You are on page 1of 16

PROIECT LA DISCIPLINA: „MARKETING PUBLIC”

Tema: Campania: „Contăm, deci votăm” din Republica Moldova, anul 2010

cât şi de stimulare a participării acestora în cadrul alegerilor parlamentare. Grup țintă: Tinerii proveniți din mediul rural.   . Scop: Creșterea nivelului de înţelegere a procesului electoral de către cetăţeni.SALUT. NAȚIUNE!  Promotor: Consiliul Național al Tineretului din Moldova.

 Comunicarea online.  Comunicarea prin canale video. .CAMPANIA S-A AXAT PE TREI DIRECŢII MAJORE:  Comunicarea directă.

care ține o geantă cu sticle în mână. ne liniștește personajul principal si prietenul lui Valera.VALERA VOTEAZĂ  Doi tineri beți promit să iasa la vot si să facă alegerea potrivită pentru noi. Voi să stați acasă! Viitorul vostru e in mâinile noastre!". "Noi o sa facem totul să fie bine. .

.

el are grijă de viitorul nostru.  Un bodyguard promite că totul se va rezolva de la sine. mai bine mergeți la un grătar”...ȘEFUL A SPUS. este sfatul lui pentru cetățeni..” ..   „Șeful va rezolva totul. „Totul va fi bine. nu vă trebuie vouă politica asta.

.

 Tot ei mai spun că tinerii se lasă ușor influiențați și nu întotdeauna iau decizii cumpătate. . care zic că ar ști mai bine ce fel de viitor trebuie să aibă copiii lor. soarta tinerilor este in mâinile unor bătrâni.BĂTRÂNII DECID!  De data aceasta.

.

HAI LA ALEGERI!  Putem admira în continuare doi mecanici auto. Unul dintre ei visează la un viitor diferit. Doar că „de unde să știi cum va arăta viitorul”?  . în care calătorește cu o mașină nouă. într-o lume în care totul este „frumos și bine”.

.

sperăm că ați prins ironia. el nu există!” „Am jucat niște roluri.” . viitorul e în mâinile voastre.”   „Sunteți frumoși și tineri. nu vă lăsați în grija șefului.SĂ RECAPITULĂM  „Mergeți și votați...

.

Prezența la vot a fost în jur de 60%. peste 100 mii de cetățeni din 16 raioane și 50 mii de studenți din 6 universități au fost informați despre importanța participării la alegeri.  .REZULTATE?  În cadrul campaniei “CoNTăM. lansată de Consiliul Național al Tineretului din Moldova. deci VOTăm!”.

DAR TU AI IEȘIT DUMINICĂ LA VOT? .

VĂ MULȚUMESC PENTRU ATENȚIE .