P. 1
IEO Sample Paper 6,Class 4

IEO Sample Paper 6,Class 4

|Views: 42|Likes:
Published by Nilesh Gupta

IEO conducted by SOF... These papers will help you to practice for Exams.

IEO conducted by SOF... These papers will help you to practice for Exams.

More info:

Published by: Nilesh Gupta on Jan 30, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
See more
See less

06/19/2014

1.

Fill

the blank with suitable pronoun:

Jatin, are these books _______?
A. His B. Me C. Yours D. Him

2. Fill

the blank with suitable pronoun:

The teacher gave _______ a surprise treat for being good children.
A. Us B. Her C. Him D. It

3. Select the adjective that best describes A. Cold B. Cute C. Cool D. Fat

the picture

4. Select the adjective that best describes A. Painful B. Poor C. Hungry D. Warm

the picture

5. Select the adjective that best describes A. Famous B. Sick C. Cool D. Cold

the picture

6. Fill

the blank with appropriate adverb:

She is a good dancer. She dances really ________.
A. Smoothly B. Bad C. Well D. Never

7. Fill

the blank with appropriate adverb:

Robert goes to the gym only two or three times a year. He ________ goes to the gym.
A. Always B. Never C. Usually D. Seldom

8. Fill

the blank with appropriate adverb:

This shirt is ________ expensive.
A. Fairly B. Rather C. Smoothly D. Quickly

9. Fill

in the correct preposition in the blank:

Will you please get _____ ? It’s almost noon.
A. Up B. Off C. At D. Over

10. Fill

in the correct preposition in the blank:

We went to Kolkata _____ air.
A. In B. By C. On D. At

11. Look

at the picture and fill the blank with appropriate preposition:

The dog walked _____ the boy.

A. Besides B. Along C. In front of D. Behind

12. Select the correct article.

Some option may not require the use of an article:

Mr. Stanley is _____ English teacher.
A. A B. An C. The D. Nothing

13. Select the correct article.

Some option may not require the use of an article:

I would like to buy______ pair of gloves.
A. A B. An C. The D. Nothing

14. Select the correct article.

Some option may not require the use of an article:

It’s _____ beautiful day.
A. A B. An C. The D. None of these

15. Select the option

which uses conjunction at the right place

A. Although I studied for two hours, I could not finish my work. B. I studied for two hours although I could not finish my work. C. I could not finish my work although I studied for two hours. D. None of these

16. Fill

in the blank using conjunction (and/ but/ so/ because):

My name is Jim ______ I’m your new teacher.
A. And B. But C. So D. Because

17. Fill

in the blank using conjunction (and/ but/ so/ because):

I want a new TV ______ the one I have now is broken.
A. And B. But C. So D. Because

18. Punctuate the following

paragraph:

Do you think the Earth is land surrounded by water____________ You’re wrong. You know this is a water planet. It is the oceans which are the earth. The land masses are just barriers in between. Seas are not oceans, so don’t make that mistake. But seas do feed into oceans. It’s really all one big water body. It just has different names depending on which part of the land is closest to it.
A. (.) B. (,) C. (?) D. (!)

19. Punctuate the following

paragraph:

Do you think the Earth is land surrounded by water? You’re wrong. You know this is a water planet. It is the oceans which are the earth___________The land masses are just barriers in between. Seas are not oceans, so don’t make that mistake. But seas do feed into oceans. It’s really all one big water body. It just has different names depending on which part of the land is closest to it.
A. (.) B. (,) C. (?) D. (!)]

20. Punctuate the following

paragraph:

Do you think the Earth is land surrounded by water? You’re wrong. You know this is a water planet. It is the oceans which are the earth. The land masses are just barriers in between. __________ are not oceans, so don’t make that mistake. But seas do feed into oceans. It’s really all one big water body. It just has different names depending on which part of the land is closest to it.
A. seas;

B. seas! C. Seas D. Seas.

21. Punctuate the following

paragraph:

Do you think the Earth is land surrounded by water? You’re wrong. You know this is a water planet. __________ is the oceans which are the earth. The land masses are just barriers in between. Seas are not oceans, so don’t make that mistake. But seas do feed into oceans. It’s really all one big water body. It just has different names depending on which part of the land is closest to it.
A. it! B. it. C. It D. no

punctuation required.

22. Select the synonym of

the word given below:

'Reply'
A. Answer B. Ask C. Question D. Interrogate

23. Select the synonym of

the word given below:

'Middle'
A. Corner B. Centre C. End D. Beginning

24. Select the synonym of

the word given below:

'Annual'
A. Weekly B. Daily C. Monthly D. Yearly

25. Select the antonym of

the word given below:

'Victory'

A. Defeat B. Triumph C. Win D. Success

26. Select the antonym of

the word given below:

'Follow'
A. Stop B. Stare C. Lead D. Go

27. Select the prefix

that would be added to the word to make its antonym:

'Guide'
A. Il B. Mis C. Im D. Un

28. Select the antonym of

the word given below:

'Asleep'
A. Sleep B. Sleeping C. Awake D. Napping

29. Select the correct homophone.

'You must clean your________'.
A. Feat B. Feet C. Fate D. None of these

30. Select the correct homophone.

'My family is very ________ to me'.
A. Deer B. Dear

C. Dare D. None of these

31. Select the correct option A. Car B. Bag C. Carrot D. Children

32. Imagine you

are Arun. It is your birthday the next week and you are hosting a party for your friends at your home in the evening at 5:30. Complete the following invitation to Neeraj with choice given below: __________ 25 Park Road Ashok Enclave, New Delhi-110005 Dear Neeraj, It is my birthday on Friday, 20th March. I am giving a party for my friends. I am organizing many games. Mom is planning to cook our favorite dishes. We will play our favorite games. And it will be fun time for all the friends. Please do join us at 5:30 PM at my house. Arun.

A. Dear Neeraj B. Dear Arun C. 13th March 2012 D. Today

33. Rahul

lives in a hostel. His school is organizing an educational trip to Jaipur where they plan to visit places like Hawa Mahal, Jantar Mantar, etc. He wrote the following letter to his father, informing him and asking for money to take care of the trip expenses. Complete the letter with the choice given below: Room No. 23 Boys’ Hostel Springfields School New Delhi. . 2nd February 2012 Dear father, How are you? I am fine here; I hope you are fine too. Our school is organizing an

educational trip to Jaipur. It will be an enriching experience for the students as they will visit various historical monuments in the city. We shall also be taken to important places like the Maharaja’s Palace, Amer Fort, Hawa Mahal, Jantar Mantar, etc. We shall be staying in a three star hotel. I request you to send me a sum of Rs. 3000 to take care of the trip, hotel and other expences on the way. Please send it at the earliest. Regards to mom and love to Sneha. __________, Rahul .
A. Yours obediently B. Yours gratefully C. Yours faithfully D. Yours lovingly

34. Rahul

lives in a hostel. His school is organizing an educational trip to Jaipur where they plan to visit places like Hawa Mahal, Jantar Mantar, etc. He wrote the following letter to his father, informing him and asking for money to take care of the trip expenses. Complete the letter with the choice given below: Room No. 23 Boys’ Hostel Springfields School New Delhi. . 2nd February 2012 Dear father, How are you? I am fine here; I hope you are fine too. Our school is organizing an educational trip to Jaipur. It will be an enriching experience for the students as they will visit various historical monuments in the city. We shall also be taken to important places like the Maharaja’s Palace, Amer Fort,_________, Jantar Mantar, etc. We shall be staying in a three star hotel. I request you to send me a sum of Rs. 3000 to take care of the trip, hotel and other expences on the way. Please send it at the earliest. Regards to mom and love to Sneha. Yours lovingly, Rahul .
A. Red Fort B. Taj Mahal C. Hawa Mahal D. Jal Mahal

35. Himani

is shifting to a new house in New Mumbai. They are throwing a house warming party and she wants to invite her friend Neeru for the same on 1 5th July. The party is in the morning. She writes the following letter to her friend inviting her. Complete the letter with the choice given below: 7th July 20XX Dear Neeru, You will be glad to know that we are after all shifting to a new house, 751,Akaash Apartments, New Mumbai .We are going to have a house warming party on15thJuly in the morning.

I want you and your parents to be with us on this occasion. I am very eager to show you my own room. It will be a surprise for ________. Please do come. Yours. Himali.
A. Me B. Him C. Her D. You

36. Imagine you

are Arun. It is your birthday the next week and you are hosting a party for your friends at your home in the evening at 5:30. Complete the following invitation to Neeraj with choice given below: 13th March 2012 25 Park Road Ashok Enclave, New Delhi-110005 Dear Neeraj, It is my birthday on Friday, 20th March. I am giving a party for my friends. I am organizing many games. Mom is planning to cook our favorite dishes. We will play our favorite _________. And it will be fun time for all the friends. Please do join us at 5:30 PM at my house. Arun.

A. Game B. Games C. Books D. All of these

37. Read

the passage given below and answer the question that follows:

Passage Most kinds of mammals live on the land. But few of them such as seals, walruses, whales and dolphins make their homes in the sea. Some of these animals can stay under water for long periods of time. But, like all mammals, they are air-breathers. They must come to the surface to breathe from time to time. Whales and dolphins look so much like fish that many people think they are fish. But they are mammals. Thay have hair, they are warm blooded and their babies drink milk from their mother’s breast. The dolphins and porpoises are really small whales. Most people can’t tell a dolphin and porpoise apart, but there is a way. The snout of a dolphin is beak like and it almost seems to be smiling. A porpoise has a rounded snout. Dolphins are also much more playful than porpoises. They often leap out of the water. Seals, sea lions and walruses belong to a second group of sea mammals. All these animals are called pinnipeds which mean ‘fin-foot’. Their fins are simply flattened feet.

These sea mammals are very different from the ones in the first group. Although they spend much of their time in the water, yet they are able to come on to the land and waddle about on their fin feet. Most of the mammals live on
A. Air B. Land C. Water D. Trees

38. Read

the passage given below and answer the question that follows:

Passage Spiders are not insects as many people believe. They belong to a class of animals called arachnids. Spiders have eight eyes, four pairs of segmented legs, and can grow a new leg if they lose one. They do not have antenna or wings. A spider’s body can be divided into two sections. The sections are the abdomen and the cephalothorax. The legs, eyes, and mouthparts are in the cephalothorax section. Most spiders have poison glands and fangs in their jaws, which they use to inject poison into insects. This poison is called venom. Venom can paralyze an insect allowing the spider to eat the insect as food. Spiders can live almost anywhere in the world. Some like very humid or hot temperatures and some like places that are very dry. Some spiders prefer to live under ground and others live in trees. We have all seen spiders that prefer to live in our houses. These amazing animals usually have six fingerlike silk glands called spinnerets located beneath their abdomen. The silk comes from inside the spider’s body as a liquid that is thicker than water. A spider uses this silk to make a web by squeezing the silk out of two small holes at the back of its body. These small holes are called spinnerets. At the time the silk hits the air, the silk dries into a line that looks like a long string of hair. Spiders use this silk as draglines to hang onto as the wind blows it through the air. The spider can crawl up or down on this dragline if the wind takes it somewhere it doesn’t want to be. Young spiders and adult male spiders like ballooning and can release long silken threads that float or ride in the wind to new areas. There are about 30,000 different types of spiders known to scientists. Most of them are very tiny animals that help us by eating insects. The next time you are out in the yard and see a spider, take a few minutes to watch this most interesting animal. How is venom used by the spider?
A. To paralyze insects B. For ballooning C. As a dragline D. None of these

39. Read

the passage given below and answer the question that follows:

Passage India is an ancient country. Many great kings have ruled over India. Some of them built wonderful buildings that today remind us of them. The most famous of these is the Taj Mahal at Agra. The Mughal kings built many buildings. One of the greatest Mughals was Emperor Shah Jahan. He was known to be fond of large and beautiful buildings. Shah Jahan loved his wife Arjumand Bano Begum very much. In fact, he changed her name to Mumtaz Mahal. When she died, the emperor was very sad. He wanted something which would remind him

of her and her beauty. Shah Jahan decided to build a marvelous tomb for her. This tomb was to be no ordinary grave. It was to be the Taj Mahal, a grand monument in memory of a beloved empress. It took twenty-two years to build. Hundreds of workers toiled at the task of getting it ready. The best materials were brought from all over. It cost about three crores to build. Shah Jahan left no stone unturned in planning and building the tomb. He wanted the world to see and wonder at the beauty of the Taj Mahal. The Taj Mahal is built of white marble that shines with different hues at different times of the day. This magnificent structure looks especially beautiful on a full moon night. Thousands of tourists from India and abroad come to visit the Taj each year. On a particular full moon night in October, there are a very large number of tourists. This is the night when the Taj looks more beautiful than on any other night. Indians are proud of this monument. Taj Mahal is located at where?
A. Agra B. Mumbai C. New Delhi D. Jaipur 40. Read

the passage given below and answer the question that follows:

Passage Spiders are not insects as many people believe. They belong to a class of animals called arachnids. Spiders have eight eyes, four pairs of segmented legs, and can grow a new leg if they lose one. They do not have antenna or wings. A spider’s body can be divided into two sections. The sections are the abdomen and the cephalothorax. The legs, eyes, and mouthparts are in the cephalothorax section. Most spiders have poison glands and fangs in their jaws, which they use to inject poison into insects. This poison is called venom. Venom can paralyze an insect allowing the spider to eat the insect as food. Spiders can live almost anywhere in the world. Some like very humid or hot temperatures and some like places that are very dry. Some spiders prefer to live under ground and others live in trees. We have all seen spiders that prefer to live in our houses. These amazing animals usually have six fingerlike silk glands called spinnerets located beneath their abdomen. The silk comes from inside the spider’s body as a liquid that is thicker than water. A spider uses this silk to make a web by squeezing the silk out of two small holes at the back of its body. These small holes are called spinnerets. At the time the silk hits the air, the silk dries into a line that looks like a long string of hair. Spiders use this silk as draglines to hang onto as the wind blows it through the air. The spider can crawl up or down on this dragline if the wind takes it somewhere it doesn’t want to be. Young spiders and adult male spiders like ballooning and can release long silken threads that float or ride in the wind to new areas. There are about 30,000 different types of spiders known to scientists. Most of them are very tiny animals that help us by eating insects. The next time you are out in the yard and see a spider, take a few minutes to watch this most interesting animal. Which of the following is true?
A. Spinnerets are used by the spider to see things. B. Spiders belong to a class of animals called arachnids. C. The silk spiders make is thinner than water. D. Spiders have antenna and wings.

41. Read

the story given below and answer the following question:

Passage A long time ago, when animals could talk, there lived in a forest four wise creatures -a hare, a jackal, an otter and a monkey. They were good friends, and every evening they would sit together in a forest glade to discuss the events of the day, exchange advice and make good resolutions. The hare was the noblest and wisest of the four. He believed in the superiority of men and women, and was always telling his friends tales of human goodness and wisdom. One evening, when the moon rose in the sky, and those days the moon’s face was clear and unmarked, the hare looked up at it carefully and said, “Tomorrow good men will observe a fast, for I can see that it will be the middle of the month. They will eat no food before sunset, and during the day they will give alms to any beggar or holy man who may meet them. Let us promise to do the same. In that way, we can come a little closer to human beings in dignity and respect.” The others agreed, and then went their different ways. Next day, the otter got up, stretched himself, and was preparing to get his breakfast when he remembered the vow he had taken with his friends. “If I keep my word, how hungry I shall be by evening!” he thought. “I’d better make sure that there’s plenty to eat once the fast is over.” He set off towards the river. A fisherman had caught several large fish early that morning, and had buried them in the sand, planning to return for them later. The otter soon smelt them out. “A supper all ready for me,” he said to himself. “But since it’s a holy day, I mustn’t steal.” Instead he called out, “Does anyone own this fish?” There being no answer, the otter carried the fish off to his home, setting it aside for his evening meal. - Ruskin Bond (from The Hare in the Moon)

How many wise animals lived in the forest?
A. 4 B. 2 C. 3 D. 5 42. Read

the story given below and answer the following question:

Passage Harris was riding a bicycle with his wife through Holland. The roads were stony, and the machine jumped a good deal. ‘Sit tight,’ said Harris, without turning his head. Mrs. Harris thought he said, ‘Jump off.’ Mrs. Harris did jump off; while Harris pedaled away hard, thinking that she was still behind him. At first she thought he was riding up the hill just to show off. She expected him to jump off when he reached the top of the hill, and lean in a careless and graceful manner against the

bicycle, waiting for her. When she saw him pass the top of the hill and cycle rapidly down the other side, she was quite alarmed. She ran to the top of the hill and shouted, but he never turned his head. She watched him disappear into a wood a mile and a half away, and then sat down and cried. She had no money and she knew no Dutch. People passed, and seemed sorry for her. She tried to make them understand what had happened. They gathered that she had lost something, but could not grasp what. They took her to the nearest village, and found a policeman for her. From the signs she made, the policeman thought that some man had stolen her bicycle. They found a boy driving a lady’s bicycle about four miles away. They brought him to her in a cart, but as Mrs. Harris did not want either him or his bicycle, they let him go again. Meanwhile, Harris continued his ride with much enjoyment. It seems to him that he had suddenly become a stronger cyclist. “1 haven’t felt this machine so light for months. It’s this air, I think. It’s doing me good,” he said. Then he told his wife not to be afraid, and he would show her how fast he could go. He sped merrily on for about five miles. Then, the feeling began to grow upon him that something was wrong. He stretched out his hand behind him and felt there was nothing there. He jumped, or rather fell off, and looked back up the road. It stretched white and straight and not a living soul could be seen on it. Harris was in a panic. He asked several people, but nobody could understand anything that he was saying except that he seemed to have lost a lady. A young man suggested the police station at the next town. Harris made his way there. The police gave him a piece of paper, and told him to write down a full description of his wife, together with the details of when and where he had lost her. He did not know where he had lost her- all he could tell them was the name of the village where he had his lunch. He knew he had her with him then, and they had started from there together. With the help of a hotel-keeper, who spoke a little English, the police were able to make out what he wanted. In the evening they brought her to him in a covered wagon, together with a bill of expenses. She was very angry! (Adapted from Three Men on the Bummel by Jerome K. Jerome) Tick the meaning the following word from the passage: 'Grasp'
A. To work hard B. To understand fully C. To struggle D. To hide one’s face

43. Read

the story given below and answer the following question:

Passage The Giant had gone to visit his friend, The Cornish Ogre, and had stayed with him for seven years. So, every afternoon, on their way back from school, the children used to play in the Giant’s garden. It was a large lovely garden, with soft green grass. Here and there, over the grass stood beautiful flowers like stars, there were twelve peach trees that in the spring time broke out into delicate blossoms of pink and pearl, and in the autumn bore rich fruit. The birds sat on the trees and sang so sweetly that children used to stop their games in order to listen to them. “How happy we are here!” they cried to each other. When the Giant arrived he saw the children playing in the

garden. “What are you doing here?” he cried in a very gruff voice and the children raw away. “My own garden is my own garden,” said the Giant. “Anyone can understand that, and I will allow nobody to play in it. but myself.” So he built a high wall all around it, and put up a notice-board saying, TRESPASSERS WILL BE PROSECUTED He was a very selfish Giant. The poor children now had nowhere to play. They tried to play on the road, but the road was very dusty and full of hard stones, and they did not like it. They used to wander round the high wall when their lessons were over, and talk about the beautiful garden inside. “How happy we were there,” they said to each other. Then the Spring came, and all over the country there were little blossoms and little birds. Only in the garden of the Selfish Giant it was still winter. The birds did not care to sing in it as there were no children, and the trees forgot to blossom. Once a beautiful flower put its head but from the grass, but when it saw the notice- board it was so sorry for the children that it slipped back into the ground again, and went off to sleep. Oscar Wilde How many peach trees were there in the Giant’s garden?
A. 10 B. 11 C. 12 D. 13

44. Read

the story given below and answer the following question:

Passage A long time ago, when animals could talk, there lived in a forest four wise creatures -a hare, a jackal, an otter and a monkey. They were good friends, and every evening they would sit together in a forest glade to discuss the events of the day, exchange advice and make good resolutions. The hare was the noblest and wisest of the four. He believed in the superiority of men and women, and was always telling his friends tales of human goodness and wisdom. One evening, when the moon rose in the sky, and those days the moon’s face was clear and unmarked, the hare looked up at it carefully and said, “Tomorrow good men will observe a fast, for I can see that it will be the middle of the month. They will eat no food before sunset, and during the day they will give alms to any beggar or holy man who may meet them. Let us promise to do the same. In that way, we can come a little closer to human beings in dignity and respect.” The others agreed, and then went their different ways. Next day, the otter got up, stretched himself, and was preparing to get his breakfast when he remembered the vow he had taken with his friends. “If I keep my word, how hungry I shall be by evening!” he thought. “I’d better make sure that there’s plenty to eat once the fast is over.” He set off towards the river. A fisherman had caught several large fish early that morning, and had buried them in the sand, planning to return for

them later. The otter soon smelt them out. “A supper all ready for me,” he said to himself. “But since it’s a holy day, I mustn’t steal.” Instead he called out, “Does anyone own this fish?” There being no answer, the otter carried the fish off to his home, setting it aside for his evening meal. - Ruskin Bond (from The Hare in the Moon) ‘Supper’ means_______.
A. Small opening in a jungle B. Decisions C. Clothing, food or money given to poor people D. A main meal eaten in the evening.

45. Read

the poem given below and answer the question that follows:

Mary had a little lamb, Its fleece was white as snow. And everywhere that Mary went, The lamb was sure to go. It followed her to school one day, Which was against the rules, It made the children laugh and play, To see a lamb at school! And so the teacher turned him out, But still it lingered near, And waited patiently about, Till Mary did appear. And then it went to her and laid, His head upon her arm, As if he said, “I am not afraid, You’ll keep me from all harm.” “What makes the lamb love Mary so?” The eager children cry--“Oh! Mary loves the lamb, you know,” The teacher did reply. “And you each gentle animal in confidence may bind, And make them follow at your call, If you are always kind!” (Sarah Joseph Hale) Find the word which mean the following:

'Eager :__________'
A. Excited B. Angry C. Calm D. Stayed

46. Read

the poem given below and answer the question that follows:

Mary had a little lamb, Its fleece was white as snow. And everywhere that Mary went, The lamb was sure to go. It followed her to school one day, Which was against the rules, It made the children laugh and play, To see a lamb at school! And so the teacher turned him out, But still it lingered near, And waited patiently about, Till Mary did appear. And then it went to her and laid, His head upon her arm, As if he said, “I am not afraid, You’ll keep me from all harm.” “What makes the lamb love Mary so?” The eager children cry--“Oh! Mary loves the lamb, you know,” The teacher did reply. “And you each gentle animal in confidence may bind, And make them follow at your call, If you are always kind!” (Sarah Joseph Hale) Find the word which mean the following: 'Confidence may bind :_____________'
A. Make the animal trust B. Excite the animal C. Anger the animal D. Calm the animal

you

47. Select the synonym of

the following words:

'Foolish'
A. Silly B. Cruel C. Wise D. Neat

48. Select the synonym of

the following words:

'Easy'
A. Difficult B. Simple C. Tiring D. Check

49. Read

the passage and answer the question that follows:

AMAZING BLACK HOLES How many things can you see in the night sky? A lot! On a clear night you might see the Moon, some planets, and thousands of sparkling stars. You can see even more with a telescope. You might see stars where before you only saw dark space. You might see that many stars look larger than others. You might see that some stars that look white are really red or blue. With bigger and bigger telescopes you can see more and more objects in the sky. And you can see those objects in more and more detail. But scientists believe there are some things in the sky that we will never see. We won’t see them with the biggest telescope in the world, on the clearest night of the year. That’s because they’re invisible. They’re the mysterious dead stars called black holes. You might find it hard to imagine that stars die. After all, our Sun is a star. Year after year we see it up in the sky, burning brightly, giving us heat and light. The Sun certainly doesn’t seem to be getting old or weak. But stars do burn out and die after billions of years. As a star’s gases burn, they give off light and heat. But when the gas runs out, the star stops burning and begins to die. As the star cools, the outer layers of the star pull in toward the center. The star squashes into a smaller and smaller ball. If the star was very small, the star ends up as a cold, dark ball called a black dwarf. If the star was very big, it keeps squashing inward until it’s packed together tighter than anything in the universe. Imagine if the Earth were crushed until it was the size of a tiny marble. That’s how tightly this dead star, a black hole, is packed. What pulls the star in toward its center with such power? It’s the same force that pulls you down when you jump - the force called gravity. A black hole is so tightly packed that its gravity sucks in everything - even light. The light from a black hole can never come back to your eyes. That’s why you see nothing but blackness. So the next time you stare up at the night sky, remember: there’s more in the sky than meets the eye! Scattered in the

silent darkness are black holes - the great mystery of space. Read this sentence from the story. They’re the mysterious dead stars called black holes. What is a synonym for the word mysterious?
A. Ordinary B. Bright C. Strange D. Common

50. Select the antonym of

the words given below:

'Lazy'
A. Active B. Small C. Smooth D. Sharp

1. C 6. C 11. C 16. A 21. C 26. C 31. C 36. B 41. A 46. A

2. A 7. D 12. B 17. D 22. A 27. B 32. C 37. B 42. B 47. A

3. A 8. B 13. A 18. C 23. B 28. C 33. D 38. A 43. C 48. B

4. B 9. A 14. A 19. A 24. D 29. B 34. C 39. A 44. D 49. C

5. B 10. B 15. A 20. C 25. A 30. B 35. D 40. B 45. A 50. A

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->