You are on page 1of 5

Hola Paul!

Aquí et presentem els dubtes i les preguntes que et volíem fer aquest migdia/tarda: Respecte a la casa: 1. Quina és la disponibilitat de la casa per nosaltres?

Com vaig comentar, des de 4 febrer, fins aquest moment us podeu quedar q casa de la meva amiga. Esta aqui ara, si voleu us podeu coneixer ja!

2. L’ Elena ha d’estar allà el dia 7 de gener així que s’hauria d’instal·lar el dia 6. Algun problema?

Pos no!

3. Quin és el preu total, incloent les factures?

El lloguer son 500, i apart hi ha el gas, aigua i electricitat, crec q son uns 60 euros mes al mes...

4. Com hem comentat abans, l’ Elena haurà d’estar un mes allà tota sola, quina seria la teva proposta en el preu de la casa? Ella ja està buscant altres ofertes, també.

Aixo ja esta arreglat, vaig arreglar amb la meva amiga que Elena li pagui 250€, sense cap costa mes, fins al 4/2 quan podeu anar a casa meva.

El manteniment de la casa? Vols que et reguem les plantes? Netejar dia a dia? Cuidar jardí? . i el menjador. On es troba el pis (el carrer i número)? Es Ketsstraat 43. i recte la cuina i el jardi 6. 8. Com es fa el pagament? T’hem de donar alguna paga i senyal? Garantia? Nomes una garantia d’un mes. la primera porta es el bany. Cadascuna tindrà una clau o una clau per les dues? Hi ha dues! 7. 2140 Antwerpen 9.5. I be. la sala d’estar tambe! Quan entris primer hi ha la sala d’estar. el bany tambe. la segona l’habitacio. i quan tingeu qualsevol problema tambe li podeu trucar. El pagament pots arreglar amb la meva mare. despres hi ha un passillo. estic fent una fitxa de totes els dates. Ens agradaria saber les dimensions aproximades dels espais de la casa: és molt gran l’habitació? La sala d’estar? On es troba la cuina? Hi ha menjador? El bany? Hi ha de tot! L’habitacio es molt grand. i ja esta.

escriptoris.. 13.Quins mobles hi ha? (llits.Hi ha supermercats a prop? Quins ens recomanes per fer la compra.... cadires.. taules.La cuina és elèctrica o gas? Electrica! Tambe hi ha un forn 11. cadires. si voleu podeu. fa clar  la neteja fareu com vulgeu.. estara tot arreglat.. quins són els més barats? Hi ha un Lidl just al costat! I un paki a l’esquina.) Pos de tot! Hi ha un llit moooolt grand. armaris. un escriptori granm . . la calefacció? Quan arribem ja estarà tot ben col·locat i instal·lat o ho haurem d’engegar nosaltres? No.Els fusibles de la casa. armaris. la meva mare us explicara com funcioni tot 12. pero no veig problemes! 10. taules. dos sofas.. sofàs.El Jardi no cal fer res! Be.

aixi us sortira gratis crec 16.Hi ha roba de llit pel fred? I tant! 17. i secadora tambe Respecte altres coses d’allà: 1. Ens recomanes agafar una bicicleta per moure’ns? On la podríem aconseguir? La uni! 3. millor que ho demaneu a la uni.Rentadora? Si.14. Com podrem arribar de Brussel·les a Amberes? Hi ha un autobus. On viuen els teus pares? ...? Si! Hi ha de tot 15. que us deixareu al costat de l’estacio de tren 2.Tens algun lloc on deixar les bicicletes? Si! Podeu lloguer bicis. nevera. com aqui a Barcelona..La cuina està equipada? Electrodomèstics. microones. forn.

A prop. en cotxe son uns 10 minuts .