Menú musical. Febrer 2013

MENÚ MUSICAL

FEBRER 2013

ESPIRITUALS NEGRES

Dilluns. Joshua fit the battle of Jericho (Joshué va conquerir Jericó) Dimarts. La marxa dels sants Dimecres. Oh, rock my soul (Mou senyor) Dijous. It’s my lord (Sóc jo senyor) Divendres. Dalt del tren

ENIGMES

ESPIRITUALS NEGRES

1. Joshua fit the battle of Jericho és una de les espirituals negres més conegudes. Hi ha però un altre gènere derivat molt semblant sorgit però en l’àmbit urbà que actualment compta amb molts seguidors. Quin és aquest gènere? . 2. La marxa dels sants va ser interpretada en un disc de l’any 1970 per Jaume Arnella, en una adaptació de la lletra que va fer un reconegut escriptor i pedagog català que també ha escrit molt sobre cultura popular. Digues qui és aquest personatge. 3. Aquest tema,Oh, rock my soul (Mou senyor) està interpretat pel que es considera el trompetista de jazz més gran de la història. A qui ens referim?

4. En aquesta cançó, It’s my lord (Sóc jo senyor), hi ha un instrument de percussió que marca contínuament la pulsació. Digues quin és.

5. Dalt del tren és interpretada per El grup de 3, una formació dels anys seixanta que cantà diferents temes del folk americà com Puff era un drac màgic. Hi hagué però un animador infantil molt conegut que versionà moltes espirituals negres al català. Com es deia?

Escriu les solucions a les paperetes que trobaràs a consergeria o al costat de la bústia dels enigmes del Menú musical. A final de mes donarem a conèixer el/la guanyador/a.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful