P. 1
O farama de emotie in orice..

O farama de emotie in orice..

|Views: 3|Likes:
Published by crysstyne
O intalnire atat de simpla mi-a amintit ceva atat de important, dar uitat in valtoarea cotidiana...cum ar fi daca am da ZILNIC ceva aparent mic – dar atat de important, cum este un ZAMBET, o vorba buna, atentie si ganduri bune, cuiva de la care NU ASTEPTAM NIMIC?

Tu ce PRIM PAS ai putea face sa faci pe cineva un pic mai fericit decat era cu un minut inainte sa te intalneasca?
O intalnire atat de simpla mi-a amintit ceva atat de important, dar uitat in valtoarea cotidiana...cum ar fi daca am da ZILNIC ceva aparent mic – dar atat de important, cum este un ZAMBET, o vorba buna, atentie si ganduri bune, cuiva de la care NU ASTEPTAM NIMIC?

Tu ce PRIM PAS ai putea face sa faci pe cineva un pic mai fericit decat era cu un minut inainte sa te intalneasca?

More info:

Published by: crysstyne on Feb 05, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/19/2013

pdf

text

original

O farama de emotie in orice…

Azi ma bucur de prima zi full in afara spitalului…prima zi in care pot sa profit maxim de noua perspectiva ce mi s-a oferit asupra vietii. Dupa o scurta vizita la spital, sa schimb pansamentul si sa imi iau la revedere de la oamenii dragi intalniti aici, pornesc agale spre pensiune. Vazusem zilele trecute o patiserie draguta la coltul strazii, si am zis ca mi-ar surade o cafea si ceva usor de mancare, la o masa atinsa de razele calde ale soarelui…cu asa iarna, orice raza e binevenita M-am asezat – doamne dragute, praji foarte dragute, sandwich bun bun, si cafeaua perfecta:) La un moment dat intra un batranel, imbracat ponosit si nu prea, ezitand, cu baston si o plasa pe roti pentru cumparaturi.Se uita stanga dreapta usor stingher, dar parca de-al casei, si se indreapta spre cea mai insorita masa, unde era asezata o tava – care se gasea acolo de cand sosisem eu – tava pe care era un covrig cu nuca, insiropat si pufos, si un ceai. Se aseaza usor, si soarbe o gura din ceai. Doamna care servea vine la dansul cu un alt ceai – cald – si cu o atitudine la fel de calda si plina de drag, il intreaba ceva si ii aseaza pe masa ceaiul nou. “Asta pe care il aveti s-a racit, vi-l las pe acesta cald – sa il beti pe care va place mai mult”. Batranelul se uita la ea, ca un om de-al casei, si ii raspunde”Amandoua imi plac”. Cauta in buzunar si scoate, in semn de recunostinta, o ciocolata,pe care i-o intinde doamnei. Doamna ii multumeste, cu aceeasi familiaritate pe care o au doi oameni care se stiu de o viata, si pleaca la treba ei. A fost atata caldura in gesturile lor, atata viata, calm, armonie, incat uitandu-te la ei puteai sa simti starile de liniste, calm, pace sufleteasca. Doi oameni care se cunosc intr-un mediu atat de comun, si care dadeau senzatia ca se cunosc si le pasa unul de altul de o viata. A fost o scena atat de emotionanta, incat cu greu mi-am stapanit lacrimile.

www.fericireaincuplu.ro

Pg. 1

cum este un zambet. share sau chiar un send by email. taindu-si tacticos covrigul cu nuca.fericireaincuplu. te rog sa ii dai un like. Iti doresc sa ai o zi plina de caldura! www. Am plecat gandindu-ma – asa de usor e sa fim impliniti si fericiti? de ce oare nu stim toti sa ne bucuram de lucrurile marunte ale vietii? De ce nu stim toti sa oferim si sa primim un zambet cald si sincer. care a scos din buzunar un cutitas si o furculita de unica folosinta. Cris PS: Daca ti-a placut articolul si crezi ca altcuiva dintre cei dragi tie i-ar placea.ro Pg. fara sa asteptam nimic in schimb? Cum ar fi daca am da zilnic ceva aparent mic – dar atat de important. o vorba buna spusa din suflet? Oare poti sa iti imaginezi ce senini am fi daca am face zilnic macar un lucru bun pentru cineva drag. avand in minte scena batranului senin si impacat. o vorba buna. atentie si ganduri bune. 2 . cuiva de la care nu asteptam nimic? Tu ce prim pas ai putea face sa faci pe cineva un pic mai fericit decat era cu un minut inainte sa te intalneasca? Cu drag.Am plecat de acolo. bucurandu-se de ceai – oricare era el. de soarele care razbatea prin geam si de orice vorba buna si calda pe care o primea.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->