P. 1
Prijava Za Polaganje Na Strucen Ispit - Osnovno

Prijava Za Polaganje Na Strucen Ispit - Osnovno

|Views: 141|Likes:
Published by Vesna Konevska

More info:

Published by: Vesna Konevska on Jan 19, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/06/2014

pdf

text

original

.

1 Образец бр
П Р И Ј А В А
за полагање на стручен испит
Молам да ми се одоб ри полагање на стручен испит во
_______________________ _______________________ . испитен рок во година
Во работен однос _____________________________________________ сум во
( ) име на училиштето
___________________ ________________________________ во на работно место од
( ) место
_______________________________________.
( , ) датум месец и година
Бидејќи ги исполнувам сите услови за полагање на стручниот
, . испит молам да ми се одобри полагањето
, Во прилог ги доставувам сите потребни документи наведени во
11 член од Правилникот за начинот и постапката при полагање стручен
, , испит на учител наставник стручен соработник и воспитувач во
(“ “ основното училиште Службен весник на епублика Македонија
.27/96). бр
____________ Во
____________________________
______________ ( година име и презиме
) на подносителот

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->