P. 1
fixuri zodii

fixuri zodii

|Views: 8|Likes:
Published by Florin Dinu
fixuri zodii
fixuri zodii

More info:

Published by: Florin Dinu on Dec 29, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/05/2014

pdf

text

original

BERBEC (21 martie - 20 aprilie) " SUNT PE FUGA" Cum e zodia asta?

Sincer, dinamic si direct, Berbecul nu e genul de om care sa se cantoneze in sab loane. Ce "PASARELE" are? Are, insa, doua-trei fixuri. Unul e legat de timp: traieste cu senzatia ca lucru rile nu merg suficient de repede si ca nu-i ajunge timpul. Efectele? De la mania vitezei si graba cu care se repede cu capul inainte, ignor and pericolele, pana la noptile cand n-are chef sa se culce, spunandu-si ca somn ul ar fi o pierdere de vreme. Alt fix este cel conform caruia el stie intotdeauna ce e mai bine pentru ceilalt i. Poate deveni enervant cu "directivele", dar trebuie inteles ca e sincer si ma nat de cele mai bune intentii - e genul cavalerului sau eroinei care lupta pentr u un scop nobil, care se simte dator sa puna umarul la bunul mers al planetei. Cand face urat? Berbecul e spaima chelnerilor, a mecanicilor, a croitoreselor... ce mai! - a tut uror celor ce lucreaza in servicii, fiindca e obsedat de faptul ca trebuie sa fi e servit pe loc si impecabil.

TAUR (21 aprilie - 21 mai) "CE-I AL MEU, E-AL MEU" Cum e zodia asta? Taurul e un semn solid, perseverent si de incredere. Dar se ataseaza atat de tar e de lucruri, persoane si idei, incat ajunge, obligatoriu, sa faca fixatii. Ce "PASARELE" are? Obsedat de stabilitate si siguranta, are impresia ca este la adapost doar daca a cumuleaza. De aici vine atat lacomia lui proverbiala, cat si simtul de posesiune exagerat. Majoritatea Taurilor nu gandesc decat in termeni ca bani, case, masin i, haine si bijuterii. Atasamentul fata de oameni (familie, partener de cuplu, p rieteni, colegi) e la fel de puternic si de obsesiv, si are la baza aceeasi team a de schimbare. Prejudecatile si ideile fixe au un mecanism putin diferit: Taurul gandeste pract ic si temeinic, dar cam incet - si odata ce si-a format o parere (fie ea buna sa u rea) nimeni nu i-o mai poate schimba. Nu are flexibilitate si nici capacitatea de a nuanta. Cand face urat? Taurul poate deveni periculos daca isi canalizeaza forta pe fagasul fanatismului (exemple - Hitler si Marx). GEMENI (21 mai - 21 iunie) "NU TE ENERVA" Cum e zodia asta? Cei mai vioi si mai adaptabili copii ai Zodiacului, Gemenii, sunt si cei mai lip siti de obsesii si de manii.

Cand face urat? Racul are toane si schimbari de dispozitie si poate fi superstitios. Dar. Motivatia e de natura emotionala: ii trebuie parametri cunoscuti. sa fie remarcat. de-acolo vin gesturile . nimic nu e batut in cuie. Asa ia nastere obsesi a pentru casa. apreciat sau laudat. Gemenii deranjeaza adesea tocmai prin lipsa reperelor fixe. e cale lunga. o mare fixatie: propria-i persoana. intr-adevar. dar.22 august) "NU-S FRUMOS?" Cum e zodia asta? Leul are. nu sunt deranjante. Spirite libere si democrate. Fiindca nu r areori partenerul respectiv e mai in varsta. RAC (22 iunie . Dac-ar fi dupa el. Dar. insa le trece r epede. Si inca ceva: se feresc de o amenii prosti. Femeia-Rac. De-aia se si comporta atat de teatral. Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu d e prins. comunicare si miscare ar putea fi catalogata d rept "fixatie". obsesiile lui sunt rareor i suparatoare pentru cei din jur. se aciuiaza adesea pe langa un b arbat. se reorienteaza cat ai clipi. in general. amintiri sau obiecte vechi. etc. sensibil la fazele Lunii. Cand face urat? Cu ei. familie si copii. verificati si siguri.22 iulie) "O REZOLVAM NOI" Cum e zodia asta? Racul fiind un diplomat. LEU (23 iulie . De ce sa te consumi in incordari psiho-emotionale. Asa ajunge sa faca fixatii pentru traditii. Racul face frecvent o fixatie pe ntru unul sau altul dintre parinti. doar pentru ca acesta ii poate asigura protectie si confort. atunci cam asta ar fi meteahna lor. De fapt. desi foarte romantica si sensibila. Nu merge ceva? Nici o p roblema. fiindca este discret si abil. Se mai supara uneori. este posibil ca la mijloc sa fie si o fixatie paterna. admirat. cand pe lume sunt ata tea lucruri interesante? Tiparele rigide nu sunt de ei. Leul sufera de "obsesia scenei".Ce "PASARELE" are? Daca dragostea pentru informatie. este dificil sa-ti dai seama cat de greu poate fi scos dintr-ale lui. de-aici si pana la obsesii. li se pare absolut a berant sa le impui celorlalti gusturile sau ideile tale. barbat sau femeie. Ce "PASARELE" are? Nevoia de securitate ii determina aproape toate actiunile. neindemanatici si inceti. Bineinteles ca au si ei micile lor ciudat enii. ch iar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul lui! Ce "PASARELE" are? Obsedat sa placa.

renume. stocheaza.22 octombrie) "NU SUNT SIGUR. cu atat devine mai tipicara si mai pisaloaga.pentru ea conteaza enorm sa fie placuta s i acceptata de ceilalti.".. Iar atun ci pareaza. Fecioara s-ar mai putea numi si "zodi a micilor maniaci". tentat ia de a clasifica si cataloga. tine socoteala pana la ultimul sfant. Toate astea sunt bune in munca. "pe de alta parte". Cand face urat? Reactioneaza foarte prompt si violent cand sunt jigniti. optimisti. simtul amanuntului. Are nevoie de aplauze si de complimente. diplome si decoratii. inselati sau subaprecia ti. cat de mic. Experta in despicatul firului in patru. FECIOARA (23 august . sustinand o opinie adversa. dar si el (ea). Te mai poate sacai cu sintagme de genul "nu e drept".. "fixatia restului" si "sin dromul furnicii". Nu le cade bine cand sunt tradati sau subapreciati si sun t foarte posesivi.. ar veni cam asa: vrea ca totul sa fie perfect si iti scoate ochii pentru orice fleac. dar in relatii de vin destul de enervante. BALANTA (23 septembrie ." Cum e zodia asta? Balanta e un semn profund relational . Ce "PASARELE" are? Din acest motiv. Cand face urat? Cu cat imbatraneste. punctualitate si curatenie. In plus. econoama. gandire analitica. plini de vitalitate si resurse.22 septembrie) "SA ANALIZAM" Cum e zodia asta? La cate manii (mai mici sau mai mari) are. Apoi. sau "stiu ca ai dreptate. singuratatii sau al lipsei de afectiune. Le ii sunt niste oameni deosebiti. In fond. nobil i. puternice tendinte critic e. La origine se afla "mania echitatii" . fiindca e inteligenta.. Pe rand. e suficient de diplomata ca sa nui agaseze pe cei din jur cu ele.incearca intotdeauna sa analizeze diferitele aspecte ale unei situatii pentru a fi sigura ca face ale gerea justa. numai de dragul de a. I se iarta in sa multe. vrea pozitie sociala. incat nu si-ar recunoaste niciodata temerile. practica. dragoste pentru ordine.. pozitiile si "pozele" lui studiate.. harnica si devotata. Fecioara mai su fera de ceea ce am putea numi "obsesia perfectiunii". se intampla adesea sa te nedumereasca p rin nehotararea ei. Numa i ca sunt atat de mandri. loiali si generosi. Ce "PASARELE" are? Totul izvoraste din atributele semnului: spirit de observatie (care detecteaza c hiar si cele mai marunte defecte). Uneori e cuprinsa de o ciu data manie a contradictiei. colectioneaza. Analizand lucrurile mai atent. iti dai seama ca in adancul lor sunt terorizati de gandul ratarii.largi si dramatice. Totusi. aduna mereu. chiar daca are fixatiile ei. echilibra balanta discutiei! .

promisiunile neonorate. e snob si oportunist . Fiind cel ma i norocos din zodiac. fiindca e vesel.Cand face urat? Maniile ei cele mai frecvente tin de nevoia de armonie: "face urat" daca-i e tul burata pacea interioara. sufera de obsesia perfectiunii. Cand face urat? Daca-i spui ca e snob. simpatic si "baiat bun". se amorseaza instantaneu (chiar inainte de a aparea motivele re ale. obsedat sexual. De aici actiunile iresponsabile. care ii poate str ica planurile de "respectabilitate". fiind capabil de performante uluitoare. Are insa u n dispozitiv intern hi-fi pentru detectarea fisurilor.nu pierde nici o ocazie sa aminteasca de relatiile lui cu "lumea buna" si sta cu ochii roata dupa evenimentele mondene de pe urma c arora ar putea profita. Asa ca merita sa-l admiri si sa incer ci sa-l intelegi. daca ii strici ambianta sau daca o agresezi cu zgomote disonante. atat cu sine. SCORPION (23 octombrie . usor paranoic. Vesnic in garda. Nu uita niciodata si ti-o plat este cand ti-e lumea mai draga. . E extrem de exigent. pe care parca le presimte) si ramane amorsat. si reactioneaza intens la ele. Scorpionul detine suprematia. totusi. dar vrea totul in schimb. Ce "PASARELE" are? Are. nu te amagi crezand ca va uita. Este cel mai fr amantat si suspicios semn din zodiac. Mai i ntai. E adevarat ca are mania secre telor. pana la urma scapa cu bine din toate. Ce "PASARELE" are? Vesnic nemultumit. ii place sa manipuleze lumea. Investeste totul. Ii e greu sa-si recunoasca limitele si se b aga in situatii care-i depasesc posibilitatile. in ciuda "umbrelor" sale. Iar apropiatii il ia rta. incurcaturile financiare sau chiar legale. e gelos.21 decembrie) "CU MINE VORBESTI?" Cum e zodia asta? Entuziast si optimist. pretinzand ca e doar modern si sociabil. culori tipatoare ori cu manifestari de prost-gust. Sagetatorul e un adaptabil care nu prea face fixatii. Sufera de "sindromul supraevaluarii". dis tructiv si autodistructiv. Dar are o personalitate fascinanta si plina de resurs e. se supara. In fapt. SAGETATOR (22 noiembrie . este foarte conventional si pune mare pret pe c e spune lumea despre el. unele sensibilitati care pot duce la suparari si complicatii. cat si cu ceilalti.21 noiembrie) "MA TEM DE TRADARE" Cum e zodia asta? La capitolul obsesii si frustrari. Cand face urat? Daca i-ai gresit.

20 martie) "DEPINDE.. impresii si intuitii. se enerveaza instantaneu cand e contrazis sau nu e l asat sa faca ce vrea. oricare ar fi. poate recurge la strategi i subtile si chiar la manipulare pentru a te aduce acolo unde vrea. e menit sa-i asigure control ul asupra oamenilor si situatiilor. perceptii. Pestii sunt cei mai derutanti produsi ai zodiacului. Toate a ctiunile lui au un scop. Cand face urat? Independent si incapatanat. incarcandu-se cu atatea responsabilitati. Varsatorul. te surprinde cu cele mai nea steptate manifestari.in realitate. Ce "PASARELE" are? E un revolutionar cu ciudate tendinte tiranice. Ce "PASARELE" are? Obsesia lui primordiala este aceea de a detine controlul. este una din "piesele de reziste nta" care misca lumea inainte si care merita atentie si consideratie. Convins ca are mereu dreptate. alaturi de Scorpion. irationali si impredictibili. Capricornul are multe complexe. fiin dca e prietenos..19 februarie) "ITI SPUN DREPT." Cum e zodia asta? Originalul" zodiacului. Iar scopul. evazivi. incapatanat si suspicios. Daca nu e ascultat. Din fericire. optimist si ii contamineaza cu entuziasmul lui uneori atat de copilaros. un liberal capabil de uimitoare idei fixe. Nu are simtul umor ului si nu e maleabil. Ce "PASARELE" are? "Functioneaza" numai pe baza de emotii. fara sa-i pese de consecinte . Mult-trambit ata lui modestie e o baliverna . se intampla deseori sa faca tocmai pe dos fata de ceea ce le predica altora. indiferent ca e ti pul savantului distrat sau al razvratitului agitat. un singuratic cu nev oi sociale foarte marcate. De-asta e mereu in gar da si se straduieste continuu. I nzestrat cu multa vitalitate si cu o personalitate distincta. VARSATOR (21 ianuarie .. Cu toate ca nu ezita sa spuna exact ce gandeste. e plin de contradictii si paradoxuri. Capricornul este extrem de ambiti os si de orgolios. se considera dator sa dea sfaturi si indrumari. altruist si egoist deopotriv a. ii trece repede. Totusi.. PESTI (20 februarie . saritor. Majorit . Iar oamenii il iubesc. Cand face urat? Daca il jignesti sau ii strici planurile nu uita si nu iarta. un nonsalant cu surprinzatoare accese paranoice. Este vizionar si utopic.CAPRICORN (22 decembrie ." Cum e zodia asta? Enigmatici.20 ianuarie) " ASCULTA-MA PE MINE" Cum e zodia asta? Introvertit. dar le as cunde cu diplomatie.

pot fi extrem de iubitoare. Semnele de aer . le cam place sa barfeasca (indiferent de sex) si sa-i dispretuiasca pe cei care nu le sunt la inima. dar de la calitate la defect nu e decat o z varlitura de bat: actioneaza impinsi de impuls (care nu e intotdeauna benefic). Cand face urat? Avand o viziune global-intuitiva a lucrurilor. dar. Cu toate astea. Ei. probabil ca cea mai p otrivita ar fi: Berbec . Fixuri si obsesii de zodii Cele trei zodii care au ca element pamantul . ci ca are foarte multe fatete. sa fie gelosi pana in varful urechilor si sa li se puna pa ta pe ceva sau cineva.sunt pline de calitati (rabdatoare. nu poti spune ca vreunul dintre reprezentantii zodiil or sus-numite este apatic. De exemplu. dar au si ele lipsuri. Cele trei semne de apa . se enerveaza sau se inchid in sin e cand li se cer explicatii si argumente logice. lipsit de curaj si vointa. te poti baza pe ele la necaz.Taur.Rac. pe atat pot fi de rai..iti descretesc fruntea cu optimis mul. Sunt mae stri in "arta aburirii". sunt persoane maleabile. pract ice). Balanta si Varsator . Acestia. flexibile. pentru altii fascinanti. sunt gata sa ierte si au o imensa capacitate de iubire si devotament. se acomodeaza foarte repede cu sarcina de a nu face n imic si de a lenevi pur si simplu. Leu si Sagetator.multumire de sine nefondata. c are mai degraba incearca sa-i inteleaga pe ceilalti.atea sunt atinsi de "sidromul relativitatii" (Einstein a fost Peste!). Chiar da ca sufera. . inventivitatea si charisma lor. fantasticului. devin usor obsedate de lu crurile care nu le convin.. fara sansa de revenire rapida. protectoare. Tot din pasiune ajung sa u mble cu capul in nori cam tot timpul. tot inflacararea ii face sa s e grabeasca la manie. la polul opus. Taur . ii marcheaza indiferenta si in stabilitatea. superstitiei si magiei. sunt instabili. lucru pe care ceilalti il interpreteaza dr ept egoism si egocentrism. Ii obsedeaza gandul ca se comploteaza impotriva lor (si nu e nevoi e sa aiba motive pentru aceasta obsesie) si ca sunt nedreptatiti. Ei stiu c a realitatea nu e niciodata una singura. In schimb. pl ine de compasiune. Sau ca nu e loial. Pentru unii alunecosi. ca tot omul: sunt lacome. decat sa-i judece. Sunt prada usoara cand e vorba sa capete depe ndente.superficialitate. Sau ca nu e receptiv la ne voile celor din jur. Daca ar fi sa alegem o singura mare hiba a fiecarei zodii. compasive si ingaduitoare.egoism. pe cat sunt de "laudabili" pentru stilul lor inflacarat in orice ar face. Fecioara si Capricorn . Gemeni . am ajuns si la semnele de foc! Adica Berbec. Pestii sunt plini de toane si de mici manii inofensive. Scorpion si Pesti . Au fixurile lor legate de lumea misticului.Gemeni.

Balanta .lipsa de tact. dar astrologii ne previn ca anul acesta putem sa ne fa cem mai "frumosi" din punctul de vedere al obsesiilor noastre. Cata vreme le sti i pe ale tale. Capricorn .tendinte dominatoare.detasare. Pesti . . Varsator . Sagetator .Leu .rigiditate. poti lucra la anihilarea lor.nehotarare. Scorpion caracter obsesiv razbunator.secretosenia. Fecioara .spririt carcotas. Deh! Nimeni nu-i perfect.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->