CUPRUL

CEL MAI BUN PROTECTOR IN FATA ATACURILOR ENERGETICE
Cati dintre noi nu avem cupru? Cati dintre noi nu dam valoare acestui nemetal, majoritatea punem un prêt enorm pe alt nemetal si il consideram nepretuit si anume AURUL, insa aurul ma refer la cel care este 95% disponibil pe planeta nu este bun de nimic, ci purtandu-l ca bratara, lantic nu face decat sa dezechilibreze energetic corpul uman, insa multi nu prea isi dau seama si cei care sunt atentionati nu vor sa creada asta…

ciocolata. ne protejeaza de artrita. Insa. cupru. cel mai mare avantaj din partea cuprului il au persoanele care sufera de artrita.condus de Dr.pentru prevenirea sau tratarea artritei. . Esential in procesul de sinteza a colagenului. acest metal nutritiv se poate transforma in element toxic care provoaca o serie de boli deosebit de grave. In acest mod. insa nici ele nu prea au idee cat de benefic este in realitate cupru. Cuprul are o mare legatura cu planeta Venus. zinc.a demonstrat ca majoritatea persoanelor care sufera de autism prezinta dezechilibre nutritionale de minerale la nivelul organismului. purtat sub forma de bratara in jurul incheieturii mainii. vinul rosu. crom. Lynn Wecker si colegii sai de la Louisiana State Medical Centre . nucile. mai discreta. de a beneficia de efectele curative ale cuprului sub forma de mici discuri de cupru care se lipesc pe interiorul ceasurilor de mana. influentand in special carenta de zinc . magneziu) din organismul si parul oamenilor poate avea repercusiuni mult mai grave. cuprul intra in rezonanta cu planeta Venus si automat si corpul uman cu cuprul care incarca energetic corpul uman. trebuie sa acordam o atentie sporita dozei de cupru din organismul nostru deoarece. fasolea. bolilor venerice sau afectiunilor plamanilor.un alt mineral cu multiple efecte curative . Deficienta de cupru din organism poate afecta tesuturile conjunctive si articulatiile. Calitatile terapeutice ale cuprului se extend si asupra bolilor de piele. Deficitul de minerale nutritive (calciu. adica mai exact. Unii specialisti afirma ca purtarea unei bratari de cupru in jurul incheieturii mainii timp de 30 zile duce la absorbirea in organism a 13 mg de cupru . precum fructele de mare. in folosirea fierului in hemoglobina si in metabolismul vitaminei C. dureri articulare. ciupercile etc. consumat in cantitati mari. Suplimentarea dozei se poate face si prin consumul de surse naturale de cupru. deoarece. cuprul devine un agent activ ce ne ajuta sa avem un par mai frumos si sa diminuam durerile articulare (care sunt frecvente mai ales in cazul sportivilor de performanta). Totusi. avand in vedere faptul ca un studiu . De curand s-a inventat o noua metoda. dureri de plamani sau chiar boli venerice.din organism. mazarea. cataractei.in timp ce doza zilnica recomandata de cupru pentru sistemul nostru metabolic este de 1. In trecut. Despre cupru Cum poate un metal sa aiba efecte atat de benefice asupra sanatatii noastre? Cuprul din organismul nostru ne face parul sa straluceasca.“Cuprul cel sfant care ne apara de toate!!!” Aceasta propozitie am intalnit-o la putine persoane. femeile purtau cuprul sub forma de cercei in acelasi scop .5 -3 mg. acest metal le diminueaza simptomele si le reduce durerile.

apoi fiind inventivi o pot face sa arate suberb. motiv pentru care cuprul este aruncat si vandut.In opinia mea pt o viata sanatoasa nu trebuie medicamente sau alte chestii ci o bratara de cupru care si-o permit toti. insa ideea este sa purtati acest nemetal. in opinia mea AND-ul nu reprezind doar o parte importanta a energiei KUNDALINI. depinde dupa dorinta.Cu ce ne ajuta purtarea unei bratari de cupru? Purtarea unei bratari de cupru nu ajuta prin faptul ca ne deschide chakrele. chiar de nu si-o permit si pot construi singuri. in stare fizica. daca patul unei persoane sau casa. el mai ajuta si la circulatia sangelui. este inconjurat cu sarma de cupru. insa pt atacul respectiv sa nu ajunga la persoana in cauza. se stie ca omul are 7 centrii energetici de forta dispusi pe meridianul energetic central.Pe langa faptul ca ajuta la deschiderea chakrelor care in opinia multora si chiar asa este. apoi ajuta la respiratie cei care sunt fumatori sau lucreaza intr-un mediu toxic ar trebui sa poarte asaceva. apoi cel mai necunoscut este ca are efect asupra AND-ului deschizand acele spirale inchise. este cel mai important lucru. . casa sau patul in care doarme inconjurat de CUPRU. cunoscut in medicina ca SISTEM NERVOS CENTRAL. o poti face cand aceasta DOARME. persoana este protejata. avand colturi adica patratica. adica substanta. o sarma in forma de cerc. pt ca deobicei ca sa ataci energetic o persoana destul de pregatita. pt ca subconstientul este activ. in timpul noptii cand subconstientul devine activ.In afara de protectia personala. facandu-le si pe ele sa intre in rezonanta cu el. aceasta poate avea camera. ma refer la cei care au probleme cu circulatia. pt ca in ezoterism cercul reprezinta infinitul si cercul desemenea creaza un camp energetic care este IMPENETRABIL de orice atac energetic si orice energie. Cum trebuie sa arate o brata de cupru? O bratara care sa fie eficienta si care sa aiba efectul care l-am descries trebuie sa fie ovala sau rotunda niciodata.