You are on page 1of 2

Obloane Lemn

In topul cautarilor sunt, in schimb, asa-numitele geamuri oscilobatante, sau altfel zis, cele cu doua modalitati de deschidere. Modul sumplimentar de a deschide acest tip de geamuri, este cel pe verticala. Acesta este un mod de a aduce si mai mult confort si siguranta cumparatorului. Firma noastra produce ferestre din lemn stratificat din profile de lemn care ofera o buna izolare termica si fonica. Profilele pentru ferestre lemn stratificat sunt realizate din 3 straturi de lemn de diferite esente. Din punct de vedere al normelor europene cu privire la ecologie produsele din lemn stratificat sunt cele mai indicate datorita faptului ca sunt naturale si ofera in acelasi timp o termoizolare excelenta. Daca este tratat corespunzator lemnul stratificat are o rezistenta si o durabilitate foarte mare. Studiile arata ca acest domeniu de tamplarie lemn stratificat va cunoaste o ascensiune din ce in ce mai puternica si din ce in ce mai multi clienti doresc tamplarie lemn stratificat fie ca este vorba de ferestre lemn stratificat, usi lemn stratificat sau scari de lemn. Preturi Ferestre Lemn :La fel ca si tamplaria din PVC si AL este prevazuta cu sisteme de feronerie reglabile, realizind o distributie buna a fortei de etansare. Cea mai buna alegere de tamplarie exterioara si interioara, este lemnul stratificat , care are o durata de viata mare si se integreaza perfect in orice stil arhitectonic.

Usi Lemn
Cele din tamplarie din din lemn prezinta, de asemenea, extraordinar de multe avantaje. Ele nu au nevoie de o intretinere deosebita, nu ruginesc si nici nu trebuie sa fie vopsite. Mai mult decat atat, prezinta o rezistenta incredibila la foc. Totusi, cel mai important aspect ramane cel al izolarii, intrucat acestea retin caldura, iar spre surprinderea initiala a cumparatorului, facturile scad considerabil. Aportul covarsitor al unei tamplarii de buna calitate consta in faptul ca ajuta la obtinerea unei mai bune izolari temice a intregii incaperi, cu rezultat in cresterea cu cateva grade a temperaturii interioare cu aceleasi surse de caldura, si implicit diminuarea surselor de condens. Tamplarie Lemn Stratificat : Acest material ofera multiple avantaje fata de lemnul traditional, este mai puternic, mai drept, mai uniform. Lemnul prelucrat traditional este afectat de razele ultraviolete si sufere modificari in timp fapt care genereaza crapaturi vizibile in acest tip de tamplarie. Datorita structurii sale compacte aproape compozite, o structura din lemn stratificat nu se deformeaza, nu putrezeste si nu se lucreaza in timp deasemeni aceste profile nu prezinta noduri. Inca din antichitate lemnul a stat la baza realizarii tuturor elementelor de tamplarie, astazi, progresele tehnologice ne aduc in continuare lemnul in casele noastre la nivelul de eficenta cerut de secolul XXI. Daca iti place natura si o doresti aproape de tine simte mirosul lemnlui in casa la tine. In aceste sistem se poate realiza o gama variata de profile, ferestre si usi din lemn stratificat.

iar spre surprinderea initiala a cumparatorului. facturile scad considerabil. Danemarca . de asemenea. extraordinar de multe avantaje. In tarile occidentale elementele de tamplarie lemn stratificat detin suprematia in dauna tamplariei din PVC mai ales in tarile nordice precum Norvegia. More results: Usi Exterior Lemn Ferestre Lemn Usi Exterior Lemn . Usi Lemn Cele din tamplarie din din lemn prezinta. Ele nu au nevoie de o intretinere deosebita. nu ruginesc si nici nu trebuie sa fie vopsite. intrucat acestea retin caldura. cel mai important aspect ramane cel al izolarii. Mai mult decat atat. un strat continuu care este neimbinat si doua straturi care sunt imbinate sau trei straturi imbinate in profile avand lungimi de pana la 6 metri. Totusi. Durata de viata pe care o are o tamplarie lemn stratificat este chiar si de peste 20 de ani dar in conditiile unei ingrijiri atente cu lacuri speciale de calitate superioara.Usi Lemn In Romania cele mai solicitate profile lamelare de lemn pentru ferestrele din rasinoase sunt profile lemn stratificat cu straturile la vedere neimbinate si continue. Suedia. prezinta o rezistenta incredibila la foc.