Hola Paul!

Aquí et presentem els dubtes i les preguntes que et volíem fer aquest migdia/tarda: Respecte a la casa: 1. Quina és la disponibilitat de la casa per nosaltres?

Com vaig comentar, des de 4 febrer, fins aquest moment us podeu quedar q casa de la meva amiga. Esta aqui ara, si voleu us podeu coneixer ja!

2. L’ Elena ha d’estar allà el dia 7 de gener així que s’hauria d’instal·lar el dia 6. Algun problema?

Pos no!

3. Quin és el preu total, incloent les factures?

El lloguer son 500, i apart hi ha el gas, aigua i electricitat, crec q son uns 60 euros mes al mes...

4. Com hem comentat abans, l’ Elena haurà d’estar un mes allà tota sola, quina seria la teva proposta en el preu de la casa? Ella ja està buscant altres ofertes, també.

Aixo ja esta arreglat, vaig arreglar amb la meva amiga que Elena li pagui 250€, sense cap costa mes, fins al 4/2 quan podeu anar a casa meva.

Ens agradaria saber les dimensions aproximades dels espais de la casa: és molt gran l’habitació? La sala d’estar? On es troba la cuina? Hi ha menjador? El bany? Hi ha de tot! L’habitacio es molt grand. 8. el bany tambe. i recte la cuina i el jardi 6.5. On es troba el pis (el carrer i número)? Es Ketsstraat 43. Cadascuna tindrà una clau o una clau per les dues? Hi ha dues! 7. I be. i el menjador. la segona l’habitacio. i ja esta. Com es fa el pagament? T’hem de donar alguna paga i senyal? Garantia? Nomes una garantia d’un mes. El pagament pots arreglar amb la meva mare. i quan tingeu qualsevol problema tambe li podeu trucar. 2140 Antwerpen 9. estic fent una fitxa de totes els dates. despres hi ha un passillo. El manteniment de la casa? Vols que et reguem les plantes? Netejar dia a dia? Cuidar jardí? . la sala d’estar tambe! Quan entris primer hi ha la sala d’estar. la primera porta es el bany.

.Quins mobles hi ha? (llits. la calefacció? Quan arribem ja estarà tot ben col·locat i instal·lat o ho haurem d’engegar nosaltres? No..Els fusibles de la casa. taules.El Jardi no cal fer res! Be. armaris. quins són els més barats? Hi ha un Lidl just al costat! I un paki a l’esquina. cadires. armaris.. 13. sofàs. la meva mare us explicara com funcioni tot 12.. cadires. dos sofas.. pero no veig problemes! 10.) Pos de tot! Hi ha un llit moooolt grand. fa clar  la neteja fareu com vulgeu.Hi ha supermercats a prop? Quins ens recomanes per fer la compra.. un escriptori granm .. escriptoris. .. estara tot arreglat.La cuina és elèctrica o gas? Electrica! Tambe hi ha un forn 11. si voleu podeu. taules.

On viuen els teus pares? . com aqui a Barcelona. microones. que us deixareu al costat de l’estacio de tren 2.? Si! Hi ha de tot 15.Hi ha roba de llit pel fred? I tant! 17. nevera.La cuina està equipada? Electrodomèstics.... Ens recomanes agafar una bicicleta per moure’ns? On la podríem aconseguir? La uni! 3. Com podrem arribar de Brussel·les a Amberes? Hi ha un autobus.Rentadora? Si.14.Tens algun lloc on deixar les bicicletes? Si! Podeu lloguer bicis. i secadora tambe Respecte altres coses d’allà: 1. millor que ho demaneu a la uni. forn. aixi us sortira gratis crec 16.

en cotxe son uns 10 minuts .A prop.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful