P. 1
myfive

myfive

|Views: 158|Likes:
Published by Diana Brebeanu
homework
homework

More info:

Published by: Diana Brebeanu on Jan 04, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/30/2013

pdf

text

original

#myfive

Wordle
Am ales Wordle pentru că pare un mod interesant de-a reprezenta idei și l-aș folosi chiar și la facultate în loc de Powerpoint, pentru că oferă un impact vizual mult mai puternic și mai atractiv.

mindmeister
mindmeister seamănă foarte mult cu modul în care m-am obișnuit să învăt pentru examene, memoria vizuală ma ajuta foarte mult iar mindmeister oferă un mod facil pentru reprezentarea grafică a ideilor princiipale.

surveymonkey
Mă bucur că am aflat de surveymonkey și îmî propun să îl folosesc la partea practică a lucrării mele de licență. Chestionarele online sunt mult mai eficiente decât cele tradiționale și ating un numar mult mai mare de respondenți.

linoit
linoit oferă un serviciu foarte util și simplu iar pentru un om care îșî petrece mult timp în fața calculatorului, poate fi mult mai util decât tradiționalul post it și pix.

Open Office
Acestă oferă aproape aceleași funcții ca și MS Office iar marele avantaj este că este gratuit și open source, un atu foarte important, mai ales pentru studenți.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->