P. 1
MODELE DE CROSETARE

MODELE DE CROSETARE

|Views: 961|Likes:
Published by Jennifer Gonta
MODELE DE CROSETARE
MODELE DE CROSETARE

More info:

Categories:Topics, Art & Design
Published by: Jennifer Gonta on Jan 10, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/24/2013

pdf

text

original

Model crosetat 1

Se croseteaza un lant de baza lejer, multiplu de 3 plus un ochi de lant pentru completarea modelului. R1: 3 ochiuri pentru a forma un piciorus, se sare un ochi; in ochiul urmator se face un piciorus mare, un picou (3 ochiuri de lant, un piciorus mic in primul ochi din cele trei) si un piciorus mare; *se sar doua ochiuri, in ochiul urmator se croseteaza un piciorus mare, un picou, un piciorus mare*; se repeta de la * la * si se termina randul cu un piciorus mare. R2: 3 ochiuri pentru a forma un piciorus, un piciorus mare, *se sare peste picou, un piciorus mare, doua ochiuri de lant, un piciorus mare*, se repeta de la * la * si se termina randul cu doua picioruse mari. R3: 3 ochiuri pentru a forma un piciorus, se sare un ochi; in ochiul urmator se face un piciorus mare, un picou, un piciorus mare; *se sar doua ochiuri, in ochiul urmator se croseteaza un piciorus mare, un picou, un piciorus mare*; se repeta de la * la * si se termina randul cu un piciorus mare. Se repeta randurile 2 si 3 .Model

crosetat 2

Se croseteaza un lant de baza lejer, multiplu de 10 plus un ochi de lant pentru completarea modelului.

*4 picioruse mari in inel. un piciorus mare. multiplu de 8. se sar 4 ochiuri. . se repeta de la * la * pana la terminarea randului. trei ochirui de lant si un piciorus mic in primul ochi al inelului*. Se repeta randurile 2 si 3. Se repeta de la * la* si se termina randul cu 2 picioruse mari. R2: 4 ochiuri de lant. un piciorus mare. Model crosetat 3 Se croseteaza un lant de baza lejer. *3 ochiuri de lant. doua ochiuri de lant. doua ochiuri de lant. Se repeta de la * la* si se termina randul cu 2 picioruse mari. 3 ochiuri de lant. se sar patru ochiuri. un piciorus mic. *3 ochiri de lant. patru picioruse mari*. un piciorus mic in primul ochi al inelului. in ochiul urmator se fac 4 picioruse mari. *trei ochiuri de lant. se continua apoi cu 4 picioruse mari*. se sar 3 bride. doua ochiuri de lant. se sar 3 bride. un piciorus mare in prima brida din cele 3 sarite*. se repeta de la * la * si se termina randul cu 1 ochi de lant si un piciorus dublu in primul ochi al randului anterior. Se repeta randurile 2 si 3. R3: 1 ochi de lant. un piciorus mare in primul ochi din cele 3 sarite. R1: 3 ochiuri de lant. un piciorus mare in prima brida din cele 3 sarite*. trei ochiuri de lant. *se sar 3 ochirui si se face un piciorus mare. R3: 3 ochiuri de lant. se sar patru ochiuri si se face un piciorus mic. se repeta de la * la * si se termina randul cu trei ochiuri de lant. Se repeta de la * la* si se termina randul cu 2 picioruse mari. 4 picioruse mari in cea de a patra brida. un piciorus mare. R2: 3 ochiuri de lant.R1: 4 ochiuri de lant. un piciorus mare. se sar patru ochiuri. *4 picioruse mari in inel. 4 picioruse mari in cea de a patra brida*. un piciorus mare.

in ochiul urmator un picorus mic. R4 si R7: 3 ochiuri de lant. se repeta de la * la *. .Model crosetat 4 Se croseteaza un lant de baza lejer. *3 ochiuri de lant. se repeta de la * la *. un piciorus mare*. se repeta de la * la *. 7 ochiuri de lant. 3 ochiuri de lant. se termina randul cu 1 piciorus mic. se sar 3 ochiuri. se sar 2 ochiuri. un piciorus mic in cea de a patra brida. se sar 5 ochiuri*. se repeta de la * la *. 1 ochi de lant. R3 si R6: 3 ochiuri de lant. multiplu de 3 plus un ochi de lant pentru completarea modelului. un piciorus mic in inel. multiplu de 3 plus un ochi de lant pentru completarea modelului. R1: 3 ochiuri de lant pentru a forma un piciorus. *7 picioruse mari in inel. un piciorus mare*. Model crosetat 5 Se croseteaza un lant de baza lejer. se repeta de la * la *. R2 si R5: 3 ochiuri de lant. . un piciorus mare*. 1 piciorus mic in inel. 3 ochiuri de lant. 3 ochiuri de lant si un piciorus mare.3 ochiuri de lant. *1 ochi de lant. 3 ochiuri de lant. se sar 3 ochiuri. Se repeta randurile de la 2 la 7. R1: 3 ochiuri de lant. *3 ochiuri de lant. *1 piciorus mic. in ochiul urmator un piciorus mare*.

3 picioruse mici*. 3 picioruse mari unite in cea de a doua. *5 picioruse mari in inelul de pe randul precendent. se termina randul cu 3 picioruse mari in loc de 7. a treia si a patra brida. Se repeta randurile de la 1 la 4. a treia si a patra brida*. 3 ochiuri de lant. Model crosetat 6 Se croseteaza un lant de baza lejer. se repeta de la * la * si se incheie randul cu 2 picioruse mari unite in loc de 3. *5 ochiuri de lant. *5 ochiuri de lant. se sar 3 ochiuri. R5: 3 ochiuri de lant. se repeta de la * la *. *un piciorus mic in cea de a doua brida. se repeta de la * la *. un piciorus mic. 3 ochiuri de lant. se repeta de la * la *. R4: 3 ochiuri de lant pentru a forma un piciorus. *3 ochiuri de lant. R2: 1 ochi de lant. se repeta de la * la * si se incheie randul cu 3 picioruse mari in loc de 5. in acelasi ochi inca 2 picioruse mari.R2: 1 ochi de lant. un piciorus mare. R4: 3 ochiuri de lant pentru a forma un piciorus. R3: 3 ochiuri de lant pentru a forma un piciorus. multiplu de 3 plus un ochi de lant pentru completarea modelului. 1 piciorus mic. *un piciorus mic in inelul din randul anterior. un piciorus mic in inelul din randul anterior. se repeta de la * la * se termina randul cu 1 ochi de lant si 1 piciorus mare. 5 ochiuri de lant. a treia si a patra brida a randului anterior. in acelasi ochi inca 2 picioruse mari. *3 ochiuri de lant. se termina randul cu 2 picioruse mici in loc de 3. R1: 1 ochi de lant. se repeta de la * la * si se termina randul cu 3 ochiuri de lant si un picior mare. 5 picioruse mari in inelul din randul anterior. un piciorus mic in inelul din randul anterior*. un piciorus mic in inelul din randul anterior. 3 ochiuri de lant. 7 picioruse mari in inelul din randul anterior*. 3 ochiuri de lant*. *3 picioruse mici in a doua. R3: 3 ochiuri de lant pentru a forma un piciorus. un piciorus mic in inelul din randul anterior*. 5 ochiuri de lant. 5 ochiuri de lant. 5 picioruse mari in inelul din randul anterior*. 3 picioruse mari unite in cea de a doua. un piciorus mic in cea de a doua brida*. 1 ochi de lant. se repeta de la * la *. .

*se sar 4 ochirui. se fac 6 picioruse mari de la dreapta la stranga de-a lungul piciorusului pe verticala. se sare un ochi. se fac 6 picioruse mari de la dreapta la stranga de-a lungul piciorusului pe verticala. R2: 1 ochi de lant. . *se sar 4 ochiuri. se repeat de la * la *si se termina randul cu piciorus mic in ultimul ochi. inca 6 picioruse mari de la stanga la dreapta de-a lungul piciorusului urmator pe verticala. se fac 6 picioruse mari de la dreapta la stranga de-a lungul piciorusului pe verticala.Model crosetat 7 Se croseteaza un lant de baza lejer. inca 6 picioruse mari de la stanga la dreapta de-a lungul piciorusului urmator pe verticala*. se sar 4 ochiuri. 1 piciorus mic intre doua picioruse mari. se repeat de la * la * si se incheie randul cu un piciorus mic in ultimul ochi. se sar 4 ochiuri. inca 6 picioruse mari de la stanga la dreapta de-a lungul piciorusului urmator pe verticala. R4: 1 ochi de lant. cate un piciorus mare in fiecare ochi. multiplu de 10+2 plus doua ochiuri de lant pentru completarea modelului. 1 piciorus mic intre doua bride. R1 si R3: 3 ochiri de lant pentru a forma un piciorus. se face un piciorus mic intre bride.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->