.

Fotograf: Stefan Dani stylist: Ana Nechita Amelian WELCOME TO THE ISSUE O toamnă stylish începe cu idei creative pentru garderoba ta de sezon. Ana Maria tiliban. În plus. hair: Bogdan Mirica. Joben British GAllery. poți da un refresh beauty case-ului pentru a introduce produsele adecvate vârstei tale. neo goth sau din confesiunile unei fashioniste cu renume – Dana Rogoz. atunci Dana Argeșan îți va da lecții de auto-machiaj în cel mai nou workshop denumit sugestiv Visio Automake-up. Make-up: raluca luca. așa că Rumours ți-a pregatit mai multe propuneri versatile pentru a-ți scoate în evidență personalitatea. Acum ai toate motivele să răsfoieși revista! Enjoyy 6. Vestimentație VenerA ArAPu. Medula hair. . Asistenți hair: Mihai Octavian.COVER LOOK Model: Andreea Prodan. Iar dacă make-up-ul încă are secrete pentru tine. Inspiră-te din efectul magic al imprimeurilor elaborate din stilul urban șic.

October 2012 HIGHLIGHTS Dolce & GABBANA un regal sicilian 18 12 DANA RoGoz confesiunile unei fashion addict AlexANDeR wANG 24 40 28 exTRAvAGANTA printurilor URBANIT Style la masculin 7. .

.

.

BEAUTY DIRECTOR Anna M. Runar PHOTOGRAPHERS Stefan Dani cosmin Gogu STYLIST Ana Nechita Amelian MAKE-UP Raluca luca Roxana Pîrvan Jana ceban HAIR STYLIST oksana Salon Bogdan Mirica. Silver Salon HAIR ASSISTANTS Mihai octavian Ana Maria Tiliban MODELS Andreea Prodan.com) EDITOR valentin Banu EDITOR Roberta Ficutz (robertaficutz@rumoursmagazine. Studio 1 Management Aida. Mandarina Models Maria Bălan. . Medula Hair Marian Gheorghe.COORDONATOR & ART DIRECTOR Stefan Dani (stefandani@rumoursmagazine.com) EDITOR IN CHIEF & FASHION DIRECTOR Ana Nechita Amelian (ananechita@rumoursmagazine.com) EDITOR Rodica Ionescu (rodicaionescu@rumoursmagazine.com) EDITOR Sally Rebeca P. Studio 1 Management GUEST EDITOR Mădălina crăciun Anca Rusu Dana Ruxandra Panghe GUEST DESIGNER Denis Radi EDITORI WEBSITE Alexandra Iulia Morun Andreea onofriesei Ioana Bianca Alexandra Ilie 10.

COM/RUMOURSMAG PINTEREST.COM/RUMOURSMAGAzINE CONTACT@RUMOURSMAGAzINE.COM .RUMOURS FIND US HeRe q FACEBOOK.COM/RUMOURSMAGAzINE TWITTER.

RUMOURSfashion .

.

.

.

RUMOURSwear to wear arhitectural lady Marc Jacobs Mini Stam Bag "Carrie" Cream Strapless Peplum Dress Marni Earrings Autor: Sally Rebeca P. Stella Shoe Boot by Fury Miso Cropped Blouse Miss Selfridge Black Triangle Chain Necklace neo lolita Alexader McQueen Flower Stud Double Buckle Boot Pleated Neoprene Skater Skirt Kayley Studded Leatherette Jacket .

River Island Beige Chain Satchel urban grunge Chaser La Coke Vintage Black Top In Destroyed Look CURRENT/ ELLIOTT Ankle Skinny Leather Pants Blue Lapel Long Sleeve Poackets Denim Trench Coat Asos Amazon Leather Studded Biker Boots Saint Laurent Classic Paris Escarpin Pump In Gold Lame Leather Prabal Gurung Embellished Mesh and Feather SilkOrganza Top black swan Nina Ricci Etched Clutch .

CâT DE IMPORTANTă ESTE MODA PENTRU TINE? A început ca o joacă şi s-a transformat într-o pasiune adevărată. actriţa şi prezentatoarea Pro TV Internaţional.one. ba chiar oferă gratuit lecţii de stil sutelor de persoane care îi accesează zilnic blogul. CARE SUNT BRANDURILE TALE PREFERATE? Nu vreau să cheltui sume mari pe haine.RUMOURSinterview Dana FaSHIOn aDDICT Autor: Roberta Ficutz ROGOz: Este descrierea de pe prima pagină a blogului cu care majoritatea sunteţi deja familiarizaţi. declarându-se “dependentă de modă”. Cheltuia destul de mulți bani pe hainele mele şi cred că acest obicei se născuse din dorința de a avea eu ce nu a avut ea. n primul rând. ba dimpotrivă. de ce să mă feresc. am un blog de fashion. CâT DE DES MERGI LA CUMPăRăTURI? FUNCţIONEAză CA O TERAPIE SHOPPINGUL PENTRU TINE? Sunt o persoană fericită şi echilibrată&nbsp. Aici. NE-AM OBIşNUIT Să TE VEDEM ÎN POSTURA DE FASHION BLOGGER. La accesorii mai scap din când în când…Dacă aş avea foarte mulți bani. Asos sau Topshop. aşa că majoritatea sunt de la brand-uri de masă ca H&M. scrie despre ultimele achiziţii. îmi place să fiu înconjurată de prietenele mele. danarogoz. dar nu numai. Colaborez cu revista The One. prestabilit şi asta ne-a făcut să ne simțim foarte relaxați. fireşte) de asta şi am început să fiu din ce în ce mai informată. Zara şi Topshop. căreia îi acord timpul necesar. iar dacă nu. Cel mult am învățat cu anii ce nu îmi place. despre evenimentele la care participă. Gustul se educă. Eu mă autoeduc de ani de zile deja.ro. Î . Fac cumpărături din ce în ce mai rar din magazine şi tot mai des de pe net. zara. am preferat să mă ocup eu (din plăcere. Iar eu nu le opresc în niciun fel. iar de curând am încheiat cursurile şcolii Artcademy de la CODECS şi lucrurile par să continue să se lege în direcția asta. şi mie mi-a intrat virusul…Sigur că foarte importantă a fost meseria pe care am ales-o şi care m-a obligat să fiu mereu mai atentă la acest aspect. Dar când o fac. cum a fost? Am făcut un tur al Europei cu rulota şi a fost superb. liberi. miaş cumpăra sigur mai multe haine şi accesorii Isabel Marant şi Alexander Wang. sunt fix în vârful valului…cine ştie ce o să iasă pe viitor? CUM A ÎNCEPUT PASIUNEA PENTRU MODă?CUM AI ÎNVăţAT Să TE “ÎMBRACI FRUMOS”? Mama s-a străduit toată copilăria mea să fiu îmbrăcată “ca scoasă din cutie”.aşa că nu am mai simțit demult nevoia să mă folosesc de shopping pe post de terapie. Nu am avut un program fix. În loc să-mi angajez un stilist la un moment dat în cariera mea. ÎN CE MăSURă AU INFLUENţAT ROLURILE DIN FILME STILUL TăU? Nu aş purta acum hainele personajelor mele – am jucat mereu personaje cu un stil vestimentar mai mult decât “discutabil”. casă de piatră! eşţi proaspăt întoarsă din luna de miere. Dana se îmbracă de la H&M. 18.

Îmi place să văd filme (muuuulte – noi şi vechi).SE ÎNTâMPLă CA CEI CE TE URMăRESC Să ÎţI CEARă SFATURI? CARE ESTE. încă nu e nimic stabilit. CUM SE DESFăşOARă O zI DIN VIAţA TA ÎN SPATELE ACESTORA? CUM ÎţI PLACE Să ÎţI PETRECI TIMPUL LIBER? În afară de toate astea sunt un om perfect obişnuit.. 19. cu ambiții mari. Mi-e greu să aleg un singur obiect. S-ar putea şi să mă apuc de repetiții la o piesă de teatru. să mă văd cu prietenele. şI PENTRU Că DE CâTEVA LUNI EşţI STUDENTă LA ARTACADEMY. îmi place să citesc. şi pot când am timp liber să fac liniştită tot ce îmi place.FIE PE BLOG. să petrec timp cu Radu. E important să rămâi mereu informată. CE PLANURI AI PENTRU JUMăTATEA DE AN RăMASă? Încep noul sezon al emisiunii “De Suflet” de pe PRO TV Internațional şi asta mă va ține în priză destul de mult timp. să variezi. Dar până atunci cred că poți să te joci şi să testezi. pentru că nu am nimic de ascuns. iar eu nu le răspund că un specialist. . să descoperi. EşţI ÎN PERMANENţă URMăRITă. ci doar mă pun în locul lor şi încerc să găsesc cea mai bună variantă. dar există perspective. un tricou alb simplu care să vină perfect şi o pereche de pantofi nude cu toc înalt. dar şi să ai curaj să laşi hainele să vorbească despre tine cea adevărată. cred că în viața unei femei el este în continuă evoluție până pe la vreo 40 de ani când ar trebui să se stabilizeze. Aş spune că în garderoba unei femei nu trebuie să lipsească un sutien de dantelă. aşa cum fac şi pentru mine. cu familia. ÎN OPINIA TA.. căci doar nu e nicio tragedie să mai şi greşeşti în modă.&nbsp. Dacă vorbim de stil.Nu mă deranjează prea tare gândul că sunt mereu urmărită.. CEL MAI IMPORTANT ITEM DIN GARDEROBA UNEI FEMEI? Se întâmplă de foarte multe ori să-mi ceară sfaturi.FIE LA TV.NE POţI ÎMPăRTăşI CâTEVA TRUCURI VESTIMENTARE? CARE ESTE AL TăU? La Artcademy ne-am jucat mai puțin de-a stylingul şi mai mult am studiat tehnici de fashion marketing. şTIM Că AI AVUT PARTE DE O VARă MINUNATă ODATă CU NUNTA şI LUNA DE MIERE.INTERVIEW DEţII UNUL DINTRE CELE MAI POPULARE BLOGURI DE FASHION DE LA NOI.

6 al revistei). așa că am realizat unul dintre cele mai exotice pictoriale ale noastre (vezi nr. cea care și-a cîștigat pe drept prefixul de ”super” adăugat titulaturii de ”model”. Sangeorzan FLOREnTIna IoDonna . Și acum o luăm la întrebări pe Florentina.Photo: Toni Thorimbert pozat pentru cele mai mari branduri și pentru reviste prestigioase în toate marile orașe ale lumii.RUMOURSmodel la un pahar de cu RUMOURS FRUMOSU Autor: Doris A. A . dar și în locații exotice și a cucerit lumea modei din primul an de cariera… la doar 16 ani. Pe noi ne-a convins că e RUMOURS.

nu vorbeam limba engleză.Spune-mi cum ai devenit model? Ți-ai dorit dintotdeauna sau a fost o întîmplare fericită? Nici nu mă gândeam la modeling. Cum ai reușit? Care au fost greutățile. cu fotografi cunoscuți în Italia. și am lucrat pentru diferite branduri de lenjerie. În echipa mea era și o fată care lucra în București. Am fost în Vietnam să facem un pictorial pentru revista At21. Am avut foarte multe teste. la agenția Etiquette Models. dar și primele proiecte reușite? Pe vremea aceea eram mică. Însă. lenjerie. Ea a vorbit cu părinții mei. o lume despre care se spune de multe ori că e foarte dură și cu oameni intransigenți. am lucrat ca house model pentru Gucci cu Frida Giannini. pentru IoDonna și Flair. marea mea reușită – am fost pe coperta revistei Grazia la doar 16 ani. pentru GQ Italia. norocul meu. dar și la școală. În primul an la Paris am defilat pentru Issey Miyake și. nu mai zic de faptul că viața mea s-a schimbat în doar cîteva luni. am lucrat pentru brandul italian de bijuterii Breil și de câteva ori pentru catalogul brandului american Abercrombie&Fitch. cu celebrul fotograf Bruce Weber. Iar în ultimul an și jumătate. dinainte de mutarea la New York. Am preferat să merg mai mult pe zona de beauty. Primul shooting cu el a fost o adevărată aventură. castinguri. S-a întâmplat pur și simplu…. . Am fost într-una dintre reclamele TV pentru o campanie mondială a H&M. Care sunt cele mai importante proiecte în care ai fost implicată? Au fost multe… Am făcut două editoriale pentru Elle Italia. dar am început cursurile de intensiv imediat ce am ajuns în Paris. unde m-am născut și a mă duce în București. Pentru mine Parisul era un vis. întâlniri cu tot felul de clienți. Am fost cu mama atunci la agenția din capitală ca să o cunosc pe Dana Săvuică și. aveam doar 16 ani. precum Bacirubati. făceam sampling pentru Pantene. tocmai atunci era în trecere un scouter de la agenția Next din Paris care le-a spus celor de la Etiquette că vrea să mă ia la Paris. am făcut şi pictoriale de modă pentru reviste cunoscute. cum vream să am banii mei. într-o vacanță de vară. de exemplu. pentru a mă lua din Constanța.costume de baie.După ce m-am mutat în Milano am continuat să lucrez mult și la Paris. costume de baie. Așa a început totul… Ai reușit să te impui încă de la început în lumea modei. Acolo am colaborat intens cu fotograful Fred Meylan. pe când eram în liceu și. Dar eu nu am vrut să fiu una dintre acele modele de runway care bifează toate Săptămânile Modei.

Am lucrat. și am mai fost și una dintre imaginile liniilor de produse de beauty Garnier și La Roche-Posay. am fost reprezentată de Why Not și apoi de Major Model Management. și m-am rănit cam tare. tot din Paris. Madame Figaro . Glamour. e mai greu să începi să lucrezi. Cum te-ai adaptat la NY? Ce joburi ai avut? Am considerat că este o etapă prin care trebuie să trec ca model. iar accidentul meu ne-a apropiat pe toți membrii echipei. e un altfel de mediu – e mai dur. evident. de asemenea. și pentru publicații din România ca Elle. GQ și. pentru Rumours.Photo: Fred Meylan ELLE Italia Photo: Raffaele Pasoni . pentru că NY-ul îți oferă cele mai multe și bune oportunități. dar am și visat să ajung acolo. Dar experiența a rămas unică – un loc superb.a fost o onoare pemtru mine să lucrez cu un fotograf atât de renumit. Povesteşte-mi puțin de aventura ta din Big Apple. Ei au filiale pretutindeni. inclusiv la Paris. Dar cele mai importante joburi pentru mine au fost cele cu Bruce Weber . dar am reușit. așa că atunci când agenția Major mi-a oferit ocazia să lucrez acolo. dar am mai lucrat și pentru Etro. După Fashion. La Milano am decis să schimb agențiile de mai multe ori. Burberry. care îmi sunt și acum prieteni. care este clientul meu principal în New York. unde am și rămas. așa că am renunțat și la Next. Totuși. Ann Taylor (pentru catalog și ca house model) și am pozat pentru catalogul online Ralph Lauren.Atmosphere mag . De doi ani sunt house model pentru Escada.Photo: Fred Meylan am căzut de pe bicicletă pentru că-mi era imposibil să mă uit și la obiectiv. Am uitat de un client foarte important pentru mine. dar și după pietre și gropi. brandul La Redoute. 22. nu am ezitat.

. Mulți ar spune că ai tot ce ți-ai putea dori. iar pentru mine a-mi realiza o familie este foarte important. un copil și un business al meu – asta m-ar face să mă simt împlinită.GQ Romania Ai cucerit marile orașe ale modei. să-ți cumperi lucrurile cele mai scumpe. la fel si visul de a avea un business al meu. cât mai mulți bani. un partener care să mă iubească. Orașul ăsta pompează adrenalină în tine și nu îți mai iei vacanță pentru că vrei tot mai mult. ai avut succes încă de la început. să ai casa cea mai frumoasă… Dar am fost single timp de un an în NY și atunci mi-am dat seama că la ce îți folosesc toate lucrurile acestea dacă ești singură?! Și trebuie să ai mare grijă în acest oraș pentru că e foarte ușor să rămâi singură. Ce dorință neîmplinită mai ai? Îmi doresc să am o familie.

” Autor: Roberta Ficutz Wang g aLExanDER .RUMOURSfashion “Anyone can get dressed up and be glamorous but it is how people dress in their days off that are most intriguing.

CuRtA CălătoRiE CătRE SuCCESul CulMiNANt Al tâNăRului dESiGNER dE Modă îN vâRStă dE doAR 29 dE ANi, AlExANdER WANG A FoSt GhidAtă dE CătRE Motto-ul “SuNt îN NEW YoRk, Pot Să FAC tot CE-Mi diCtEAZă iNiMA”.
La 18 ani s-a mutat în oraşul minune pentru a se înscrie la Parson New School For Design, care a fost piatra de temelie a carierei sale. În acelaşi timp, afirma că depinde de fiecare cum îşi croieşte drumul inițiatic : “înainte de a începe cursurile, m-am decis să fac un intership cu Marc Jacobs, aşa că m-am dus şi l-am obținut! Apoi m-am gândit să văd ce altceva are această industrie de oferit.” Un şir de întorsuri impresionante, de la Vogue la Derek Lam l-au condus pe Wang înapoi la pasiunea sa veche: “Am ştiut dintotdeauna că vreau colecția mea, chiar dacă asta însemna să creez haine în timpul meu liber, în afara şcolii. Aşa că asta am şi făcut, după care am prezentat colecția unui editor al Teen Vogue care a fost impresionat.” În 2007, după abandonul facultății în al doilea an de studenție, a lansat o colecție readyto-wear pentru femei. Eticheta întruchipează stilul casual cool, inspirandu-se din anii ‘90, french chic şi rock grunge cu un aspect uşor nefinisat. Wang povesteşte, mai degrabă sub forma unui avertisment, că există argumente pro şi contra în a începe atât de tânăr. Stereotipuri precum “nu am auzit niciodată de această persoană, cine este? 21 de ani?” nu l-au afectat pe tânărul designer,ba chiar l-au amibiționat să demonstreze de ceea ce este în stare. Aşa că s-a lăsat purtat de instinct şi a creat haine pe care oamenii le pot purta zilnic, a readus ceva ce lipseşte în industria modei. Elemente care au la bază caşmir, perfectele jachete de motociclişti sau acea little black dress. A fost capabil să creeze o conexiune cu ai săi clienți, iar lucurile au decurs progresiv, din ce în ce mai bine.

S

În 2008 a câştigat premiul CFDA/Vogue Fashion, onorariul fiind 200.000 de dolari pentru a-şi extinde afacerea. Liniile sale sunt acum stocate global de mai bine de 30 de principali comercianți ai lumii, precum Barneys New York, Neiman Marcus, Bergdorf Goodman, Dover Street Market, Browns, Otte şi Selfridges. Deşi este cunoscut pentru croielile sale edgy, pentru femei oarecum masculine, a proiectat în primăvara anului 2009 o colecție folosind culori vii precum portocaliu, violet prăfuit, albastru şi roz, afirmând “Au vrut culoare, leam dat culoare!”. Bineînțeles că s-a întors la materialele negre, dar a fost lăudat pentru deosebitele abilități în croitorie. Un cult printre celebrități, cum ar fi Rachel Bilson, Mischa Barton, Lindsay Lohan, A$ap Rocky şi o mulțime de alte icoane ale runway-ului, inclusiv linia noului stylist Erin Wasson, l-au transformat pe Wang într-un permanent “element” al circuitului paparazzi new yorkez. În ceea ce priveşte învestitorii, se rezumă la 4 parteneri: el, mama, sora şi fratele său, fără învestitori externi. Alexander Wang povesteşte că au fost abordați din toate părțile, însă nu vroiau bani atâta timp cât puteau păstra şi folosi 100% din ideile lor despre cum să crească afacerea. Cea mai notabilă dintre acestea, lăudata incursiune eyewear din 2008, a dat roade neasteptate. 25.

RUMOURSfashion

Inspirația provine de la întregul fenomen de mix and match a itemilor vintage cu cei de couture care au dat startul Fashion Week-ului. Modele de pretutindeni care nu au citit niciodată o revistă de modă îl întâlnesc pe Karl Lagerfeld care le împodopeste cu jacheta Chanel pe care ele o poartă cu tricouri basic şi o pereche de jeanşi. “De cele mai multe ori, inspirația mea vine de pe stradă, prin simplul fapt că te ciocneşti cu tot felul de oameni ciudați…asta mă inspiră cel mai mult”, spune Wang.

26.

Ghidându-se totodată după mentorul Marc Jacobs, ucenicul Alexander Wang, citează “dă-le ceva care va cere aprofundare, iar atunci când descoperă despre ce este vorba, schimbă din nou pentru a-i menține curioşi!” Ultima mare veste a lui Wang este aceea că vrea să deschidă 14 magazine în China în decursul acestui an. Nu este deloc o coincidență că a prezentat acest sezon una dintre cele mai luxoase colecții ale sale. Wang a continuat tema “trompe l’oil”, abordarea fiind una suprarealistă, de manipulare a țesăturilor, acea idee de shrink-wrap, laminare, acoperire prin lăcuire. Aproape fiecare suprafață a materialului părea a fi lucioasă. A lăcuit tweed -ul de pe trenciuri, de pe puloverele cu glugă, pantalonii din piele, ba chiar şi puloverele de lână, toate devenind parcă nişte panouri cerate. Wang a scos la suprafață şi fustele până la jumătatea genunchiului împreună cu minunatele “curând a fi omniprezente” cizme înalte, tot până la jumătatea genunchiului, paltoane buttoned-up, şi acele plase turtlenecks ce acoperau parțial fața. Acesta a fost, cu siguranță, un Wang adult, cu un design ce a emanat o precizie nouă, precum şi un polish nou, scump, luxos. Care este următorul pas pe care îl va face Wang, nu ştie nimeni, dar un lucru este cert, succesul în sine al acestui star în ascensiune i-a adus, probabil, cea mai mare recompensă posibilă.

PRINT

Rochie Venera Arapu, 1.663 lei Cizme Casadei, Distinto, 3.800 lei

“Jocurile cu imprimeuri florale, psihedelice, graffiti sau clasicele british dau o notă de fun garderobei de sezon. Măcar pentru un week-end uită de reguli și combină cu îndrăzneală modele, texturi și paternuri diferite!”
Fotograf: STEFAN DANI Stylist: ANA NECHITA AMELIAN

b a b y !

e m

preț showroom .400 lei Șort Venera Arapu. Moschino Boutique. 99 lei Platforme Casadei. Distinto. 2.Bluză Moschino. 370 lei Colanți H&M.

2.650 lei . The Place.Rochie Mary Katrantzou. 5. Distinto.330 lei Pantofi Casadei.

70 lei . preț magazin Inele H&M. Musette. 39 lei Curea Cristhelen B.Fustă și bluză H&M.

129 lei Colier Nissa. The Place. 3.605 lei Pulover H&M. 79 lei .Fustă Mary Katrantzou.

Rochie Venera Arapu. 20 lei . 900 lei Joben British Gallery.

288 lei .060 lei Guler Nissa. 1.Rochie Venera Arapu.

100 lei Geantă Moschino Cheap and Chic. Moschino Boutique. preț showroom Pantaloni zara.Jachetă Venera Arapu. 1. 79 lei . 159 lei Eșarfă H&M.

Cască Moschino. Moschino Boutique. preț la cerere .

Poncho British Gallery. Ana Maria Tiliban . Studio 1 Management Make-up: Raluca Luca Hair stylist: Bogdan Mirica. 39 lei Model: Andreea Prodan. Medula hair Asistenți hairstyle: Mihai Octavian. 300 lei Pantofi New Look. 120 lei Accesoriu capilar H&M.

În vara lui 2011 am oferit cursuri de modă în Constanța în cadrul unei organizații nonguvernamentale şi. Aşa a luat naştere pasiunea pentru modă. Autor: Roberta Ficutz l o o K B o o K Cum a luat naştere pasiunea pentru fashion şi cum s-a materializat? În copilărie pictam foarte mult. realizez acum când o văd pe sora mea de 7 ani care desenează întruna rochii şi îmi spune că acestea vor fi viitoarele mele creații. dar pe lângă stilul lui Audrey Hepburn mă las inspirată de orice…uneori mă inspiră o melodie de la radio sau un videoclip de pe VH1 classics. Analizez mult oamenii din jurul meu. de asemenea. de unde te inspiri? Sunt îndrăgostită iremediabil de Audrey Hepburn. Shoppingul şi fashionul vor rămâne întotdeauna obsesiile ei. îmi plăceau culorile…puteam să fac asta nonstop. a ajuns să se materializeze atunci când am hotărât că am şi eu ceva de spus în acest domeniu şi mi-am creat un blog. este printre primele rânduri ce se pot citi atunci când accesezi blogul GAbRIELEI ATANASOv. că orele de pictură au ajuns să trezească în mine dragostea pentru modă. vrea ca într-o bună zi să locuiască într-o casa albă pe malul mării şi să conducă un Beetle vechi. alteori un film. timpul petrecut în fața oglinzii probând rochiile mamei. grație şi frumusețe. crede că Paris este locul unde trebuia să se nască. Este fără îndoială fashion icon-ul meu şi stilul său vestimentar rămâne un etalon pentru mine. coco chanel este designerul preferat. străzile oraşelor vor rămâne şi ele întotdeauna o sursă de inspirație. Iubitoare a modei. Pentru simțul meu estetic mai este vinovată şi bunica mea care era o shopaholica declarată şi. nu în ultimul rând. iar audrey hepburn este cea mai frumoasă femeie a tuturor timpurilor.RUMOURSlookbook gabriela atanasoV "I 'm very definitely a woman and i enjoy it". Ea însăşi este o inepuizabilă sursă de inspirație pentru mine. ştiu că este deja considerat un clişeu. P . am început să lucrez la prima mea colecție vestimentară. unde încerc să împărtăşesc cu ceilalți ideile mele de styling. un model de eleganța. ostările ținutelor tale sunt foarte apreciate şi admirate. Foarte multe ținute pe care le-am creat au fost inspirate de Audrey şi asta pentru că sunt sigură că stilul ei este etern.

Cum îți alegi outfitul într-o zi obişnuită? Mi s-a întâmplat odată să îmi creez o ținută după un parfum pe care l-am folosit în ziua respectivă. în magazine. comode. de foarte multe ori. Uneori mă vezi pe stradă în fuste conice. rochii. Pentru viitor aş vrea să creez tot colecții prêt-a porter accesibile. unde am realizat şi pozele pentru campanie. în cafenele. era ceea ce numim noi astăzi o ținută casual. alteori simt nevoia de a purta foarte multe accesorii şi culori. . consider că avem foarte mulți tineri talentați care au ceva de spus şi care la un moment dat ar putea schimba imaginea modei româneşti în lume şi am încrederea că pot impune trend-uri la nivel internațional. urmează să lansezi o colecție de haine. coafuri simple (de aceea am şi creat această colecție). la facultate. Vreau înapoi feminitatea. formele femeilor puse în evidență. Există tendințe în modă care ai vrea să dispară? dar să reapară? Aş vrea să nu fi existat niciodată pantofii anilor ’90. geacă de piele cu ținte şi alte piese de influență rock şi punk. doar că uneori cred că foarte multe dintre noi uită că sunt fete şi că le-ar sta atât de bine într-o ținuta lady şi că un pantof cu tocul oricât de mic le ajută să meargă cu spatele drept cu capul sus şi le schimbă total imaginea. merg ori de câte ori am ocazia şi în Mall-uri dar acolo mă plictisesc mult mai repede. iar moda revine şi vă mărturisesc că aş fi preferat să nu mai aibă şansa de a purta aşa ceva niciodată. unde faci shopping? Îmi place la nebunie să fac shopping la târgurile vintage. poate și o curea subțire. este un truc la care apelez zilnic . îmi place să experimentez şi să combin foarte des piese vintage cu forme noi moderne. vinovat de toate creațiile pe care le-a purtat Audrey şi Coco Chanel. “ciocatele” în special. trebuie să fii foarte atent la ceea ce vrei să afle ceilalți despre tine. de linii. deja am început să lucrez la colecția de primăvară-vară 2013. pentru că oamenii se inspiră mult din trecut. încerc să nu ratez nicio prezentare de modă din capitală. salopete şi. sunt fuste creion din piele ecologică şi fuste peplum. culorile comunică şi. Îmi place să nu acord foarte mult timp creării unui look. simplității deceniilor trăite de Audrey Hepburn. de programul meu şi de evenimentele la care trebuie să ajung în ziua respectivă. Uneori văd fete la facultate care poartă zi de zi blugi şi pantaloni şi îmi doresc să le îmbrac întro fustă să le arăt cât de bine le-ar sta aşa. Da. şi ca să demonstrez că rochiile mele pot fi purtate zi de zi le-am plimbat pe străzile din Paris. care au o poveste de spus. Majoritatea suntem nelipsite de cel puțin un truc vestimentar. cu pălării. Niciodată nu uit însă de proporții. vreau să văd fuste. Colecția cuprinde 18 piese. la piață. miam dorit să aduc înapoi feminitatea pe stradă. pentru mine spontaneitatea în modă naşte cele mai apreciate ținute. Încerc să țin cont şi de condițiile meteo. Susțin foarte mult designerii români.descrie-ne stilul tău! Uneori cred cu sfințenie în “Less is More“. povesteşte-ne mai multe despre ea şi despre planurile tale de viitor. vizitez chiar şi magazinele Second Hand din țară şi Boutique-urile vintage din Paris pentru că acolo pot găsi piese unice. dacă ai fi limitată la 5 minute pentru a-ți pregăti o ținută casual. bluze simple. cea căreia îi voi mulțumi mereu pentru LBD. După cum am menționat şi mai sus. cu turbane. la bibliotecă. versatile.Altădată deschid şifonierul şi văd o fustă sau o bluză pe care nu am mai purtat-o demult sau chiar niciodată şi mă ambiționez să îmi construiesc un look pornind de la piesă respectivă. Designerii mei preferați vor rămâne pentru totdeauna Hubert de Givenchy. cercei şi balerini/sandale /pantofi . Nu ai putea renunță niciodată la … ? Parfum! Altfel risc să fiu inclusă în lista cu femei fără viitor a lui Coco Chanel ( “a woman who doesn’t wear perfume has no future”). feminității. Este simplu să o accesorizezi: dacă e frig ai nevoie doar de un pardesiu/geacă şi o pereche de cizme/rainboots. la muncă. într-adevăr urmează să lansez colecția SWEET PAPRIKA by Gabriela Atanasov. Pe lângă cele șase modele de rochii inspirate de anii ’50 şi de Audrey Hepburn. de geometrie şi țin mereu cont de arhitectura şi de cromatica unei ținute. rochii de seară maxi. dacă este cazul. peste tot! Până la urmă femeile purtau înainte rochii şi fuste zi de zi. Nu vă pot minți. nu în ultimul rând. Acestea pot fi purtate cu uşurință atât cu o pereche de pantaloni cât şi cu o fustă. jachete şi pantaloni. iar dacă e cald poți să îți pui doar nişte brățări . Care este al tău? Mereu am încercat să folosesc maxim trei culori de bază într-o ținută. ce ai alege mai întâi? O rochie trapez specifică anilor ’60. Cromatica contează foarte mult într-o ținută. Nu am nimic cu ținutele casual.apoi poți să mă vezi purtând tenesi. sunt o ciudată! De aici şi numele blogului meu: “Sweet Paprika”…sunt dulce-iute! Cert este că deşi rămân fidelă eleganței. era o normalitate. în rochii anii ‘50.

Blazer Alexander McQueen. 3.070 lei Pantaloni H&M. 79 lei Maletă H&M. 129 lei Pălărie H&M. ac Fotograf: ste Stylist: ana n . 79 lei Metropo “Croielile mas turile soft și burgunde imp talii glam care riale prețioase ul sau catifeau cosmopolit. The Place. 139 lei Pantofi Mini Prix.

Blazer Alexander McQueen.” eFan dani nechita aMelian . 129 lei Pălărie H&M. 3. 79 lei olitan sculine îndulcite de texnuanțele autumnale de perial se amestecă cu dee scot în evidență matee precum brocartul. The Place.070 lei Pantaloni H&M. laméua pentru a reda un look ctual. 139 lei Maletă H&M.

149 lei Mantou H&M. 159 lei Șosete set de 3 perechi. 229 lei Pantofi H&M. 39 lei .Rochie H&M.

Maletă H&M. preț showroom . 39 lei Panataloni Oana Savin. 129 lei Fular H&M.

159 lei . 239 lei Pantaloni Oana Savin preț showroom Pantofi H&M.ro.Trenci Sense. www.fashionsense.

932 lei Pantofi Outwear.024 lei Pantalon Vivienne Westwood. 280 lei Ochelari vintage.Jachetă Vivienne Westwood.3. 339 lei Geantă vintage. 2. The Place. 120 lei . The Place .

Rochie Claudia Castrase. Molecule F. preț showroom Pulover H&M. 129 lei Pantofi H&M.. 139 lei .

preț showroom . 39 lei Panataloni Oana Savin.Maletă H&M. 129 lei Fular H&M.

Pulover H&M. 129 lei .

Geantă Moschino. preț showroom Model: Aida. Moschino Boutique. 129 lei Pantaloni Oana Savin. Mandarina Models Make-up: Roxana Pirvan Hair: Oksana Salon . preț showroom Pulover H&M.

CARE ESTE MISIUNEA BLOGULUI TăU? Nu mi-am pus niciodată întrebarea asta. o sursă de inspirație ce nu trebuie ratată. . Jobul meu full time nu îmi permite să dezvolt prea mult acest spațiu. tot ceea ce cred eu că e frumos. Uneori este mai simplu şi mai rapid să pun nişte poze pe Instagram. beauty şi modă. tot mai multe persoane ajungând pe blog. Acum. însă my all time favourite este www. pentru că ne vedem tot mai rar. Autor: Roberta Ficutz c UM A LUAT NAşTERE ACTIVITATEA ONLINE? DE CE AI ALES INIţIAL Să PORNEşţI UN BLOG? Blogul a pornit acum aproape 3 ani ca un hobby. TREBUIE Să URMăRESTI şI Să AI BLOGURI PREFERATE. de aceea postările mele sunt încă destul de rare.com. but maybe soon will be famous”: leatherwithlace. Nu vreau să mă simt obligată să postez de nu ştiu câte ori pe săptămână. Cred că o să reîncep să scriu şi în romană pentru ea! LA RâNDUL TăU. un spațiu doar al meu în care să mă pot desfăşura când şi cum doresc. CARE SUNT ACESTEA şI DE CE? Urmăresc aceleaşi bloguri ca toată lumea. Funny fact: după ce am postat despre colecția Annei Dello Russo pentru H&M. CăRUI TIP DE PUBLIC SE ADRESEAză ACESTA? Inițial s-a adresat prietenelor şi colegelor de serviciu şi de facultate. 50.cupcakesandcashmere.blogspot.ro ne-o prezintă pe DANA ANDREEA DINU adoptând diferite ținute.RUMOURSblogger Leather and Lace Un blog ”not so famous. dar nu fac din asta un scop în sine. m-a sunat să mă întrebe dacă toate bijuteriile acelea sunt ale mele. design interior. Cu alte cuvinte. i se adresează în special mamei. deşi sunt conştientă că aşa „creşte” un blog. Desigur că îmi creste inima când mă lăuda cineva pentru munca mea. poate o lecție online de stil. apoi am început să fiu implicată în diferite proiecte şi să am mai multă expunere. oricum nu cred că am un răspuns. de când m-am mutat în căsuța nouă. Emily îmbină atât de bine toate domeniile care mă interesează: mâncare.

.

CARE SUNT BENEFICIILE SAU PLăCERILE ADUSE DE DEţINEREA BLOGULUI? Oh. întotdeauna adaug outfitului un element mai neaşteptat. animal print sau o bijuterie statement. Când mă uit la pozele de la început. funky atunci când ies în club.CUM ţI-AI DESCRIE STILUL? Unul care evoluează. Însă. Uneori mai optez pentru o ținută clean&simple sau una all black. made my day : „ce mă enervează că nu m-am gândit eu la combinația asta înainte!!” UN SFAT PENTRU TOţI CEI CARE VOR Să PORNEASCă UN BLOG? Fiți sinceri şi scrieți când şi cum simțiți! . Pot să spun şi care nu este şi nu va fi stilul meu vreodată: vintage all the way. Da. depinde ce fac în ziua respectivă. Asta şi chestiile gratis pe care le primesc. mă cam iau cu mâinile de cap. De obicei mă inspiră faptul că întârzii şi trebuie să mă grăbesc să aleg un outfit. În rest. iar în timpul liber mix&match. sunt câteva stiluri pe care le abordez: business casual de cinci ori pe săptămână. the perks of being a blogger!! Îmi place că am ajuns să cunosc oameni cu care descopăr că am în comun mai mult decât moda şi care cu timpul ajung să-mi fie prieteni. CUM ÎţI ALEGI OUTFITUL ÎNTR-O zI OBIşNUITă? CINE SAU CE ÎţI INSPIRă GARDEROBA? Cum ziceam şi mai sus. însă le-am păstrat tocmai pentru a se vedea diferența „then and now”. ultimul compliment pe care l-am primit. mai adaug câte 1-2 elemente de genul. dar niciodată full outfit. de obicei ceva metalic. şi.

.

Autor: Ana Nechita Amelian cașmirului Ana Nechita Amelian si Carmen Seitan .RUMOURSnews Regatul Pe Calea Dorobanților nr. Piesele cu linie clasică sunt croite din cel mai fin cașmir. 198 s-a inaugurat noul showroom exclusivist Brunello Cucinelli Boutique. iar când se îmbină cu stofe fine și piele de calitate excepțională rezultatul este unul de elită. Decorul minimalist frapează prin acuratețea detaliilor made in italy iar arhitectura și cromatica ambientului emană personalitate distinsă.

acestea vor căpăta forme inedite care imită mănuși de box sau bomboane. Iar ceasurile ceramice. din 15 noiembrie intră în orice magazin h&M și reactualizează-ți garderoba cu adevărate piese de colecție! & M H Margiela loVe Bijuterii Propunerile Oxette pentru noul sezon sunt o combinație elegantă de perle. seducătoare . cristale naturale.Mult așteptată de către pasionații de modă nonconformiști. amulete din aur roz și funde decorative stilizate. Nici accesoriile nu vor fi clasice. cele cu cadrane moderne și curele cool pot face ca timpul să treacă mai stylish. colaborarea Maison Martin Margiela cu H&M se anunță a fi spectaculoasă prin croieli arhitecturale. volume maxi și siluete destructurate. Atenția pentru fiecare detaliu dă individualitate bijuteriilor transformându-le în accesorii indispensabile pentru ținutele casual de zi sau cele elaborate de seară.

Londra şi Hong Kong. între 2001 şi 2007 a fost make-up artistul oficial al Festivalului de Film de la Cannes. păstrându-şi în acelaşi timp autenticitatea. însă a simțit nevoia unei noi etape în evoluția sa. dana Argeșan vorbește deschis despre cel mai recent proiect al său. a fost make-up artist oficial L’Oreal. Până în 2006. vedete şi fotografi şi. De-a lungul timpului. continuând în permanență să-şi perfecționeze tehnica prin participarea la workshop-uri şi training-uri.” Autor: Anna M. astfel. Runar Ma essons keup l cu Dana Arg eșan ana Argeşan a început să studieze arta machiajului în 1999 la cele mai bune şcoli de make-up din Paris. vizitează www. d . școala de auto-makeup. Visio Automake-up. Pentru mai multe informații despre Dana Argeşan. a învățat să anticipeze nevoile şi aşteptările colaboratorilor săi. Dana a colaborat cu numeroase reviste de modă.RUMOURSmake-up artist “ A semnat chipurile a mii de modele și vedete. Dana Argeşan este make-up artist independent şi deține prima şcoală de auto-machiaj din România. iar în perioada 2008-2009 a colaborat cu Festivalul de Advertising Cannes Lions. În prezent. dar și despre multe alte lucruri care i-au definit cariera. modele.danaargesan.com.

CARE CREzI Că ESTE SECRETUL REUȘITEI ÎN ACEASTă MESERIE? Dacă mă uit astăzi în jur. De la machiajul unor personalități marcante ale showbiz-ului internațional până la participarea în mai multe rânduri la congrese şi workshop-uri internaționale. Acum 12 ani.visiomakeup. CUM ţI-A VENIT IDEEA UNEI ȘCOLI DE AUTO-MACHIAJ? Idea de a înființa Visio Automake-up a venit chiar de la clientele mele. POVESTEȘTE-NE CâTEVA MOMENTE MARCANTE DIN CARIERA TA. când le machiam pentru diferite evenimente. Momentele marcante din cariera mea stau în strânsă legatură cu evoluția profesională şi progresul în ceea ce priveşte calitatea serviciilor pe care le prestez. .ro. Aşa am observat că în piață exista o nevoie din partea doamnelor. dorință de a parcurge intens fiecare etapă cu semnificația şi implicarea aferentă ei şi. vorbim despre calități “pe cale de dispariție”. eram la Paris şi lucram ca model. Acela a fost primul meu contact cu lumea fascinantă a modei.Workshop-urile Visio Automake-up se țin la Hotel Residence Arc de Triomphe. convinsă că este cea mai bună alegere. când m-am decis că acest domeniu artistic mă reprezintă. îmi solicitau să le învăț cum să se machieze în fiecare zi pentru a îşi valorifica trăsăturile. perseverență. DE CâT TIMP LUCREzI ÎN MAKEUP ȘI CE TE-A DETERMINAT Să ALEGI ACEST DOMENIU? CARE A FOST PRIMUL TăU CONTACT CU ACEST UNIVERS? Au trecut 12 ani minunați de când activez în acest domeniu plin de creativitate. m-am înscris la prima şcoală de make-up. dar mai ales cu implicarea în proiecte solicitante din punct de vedere creativ. punctualitate şi modul fiecăruia de a fi. toate au contribuit la procesul de conturare a maturității profesionale. care nu aveau nicio alternativă. După 4 ani de modeling. într-o sală special amenajată. cu toate astea. simț artistic. evident. dar atunci programul nu îmi permitea să îmi fac timp pentru aceste “private tuitions”. simțul proporțiilor şi al calității ce derivă din disciplină. De multe ori. Mai multe detalii poți afla vizitând site-ul școlii www. Există inclusiv posibilitatea optării pentru un pachet ce conține o noapte de cazare la hotel. La începutul lui septembrie am găsit momentul potrivit să pornesc această şcoală. susțin în continuare că pentru a reuşi este nevoie de multă răbdare.

mai ales. Fiecăreia dintre participante îi dezvălui tehnici şi trucuri folosite de make-up artişti. fiind ideale pentru tipul de ten mixt. Deseori. calitate demnă de apreciat. va şti cum să îşi pună calitățile în evidență şi să îşi mascheze defectele prin mici trucuri valoroase. Dacă le aplicați peste pelicula de pudră. cum am spus şi mai devreme.. O şcoală unde formezi make-up artişti te solicită enorm şi mi-ar răpi plăcerea de a colabora cu revistele glossy. plus alte produse şi accesorii de skincare. sociabilă şi discretă. dar care nu dispun de resursele finaciare pentru a absolvi o şcoală de profil. respectând criteriile de mai sus. am lansat această şcoală şi ca răspuns la o nevoie existentă pe piață. tenul îngrijit şi toleranța de a fi metamorfozate. să aleagă paleta cromatică potrivită pentru zi şi să asorteze nuanța blushului şi a rujului. CE AR TREBUI Să CONţINă CV-UL CUIVA CARE AR VREA Să AJUNGă LA NIVELUL TăU? În primul rând. în sensul în care toate au trăsături frumoase. respectarea regulilor stricte de igienă. Apoi. va şti cum să-şi pregătească tenul. Indentificarea corectă a tipului de ten şi a pigmentului acestuia. Cealaltă categorie include texturile pe bază de apă. atunci când se impune. Primul tip de curs. acestea pot excela la capitolul determinare şi atunci devin autodidacte. CV-ul ar trebui să menționeze absolvirea unei şcoli de profil din străinătate. fiecare participantă din cele șase. . CE AR TREBUI Să ȘTIE O CURSANTă LA FINALUL STAGIULUI? La finalul unui curs. CARE SUNT METODELE? Eu ofer 2 tipuri de workshop-uri în cadrul şcolii: “Learn to apply make-up like a make-up artist”. cunoasterea formei feței şi a ochilor. Aşa că. structurarea trăsăturilor şi corectarea sprâncenelor. în plus față de machiajul diurn. În plus. disciplinată. toate acestea sunt criterii care te ajută să-ți poți alege cu uşurință produsele potrivite pentru make-up. motiv pentru care nu mă pot desprinde nici măcar parțial de ea. DE CE NU O ȘCOALă CLASICă DE MACHIAJ? Dependența de lumea fascinantă a modei nu se poate trata aşa uşor. cu toate nuanțele şi texturile necesare şi un etui complet de pensule. iar cursantele. cu pori închişi. POATE SUTE DE CELEBRITATI. “Make-up Workshops”. Dacă vrei. mizând pe faptul că sunt multe persoane dornice să profesese în domeniu. pentru machiajul de zi învață cum să-şi contureze ochii. ACCESORII? Doar cu voie bună! Fiecare cursantă are la dispoziție o trusă completă de machiaj. CU CE AR TREBUI Să Mă PREGATESC? O TRUSă. aplicarea genelor false. este binevenit. cum să-şi aplice machiajul pas cu pas. conştiincioasă. Pot participa de la 10 până la peste 50 de persoane. “Learn to apply make-up like a make-up artist”. În cadrul acestui curs. aplicarea highligh-ului şi conturarea buzelor cu ruj. indiferent dacă îşi doreşte un machiaj natural sau unul spectaculos pentru un eveniment special. adaptat trăsăturilor sale. urmărind aceiaşi paşi. şi să le adaptezi contextului. adresat tuturor femeilor care doresc să învețe să se machieze şi “Make-up Workshops”. personalității. trebuie să te cunoşti foarte bine. Practic. DACă AȘ VREA Să PARTICIP LA CURS. CARE ESTE SECRETUL ALEGERII PRODUSELOR POTRIVITE? Pentru a putea să-ți alegi singură produsele de make-up potrivite. În privința persoanelor publice (vedetelor). nu să se formeze ca make-up artist. acestea pătează fața. În ceea ce priveşte cursul adresat companiilor. Modulul pentru machiajul de seară include. urmând ulterior să fie fixate cu pudră pulbere translucidă. soluția este un primer de matifiere. Primer-ul cu sidef este ideal pentru un ten uscat. iar eu le-am oferit o soluție. este cel mai intensiv şi foarte personalizat. lăsând un efect lucios. să fie o persoană dedicată. este nevoie de câteva abilități pe care eu le consider foarte importante: abilitatea de a se adapta la orice condiții de lucru. AI SIMţIT O PROVOCARE ANUME ÎN CAzUL CUIVA? Marea provocare pentru un make-up artist este să poată scoate în evidență frumusețea chipului. Vorbim aici. de femeile care vin dintr-un mediu de business şi pentru care imaginea este esențială în păstrarea unei anumite etichete. acesta are o structură diferită. conturarea ochilor cu diferite texturi de make-up. teoretic. Ambele module pornesc cu bazele unui ten impecabil (alegerea corectă a nuanței şi texturii fondului de ten. să aleagă paleta de culori pentru machiaj. sub îndrumarea mea atentă. Pe scurt. dar şi exigenței persoanei care va purta machiajul. fie ea şi din țară. deshidratat. aş pune în balanță cele două aspecte. Am înființat aceste workshop-uri ca o alternativă la clasicele cadouri corporate pentru parteneri sau pentru angajați sau ca idee inedită de teambuilding. Pe lângă pasiunea mea pentru meseria de make-up artist. asemenea unui make-up artist. zi de zi. Dar acest lucru nu e obligatoriu. produsele şi ustensilele necesare. AI MACHIAT zECI. lucrurile stau un pic diferit. adresat corporațiilor. concepute să reziste îndelung. poți veni și cu trusa personală de make-up şi îți fac consiliere pe ea: îți arăt ce şi cum să foloseşti. conturează cealaltă jumătate de față. iar demonstrația o fac eu pe un model aşezat pe o scenă. pudrei şi iluminatorului). se întâmplă să nu nimeriți nuanța potrivită de fond de ten şi atunci aceasta poate fi obținută prin mixarea cu un alt fond de ten. Acesta se aplică înaintea fondului de ten pentru o luminozitate sublimă a machiajului. Texturile grase de blush sau fard de pleoape se aplică direct peste fondul de ten. structurarea pomeților. Apoi. Clientele mele îşi doreau să învețe cum să se machieze corect ele însele. artişti şi case de producție. chiar şi în cazul în care trăsăturile nu sunt simetrice. CUM ESTE STRUCTURAT. eu conturez machiajul pe jumătate de față. Pentru tenurile cu imperfecțiuni şi pori dilatați. gras şi lăsând un efect mat.CUI SE ADRESEAză CURSUL? Cursul se adresează femeilor care doresc să învețe cum să îşi realizeze un machiaj corect prin care să îşi evidențieze trăsăturile. NE POţI DEzVăLUI CâTEVA TRUCURI INEDITE DE MACHIAJ? În privința texturilor de fond de ten. CE PRESUPUNE CURSUL PREDAT DE TINE? CâT DUREAză. Unele sunt pe bază de silicon şi sunt recomandate tipului de ten uscat. acestea trebuie să aibă la bază un component comun pentru a putea fi mixate.. oricine doreşte să învețe secretele unui machiaj profesionist. să creeze şi să transforme diferite look-uri. impecabil. ce accesorii sau produse îți lipsesc din trusă sau care sunt produsele nepotrivite. pe care să le poată pune apoi în aplicare singură. există 2 module: “Machiajul de zi” şi “Machiajul de seară”.

genele au fost ondulate . pieptanarea sprâcenelor.Principalele reguli în auto-machiaj Aş puncta nişte reguli ce pot simplifica modul de aplicare al machiajului. o tuşă de mascara după ce. conturarea ochilor prin fard sau creion khol. Îl puteți obține prin uniformizarea tenului cu texturi fluide. Puteți obține un ten impecabil folosind produsele adecvate tipului de ten. un ruj natural şi un blush discret. acesta trebuie să fie cât mai minimalist. (Dana Argeșan) . în prealabil. În privința machiajului de zi. Machiajul ochilor devine mai uşor de aplicat dacă forma şi culoarea sprâncenelor este potrivită trăsturilor. aş insista pe sănatatea tenului menținută prin igiena drastică a accesoriilor de make-up. Înainte de toate.

Cosmin Gogu Beauty Editor.simply the best Foto.Ana Nechita Amelian .

.

.

.

.

.

.

Silver Salon . Studio 1 Hair .Marian Gheorghe.Maria Bălan.Make-up -Jana Ceban Model.

RUMOURSbeauty Nivea (Hair stylist – Sally Brooks) .

accesoriile menite să-ți protejeze capul de frig și vânt.. dar nu fără urmări nedorite. și el te va răsplăti așa cum știe el mai bine – prin forță. Sezonul friguros se „joacă” în voie cu părul tău. Runar Schimbările de temperatură.UP HAIR in the. tratează-l cu respect... folosind produse care să răspundă nevoilor sale.365 de zile pe an! .. vitalitate . strălucire.. trecerile bruște de la foarte cald la frig. Probabil că te-ai obișnuit cu comportamentul lui în atâția ani de conviețuire și aștepți pur și simplu să treacă frigul. iată numai câțiva dintre factorii vinovați pentru capriciile părului tău. Tratează-l din timp și nu vei avea parte de neplăcerile specifice. Autor: Anna M. însă nu poți miza la nesfârșit pe puterea lui de regenerare din primăvară..

16. care astfel se deshidratează și devine fragil și casant. 22. 19. 125 erape ml. oate radat își p Părul deg acă aculos d reveni mir ător rte de usc te ții depa ti o i foloseș o vreme ș e aratoare d mască rep ână.49 lei e trea Repair 1 minut qNivea long i Încăperile supraîncălzite sunt un calvar pentru păr. 158 lei qNivea volume sensation conditioner. săptăm 2-3 ori pe pre -inf use ql’oreal Professionne tective conditioning m our treated d enew derm abra sion.99 lei S oxin R calp Scalpul are nevoie de aceeași atenția ca și tenul. Redă rezistența păru tău cu un tratame care se auto-încălzeș la contactul cu ap pătruzînd adînc fir Uleiul de macadamia este în topul ingredientelor hrănitoare pentru păr. 12. folosește o gamă pentru volum. Firele rebele își fac de cap din cauza căldurii din spațiile închise. pentru femei mereu pe fugă. eal ing bru oil t h sh. 74 le i qSebastianPene .4 lei q Wella SP m qPantene Pro v Split Ends Serum. Pentru a combate aplatizarea părului (cauzată de pălărie). 120 lei qkerastase Resistance Masqur Force Architecte. semn că părul are nevoie de extra-atenție. q Ni qkeune Care line keratin smoothing treatment..5 le qGliss Shea Cashmere intensive nourishing treatment.Vîrfurile despicate reprezintă o consecință a frecării părului de obiectele vestimentare. Există tratamente expres.. o microexfoliere îi va reda confortul. utic 160 spr ay lei & q Ma cad a mia h N-a spus nimeni că e nevoie de timp pentru ca părul să-și recapete vigoarea. tment.

redă-i forța cu un tratament întăritor. cădere.Fiecare sesiune de styling la cald (cu uscător sau aparat de îndreptat) îți poate distruge părul dacă nu folosești un produs protector și măști regeneratoare.. peste noapte? Atunci aplică un tratament nocturn înainte de culcare. qEucerin dermo Capillaire intensive leave-in treatment. o minune de tratament rapid! ql’oreal Professionnel lumino contrast for highlighted hair.4 lei Din experință.. folosește o mască pentru păr ondulat și îți vei schimba și tu părerea imediat. poți încerca tratamentele capilare de provenineță naturală.. 26 lei el inoacolor care promasque for inoa cold hair. 57 lei ului ent ște pa... rul. 86 lei lei Șuvițele tale strălucitoare au nevoie de protecție suplimentară pentru a-și menține strălucirea. ten qPan etrait mask. Părul tău pare că ține pasul cu frunzele. părul ondulat este cel mai dificil de stăpînit.. 82 lei Vrei păr sublim. menit să hidrateze și să repare părul cît tu visezi. m. 48 lei ql’oreal Paris Elseve Arginine Resist leave-in. 58 lei . qoriflame hairx overnight treatment. 20 . poți să crezi într-o minune. manifestînd aceeași tendință de.. Dacă preferi să te adresezi naturii în ceea ce privește alimentația și frumusețea. 95 lei #M e Prov seru iracle ute M in Pentru a combate toate „simptomele” părului vopsit în sezonul rece.. q Yes to Carrots Pampering hair&Scalp Mask. fiind generată de o ciupercă prezentă pe fiecare scalp. Părul colorat își pierde repede intensitatea și strălucirea dacă nu este îngrijit cu produse dedicate. qWella Professionals Curl intensive mask. 18 lei Mătreața este o afecțiune care ne poate afecta oricînd. 55 P Self-warming treatment.

105 lei Diorskin Nude fluide.RUMOURSsteal a look latina style Frumoasa viCtoRiA JuStiCE a întors multe capete și a declanșat sute de flash-uri de cum a pășit pe covorul roșu cu ocazia premiilor Emmy. exclusiv în magazinele Sephora Boots No 7 Airbrush Away face primer. Runar HAIR Originile latine (este născută în Florida. 90 lei . Paleta de farduri pentru ochi şi obraz . 290 lei Ondulator păr Bosch Pro Salon S Waver. 68 lei Wella Professionals Velvet amplifier Style primer. de la Wella Professionals. Autor: Anna M. 60 lei Givenchy Noir Couture mascara. 146 lei Artistry Escape to paradise Face Radiance. Estee Lauder Pure color eyeliner kajal intense. 224 lei SP Satin polish cream. 72 lei Chanel Rouge Coco Shine (Parfait 74). 125 lei. inspiră-te din look-ul ei pentru a-ți garanta centrul atenției. iar mama ei este portoricană) nu se dezmint niciodată! MAKE-UP MAC Office Hours Pro Longwear blush. 209 lei 72.

.

Runar Primul indiciu în alegerea produselor de îngrijire este anul nașterii și abia apoi nevoile fiecărui tip de piele în parte.. Optând pentru îngrijirea adecvată fiecărei etape.RUMOURSbeauty TEnULUI Care este secretul starurilor care nu-și trădează vârsta? Cu siguranță. iar procesul de îmbătrânire cutanată poate fi astfel încetinit.. nu. pentru ca tenul să nu-ți trădeze vârsta reală mai târziu. . în funcție de vârstă! Vârstele Autor: Anna M. doar tertipurile folosite pentru a „da” bine pe ecran și în fotografii! Răspunsul e simplu: skincare personalizat. poți fi sigură că frumusețea ta va fi protejată în timp.

Curățare/Demachiere. 126 lei (Marionnaud). 3. Nivea Visage Pure Effect Control Shine Mattifying gel cream. organismul adolescentin trimite semnale la nivelul tenului. 2. Dr. 5. 7. de sebum. DE LA 18 ANI În plină revoluție hormonală. deci este necesară folosirea produselor cu SPF.56 lei. 6. tenul este amenințat de erupții acneice. 8. 4. 29 lei. . Sephora Blemish-fighting roll-on gel. 110 lei. Biotherm Pure-fect Skin. Un aspect pozitiv este acela că tenul este astfel autohrănit. uneori prea mare. 52 lei Hidratare. 8. 3. 169 lei. Una dintre măsurile hotărâtoare pentru viitoarul tenului tânăr este expunerea protejată la soare. Iwostin Solecrin Acne Waterproof protective cream SPF 25 for acne skin. 20. 1. micro-exfoliating puryfing toner. Totuși. 36 lei. Eucerin Dermo-purifyer serum concentrat anti-acnee. 10. 85 lei. 7. 4. 90 lei Probleme specifice. 1. 5. Yes To Cucumbers Dilay Gentle cleanser. 13. 2.99 lei 10. 9. Clarins Daily Energizer Cream. Avon Clearskin Invisible blemish treatment. Collistar First Wrinkles Energia + Luminosita crema giorno.KITzINGER Mousse foaming cleanser. când avem de-a face cu excese.6. menținându-se un nivel optim de hidratare. 9. materializate prin producția.

The Body Shop Allin-one BB cream. acnee. 100 lei 7. 236 lei. 1. 2. Clarins Instant Smooth line correcting. care să țină în frâu degradarea celulară. Dr Brandt Dark Circles away. StriVectin SH Replenishing cleanser. 193 lei Hidratare. Clinique Moisture surge tinted moisturizer. 5. 6. Protecția solară este de-acum obligatorie. 5. 4. 3. 9. Vichy Normaderm Soin hidratant anti-imperfections. Curățare/Demachiere. soluții anti-rid.99 lei. pentru creme care să trateze conturul ochilor și ceva formule antioxidante. 83 lei. 4. . Oriflame Eco Beauty Smoothing eye cream. Mario Badescu Drying lotion. deshidratare ușoară.DUPă 25 DE ANI Deși scapi de neplăcerile adolescentine (coșuri. 129 lei Probleme specifice.79. E momentul pentru ingrediente delicate precum acidul salicilic sau cel glycolic. exces de sebum). 1. 9. 6. 21. 101 lei. strălucire diminuată. 24. 83 lei. L’Oreal Paris Pure zone peeling cu acid salicilic. 2. 8. 7. dat fiind faptul că pielea este la debutul perioadei în care începe să capete semne de maturitate – linii fine. 3. 8. se poate întâmpla să te confrunți din când în când cu câte un coș-două.

62 lei. Chanel Sublimage La creme yeux. 2. 9. pielea ta va începe să dea semne de maturizare abia de-acum încolo. 11. 55 Euro. Max Factor Ageless Elixir 2-in-1 foundation & serum. Însă soarele. 6. Bremmen upper eyelid. 7. 10. viciile.. 1418 lei. 7. Olay Total Effects night firming moisturizer. toate astea se imprimă pe față și devin tot mai evidente după 30-35 de ani. 3.. . Curățare/Demachiere. adâncirea liniilor fine și deshidratarea pronunțată. 56 lei. oboseala. 5. Chanel Ultra Correction lift serum. Givenchy Le soin noir mask. 1. stresul. Lancome Absolue L’Extrait. 8. 150 lei. DUPă 33 DE ANI Dacă te bucuri de o moștenire genetică bună. Consecința este pierderea fermității. 5. 4. Probleme specifice. 6.2. preț nespecificat. 10. Estee Lauder Time zone night anti-winkles. preț nespecificat.17 lei. a strălucirii și luminozității pielii. 11. 1260 lei. 8. 1. 3. Nivea Visage Q10 cleansing milk. 22. 9. 4. 236 lei. Dr Brandt Dark Spots no more. 65 lei Hidratare. Melvita Fresh Micellar water.

frumos – te sur. îți e cea mai apropiată? și am scris primul articol. strategii. cochetează cu moda. Îmi place să scriu. deco.trecătorilor. absolut necesară. 78. visez să fac vitrine. Au urmat luni fel. de pregătire. ador design-ul interior. noul ei proiect. Vitrina. am știut că am luat decizia bună. libertatea de a mă juca dupa propriul gust. de marketing.ro (fashion.inge să se oprească în fața magasă-l zoresc.. ca greierele din fabula lui La Fontaine. Au trecut luni bune până când întrebată „De ce să investesc bani într-o vitrină?“. ViSuell. cu design-ul interior. Visuell a fost un pro. dar sper să devină într-un – o mostră de inspirație. sunt un pic din toate siunile mele se pot îmbina. prea puțini le intuiesc potențialul și prea mulți sunt interesați doar de tea de shop a apărut pe ultima sută de metri. dar eu nu credeam cu prea multă tărie că am ceva de spus.minune!). Dar eu sunt de muncă. dar care convinsă că dacă s-ar uita mai atent. Orice femeie. home etc). în România de azi vitrinele sunt ignosă aștern pe hârtie ceea ce mi-ar plăcea să conțină. dar l-am ales pe acesta pentru că am fost de prea multe ori nire să-mi fac un blog. Am realizat că e singurul spațiu unde toate paVisuell mă reprezintă în întregime. de a descoperi ce se află în interior. Parrate aproape cu desăvârșire. ponturi ingen. pentru că… Mulțumesc frumos! Nu ştiu dacă o pot numi încă o afacere on. să vizualizez proiectul. Sunt multe răspunsuri care bine pusă la punct. cred eu.ro! Cum Despre Sînziana PoP o să afli multe deții o diplomă de stilist vitrinier. vremea vitrinelor! să fac. la noi. apropo.ViZiunea sînzianei Autor: Dana Ruxandra Panghe Felicitări pentru visuell. este privită într-un unui șir de coincidențe frumoase și a întâlnirii mele cu oamenii potriviți la momentul potrivit. La fel și eu. pentru că i-aș convviitor pe care nu-mi place însă ioase şi. datorită câștigul imediat. .în interviul de mai jos (care. De la cotorul unui măr și până la pictorialul de Am deja o colecție de caiete cu schițe.. nopți nedormite. toate mă reprezinta și vorbesc despre o părticică din mine. unde nu-mi este îngrădită și mi-ar fi imposibil să stabilesc o ierarhie. iar sursele de inspirație sunt infinite și emoționez în fața fotografiilor frumoase și mă simt provocată de partea. diverse. idei… modă sofisticat. Din momentul în care m-am așezat la calculator Care parte din visuell. mă cu frumosul în general. ar zări de fapt furm-au convins că Visuell este exact ceea ce îmi doresc nica… Va veni și vremea lor. Cristina Bazalike&share&love! van mă îndemna la fiecare întâlmi-au trecut prin minte. obținută la Paris! un proprietar o afacere online de calitate? de magazin ți-ar propune să-i m-a binedispus ca o pastilă tonică decorezi vitrina. Tot ce mă inspiră găsești pe blog. Din păcate. ai îmbinat pasiunile tale într.prinde cu pictoriale fashion animate zinului și le-aș stârni curiozitatea ces complicat și fără o strategie şi o secțiune cu obiecte deco speciale.Ro Aş putea să spun o poveste line. am început să îndrăgesc ideea. pur şi simplu.

nu reușesc. eu îmi doresc doar să confer o stare de bine. dar nu cred că se poate emite o rețetă general valabilă. că au ce vedea sau ce citi. să mă justific. FOTO: Vlad Brăteanu . De multe ori. Încă mă consum. vizunea și experiența unui specialist în colaborare cu propriile-ți gusturi fac diferența! Nu sunt designer de interior și nu știu însă cu exactitate. Care e cel mai frustrant aspect al muncii tale? Cel mai satisfăcător? Cel mai frustrant este atunci când oamenii nu înțeleg ce este Visuell si ce vrea el să spună. Este frustrant pentru că eu simt nevoia să explic. Mai ales în materie de modă. Cele mai mari bucurii le trăiesc atunci când primesc mesaje de la oameni pe care nu-i cunosc și care își rup câteva minute din timpul lor pentru a-mi spune că se simt bine pe Visuell. Dacă ar trebui să arăt totuși cu degetul. că se regăsesc.Care e cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii când își decorează casa? Sunt multe greșeli. vreau să îi fac să înțeleagă și. aș spune că există o tendință generală în a avea senzația că ne pricepem la toate. dar mă tratez… Nu îmi propun să fiu pe gustul tuturor și nici să-i impac pe cât mai mulți. de relaxare oricui ajunge din întâmplare sau voit pe blogul meu. evident. este doar un feeling pe care îl am. Sunt tristă când nu reușesc. dar și când vine vorba de decorul unei case.

Uit de unele dintre ele. cărți preferate ai și le-ai recomanda ca surse de inspirație de orice fel? Sunt multe. .se. Mă uit des și pe designsponge. bloguri. fac pasiuni scurte și fulgerătoare pentru câte un blog .Și mă mai bucură enorm propunerile de colaborare de la oameni pe care până acum i-am admirat doar din umbră. desire to inspire.blog. oameni de la care nu aș fi îndrăznit vreodată să pretind atenție. Și încă nu-mi vine să cred că au aflat că exist! Ce site-uri.inspirația mea e alta în fiecare zi.org . foarte multe. îmi reamintesc după un timp.mai ales când sunt în căutare de case frumoase pentru secțiunea de „Interioare“ de pe visuell. mă regăsesc 100% în felul lor simplu și curat de a vedea frumosul (Emmas. Hitta Hem). Îmi place cam orice blog de lifestyle scandinav. Partea drăguță este că descopăr zilnic bloguri de care mă îndrăgostesc. 79 Ideas.

.

nuanțele. trebuie să prezentăm şi designerul anului de la acest eveniment. Francis Bacon. lum muncii lui Hubert le Gall. până la comode sau corp Artistul şi-a început cariera ca expozant la muzee cum să exploreze mai mult arta.Dacă în numărul trecut am vorbit despre ediția din această toamnă a Maison&Objet.rep materialul lui preferat. sculptor. pe care a acoperit-o cu mu obiectele sale au acest stil naiv la prima vedere. fost o comodă. inspirații caracterului lui. În pavilionul 5B din cadrul Maison&Objet. forme Autor: Mădălina Crăciun magicia un Pictor. iar m de-ale sale. Sursele de inspirație ale lui le Gall sun lucrările lui Louise Bourgeois. la Scènes obiecte pe jumătate animale sau jumătate plante. ce l-a transformat într-unul dintre cei gamă foarte largă. . dar şi sala de dining a primăriei Parisului. de la mese desprinse parcă din Al grădină supradimensionată. unul dintre cele mai mari târguri home&deco din lume. Liniile. însă co toate detaliile. adică pe nonconformistul designer francez Hubert le Gall. După ce a trecut print-o aşa zi fantasmagoric. Anthemis. cu p dar şi monumentalul cabinet Bull. ce seduc prin originalitate ş private. prin designul de produs. scenograf şi nu în ultimul rând desig sfidează orice barieră cu farmec şi inventivitate .

asemănătoare d’Intérieur. Creațiile sale se întind pe o lice în ţara Minunilor. la scaune şi fotolii care te duc cu gândul la o puri de iluminat cu elemente vegetale. după care a început . dar şi bronz. isă perioadă vegetală. a fost expus în acest an bestiarul său extraordinar. cu piese remarcabile şi emblematice cum ar fi fotoliile Placid şi Rabbit. le Gall dezvoltă un adevărat bestiar poetic şi i mai în vogă designeri contemporani. bronzul. m ar fi Grand Palais sau Musée du Luxembourg. ale cărui obiecte . dar şi cel al lui Cocteau şi Max Ernst sau i care l-au făcut să creeze produse unicat. excentrice. case multe muzee din lume şi-au îmbogățit colecțiile cu tablouri şi lucrări . lemnul. sunt detalii ale şi spirit ludic.an al elor gner. ce par să crească din ea. ceramica. Toate omplex. creând mobilier pentru el şi pentru prietenii săi. Prima sa piesă a ulte margarete din metal alb şi auriu. le Gall a fost numit un „electron liber”. minile şi umbrele. sofisticat şi chiar provocator atunci când priveşti cu atenție nt suprarealismul lui Dali. Operele sale decorează restaurante cosmopolite. lumini şi culori. răşina.ce prezintă un mix de forme neobişnuite.

şi iată câteva exemple care vor aduce un aer delicat şi elegant în locuința ta. Casara Vaze Wade. disponibil în diverse dimensiuni. design Manuel Vivian. pentru sertare. brand AxoLight. Preț: 350 lire. Moroso Consolă din sticlă. cu imagini x-ray transparente în sticlă.oliverbonas. preț la cerere. Autor: Mădălina Crăciun Masă Xradio 2. dim: 10x40 cm. Casara Masă Magic. Preț: 60 lei. disponibil în diverse dimensiuni. disponibilă în două dimensiuni. brand Diesel pentru Moroso. www. brand Pedrali. din sticlă.fads. din sticlă. cu raft negru vălurit din sticlă. Casara Borcan din sticlă. Preț: 35 lei. Casara . www. disponibilă în diverse dimensiuni.uk Clopot vintage din sticlă.co. Casara Buton din sticlă. Sticla este un material spectaculos în multe forme şi obiecte. Preț: de la 13 lei/ buc.600 euro. Preț: de la 860 euro. 750 ml..RUMOURSdeco shopping TRANSPARENT Numărul acesta ți-am pregătit un shopping all clear. Preț: de la 16 lire. dim: 140x50x29 cm. dim: 113x40x75 cm. Preț: 80 lei. dim: 7x20 cm.com Vază cu picior. Preț: de la 2. Casara Lustră Spillray.

fie pentru o pernă sau chiar un întrerupător în culoarea cuprului. Nu trebuie să redecorezi un dormitor întreg şi nici să cumperi altă bucătărie. niste rame foto în romburi jucăuşe. Un stRop De aURiU Interioarele flamboiante. optează pentru o draperie înflorată. printurile au un succes din ce în ce mai mare acum. pe cât de spectaculoase sunt. accentele metalice sunt interesante şi provocatoare deopotrivă.vor da un aer global cadrului. aşa că ia-ți câte un astfel de suvenir ori de câte ori ai ocazia. coşuri din Africa. Mai că îți vine să guşti! Autor: Mădălina Crăciun . deci le poți asorta uşor. pRintURi. răchită sau sticlă pictată . însă un strop de glamour poate fi exact elementul care îți lipseşte sezonul acesta în casă. pRintURi Geometrice sau florale. kilimuri turceşti. Cu atât mai mult cu cât au şi un model animal print. Pentru un plus de confort şi bună-dispoziție. pe atât de dificile sunt de amenajat. lucrate din lemn de esență tare şi nu numai. stiliştii ne propun câteva tendințe şi linii generale de urmat în alegerea ținutelor de toamnăiarnă. O sofă burgundi cu un tapet neutru în spate şi o măsuță de lemn pot deveni chiar foarte interesante. statuete mexicane.Ce mai purtăm toamna asta? Ca în fiecare sezon. şi le poți găsi pe orice obiect. ori un fotoliu cu tapițerie de catifea moale cu un pattern neutru. Fie că optezi pentru un tapet cu irizații aurii. eclectismul – vase realizate de meşteşugari din India. ci doar să ții cont de o serie de tips-uri pentru a împrospăta decorul. FRUcte De păDURe Perfect pentru un look de toamnă-iarnă este un mix de tonuri de fructe de pădure cu tuşe metalice. iar acest lucru se poate aplica şi în cazul locuinței tale. Foloseşte-ți imaginația! În jURUl lUmii Un trend care se păstrează este mixul de culturi exotice. în interioare maro sau ciocolată. în care să te afunzi citind cartea preferată.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful