FRANCIZA

1
ROMÂNIA

CELLULEM BLOCK BELLEZZA

Cellulem Block a intrat pe piața din România cu un nou model. bazat pe specializarea în tratamentele cele mai cerute şi la preţuri accesibile potrivite fiecărui client. Franţa. Maroc. În ultimii ani conceptul Cellulem Block a evoluat până la obţinerea unui model flexibil de afacere. are o reţea de peste 180 de centre în Spania.CE ESTE CELLULEM BLOCK? Cellulem Block este franciza spaniolă Lider în Tratamente Anticelulită şi de Slăbit. În cadrul unui model de afacere în continuă evoluţie. Portugalia. Cellulem Block se bucură de poziţia de líder în domeniul esteticii.. Cu peste 15 ani de experienţă în domeniul esteticii. Tratamentele CB combină efectele tehnologiei de avangardă cu principiile active ale cosmeticii naturale.. diferite şi complementare care răspund nevoilor principale ale unei pieţe cu o clară tendinţă de creştere: CB Bellezza CB Anticelulită Premium CB Anticelulită CB Fotoepilare 2 . Constanța. materializat în centrele deschise în București. experţii noştri în estetică au conceput şi au dezvoltat peste 40 de Tratamente de Înfrumuseţare CB. Cellulem Block propune patru modele de afacere. Această poziţie este o valoare sigură şi se datorează în principal publicului exigent preocupat tot mai mult de imagine şi de sănătate. Italia. Andorra şi România. Deschiderea acestor centre face parte dintr-un ambițios plan de expansiune pentru următorii doi ani.. fără a folosi metode invazive sau chirurgie.

atragerea clienţilor şi vânzarea tratamentelor. Acest lucru face din Cellulem Block o franciză excelentă pentru cei care vor să lucreze pentru ei înşişi sau pentru cei care caută o afacere profitabilă. o Cercetare continuă. evitând astfel apariţia nedoritelor efecte secundare. o Servicii centralizate cu un singur interlocutor. am conceput tratamente de înfrumuseţare cu rezultate excelente. devenind una dintre companiile de estetică cele mai solide de pe piaţă. toate cu garanţia producătorului şi Certificat UE.AVANTAJE CARE NE DIFERENŢIAZĂ C1. Cellulem Block dispune de Observator Tehnologic propriu unde se analizează aparatura estetică cu cele mai bune rezultate. Toate tratamentele se aplică prin metode noninvazive. Pentru conceperea de noi tratamente eficiente şi pentru a acoperi nevoile schimbătoare ale centrelor noastre. CB Salud o Lideri în domeniu. tipul locaţiei şi puterea de cumpărare a localităţii. Francizorul şi francizatul pot alege dintr-o gamă largă de echipamente. o O afacere pe măsura ta. o Experienţă vastă . Cellulem Block este singura franciză care oferă posibilitatea de a alege între patru concepte de business pentru a intra în reţea în funcţie de capacitatea de investiţie. Tratamente non-invazive. gestionarea comenzilor prin intermediul platformei WEB. Peste 50 de servicii pentru a facilita desfăşurarea activităţii zilnice în centrul tău: marketing. După ce am analizat nevoile clienţilor noştri. o Patru concepte diferite pentru a face parte dintr-un brand unic. o Asistenţă specializată. Cellulem Block a luat naştere în 1993. o 3 . recunoscută la nivel internaţional. fără chirurgie. Serviciu propriu de asistenţă tehnică.

o Manuale tehnice de Operaţiuni. Proceduri etc. o Preţuri competitive cu marjă atractivă pentru francizat. o De la 21.000 de euro (+TVA) totul inclus. Îţi poţi deschide afacerea cu posibilitatea de a o dezvolta în funcţie de experienţă şi rezultate.O AFACERE PE MĂSURA TA Angajamentul Cellulem Block: o Concepte flexibile pentru a adapta afacerea la investiţie şi zonă. o Sprijin din partea întregii echipe CB ca să te simţi sigur în procesul de deschidere. o Asistenţă continuă pentru tratamente noi şi produse cosmetice. o Serviciu tehnic la nivel naţional. o Echipamente de calitate testate în centrele proprii. o Formare continuă la sediul central. Nivel 1: Nivel 2: Nivel 3: Nivel 4: CB Fotoepilare CB Anticelulită CB Anticelulită Premium CB Bellezza Toate conceptele includ Fotoepilare 4 . o Exclusivitate pe o zonă vastă pentru siguranţa afacerii tale. Tratamente. Formare.

5 .

de exterior şi casetele luminoase. măsuţe.) Stoc iniţial de cosmetică Uniforme şi stoc iniţial de materiale consumabile Macheta materialelor publicitare pentru lansarea centrului 6 . Conceptul AFACERE LA CHEIE este rezultatul unei munci de echipă între echipele CB şi beneficiarul de franciză.. cu costuri detaliate pentru fiecare element. cu flexibilitatea de a adapta investiţia unei locaţii adecvate aprobată de ambele părţi.AFACERE LA CHEIE” INCLUS ÎN PREŢUL FRANCIZEI La deschiderea unei francize.CONCEPT . Cellulem Block are ca obiectiv principal sprijinul continuu acordat francizatului de la luarea deciziei până la deschiderea centrului.. Fiecare concept conţine aparatură estetică diferită dar toate includ următoarele elemente: Taxă de franciză Zonă de exclusivitate teritorială pentru a proteja profitabilitatea francizei Training complet pentru proprietar. paturi. manager şi personal în centrul propriu. (Nu sunt incluse costurile de producţie şi montaj) Mobilier pentru recepţie şi cabine (aparatură.. (până la 150 de ore) Personal CB asistent la deschidere şi lansare timp de cinci zile (Nu sunt incluse cheltuielile de transport. panouri şi decoraţiuni de interior (nu include mici obiecte) Macheta autocolantelor de interior. cazare şi masă) Planul şi proiectul centrului Mobilier.

• Un echipament. simple. Acelaşi echipament permite realizarea de tratamente de fotoreîntinerire cutanată. de angajaţi: 21.000 EURO Include taxa de franciză de 5. mai multe tratamente: Cu un singur echipament se pot realiza Tratamente de Fotoepilare hidratantă pentru mai multe tipuri de piele şi păr şi Fotoreîntinerire cutanată.000€ + TVA – include concept afacere la cheie 5. Cert.stradal.000 de locuitori 60 de ore Fotoepilare cu lumină pulsată IPL ( Tehnologie sub-zero. Oferta de servicii se poate completa cu tratamente faciale de bază şi vânzarea de produse cosmetice profesionale. zona comerciala peste 70. Caracteristici: Tarif începând cu 99 RON pe zonă şi şedinţă. • Profesionist: Personal specializat (format de Cellulem Block) • Investiţie necesară: Taxă de franciză: Taxă de redevenţă: Suprafaţă minimă: Localitate: Training de specialitate: Aparatură: Nr. sigure pentru tratamente fără durere care asigură o epilare eficientă. Tarif: Game specializate de produse cosmetice: Fitocosmetică Vagheggi Estimare recuperare investiţie: 16 – 24 luni 7 Notă: nu sunt incluse lucrările de renovare şi amenajare. UE) 2.000 euro Centre specializate în eliminarea părului nedorit de pe faţă/corp cu sistemul IPL (Lumină intens pulsată).000 euro 200 euro/lună 40m2 . . Test de sensibilitate gratuit • Tehnologie de avangardă: Folosim echipamentele cu lumină intens pulsată IPL cele mai rapide.CB FOTOEPILARE 21.

Pe baza Evaluării Estetice gratuite se concepe tratamentul în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui client. conceptul CB Anticelulită include analizatorul compoziţiei corporale care oferă o imagine completă asupra organismului clientului. de angajaţi: 8 Notă: nu sunt incluse lucrările de renovare şi amenajare.000 EURO Include taxa de franciză de 5.000 euro 300 euro/lună 60m2 peste 70. Pe lângă echipamentele de bază. Termoelectrostimulare. Oferta de servicii poate include de asemenea tratamente faciale clasice. Personalizarea tratamentelor: Profesionişti: Tratamentele noastre combină efectele aparaturii eficiente şi principiile active ale cosmeticii naturale pentru a obţine rezultate vizibile încă de la prima şedinţă . Personal specializat în înfrumuseţate într-o continuă formare. Vacuum cu infraroşu.000 de locuitori 90 de ore Fotoepilare cu lumină pulsată IPL (Tehnologie sub-zero şi Certificat UE). masa musculară. Analizator compoziţie corporală. Termocuvertă. 2. . cu aparatură noninvazivă. Presoterapie. • • Investiţie necesară: Taxă de franciză: Taxă de redevenţă: Suprafaţă minimă: Localitate: Training de specialitate: Aparatură: 41. masa de grăsime.000€ + TVA – include concept afacere la cheie 5. cele mai solicitate în centrele de estetică.CB ANTICELULITĂ 41. Caracteristici: • Tratamente non-invazive: . Nr. rata metabolică.retenţia de apă.000 euro Centre de înfrumuseţare care completează oferta de servicii de fotoepilare şi fotoreîntinerire cu lumină pulsată cu tratamente anticelulită de bază. Fitocosmetică Vagheggi Estimare recuperare investiţie: 16-24 de luni. Game specializate de produse cosmetice.

de angajaţi: 4. Analizatorul compoziţiei corporale.CB ANTICELULITĂ PREMIUM 65. Caracteristici: • • Personalizarea tratamentelor: Întreţinere estetică: Pe baza Evaluării Estetice gratuite se concepe tratamentul în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui client.000 euro CB Anticelulită Premium este un concept avansat de centru de înfrumuseţare mixt care oferă servicii de fotoepilare şi fotoreîntinerire fiind în acelaşi timp un centru specializat în tratamente anticelulită şi de slăbit. Notă: nu sunt incluse lucrările de renovare şi amenajare. Tratamente de întreţinere estetică economice şi atractive care ajută francizatul să-şi fidelizeze clienţii. Investiţie necesară: Taxă de franciză: Taxă de redevenţă: Suprafaţă minimă: Localitate: Training de specialitate: 65. Nr. Vacuum cu infraroşu.000 € + TVA 6. Platformă vibratorie oscilantă şi Termocuvertă. Presoterapie.000 euro 300 euro/lună 70 m2 peste 70.000 EURO Include taxa de franciză de 6. Oferta poate fi completată cu tratamente faciale clasice şi nutriţie. Fitocosmetică Vagheggi Estimare recuperare investiţie: 16-24 de luni. reducerea volumului corporal şi scăderea în greutate. . Termoelectrostimulare.000 de locuitori 120 de ore -include concept afacere la cheie Aparatură: Fotoepilare cu lumină pulsată IPL (tehnologie sub-zero şi Certificare UE). Pentru a urmări evoluţia clienţilor în procesul de slăbit se foloseşte analizatorul compoziţiei corporale care indică progresul şi analizează echilibrul masa musculară-masa de grăsime şi metabolismul bazal. PowerShape 3 Max. 9 Game specializate de produse cosmetice.Centrul este dotat cu aparatură non-invazivă specializată în tratarea tuturor tipurilor de celulită şi cu echipament cu laser lipoliză pentru eliminarea adipozităţilor localizate.

Platformă vibratorie oscilantă. Vacuum cu infraroşu. radiofrecvenţă. Tratamentele anticelulită se realizează cu aparatură non-invazivă şi cu produse cosmetice bazate pe principii active vegetale. Termoelectrostimulare. echipament cu laser lipoliză pentru slăbire ultrarapidă. Certificat UE). Presoterapie. Termocuvertă. Radiofrecvenţă. Investiţie necesară: Taxă de franciză: Taxă de redevenţă: Suprafaţă minimă: Localitate: Training de specialitate: Aparatură: 90. Nr. tratamente specializate anticelulită.Include concept afacere la cheie 9. combină tratamente faciale. Echipament cu laser diodă rece. 4. PowerShape 3 Max. de angajaţi: Game specializate de produse cosmetice: Fitocosmetică Vagheggi Estimare recuperare investiţie: 16-24 de luni 10 Notă: nu sunt incluse lucrările de renovare şi amenajare. anti-age.CB BELLEZZA 90. Analizatorul compoziţiei corporale.000 de locuitori 150 de ore Fotoepilare cu lumină pulsată IPL (Tehnologie sub-cero. Conceptul CB Bellezza atinge equilibrul maxim de rentabilitate datorită capacităţii mari şi gamei complete de servicii de înfrumuseţare. tratamente faciale de curăţare.000€ + TVA .000 euro (taxă redusă cu 50%) 300 euro/lună 90 m2 peste 70. Conceptul include de asemenea tratamente de radiofrecvenţă facială şi corporală pentru redarea fermităţii pielii şi reducerea inesteticismelor cutanate.000 euro Concept de centru care integrează toată gama de servicii şi aparatură CB – fotoepilare şi fotoreîntinerire cu lumină pulsată. . ten sensibil etc. tratamente pentru redarea fermităţii faciale şi corporale.000 EURO Include taxa de franciză de 9.

Reduce celulita. Termocuvertă – Prin efectul de saună se elimină toxinele şi se activează sistemul metabolic. reten ia de lichide Migun – pat de masaj terapeutic care combină efectele acupuncturii. Vacuum un infraroşu – Metodă de dermosuc ie care stimulează vascularizarea pe zona tratată.ECHIPAMENTELE CELLULEM BLOCK BELLEZZA Power Shape Max – 3 tehnologii. Lumina este absorbită de melanina firului de păr. un singur tratamament revolu ionar. rata metabolică. presopuncturii şi chiropracticii pentru stare de bine. Sistem eficient pentru tonifierea Presoterapie – Favorizează tratarea celulitei prin ac iunea intensă de drenaj limfatic şi reactivarea circula iei. relaxare. I-Lipo Ultra – Aparat de ultimă genera ie cu laser diodă rece pentru tratamentul adipozită ilor localizate şi reducerea masei de grăsime din organism. Reduce celulita prin ac iunea de lipoliză. InBody – echipament pe bază de impedan ă care măsoară greutatea. decompactează nodulii de celulită şi elimină aspectul de coajă de portocală. 11 . excesul de greutate. Pentru reducerea celulitei şi remodelare corporală. Termo. Stimulează produc ia de colagen nou şi elastină. Se bazează pe principiul foto-termolizei selective. Electrostimulare – musculară şi cutanată. Reprezintă punctul de plecare pentru orice tratament anticelulită şi de slăbit. masa musculară. Este indicată în cazuri de reten ie de lichide. Radiofrecven ă – Tehnologie avansată care tratează celulita şi lipsa fermită ii faciale şi corporale. remodelează silueta şi tonifică musculatura. este transformată în căldură care carbonizează foliculul pilos. revitalizare. masa de grăsime şi reten ia de apă din organism. Combate celulita. Fotoepilare IPL – echipament cu Lumină pulsată pentru eliminarea de lungă durată a părului nedorit de pe fa ă şi corp. redă fermitatea cutanată şi musculară.electrostimulare – Combină electrostimularea şi termoterapia. senza ie de picioare grele. fără a afecta esuturile învecinate. Echipamentul combină ultrasunete cavita ionale şi vacuum cu 6 poli de radiofrecven ă încorporată pentru rezultate anticelulită uimitoare. Platfomă oscilantă – Terapie vibra ională care favorizează activarea proceselor metabolice. Se pierd câ iva centimetri încă de la prima şedin ă.

Atragerea clienţilor. o Ai la dispoziţie o gama largă de peste 50 de servicii concepute pentru a facilita desfăşurarea activităţii în centrul tău: conceptul de comunicare al centrului. Experienţa dobândită în toţi aceşti ani de activitate se traduce prin sprijinul acordat francizelor în următoarele aspecte: o Suntem alături de tine în timpul procesului de deschidere cu un . economisind ani buni de încercări nereuşite şi probleme. Te asistăm la alegerea locaţiei. angajarea personalului..NE BAZĂM PE TINE Indiferent de opţiunea ta vei beneficia în orice moment de toate avantajele apartenenţei la sistemul de franciză spaniol cel mai solid şi cu cea mai mare prezenţă internaţională. finanţarea achiziţiilor etc o În câteva săptămâni vei învăţa cheile succesului unei afaceri de estetică. serviciu de asistenţă tehnică pentru aparatură. o Îţi transmitem cunoştinţele pe care Cellulem Block le-a dobândit de-a lungul anilor pentru fiecare domeniu în parte al afacerii tale: Marketing. facilităţi de finanţare a investiţiilor etc. Tehnologie şi aplicare etc. consultaţii de estetică pentru clienţi. introducerea de noi tratamente.Plan de pornire” personalizat. 12 . know-how pe teme estetice. Gestionarea centrului. Vânzarea tratamentelor.

13 . Senzaţia de linişte.IMAGINEAZĂ-ŢI PROPRIUL CENTRU CB Centrele Cellulem Block se caracterizează prin imaginea atractivă. căldură dă clienţilor noştri o stare de relaxare. comoditate. atenţia personalului şi calificarea profesională. se simt siguri pe alegerea făcută.

Franciza 0725. nr 209.CELLULEM BLOCK BELLEZZA CB Pţa.117. Buzesti. Str.001 franciza@cellulemblock.116 – 122. București CB Constan a. Victoriei.ro www. București CB Doroban i.CellulemBlock.ro office@cellulemblock. nr.ro 14 . Calea Doroban ilor. Constan a Info. b-dul Tomis. 59. nr.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful