Πράγματα που το κινητό σου

μπορεί να κάνει
(και που εσύ δεν γνωρίζεις)

Αυτός ο αριθμός μπορεί να πληκτρολογηθεί ακόμη και αν το κινητό σου είναι μπλοκαρισμένο. Ο αριθμός ανάγκης για όλον τον κόσμο είναι: 112. Προσπάθησε! .1.

Δοκίμασέ το! . Σο ίδιο ισχύει και για το πορτμπαγκάζ.2. Κλείδωσες το αυτοκίνητο ξεχνώντας τα κλειδιά μέσα ενώ βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι όπου φυλάς άλλα? Θα τηλεφωνήσεις με το κινητό σου σε κάποιον στο σπίτι ο οποίος θα πλησιάσει στο τηλέφωνο το control των κλειδιών και εσύ το κινητό σου στην πόρτα του αυτοκινήτου και αμέσως θα ανοίξουν οι ασφάλειες.

. Εξαντλήθηκε η μπαταρία του κινητού σου? ΄Ολα τα κινητά έχουν μια ρεζέρβα φόρτωσης της μπαταρίας τους που. αυτόματα θα επαναφορτιστεί και η ρεζέρβα.3. Όταν θα επαναφορτίσεις το κινητό σου. πληκτρολογώντας *3370#. αυτόματα ενεργοποιείται δίνοντάς σου ακόμη και 50% πρόσθετο γέμισμα.

το θύμα της κλοπής. να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό να καταναλώνει. Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ. Σο ΢ΗΜΑΝΣΙΚΟΣΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό. είναι το serial number του κινητού σου. η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο. Αυτός ο κωδικός. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM. ΢ημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. μοναδικός στον κόσμο. Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Αν σου κλέψουν το κινητό. Σι να κάνεις αν σου έκλεψαν το κινητό? Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα.4. ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό. Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου. .

Μοιράσου μ’ όσους μπορείς αυτές τις πληροφορίες. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful