P. 1
Reproducerea Generatorului Plasmatic Keshe

Reproducerea Generatorului Plasmatic Keshe

|Views: 2,293|Likes:
Published by sadang
Reproducerea Generatorului Plasmatic de Energie Keshe:
Componente:
1. Patru bucăți de sârmă de cupru (electrozi).
2. O sticlă de plastic de Cola cu dop.
3. 1/2 pahar de seven up, sprite sau altă băutură acidulată.
4. 1 linguriță de hidroxid de potasiu.
5. 1 tub transparent de silicone.
6. 1 voltmetru
Reproducerea Generatorului Plasmatic de Energie Keshe:
Componente:
1. Patru bucăți de sârmă de cupru (electrozi).
2. O sticlă de plastic de Cola cu dop.
3. 1/2 pahar de seven up, sprite sau altă băutură acidulată.
4. 1 linguriță de hidroxid de potasiu.
5. 1 tub transparent de silicone.
6. 1 voltmetru

More info:

Categories:Types, Research
Published by: sadang on Dec 30, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/30/2015

pdf

text

original

Următorul experiment este destinat a dovedi conceptul generatorului Plasmatic Keshe.

Articol: Mesaj într-o Sticlă

Înainte de toate, acest experiment a fost conceput de M.T. Keshe, Inginer/Fizician Nuclear și a fost destinat să dovedească conceptul de Generator Plasmatic Keshe.

Video: Reactorul Keshe - Simulare Functionare

Pagina | 1

Generatorul Plasmatic de Eelectricitate Keshe InfiniteEnergy

Acest experiment este distractiv, ușor și sigur. El de asemenea sfidează legile fizicii, dovedind că noi avem un nou domeniu al fizicii în lumea științei.

Noi Înțelegem Gravitația - Sfântul Graal al Științei.

Pagina | 2

Filmul cu D-ul Keshe realizând acest experiment: - Partea întâi: http://youtu.be/zLaZnjk23HU - Partea a doua: http://youtu.be/1Y4HYmqGuwE

Reproducerea Generatorului Plasmatic de Energie Keshe:
Componente: 1. Patru bucăți de sârmă de cupru (electrozi). 2. O sticlă de plastic de Cola cu dop. 3. 1/2 pahar de seven up, sprite sau altă băutură acidulată. 4. 1 linguriță de hidroxid de potasiu. 5. 1 tub transparent de silicone. 6. 1 voltmetru

Pagina | 3

Realizarea reactorului cu plasmă: ● Se fac 4 găuri în sticla de plastic.

● Se introduc cei patru electrozi (un conductor prin care electricitatea intră sau iese) în găurile lor. Asigurati-vă că electrozii nu se ating unii de alții. ○ Electrozii nu se ating - ei sunt independenți unul față de celălalt. Aceștia crează un circuit deschis care este inchis de reacția plasmei dinamice. ● Utilizați silicon sau alt lipici de plastic, pentru a izola găurile din jurul electrozilor.

● Luați o jumătate de pahar de seven up și amestecați-o cu o linguriță de hidroxid de potasiu, și lăsați-o 10 minute pentru a avea loc reacția catalitică (o substanță care mărește viteza unei reacții chimice, fără ca ea insăși să se schimbe). Aceasta pornește procesul de ionizare a hidrogenului - Acest proces reproduce mecanismul unui întreg braț al galaxiei. ● ● ● ● Introduceți soluția (seven up și hidroxid de potasiu) în sticlă, și înfiletați dopul. Așteptați 15-30 min. Scoateți soluția afară din sticlă, iar apoi puneți capacul inapoi la sticlă. Așteptați 15-30 min.

● Din acest moment încolo, puteți lua voltmetrul (puneți-l pe milivolți) și verificați tensiunea de pe electrozii sticlei goale. ● Desfilatați capacul sticlei și tensiunea va crește, deoarece va extrage energie din mediul înconjurător (toate acestea se întâmplă la o scală microscopică atomică și sunt invizibile cu ochiul liber). Reacția plasmei dinamice care reproduce mecanismul unei întregi galaxii, închide circuitul dintre electrozii din sticlă, și produce energie. Experimentați puțin, pentru a descoperi cea mai mare tensiune, prin verificarea pe diferiți electrozi.

Pagina | 4

Concluzii: Reacția energiei electrice în reactorul Keshe, este obținută prin simplul proces al ionizării hidrogenului. Un film mult mai detaliat: http://www.youtube.com/watch?v=zpPvSIrG73M
* Ionizare: conversia unui atom, moleculă, sau substanță într-un ion sau mai mulți ioni, normal prin pierderea unuia sau a mai multor electroni. Ion: un atom sau moleculă cu o sarcină electrică netă, datorată pierderii sau căștigării unuia sau a mai multor electroni. Anion: un ion cu sarcină electrică negativă, ex. un anion va fi atras către anod în procesul de electroliză. Opusul acestuia se cheamă Cation.

În interiorul sticlei, sunt patru sârme de cupru (electrozi), care nu se ating - sunt independenți. Aceasta inseamnă că în această sticlă exista un circuit deschis. (Ca și un întrerupător închis/deschis, circuitul este DESCHIS când intrerupătorul este deschis, și este INCHIS când întrerupătorul este pus pe poziția închis. ÎNCHIS = circulă curentul, DESCHIS = nu circulă curentul) Conform cunoașterii noastre actuale a fizicii și a electrodinamicii, este imposibil să închizi un circuit ȘI să generezi electricitate din aerul din interiorul unei Sticle de Plastic de Cola Goală. Totuși, cu ajutorul noii noastre cunoașteri despre crearea gravitației, "noi avem în funcțiune aici, o nouă Fizică în lumea științei".

Acest experiment încalcă vechile legi ale Fizicii, și aduce la lumina zilei o nouă descoperire, dovedind conceptul Generatorului Plasmatic Keshe, si fiind extrem de interesant.
*Energia care rotește Galaxia noastră Calea Lactee, ,Ssistemul nostru Solar și Pământul, este aceiași energie care rotește electronii din sticlă. Prin intermediul acestui experiment s-a lucrat cu această energie universală, deoarece există efectiv o galaxie microscopică de atomi în această sticlă, care se rotesc în jurul sârmei de cupru (închizând circuitul și generând electricitate) Conversație mai veche despre Experiment: http://forum.keshefoundation.org/showthread.php?8-Make-my-own

Pagina | 5

Prima Carte a D-lui Keshe: (Ordinea Universală a Creării Materiilor)

1. 2. 3. 4. 5.

Seria de cinci filme explicative ale teoriei D-lui Keshe: - Introducere și Gravitație - Materiile unui Neutron - Descompunerea Nucleară și Mișcarea - Fuziunea - Zborul și Crearea Luminii

Ce este un Electron?

Răspunsul lui M.T. Keshe - “O altă noutate foarte interesantă a acestei tehnologii a reprezentat-o descoperirea a ceea ce este un electron. Dacă întrebați orice fizician nuclear ce este un electron, ce se află într-un electron, ei nu vă pot răspunde, ei vor spune "Nu știm", însă ceea ce noi știm este că zboară în jurul nucleului central, la o viteză foarte mare. Pentru prima dată noi am explicat și am dovedit că un electron este o plasmă - o substanță compusă din particule încărcate mobile.”

Pagina | 6

Întrebări și Raspunsuri:
I: Cum nu respectă legile Fizicii? Vă rog să explicați. R: În interiorul sticlei, sunt patru sărme de cupru (electrozi), iar ei nu se ating între ei - sunt independenți. Aceasta înseamnă că în această sticlă este un circuit deschis. (Ca și un întrerupător închis/deschis. un circuit este deschis când întrerupătorul este deschis, ți închis când întrerupătorul este închis. Închis = circulă electricitatea, Deschis = electricitatea nu circulă) Conform actualei noastre înțelegeri a Fizicii și electrodinamicii, este imposibil sa închizi un circuit ȘI să generezi electricitate din aerul dintr-o Sticlă de Plastic de Cola Goală. Totuși, cu noua noastră ințelegere a creării gravitației, avem o Nouă Fizică în lumea științei. Acest experiment încalcă vechile legi ale fizicii și aduce la lumina zilei o nouă descoperire, si aceasta este foarte interesantă. *Energia care rotește Galaxia Calea Lactee, Sistemul Solar si Pământul, este aceiași energie care rotește electronii din sticlă. Aceasta este o energie universală care a fost accesată prin intermediul acestui experiment, deoarece înăuntrul acestei sticle există efectiv o galaxie microscoică de atomi care se rotește în jurul sărmei de cupru (închizând circuitul și generând electricitate). Î: Ne puteți spune la ce poate fi folosită aceasta? R: Aceasta poate fi folosită la două lucruri foarte importante:
Unu: Dovedește teoria D-ului M.T. Keshe despre crearea gravitației - aceasta deschizând o nouă eră a științei și descoperirilor - pe care le-am dus la următorul nivel. Doi: Pentru a provoca mințile oamenilor, în special acelor care construiesc unul. Aceasta este imposibil, încalcă legile fizicii, dar totuși se întâmplă.:-)

Aceasta este o aplicație a noii noastre înțelegeri a creării gravitației, care efectiv va revoluționa lumea! Și asta este doar o aplicație energetică. Citiți mai multe despre alte aplicații aici: KesheUniversity-EducationfortheFuture(Introduction)

Pagina | 7

Pagina | 8

Mai jos sunt note și pasaje din acest interviu video al D-lui M.T. Keshe:

Interviu cu Mehran Tavakoli Keshe - 2011 M.T. Keshe / Inginer Nuclear ● Am fost născut într-o casă unde radiația făcea parte din familie. Tatăl meu a făcut parte din Philips International pentru raze X, așa că eu am fost introdus în lumea radiației la o vârstă foarte fragedă, văzând funcționarea aparatelor cu raze X și a tutror celorlalte aparate. ● Am mers în Anglia să studiez ca și inginer nuclear. ● Am absolvit la Colegiul Regina Maria ca și inginer nuclear, specializat în controlul și tehnologia sistemelor reactoare. ● Am lucrat independent de atunci, dezvoltând cunoașterea și tehnologia cu cele mai multe dintre descoperiri începând din încă din anul 2002, iar acum cu ajutorul pe care-l primim de pretutindeni din lume, noi dezvoltăm diferite aspecte ale tehnologiei pe o bază zilnică. ● Fundația Keshe este o organizație spațială. Motivul pentru care am mers înainte cu aspectele medicale ale acestei tehnologii, este deoarece la fel ca oricare altă agenție spațială, noi încercăm să acoperim toate aspectele călătoriei în spațiu. ● Fundația Keshe a fost înființată pentru a cerceta tot ceea ce este interesant sau orice este descoperit de Mr. Keshe, iar toate dezvoltările prezente și ulterioare vor aparține Fundației. ● Fundația Keshe este localizată în Olanda.

Pagina | 9

Fundamentele Noii Cunoșteri ● Întreaga știință se va schimba, de la ceea ce noi știm, într-un fel sau altul, în viitorul foarte apropiat. ● Am dat o prezentare pentru savanți în 2005, la organizația cunoascută ca IMAK, iar un savant care făcea parte din dorectorii acestei instituții se plimba încoace și încolo în camera, l-am întrebat "De ce sunteți agitat?". El a spus, "noi doar ce am discutat recent că foarte curând cineva va înțelege cum este creată gravitația și întreaga situație se va schimba, iar acum tu ești aici explicând cum este ea creată. ● Principala problema în lumea științei a fost că nimeni nu putea înțelege cum sunt create câmpurile gravitaționale. Cu peste 30 de ani de cercetare, noi am înțeles cum sunt create câmpurile gravitaționale într-un sistem cum este Pământul, și am făcut un sistem care reproduce aceste condiții și am obținut aceleași caracteristici ca ale Pământului, care este un sistem care deține câmpuri gravitaționale și magnetice în același timp. ● Există savanți peste tot în lume care lucrează la înțelegerea creării gravitației. Cineva trebuie să o descopere primul, și se pare că după 30 de ani de cercetare, noi suntem primii care dezvăluim secretul. ● Noi suntem prima organizație care poate actualmente produce un sistem fizic pentru a arăya întreaga funcționare. ● Eu am dezvoltat o întreagă tehnologie de la baza înțelegerii creării câmpurilor gravitaționale și magnetice ale Pământului. ● Toate aceste lucruri nu sunt doar vorbe, noi avem sisteme și le arătăm. ● Noutatea vine din înțelegerea cum se pot crea câmpuri gravitaționale și magnetice ca o plasmă, în același timp și în același sistem. ● Câmpurile gravitaționale și magnetice sunt create de aceleași materiale și în același loc, în toate sistemele dinamice - Pământ, Soare și chiar si Galaxie. ● Un înalt Ofițer Naval American mi-a spus în Hamilton în 2008, "problema cu tine este că tu nu vorbești ca un savant". Eu nu sunt un fizician teoretician, cand afirm ceva eu de asemenea fac sistemul care dovedește că cele afirmate de mine sunt adevărate, eu sunt un inginer. Când mă gândesc la ceva, eu pot să fac fizic sistemul și să-l arăt, și asta este problema cu ceea ce eu fac. ● Dacă luați doi magneți și încerci să-i pui împreună N cu N ei se vor respinge unul față de celălalt. Același lucru este valabil și pentru S cu S. Pe de altă parte dacă luați doi magneți și îi ve-ți pune N cu S, ei se vor atrage și vor sta conectați până sunt despărțiți. Di nou, noi nu vedem un motor în nici unul din magneți pentru a crea forțele de atracție sau de respingere. ● Înțelegând principiile din spatele poziționării magnetice și gravitaționale, și având abilitatea de a reproduce poziționarea lor, permite crearea unui magnet din orice material. Noi putem face magneți care sunt atrași de lemn, sau plastic de exemplu. ● Noi putem chiar să creăm magneți pentru a curăța radiațiile nocive din interiorul centralelor. Cu noua noastră înțelegere a poziționării câmpului gravitațional și magnetic, este foarte ușor să descoperim și să reproducem o copie exactă a acestor câmpuri și să dezvoltâm efecte specifice. “Proof” ● Noi am arătat sisteme fizice savanților din Universitatea Kent. ● Noi am arătat filmul de prezentare și de demonstrare a ridicării savanților și oficialilor Guvernului Belgian.

Pagina | 10

Schimbări Sociale
Energie ● Noi am făcut un sistem foarte simplu care face rasa umană independentă de arderea combustibililor. ● Este ușor să fie produsă enegie dintr-un sistem foarte mic care poate produce câțiva Kw sau câteva mii de Kw din același sistem. ● În adâncul spațiului nu există energie solară sau lumină, dar spațiul este plin de câmpuri magnetice și diferite forme de radiație. Așa că noi am dezvoltat o tehnologie care ne permite să absorbim toate aceste energii, să le colectăm și să le transformăm în lumină sau electricitate. Și am arătat asta cu lanterna pe care am arătat-o mai înainte. Mâncare ● David Murphy - Acum este Democrația Mâncării! ● Este ușor să fie produsă proteină din aerul proaspăt. ● Noi nu putem lua cu noi în spațiu toată mâncarea , așa cum fac acum Americanii când planifică o călătorie de 22 de luni până pe Marte, și trebuie să prevadă fiecare picătură de apă și toată mâncarea pe care astronauții o vor consuma în spațiu; acum noi am dezvoltat tehnologia așa încât nu avem nevoie să cărăm nici o mâncare în spațiu. ● Oamenii sunt obișnuiți să mănânce mâncare solidă iar noi trebuie să fim capabili să producem ceva pe care oamenii să-l mănânce. Sănătate ● Motivul pentru care am înaintat cu aspectele medicale ale acestei tehnologii, este deoarece ca și toate celelalte agenții spațiale, noi încercăm să acoperim toate aspectele călătoriei spațiale medicale, energetice, alimentare, cât și ridicarea și mișcarea. Idea este că nu putem lua toată madicina în spațiu și nici toți doctorii. Va fi mai multă medicină decât cargouri, pentru a rezolva durerile de cap migrenele, atacurile de inimă, iar toți acei astronauți trebuie să fie de asemenea doctori pentru a fi capabili să manevreze operațiunile și să aibă grijă de oricine se îmbolnăvește. (Dacă aveți doar câțiva doctori și se întâmplă ceva cu acei doctori, în timp ce vă aflați în spațiu, nu vă puteți întoarce înapoi și să luați alții.) ● Întregul concept este că noi facem un sistem care este capabil să reseteze/proceseze orice boală despre care cunoaștem momentan, iar dacă venim în contact cu noi viruși și boli în spațiu, nu va trebui să zburăm înapoi pe Pământ și să-l trimitem într-un laborator pentru testare. ● Toate bolile sunt "bazate pe energie", sunt bazate pe câmpuri magnetice iar acum noi am dezvoltat un sistem, așa încât pe durata călătoriei în spațiu nu trebuie să transportăm medicamente sau doctori, și acesta a fost motivul inițial pentru implicarea anoastră în aspectele medicale ale acestei tehnologii. ● Noi nu suntem în competiție cu industria farmaceutică, noi ne concentrăm doar pe călătoriile spațiale. ● Noi am dezvoltat o singurp aplicație medicală unificată. Un sistem care poate vindeca toate tipurile de boli. ● Ca și savant, ca și fizician, eu tratez corpul ca o galaxie. Prin înțelegerea cum materia așa cum este Pământul sau Soarele operează în galaxie, și de ce ele au o anumită poziție una față de cealaltă, și de ce aceste poziții nu se schimbă. ● Același lucru se întâmplă la o scală mai mică în interiorul atomilor și moleculelor, care construiesc celulele ființei umane. ● Când înțelegeți crearea câmpurilor gravitaționale și magnetice, și cum se poziționează ele însele unele față de celelalte, atunci puteți accesa dimensiunile corpului - să tratați corpul ca o galaxie, și îi puteți permite corpului să se întoarcă și să se reseteze așa cum era înainte de ase îmbolnăvi. ● Sistemul pe care noi îl facem este rigid și este o copie a corpului. ● Noi nu numim acest proces tratare sau vindecare, ci mai degrabă acest proces resetează corpul la starea originală sau cum îi spunem noi "procesarea corpului". ● Această tehnologie a fost testată pentru beneficiile de însănătoșire încă din 2004, și în orice moment noi executăm 30-40 de studii în lume, cele mai multe fiind în Europa. ● Noi am ajuns la un punct unde putem face un sistem care poate fi programat să reseteze orice corp fizic din aproape orice boală. Pagina | 11

● (18:00) Într-un spital Belgian era o fată într-o comă foarte adâncă, avea doar bătăile inimicii, și zero activitate cerebrală. Când am afirmat că o putem scoate din comă, doctorii au spus ca sunt un șarlatan. În 7 zile fata și-a recunoscut mama, tatăl și întreaga familie. Conform legilor Belgiene, mașina trebuia oprită pe 6 Mai 2008, totuși fata este vie , ea a fost testată de savanții de la Universitatea Cambridge și de către savanții din Israel, pentru a confirma că ea este perfect conștientă. Noi avem fimări care ne-ua fost trimise de către mamă pentru a confirma că aceasta a fost decizia corectă. ● Vitaminele și mineralele sunt câmpuri magnetice specifice. ● Nu este vorba că noi nu avem nevoie de vitamine, chestia este că noi învățăm foarte repede că le putem reproduce ca o plasmă, fără ca ele să fie ca o materie solidă pentru a mânca. Transportation/ Space ● Noi am văzut prima ridicare la mijlocul anului 2006, iar în 2008, cu o cerere din partea guvernului Iranian noi am construit primul sistem extern propriu de mișcare gravitațională în Teheran. Acum sistemul este dezvoltat, iar noi putem zbura, putem face orice mișcare dorim. ● Așa cum am afirmat foarte recent, pe forumul fundației Keshe, dacă agenția spațială Rusească sau cea Americană nu sunt capabile să-și sprijine astronauții de pe stația orbitală, noi suntem atât de avansați, încât putem interveni și să aducem astronauții înapoi pe Pământ. Noi ne pregătim pentru o asemenea demonstrație. ● Noi am schimbat cursul tehnologiei Spațiale, șia am făcut folosirea propulsiei depășită. Nu există nici o nevoie de a arde combustibil așa cum se face în propulsia rachetelor, noi nu vedem așa ceva în Univers. ● Noi am rupt tabu-ul lui Einstein care afirmă că noi nu ne putem deplasa cu viteză mai mare decât viteza luminii. Noi nu putem merge mai reprede decât viteza luminii la nivelul materiei, totuși, dacă putem pătrunde în câmpurile magnetice care sunt dincolo de nivelul materiei, putem să ne deplasăm la orice viteză - de sute și mii de ori mai repede decât viteza luminii (întreaga descriere a acestora a fost publicată în cărțile mele). ● Când creați campuri magnetice și gravitaționale în același sistem, puteți acorda acest sistem față de câmpul gravitațional al planetei Marte de exemplu, și nu vă mai trebuie nici un combustibil. Gravitația planetei Marte vă va atrage mai rapid decât orice formă de propusie (zilele proprusiei ărin combustie sunt terminate). Americanii planifică o călătorie de 7 luni către martie. Cu sistemul gravitațional pe care noi l-am dezvoltat, noi vorbim despre o călătorie de 24 de ore, sau 48 de ore dus-întors. ● Noi am împărtășit cunoștințele noastre despre tehnologia spațială cu Iranul în 2008, iar pe 16 Martie 2011 ei au anunțat că au un "Program Spațial" care nu este bazat pe tehnologie propulsivă, făcând din Iran prima națiune care are un asemenea program. Tehnologia propulsiei este terminată. New Materials ● Noi am dezvoltat total noi materiale, care au fost anterior necunoscute, cum este CO2 în stare solidă la temperatura camerei. Nu a fost niciodată cunoscut, au spus ca asta este nebunie, că nu poate fi făcut, oricum, materialele au fost produse și testate, iar noi le-am publicat toate cercetările, confirmând aceste noi materiale. ● (23:00)Oamenii spun că este imposibil ca CO2 să fie în stare solidă la temperatura camerei, iar la asta noi întotdeauna am spus acest lucru foarte simplu: "pișcați-vă corpul, pișcați-vă propria piele, pișcați-vă propria carne, din ce este făcută?" Amino-acizi, azot, hidrogen, carbon și oxigen, at trebui să fiți un balon plutitor. Noi suntem construiți din gaze, așa că ar trebui să fim un balon, dar nu suntem. ● Guvernul Canadian a testat fiecare tub, cât timp m-au ținut sub arest, și au spus că voi primi o copie a rapoartelor, totuși, ei au clasificat rapoartele ca fiind confidențiale, deoarece erau prea fierbinți pentru a le publica. ● Dacă vă uitați la culoarea CO2 în stare lichidă, este foarte mult asemănătoare cu culoarea creierului. Aceasta este un material în stare nano, care ne permite nouă să construim următoarea generație de calculatoare, care nu sunt dependente de conexiune. Noi nu vedem sârme în creier ființei umane, este modul în care nano-materialele se conectează unul cu celălalt. Noi suntm actualmente în acest proces. Pagina | 12

Environment ● Noi am oferit tehnologia noastră Japonezilor după dezastrul nuclear. Noi am înțeles cum poate fi curățată radiația, și am faăcut oferta prin cae noi Fundația Keshe eram pregătiți să împrumutăm asistență pentru a atarge radiația înapoi în centrul reactorului, fără să poluăm mediul, în prima Duminică după dezastru. Oficialitățile ar fi trebuit să dea permisiunea pentru utilizarea acestei tehnologii, în timp ce reactorul emite permanent radiații mortale. ● Noi putem utiliza aceste sisteme la curățarea acestora, cât și a altor poluanți ai mediului. ● Noi am dezvoltat această tehnologie deoarece în spațiu, există zone cu diferite tipuri de radiații, iar dacă întrăm în aceste radiații avem două opțiuni. Putem fie să ne protejăm nava față de ele, sau să atargem radiația și să o colectăm ca o resursă de energie. Deoarece înțelegem principiile din spatele câmpurilor gravitaționale și magnetice, este ușor să dezvoltăm un sistem care atarge sau respinge orice. ● Noi am dezvoltat această tehnologie astfel încât ne putem proteja în zone cu radiație înaltă din Univers. ● Dacă există un râu poluat sau un vas cu apă, noi putem dezvolta un sistem pentru extragerea poluanților din apă. Predarea Cunoșterii ● Noi am anunțat în Aprilie 2012 că am stabilit Institutul Spațial Internațional Keshe. Înstitutul Spațial Internațional este organizație independență, non-profit, de cercetare și educație care rorește să dea umanității adevărata libertate de a călători în Spațiu, pentru a explora Spațiul întro formă pacifistă, și de a proteja Pământul. Institutul Spațial Internațional este o organizație deschisă, accesibilă tuturor savanților și studenților tuturor națiunilor, și este o subsidiară a Stichting, Fundația Keshe (Olanda). Noi vom accepta 100 de savanți din lume pentru a fi educați, astfel încât ei să poată duce cunoștințele înapoi națiunilor lor. Procesul de predare și trasferare a cunoașterii a început deja.

Pagina | 13

You're Reading a Free Preview

Download