar armonie in jurul meu tot timpul. Toate relatiile mele sunt armonioase. Ma simt in stare sa fac fata cu bine acestei provocari! . Ma iubesc si de aceea am grija de corpul meu.

Sunt cel mai bun prieten al meu. Doamne.Ajuta-ma. sa ii pot ierta pe cei care mi-au facut rau! Ma respect si ma pretuiesc. ma iubesc si ma pretuiesc ! Daruiesc si primesc cu mare . inspirat si motivat ! Ma eliberez de kilogramele in plus si ma indrept spre greutatea mea optima! Sunt responsabil 100% pentru viata mea! Multumesc corpului meu pentru cat de repede se vindeca! Aleg sa gandesc pozitiv si sa am emotii pozitive. Astazi merg cu deplina incredere! Aleg sa ma simt liber. Ma ridic deasupra indoielilor si grijilor. Ma bucur de sanatatea mea tot mai buna ! Ma accept si ma respect. Ma simt inspirat sa fac cele mai bune alegeri.

usurinta ! Primesc cu bucurie aprecierea pentru cel care sunt ! Las in voia Domnului toate grijile si supararile mele ! Aleg sa iert si sa ma simt impacat cu mine insumi. puternic si sigur de mine ! Aleg sa ma simt puternic si increzator ! Aleg sa am o zi minunata! Jobul meu imi place atat de mult. incat parca merg la distractie ! Aleg sa ma simt apreciat si iubit ! Muncesc mult si merit sa reusesc! . atrag si ma bucur de atatea lucruri minunate ! Atrag in viata mea oameni optimisti si plini de energie ! Aleg sa ma eliberez de toate kilogramele in plus ! Sunt frumos. Observ.

Tot ce imi doresc in viata vine spre mine usor si fara efort. Ma bucur sa traiesc o viata de libertate si implinire. Aleg sa ma iert pentru toate greselile mele trecute si viitoare. inaintez in directia visurilor mele. Aleg sa fiu calm si sigur de mine. Sunt liber de orice grija ! Afacerea mea merge din ce in ce mai bine! Cu fiecare zi. in toate privintele. atrag succesul ca un magnet . ma simt din ce in ce mai bine. Accept cu bucurie toate oportunitatile pe care mi le ofera viata. cu atat primesc mai mult. Aleg sa am deplina incredere in mine. Sunt un om de succes. Ma bucur de toate lucrurile frumoase din jurul meu. Ma simt sigur de mine in orice situatie. Cu fiecare clipa sunt tot mai sanatos si plin de viata! . Cu cat dau mai mult. Cu fiecare pas. Toate dorintele si nevoile mele sunt indeplinite imediat. Toate lucrurile bune vin spre mine acum.

Aleg sa gandesc pozitiv si sa am emotii pozitive. Aleg sa radiez sanatate.Imi fac timp si imi face placere sa imi cultiv talentele. mai fericit. Aleg sa fiu de nota zece in tot ceea ce fac. . mai sanatos . Ma eliberez acum de limitarile si greselile trecutului. Am multi oameni optimisti in jurul meu si atrag si mai multi. Cu fiecare zi sunt mai puternic . Vad lumea ca pe un loc cu minunate oportunitati . Sunt impacat cu mine insumi si plin de dragoste. Sunt liber sa-mi determin cursul vietii dupa dorinta mea. succes si iubire oriunde ma aflu. Aleg sa devin liber si fara frica. Intampin aceasta zi cu bucurie si incredere. Vad orice situatie ca pe o oportunitate pentru dezvoltarea mea personala. Sunt deschis si receptiv la inspiratia divina. Privesc cu recunostinta orice situatie ca pe o ocazie de a invata o lectie necesara.

Sunt energic si plin de viata. cuvintele si faptele mele. . Ma vad inconjurat de iubire si armonie. Am incredere in capacitatea mea de a reusi. Aleg sa fiu atent la mesajele pe care le primesc din adancul meu. inaintez in directia visurilor mele.Sunt ghidat de intuitie si inspirat in gandurile. Lucrurile pe care le atrag sunt chiar mai bune decat ma asteptam. Cu fiecare pas.