PELAN OPERASI BIDANG KOKURIKULUM 2013

Nama Projek

LATIHAN MEMANAH
- Menyediakan para pemanah sekolah untuk pertandingan peringkat negeri/daerah Januari – Jun - Pasukan pemanah sekolah - Pasukan pemanah pelapis sekolah Guru-guru penasihat Kelab Memanah 1. Membuat kertas kerja 2. Mesyuarat bersama guru-guru penasihat kelab 3. Memilih pelajar dan membentuk pasukan pemanah sekolah 4. Mencari dan menentukan bayaran jurulatih luar 5. Membina jadual dan menentukan tempat latihan 6. Menjalankan latihan mengikut jadual yang telah ditetapkan dengan pemantauan guru-guru penasihat 7. Penilaian dan penambahbaikan. - Peralatan memanah hanya cukup untuk membentuk 2 pasukan pemanah sahaja. - Kos yang agak tinggi untuk ditanggung. Guru-guru penasihat kelab / GPK Kokurikulum Post mortem terhadap aktiviti yang dijalankan Latihan dilakukan lebih awal berbanding tahun sebelumnya.

Objektif

Tempoh Kumpulan Sasaran Guru Terlibat

Proses Kerja

Kekangan

Pemantauan Penilaian Penambahbaikan

Menentukan tempat dan mengatur jadual pertandingan 4. Membuat kertas kerja pertandingan 2.Menyerapkan pemenang yang berbakat ke dalam pasukan pemanah sekolah September . Penilaian dan penambahbaikan . . Mesyuarat bersama guru-guru penasihat dan AJK pelaksana pertandingan 3.Mencungkil bakat-bakat baru sebagai pelapis pasukan memanah sekolah . Pemantauan Penilaian Penambahbaikan Guru-guru penasihat kelab / GPK Kokurikulum Post mortem terhadap aktiviti yang dijalankan Pertandingan tidak melibatkan pelajar kelas peperiksaan. Mengumumkan dan menyebarkan maklumat pertandingan kepada kumpulan sasaran 5. Menjalankan pertandingan seperti yang dirancang dengan pemantauan guru-guru penasihat 6.PELAN OPERASI BIDANG KOKURIKULUM 2013 PERTANDINGAN MEMANAH PERINGKAT SEKOLAH . .Peralatan memanah tidak cukup untuk peserta yang Nama Projek Objektif Tempoh Kumpulan Sasaran Guru Terlibat Proses Kerja Kekangan ramai.Para pelajar tingkatan 1 dan 2 yang berbakat dan berminat Guru-guru penasihat Kelab Memanah 1.Kos penyelenggaraan peralatan memanah yang inggi untuk ditanggung.

Mengumumkan dan menyebarkan maklumat pertandingan kepada kumpulan sasaran 5.PELAN OPERASI BIDANG KOKURIKULUM 2013 PERTANDINGAN MEMANAH (ANTARA AHLI KELAB) . Proses Kerja Kekangan Pemantauan Penilaian Penambahbaikan .Kos penyelenggaraan peralatan memanah yang tinggi untuk ditanggung. Menentukan tempat dan mengatur jadual pertandingan 4. Guru-guru penasihat kelab / GPK Kokurikulum Post mortem terhadap aktiviti yang dijalankan Pertandingan tidak melibatkan pelajar kelas peperiksaan. Penilaian dan penambahbaikan . Menjalankan pertandingan seperti yang dirancang dengan pemantauan guru-guru penasihat 6. .Menyerapkan pemenang yang berbakat ke dalam pasukan pemanah sekolah April .Mencungkil bakat-bakat baru di kalangan ahli kelab Nama Projek Objektif memanah . Membuat kertas kerja pertandingan 2.Peralatan memanah tidak cukup untuk peserta yang ramai.Terbuka kepada ahli-ahli kelab yang berbakat dan Tempoh Kumpulan Sasaran Guru Terlibat berminat Guru-guru penasihat Kelab Memanah 1. Mesyuarat bersama guru-guru penasihat dan AJK pelaksana pertandingan 3.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful