SEMNIFICATIA ORELOR FIXE

 

Sunt perioade de timp cand de fiecare data cand ne uitam la ceas observam cu surprindere ca o facem exact la o anumita ora.Ce semnificatie are acest lucru? Ce legatura au orele cu viata sentimentala? Majoritatea dintre noi stiu ca atunci cand te uiti la ceas la ora fixa, te iubeste partenera/partenerul dar semnificatiile sunt diferite in functie de ora la care te uiti.

 

 

ora 1 - o persoana de sex opus iti apreciaza calitatile, te admira pentru farmecul tau si doreste sa afle cat mai multe despre tine

ora 2 - cel care s-a cuibarit in sufletul tau nu este tocmai partenerul potrivit pentru ca, in curand va cauta pe altcineva

ora 3 - persoana care ti-a furat inima te viseaza mereu, in cele mai dulci ipostaze

ora 4 - l-ai cucerit cu adevarat si ai devenit dragostea vietii lui

1/3

arde de nerabdare sa va intalniti pentru ca ii este dor de tine ora 6 .simti ca zbori si ai impresia ca toata lumea este a ta pentru ca te-ai indragostit nebuneste ora 9 .sta zi si noapte cu gandul la tine si doreste sa-ti impartaseasca sentimentele ora 8 .exista cineva care ar face orice ca sa fie cu tine dar stie ca ai o relatie cu altcineva ora 7 .SEMNIFICATIA ORELOR FIXE ora 5 .alesul inimii tale este hotarat sa te ceara in casatorie ora 11 .sunteti putin certati dar destinul va vrea impreuna ora 13 .iti simte lipsa chiar daca lipsesti de langa el doar 5 minute ora 14 . intotdeauna va adora ochii tai ora 16 .a facut o pasiune pentru tine o persoana bruneta cu ochii verzi ora 15 .esti trista pentru ca nu te iubeste asa cum ti-ai dori ora 12 .l-ai cucerit cu privirea.i-ai sucit mintile unui barbat cu ochii negri ora 10 .sentimentele il indeamna sa te sarute dar ii lipseste indrazneala 2/3 .

nu pierde nicio clipa fara sa se gandeasca la tine ora 19 .doriti sa petreceti impreuna ora 18 .tu esti viata lui ora 20 . nu te va uita niciodata ora 23 . este indragostit de prietena ta  3/3 .se intereseaza de tine ora 24 .ai patruns in inima celui mai bun prieten al tau.l-ai fascinat cu frumusetea ta.ii face placere sa stea la discutie cu tine dar. din pacate.il macina gelozia pentru ca te-a vazut cu altcineva ora 22 . de sex opus ora 21 .SEMNIFICATIA ORELOR FIXE ora 17 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful