UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ A BANATULUI DIN TIMIŞOARA

REFERAT SOCIOLOGIE

Facultatea de management agricol IMAPA Anul II Grupa 623-a

2009-2010

“Iarna Demografică – Declinul Familiei Umane” dezvăluie unul din cele mai grave evenimente ale istoriei moderne ce îşi urmează. până în 2050 populaţia României va scadea la 14-16 milioane. Când scăderea natalităţii ori menţinerea unui nivel scăzut al fenomenului se etalează pe o lungă perioadă de timp. putem afirma fără greşeală că în doar câţiva ani populaţia României va fi mai îmbătrânită demografic decât cea a ţărilor dezvoltate. lideri civici şi religioşi din 33 de ţări. univ.2 copii la o femeie în 1989. rata fertilităţii totale a coborât la doar 1. în tăcere. Potrivit Prof.3 copii la o femeie. Specialiştii ne avertizează că. Ponderea populaţiei de 60 ani şi peste ar ajunge la aproape 40 la sută în varianta cu fertilitate constantă. politicieni şi oficiali guvernamentali. Conform previziunilor specialiştilor în demografie.Iarna demografică Din documentarul “Iarna demografică”se constată cum un important grup de oameni de ştiinţă şi economişti propun o teorie surprinzătoare şi şocantă pentru majoritatea oamenilor. Vasile Gheţău : „Concluzia firească la care ne conduc observaţiile noastre este lipsită de echivoc: viitorul demografic al României se află în nivelul natalităţii şi numai redresarea acesteia poate avea efecte pozitive şi de durată. ne indreptăm spre o “iarnă demografică” ce ameninţă să aibă consecinţe sociale şi economice catastrofale şi care deja au inceput să se facă simţite. de fapt. dr. Dacă luăm în considerare ritmul procesului şi mecanismele acestuia. România va mai avea doar 8-9 milioane de locuitori. solicitand opinia unor specialişti şi cercetători în demografie. în anul 2100. intervine deteriorarea structurii pe vârste. “Iarna Demografică – Declinul Familiei Umane” este primul dintr-o serie de documentare care explorează fiecare aspect al declinului demografic. De la 2. dacă starea de fapt actuală nu se va schimba. în timp ce. valoare cu puţin superioară celei reclamate de înlocuirea generaţiilor.1 copii la o femeie. 2 . economişti. care “au auzit la televizor” ca Pământul este suprapopulat. „ Valoarea care ar asigura simpla înlocuire în timp a generaţiilor este de 2. cursul.

“ Henry Kissinger ( NOTA 1 ) . prin reproducere selectivă. Eric R. Eric Pianka spunea : “Şi cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămaşi. Prinţul Philip. Pianka mai spunea : 3 . Aceeaşi cu declanşatorii tuturor crizelor majore din istoria modernă a omenirii ( economice . O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. revoluţii . Vom constata astfel că sunt aceleaşi ELITE ce coordonează sistemul financiar bancar şi politicul . PENTRU CĂ AŞA S-A DORIT . August 1988 : „ În cazul în care mă voi reîncarna aş vrea să mă întorc ca un virus mortal. dar în diferite proporţii ea există la nivel planetar . în timp ce primea un premiu al Academiei de Ştiinţe din Texas a spus că pandemia globală SIDA a fost : “nu prea bună. pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării. în “Impactul Ştiinţei În Societate „ spunea: ” În mod gradat.” Şi tot el. ” ” Dieta. Tot Dr. Vom afla în acest articol cine sunt cei ce au determinat starea de fapt prezentată în documentar şi motivul acţiunii lor . „ Dr.Problema este foarte gravă în ţara noastră . viitoarea societate formată din două clase : ei şi plebea sclavă lor . diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. este prea înceată”. de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic. etape ale edificării GUVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrină a NOII ORDINI MONDIALE . injecţiile şi interdicţiile se vor combina. războaie ) . 1974 : “ Depopularea trebuie să fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “. Bertrand Russell .

Alte rase pot fi considerate a fii extremente umane.” David Rockefeller ( NOTA 2 ) . Masele ne vor linge picioarele şi ne vor servii ca sclavi . s-au folosit de formidabila structură piramidală a masoneriei şi de minoritatea evreiască. Vărul lui Charles Darwin. spunea : “O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni o reducere de 95% din prezentul nivel. Pentru aceasta. De fapt. urmărindu-se într-un final diminuarea drastică a numărului de locuitori ai planetei. într-un interviu în Audubon Magazine . ar fi ideal. spunea despre aceasta că: “este studiul factorilor sub control social. precum cum sunt ele de insecte. Regatul nostru pământesc va fi stăpânit de liderii noştri cu un sceptru de oţel. scria : “ Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante şi de success din istorie “. “părintele” eugeniei. comparativ rasa noastră. alte rase sunt bestii şi animale. Noi suntem zei divini pe această planetă. Sir Francis Galton ( 1822 – 1911 ). în august 1973 într-un articol pentru New Yorker Time. care îmbunătăţesc sau slăbesc calităţile rasiale ale viitoarelor generaţii fie că sunt fizice sau mentale”. Noi suntem atat de diferiţi de rasele inferioare. 4 .“China a fost în stare să întoarcă pagina şi să devină cea mai mare putere mondială deoarece ei au o poliţie statală şi sunt capabili să forţeze oamenii să înceteze reproducerea.” Aşa gandesc cei ca ei iar acţiunile predecesorilor lor au început cu peste 100 de ani în urmă. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Ted Turner ( NOTA 3 ) . „ Desigur că ultimul evreu nu va stăpânii nimic. Menechem Begin . Liderii lor se folosesc de ei aşa cum au făcut-o în timpul celui de al doilea război mondial. fost prim ministru Israel : „ Rasa noastră este Master Race. S-a mers deci în paralel şi simultan cu două mari concepte : EUGENIA şi încetinirea creşterii demografice. este vorba de „ liderii noştri „ dar poporul evreu e foarte bun ca masă de manevră. ca şi în celelalte domenii de activitate.

Rockefeller. Madison Grant. Max Brod. începută cu peste 100 de ani în urmă şi care a beneficiat după cum vom vedea de susţinerea şi finanţarea aceloraşi ELITE. Prima de acest fel din lume. Margaret Higgins Sanger. Printre ei : Albert Einstein. Din nefericire. între care se detaşează prin investiţiile uriaşe ce le-au făcut. Émile Zola. Will Keith Kellogg. Garrett James Hardin. Scientific-Humanitarian Committee (Wissenschaftlich-humanitäres Komitee.Mulţi consideră că iniţiatorii eugeniei au fost naziştii. Joseph Fletcher. Harry Hamilton Laughlin. cercetător pe probleme de sex. fizician german. Clarence J Gamble. evreu. George Bernard Shaw. a fost printre primii susţinători ale drepturilor homosexuale. Thomas Mann. fam. Toate sub umbrela STÂNGII. Magnus Hirschfeld ( 1868 – 1935 ). care a dus la formarea World League for Sexual Reform. General Frederick Henry Osborn. Tunurile au fost puse pe Paragraph 175 al codului penal imperial care pedepsea această perversiune. Gerhart Hauptmann. WhK) a fost fondată în Berlin în 1897 pentru susţinerea unei campanii pro homosexualitate. Heinrich Mann. Martin Buber. Stefan Zweig. Sir Francis Galton a avut numeroşi adepti : Aldous Leonard Huxley. promovarea homosexualităţii. Hermann Hesse. avortul. Voi detalia în cele ce urmează a doua componentă a tandemului. Julian Huxley. Käthe Kollwitz. În 1921 Hirschfeld organizează primul congres pentru reforme sexuale. Eduard Bernstein şi Leo Tolstoy. distrugerea conceptului de familie. lui Hirschfeld i se dă un fost palat regal în care îşi instalează Institut für Sexualwissenschaft ( Institutul pentru Cercetari Sexuale ) vizitat de oameni din întreaga Europa. Karl Kautsky. Pentru aceasta au deschis ei mai multe fronturi : latura nefastă a emancipării femeii. În 1897 fondează Scientific Humanitarian Committee şi sub conducerea lui strânge peste 5000 de semnături într-o petiţie împotriva “ paragrafului 175 “ . Şi mari finanţatori. fals. Ted Turner. Thomas Henry Huxley PC. revoluţia sexuală. Richard von Krafft-Ebing. Rainer Maria Rilke. 5 . August Bebel. Charles Benedict Davenport. În 1919. Ernst Rüdin. în atmosfera liberală a Weimar Republic.

În 1911. În 1906 fondează jurnalul anarhist Mother Earth. Margaret Higgins Sanger ( 1879 – 1966 ). evreică.Emma Goldman ( 1869 – 1940 ). Împreună cu Margaret Sanger şi Robert Latou Dickinson au reuşit răspândirea avortului prin absorbţie în întreaga SUA. Charles Benedict Davenport ( 1866 – 1944 ) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory în 1910. devenită mai târziu Planned Parenthood. Race Crossing în Jamaica. în anii 1970 al mişcărilor feministe. De asemenea a participat la războiul civil din Spania. când a fondat şi Eugenics Record Office. A promovat ateismul. Jr. homosexualitatea. John Davison Rockefeller. activistă anarhistă. importantă activistă a avorturilor. A reprezentat un idol mai târziu. iubirea liberă ( a fost o critică acerbă împotriva căsătoriei pe care o vedea ca pe o formă de sclavie ). în care arată degradarea la care ajung indivizii prin amestecarea raselor albă şi neagră. o avocată a revoluţiilor criminale şi violente. Gamble că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate împotriva comunităţilor de negri. oratoare. A fost de câteva ori închisă pentru distribuire ilegală de informaţii despre avort. Apoi în 1929. cea a unui uriaş macabru laborator. Gamble. Iubita lui Alexander Berkman. unul din fondatorii American Civil Liberties Union. L-a inspirat pe Roger Baldwin. atâta timp cât se parea că bolşevismul va fi începutul Noii Ordini Mondiale şi nu doar o etapă intermediară. evreică. a fost o susţinătoare înfocată a revoluţiei bolşevice. Unul dintre cei mai importanţi eugenişti. Sanger a scris fratelui întru eugenie Clarence J. controlul naşterilor. acesta scrie cartea sa de referinţă Heredity in Relation to Eugenics. Clarence J. fondatoarea American Birth Control League. a ajutat-o şi finanţat-o masiv pe Margaret Sanger ( iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost şi un principal susţinător al eugeniei ) cu a ei the American Birth Control League ( unul din principalii factori ai promovării uciderii de prunci nenăscuţi ). după care şi-a început o intensă activitate de promovare a lui la scară globală. 6 . eugenistă. stăpânul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ în uciderea de prunci nenăscuţi.

fost membru al partidului nazist. Madison Grant. a avut contacte cu instituţii şi publicaţii din Germania nazistă înainte şi în timpul celui de al doilea război mondial.Cu astfel de idei. controlul naşterilor. De notorietate este contribuţia sa la Festschrift. “Trecerea marii rase”. familie . Familia aceasta Rockefeller are o pasiune macabră de a se ocupa cu tot ce este urâciune în faţa Lui Dumnezeu. Avea sa devină una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superiorităţii sau inferiorităţii raselor ). creând cadrul legislativ adecvat funcţionării lor dar şi pentru punerea în practică a hotărârilor luate de acestea. A făcut studii referitoare la grupele sanguine şi rase. În 1924. Între 1910 – 1940 găzduieşte Eugenics Record Office a lui Charles B. antropologist. În 1952 înfiinţează şi finanţează Population Council. În 1904 . cunoscută ca Rockefeller Commission cu Rockefeller preşedinte. numind cartea lui bazată pe rasă. Hitler chiar a scris o scrisoare de fan eugenistului american şi conservator. În afară de a fi fost membru al Council on Foreign Relations ( cum îi stă bine unui reprezentant ai omniprezenţei familii. creştere demografică. văduva lui E. consiliul şi-a văzut liniştit de treabă. Laughlin. În 1911. Apoi preşedintele Nixon a înfiinţat Commission on Population Growth and the American Future. iar apoi de Carnegie Institution. Institutul este răspunzător pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizări forţate. organizaţie de fapt stăpânită şi controlată de ei ) a fost foarte activ pe domeniul. Harriman. Se consideră de neacceptat realizarea previziunilor ca in 2013 populaţia SUA să ajungă la 400 milioane ( dacă se continua ritmul de atunci al creşterii demografice ). avându-şi rădăcinile în mişcarea “ eugenie “. Eugenics Record Office a fost finanţată iniţial de Mary Harriman. The Cold Spring Harbor Laboratory este finanţată de Carnegie Institution of Washington iar în 1921 este reorganizată ca şi Carnegie Institution Department of Genetics. Hitler a scris “Mein Kampf”( sau “Lupta Mea” ) şi a creditat eugeniştii americani ca fiind sursa lui de inspiraţie. Davenport şi a asistentului său Harry H. Cu toate că a fost controversat . 7 . pentru Otto Reche ( 1879 – 1966). familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich. Preşedintele Nixon a dat o importanţă mare acestor comisii. populaţie. Cel mai important obiectiv al său a fost family planning. Biblia sa. H.

membră COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS. poet. Independent Labour Party. “ drepturi şi libertăţi “ . una din lucrările folosite de Peter Joseph. filosof. socialist. Nadine Strossen ( 1950 – …). Lawrence şi E M Forster.  Educaţia sexuală în şcoli . În 1892 îl sprijină pe Fred Charles ( Walsall Anarchists ). aspecte legate de prostituţie.  Equal Rights Amendment – oferirea tuturor eforturilor pentru interzicerea discriminărilor pe bază de orientare sexuală. În 1880 dezvoltă o pasiune pentru misticismul hindus şi filosofia indiană. A scris mult despre o viitoare eră socialistă a tovărăşiei şi a libertăţilor sexuale. fondată în 1920 de Crystal Eastman. În aprilie 1914. avorturi. împreună cu George Bernard Shaw. The Intermediate Sex. Carpenter şi prietenul său Laurence Houseman fondează British Society for the Study of Sex Psychology care se ocupă cu controlul naşterilor. Cartea sa din 1908. sterilizări. A scris „ Pagan and Christian Creeds: Their Origin and Meaning „ . Scrierile sale i-au influenţat pe D. Roger Baldwin. va deveni text fundamental pentru LGBT movements în secolul 20. realizatorul documentarului Zeitgeist. 8 . H. Edward Carpenter ( 1844 – 1929 ). evreică. Activistul pro homosexualitate şi în acelaşi timp comunistul Harry Hay a fost inspirat de munca lui Carpenter în fondarea Mattachine Society din SUA. membră Phi Beta Kappa American Civil Liberties Union (ACLU). În 1893 fondează.Ca modalităţi importante avute în vedere pentru menţinerea unui număr constant al populaţiei se aflau :  Legalizarea avortului prin ABSORBŢIE. actual preşedinte al American Civil Liberties Union. pentru atacul ateu acerb împotriva creştinismului.

fondatorul şi directorul executiv al Freedom to Marry. Sponsori :  The Advocate & Out Magazines (LPI Media). lobbying group lesbianism. opunându-se simbolurilor religioase în spaţii publice.  BP. Acesta este unul din fondatorii organizaţiei dar şi preşedinte al Open Society Institute ( a lui Soros ). la rubrica staff ( şi este bine să ne uităm şi să citim cu mare atenţie numele ) îl observăm pe Aryeh Neier în poziţia de director executiv.Sprijină :  separaţia bisericii de stat. fondat în 1980.  Citigroup. fondată în New York în 2002.  IBM. Human Rights Campaign Human Rights Campaign (HRC) este cel mai mare comitet de acţiune politică.  Shell Oil Company.  MGM Mirage.  casatorie între homosexuali. ) evreu. organizaţie pentru promovarea căsătoriei între homosexuali . homosexualitate..  Human Rights Watch. bisexualism din SUA.  Chase. Evan Wolfson ( 1957 –. observăm şi prezenţa acestuia în conducerea organizaţiei..  Merrill Lynch. Din 2002 sediul se află într-o clădire cumpărată de la B’nai B’rith International. ceremoniilor religioase oficiale sau în şcoli.  contracepţie şi avort . Şi dacă vorbim de evreul George Soros. Dacă ne uităm pe site-ul lor oficial. 9 .

Warren Edward Buffett este membru Alpha Sigma Phi şi membru Bohemian Grove. a fost afirmaţia făcută în cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un păcat. Confruntat cu opoziţia furibundă a majorităţii Parlamentului European. Buttiglione a spus despre principiul după care funcţionează instituţiile europene: “Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devina o religie de stat. candidatul nominalizat de preşedintele Comisiei Europene. pe motiv că este mult prea conservator. Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. 10 . Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini. “vina” lui Buttiglione. Uniunea Europeană În toamna anului 2004.E. o religie ateistă – o religie. Buttiglione a aruncat bomba. În locul acestuia. Rocco Buttiglione. ”. pentru portofoliul Justiţiei. În momentul felicitării pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european.. era respins de una din comisiile Parlamentului European. În 2003 a fost consilierul pe probleme de finanţe în campania pentru guvernator al Californiei al celebrului Arnold Schwarzenegger. José Manuel Barroso. un catolic practicant. şi se parea că toate controversele vor fi date repede uitării. unul din cei mai mari investitori şi acţionari în diverse mega companii. care va deveni obligatorie pentru toţi. un imens scandal bulversa scena politică europeană.Warren Edward Buffett ( 1930 –. acuzându-l pe înlocuitorul său de apartenenţa la o societate secretă . Înainte însă de a pleca de la Bruxelles. miliardar.. Ulterior. CEO al Berkshire Hathaway. În 2006 anunţa că va dona 83% din avere către Bill & Melinda Gates Foundation. ). care a ameninţat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii. Libertăţii şi Securităţii. este un plan amplu de distrugere a conceptului de familie traditională şi deja în California apar legi speciale. „ U. în cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano. politicianul creştin-democrat a afirmat: ” Sper ca audierile lui să meargă bine şi nimeni să nu îl întrebe dacă este francmason. În viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialişti şi ecologişti.

 Daddy’s roommate. În 1959 se mărită cu Joseph Medill Patterson Albright nepotul lui Joseph Medill Patterson. Înainte de a deveni secretar de stat. evreică. Vreau să spun că sunt mai mulţi decat au murit la Hiroshima “ . Şefă între 1981 şi 1982 la Center for Strategic and International Studies pentru Uniunea Sovietică şi Europa de Est. Madeleine Korbel Albright ( nascută Marie Jana Korbelová ). Iată-i pe caţiva din cei mai importanţi susţinători ai acestor acţiuni : Bella Savitsky Abzug ( 1920 – 1998 ). diplomat ceh până la fuga sa din calea naziştilor. a fost mentorul secretarului de stat Condoleezza Rice.Şi nu ne mirăm. Lesley Stahl i-a spus referitor la efectele sancţiunilor împotriva Irakului : “ Am auzit că peste o jumătate de milion de copii au murit . În 1996. cu tată nazist. cărţi pentru pre-şcolari şi şcolari mici pentru promovarea conceptului de familie de homosexuali : mamă-mamă – copil sau tată-tată – copil :  Asha’s Mums. Iată şi material didactic.). fondatorul Graduate School of International Studies şi membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). lideră a mişcării de femei şi suporteră a Equal Rights Amendment. este prima femeie United States Secretary of State. Tatăl său. O ură deosebită are împotriva popoarelor ortodoxe. prin urmare a insistat pentru bombardamentele împotriva Serbiei. a fost US Ambassador to the United Nations şi a fost sfătuitoarea lui Barack Obama pe probleme de securitate natională în campanie. Directoare la COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ).. fondatorul New York Daily News. Center for Strategic and International Studies este un think tank pentru politica externă fondat în 1964 de Arleigh Burke şi David Manker Abshire.. ( 1937 – . SUA. evreică. în emisiunea “ 60 de minute “ a postului CBS. pentru că Arnold Schwarzenegger este membru Bohemian Grove. A promovat în România vaccinul GARDASIL – SILGRAD. Răspunsul ei a fost: “ Cred că este o decizie grea dar preţul merită “. ultimul fiind şi şeful National 11 . Josef Korbel ( 1909 – 1977 ). congresmen.

Central Intelligence Agency ). CSIS de asemenea a sponsorizat Iraq Study Group şi Operation Dark Winter ( numele de cod al unui atac terorist simulat în 22 – 23 iunie 2001 ).S. Lionel Blue ( 1930 – …). Jr. Este primul rabin pro homosexualitate şi patron al organizaţiei de homosexuali Kairos. rabin reformist din Marea Britanie. U. faimoasă activistă lesbiană şi feministă. Lloyd Millard Bentsen. unul din sprijinitorii lui Barack Obama în campanie. Information Agency. fost United States Secretary of the Treasury. participantă World Economic Forum. Într-un moment de sinceritate. candidată prezidentială 2008. muncă şi tehnologie. membră Trilateral Commission. George Argyros şi Brent Scowcroft. Salzburg Global Seminar şi Renaissance Weekend. 12 . Lionel Blue suferă de epilepsie şi este bolnav de cancer. Centrul i-a avut şefi pe greii : Henry Kissinger. ( 1921 – 2006 ). Membră Democratic Leadership Council. participant Bilderberg Group. viitoare Secretary of State în administraţia Obama. În memoriile sale declara că a fost molestată de tatăl ei între 4 şi 13 ani. energie. US Senator.Security Group ( ce include şi State and Defense Departments. Analizele lor includeau terorism. homosexual. adept al avortului prin absorbţie. William Cohen. membru Council on Foreign Relations. evreică. participantă Bilderberg Group. ci afectează şi celelalte vieţi implicate”. journalist. Hillary Diane Rodham Clinton ( 1947 – …). Zbigniew Brzezinski. membru Trilateral Commission. Într-o acţiune pro avort din timpul campaniei ei electorale a spus ( referitor la o vizită în România ) : „ Atât de mulţi copii au fost abandonaţi şi lăsaţi în orfelinate încât. dar din punctul meu de vedere problema nu se rezumă la viaţa potenţiala. din păcate. Bettina Aptheker ( 1944 – ). aceasta a dus la o epidemie de SIDA“ ( ? ! ) Şi : “Cred că o potenţială viaţă începe în momentul concepţiei. SUA. În momentul acesta.

13 . ). Gerald Rudolph Ford. Huntington cel cu lucrarea “ Ciocnirea civilizaţiilor şi refacerea ordinii mondiale “. şefi şi oficialităţi guvernamentale. co fondatoare a Freedom Socialist Party şi Radical Women. mason. În anii 1970 a promovat Equal Rights Amendment către U.David Geffen ( 1943 –. membru Council on Foreign Relations. A împărtăşit ideile lui Leon Trotsky împotriva stalinismului alăturandu-se în 1945 Socialist Workers Party. care o speria. participant Bilderberg Group. a spus despre Hillary Clinton şi Bill Clinton : “ Toţi în politică mint. evreică. National Organization for Women Fondată în 1966. Proiectul Constituţiei Europene a fost elaborat de Valéry Giscard D’Estaing . al cărei principal consilier este Samuel P. SUA..S. Valéry Marie René Georges Giscard d’Estaing ( 1926 –. Iniţiatoare a Second Wave. ). Jr. evreică. Clara Fraser ( 1923 – 1998 ). dar ei o fac atât de uşor. născută Betty Naomi Goldstein. activistă. producător de film şi teatru american.. evreu. Betty Friedan ( 1921 – 2006 ). preşedintele Franţei între 1974 – 1981. încat devine supărător “. împreună cu prietenul său Gerald Ford formează AEI World Forum. figurează a fi politician de centru dreapta. Cofondatoare a National Organization for Women careia i-a fost şi primul preşedinte între 1966 – 1970. fost US President. ( 1913 – 2006 ). iar acum considera că rasismul şi homofobia sunt legate între ele. feministă şi politiciană socialistă. scriitoare. că ar fi forme de opresiune folosite pentru a ţine puterea şi privilegiile în mâna câtorva.. Nu era de acord cu egalitatea feminism lesbianism. Constitution. Sponsorizarea vine din partea American Enterprise Institute. preşedintele Convenţiei Europene care a redactat textul tratatului constituţional. record executive. În 1982. întâlniri anuale ale oamenilor de afaceri şi finanţe importanţi. membru Bilderberg Group. a scris The Feminine Mystique. National Organization for Women (NOW) este cea mai mare organizaţie feministă americană. l-a avut vicepreşedinte pe Nelson Aldrich Rockefeller .. dar este mason. feministă.

În 1961. fiică de rabin.. Tatăl său a fost membru al Irgun ( organizaţie sionistă militară în pământul Israelului ) între 1931 – 1948 . Era un suporter al căsătoriei între homosexuali şi al avortului. Rahm Israel Emanuel ( 1959 –… ). americană şi israeliană. odată cu venirea iminentă la putere a democraţilor. fondează în 1970 Asylum Records unde au înregistrat Jackson Browne.D. record executive. evreu. evreu. al avortului şi al homosexualităţii ( inclusiv adopţia de copii de către aceştia ). evreu. şef al staffului lui Barack Obama. Linda Ronstadt şi J. Thomas Peter Lantos ( 1928 – 2008 ). Tom Waits. Joseph Isadore “Joe” Lieberman ( 1942 – …). evreu. SUA. membru democrat în United States House of Representatives din 1981 şi până la moartea sa. servind şi în armată în 1991 în Războiul din Golf.). 14 . Compania se uneşte în 1972 cu Elektra Records şi devine Elektra/Asylum Records în care rămâne pâna în 1975 când pleacă la studiourile de film Warner Brothers ca Vice Chairman. Are dublă cetaţenie. Joni Mitchell.Sonia Pressman Fuentes ( 1928 –… ). o organizaţie cu manifestări agresive pentru “ drepturile “ homosexualilor. împreună cu Jack Nichols. lider feminist şi avocată. una din cele mai importante figuri ale mişcării gay din SUA. fondează Mattachine Society. The Eagles. Soţia sa Katrina este membră The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints. evreică. Vechi coleg cu Barry Diller. Franklin E. Co fondatoare National Organization for Women (NOW) şi Federally Employed Women (FEW). Este coautor al cărţii scrisă în 2006 : “ The Plan: Big Ideas for America “. Este căsătorit cu Hadassah Freilich Tucker ( 1948 – …). Dr. Germania. evreu. Kameny ( 1925 – . producător de film şi teatru american. în care arată necesarele schimbări fundamentale ale societăţii americane. suporter al statului Israel. la alegerile prezidenţiale. Bob Dylan. Souther.. L-a sprijinit pe Barack Obama. David Geffen ( 1943 –… ). homosexual.

regizor.T. „ Înscrisul de pe acele lespezi reflectă fidel această întreagă concepţie : minutata creaţie numită om. Cei care au vizionat documentarul Endgame al lui Alex Jones. cunoscută şi ca DreamWorks Pictures.. membru Theta Chi Fraternity. producător şi distribuitor inclusiv de jocuri video şi programe de televiziune. scenarist. pro căsătorie între homosexuali. War of the Worlds. în fapt îmbrăţişând aceleaşi culte ). este prezentată a fi un cancer pe suprafaţa pământului ce nu poate suporta mai mult de 500 de milioane.). precum şi apropiaţii lor practică cultul paladin sau sunt adepţi ai curentului new-age. the Extra-Terrestrial. în timp ce elita se va bucura de pământul planetei . A început în 1994 ca proiect ambiţios al mogulilor Steven Spielberg.. o bancă de investiţii creată de Bruce Wasserstein ( 1947 – . Jeffrey Katzenberg şi David Geffen ( de unde şi iniţialele SKG ) beneficiind de sprijinul lui Paul Allen. . actualmente Chairman şi CEO al Lazard LLC şi de Joseph R. Steven Allan Spielberg ( 1946 –… ). 1953: “Cred că subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor. Pentru a înţelege cele spuse la începutul articolului. fiecare guvern care a educat generaţii de oameni în acest fel va putea să controleze întreaga populaţie în mod 15 . ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante. Populaţia nu va cunoaşte felul în care i se inoculeaza convingerile. ai rătăcirilor tibetane sau atei ( majoritatea doar declaraţi a fi astfel.). Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului.. Bertrand Russell. Schindler’s List. au remarcat spre final fraza : „ Şi Pietrele Îndrumătoare din Georgia stau ca un testament rece al misiunii sacre a elitei. evreu.A fost managing director of Wasserstein Perella & Co. Indiana Jones. Când tehnica va fi perfecţionată. DreamWorks SKG. DreamWorks SKG sau DreamWorks Studios este unul din cele mai importante studiouri de film americane. În 2006 o parte importantă din acţiuni sunt cumpărate de un grup condus de George Soros. Deşi acestea vor fi studiate în sistemul de educaţie. cofondatorul Microsoft. trebuie punctat că toţi cei de mai sus. Perella ( 1941 – . de a avea un sistem cu două clase unde subclasa este forţată să trăiască ca sclavă în micuţe oraşe închise. Dar de fapt cancerul umanităţii sunt ELITELE. E.. DreamWorks LLC. Jurassic Park. producător Jaws.

Printre personalităţile ce le-au condus : David Rockefeller.eficient şi sigur. Harriman şi membru Skull and Bones. Morgan şi transformată în colosul US Steel cu ramificaţii până în Europa centrală.P. afacerist şi diplomat. La 1 mai 1776. măscărici ). Primul profet al “Ordinului”. Weishaupt a susţinut că numele provenea din vechi scrieri şi însemna “cei care deţin lumina”. după o vreme se retrage din afaceri.Weishaupt fondează în secret societatea “Vechii căutători de lumină din Bavaria”.. Dwight D. Citatul de mai sus reprezintă recunoaşterea directivei sub care au lucrat toate personajele pe care le-am amintit distrugerea acestei familii tradiţionale. a supravieţuit veacului şi a schimbat lumea în secolul XX. Mendelsson – şi a unor bancheri (Itzig. CNN a fost fondat de catre Robert Edward “Ted” Turner III ( 1938 –. John Foster Dulles. Harriman. ca trimis special al lui Franklin D. care va deveni mai cunoscută sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. William Averell Harriman ( 1891 – 1986 ). magnatul Carnegie Steel Company. Eisenhower etc. Alger Hiss. Novus Ordo Seclorum. celebra Atlantic Charter din august 1941. cel ce numea creştinismul ca fiind religia învinşilor iar pe opozanţii avortului prin absorbţie îi poreclea “ bozos “( proşti . din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Friedlander) . incompetenţi . cumpărată in 1901 de J. Moses. Andrew Carnegie ( 1835 – 1919 ). De asemenea este şi fondatorul( în anul 1910 ) al instituţiilor care îi poartă numele. Tot de numele lui Ted Turner se leagă îndobitocirea prin anumite desene animate a copiilor şi aici fac o referire la desenele din marca Cartoon Network . fără a fi nevoie de armate sau poliţie.. “ Am observat în documentar importanţa familiei tradiţionale. H. cu ajutorul guvernului. a fost Adam Weishaupt. iar cealaltă este patriotismul… O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial. politician. 16 . Roosevelt a fost prezent la întalnirea acestuia cu Winston Churchill. Doctrina lui. va putea să obţină rezultate într-o singură generaţie. Există însă două puternice forţe care se opun unei astfel de politici: una este religia. este fiul baronului din transporturi E. ). Propaganda educaţională. sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild cu sprijinul altor familii de evrei germani bogaţi – Wessely. De aceea ELITELE au lovit din plin şi pe mai multe fronturi în acest concept.

Peter Debye. Bush ( membru Bohemian Grove ). la înfiinţarea lui prin John D. În afara celor de mai sus. lângă Arnhem. Grupul Bilderberg se întruneşte pentru prima data la Hotel de Bilderberg. În 1924 este făcut vicepreşedinte al A. să mai mentionăm că Mayer Amschel Rothschild ( 1744 – 1812) este şi fondatorul imperiului bancar Rothschild. Kaiser Wilhelm Institute (Kaiser Wilhelm Gesellschaft ) a fost fondat în 1911 şi i-a avut printre directori pe Walther Bothe. a jucat un rol determinant în scientific racism şi restricţionarea imigraţiei pe criterii rasiale. În 1949 David Rockefeller devine cel mai tânăr director al Council on Foreign Relations. bunicul actualului preşedinte George W. Comisia Trilaterală a fost creată în 1973 la iniţiativa lui David Rockefeller. pe care de atunci îl stăpâneşte. Acesta şi mai apoi fii săi au creat acest imperiu cu întindere europeana determinând explozia revoluţiei industriale pe continent. de către socrul său George Herbert Walker. Bush. care a finanţat regimul nazist. Fritz Haber şi Werner Heisenberg. ambii foşti capi ai Federal Reserve. Madison Grant ( 1865 – 1937 ). care a fost şi director. tatăl fostului preşedinte George H. inclusiv dezvoltarea 17 . eugenist. între 29 şi 31 mai 1954.Prescott Sheldon Bush ( 1895 – 1972 ). primul ei director fiind Paul Warburg. De asemenea şi Zbigniew Brzezinski. care din 1935 devine preşedintele IG Farben. În 1916 scrie The Passing of the Great Race. A iniţiat şi pregătit figuri importante ale politicii internaţionale americane. Rockefeller. au influenţat dezvoltarea economică a sa pe direcţia deja cunoscută a folosirii combustibililor fosili.-New York. Împreună cu Brown Brothers Harriman fondează Union Banking Corp. United States Senator. toţi obligatoriu membri ai consiliului. laureat în 1931 al premiului Nobel în chimie. de unde şi denumirea. COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat în 1921. În crearea sa au avut interes şi cei de la Morgan. Cei care au stăpânit consiliul încă de la început sunt Rockefeller family. Sub impulsul lui David Rockefeller. Harriman & Co. Albert Einstein. preocupandu-se de istoricul rasial din Europa. o lucrare elaborata a racial hygiene. W. Alţi membri fondatori au fost Alan Greenspan şi Paul Volcker. Preşedinte între 1937 – 1940 a fost Carl Bosch ( 1874 – 1940 ). care l-a şi finanţat enorm. cea mai de succes familie din istorie. Jr. Finanţările au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. Printre ultimii : Condoleezza Rice şi vice preşedintele Dick Cheney.

Familia avea obicieiul să se căsătorească între membrii săi. care a determinat dezvoltarea economică a Austriei. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informaţii privat. unde scrie că au făcut afaceri. După al doilea război mondial şi aflarea de către întreg mapamondul a ororilor holocaustului.fondatorul Rothschild banking family of Naples ( Napoli ) . ei au fost vârful unui ice-berg. iar în cazul în care pe o linie a arborelui genealogic această practică o făceau consecutiv 2-3 generaţii. A investit masiv în Franta. Eugène Delacroix si Heinrich Heine. Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ). au finanţat mereu ambele tabere ale unui război. dar asta nu înseamnă că au devenit minusculi. Fiul său Alfred de Rothschild (1842-1918) a devenit director of the Bank of England şi a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference la Bruxelles în 1892. Lionel de Rothschild ( 1808-1879 ). În ţările unde erau prezenţi direct. familia a intrat într-un OBLIGATORIU şi NECESAR con de umbră. James Mayer de Rothschild (1792-1868). Frédéric Chopin. lăsând unui grup prieten o bună parte a domeniului de activitate. banca Rothschild este una din cele mai mari bănci de investiţii din lume . au influenţat direct politicul. financiar. În ziua de azi. au modernizat şi stăpânit sistemul bursier. fondatorul Rothschild banking family of England. etc. Să vedem cine au fost fii săi : Salomon Mayer ( 1774 – 1855). la nivel naţional sau continental. fondatorul Rothschild banking family of France. bancar. A fost susţinătorul lui Gioacchino Rossini. Desigur. partea vizibilă a unui sistem piramidal în care au fost ajutaţi de prieteni mai puţin vizibili opiniei publice. În afară de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns să-l stăpânească în insulă. 18 . a colaborat direct cu guvernul în politica externă şi de securitate a statului. Au finanţat tabăra anti Napoleon. trebuie sa ne gândim la ceva mega. Calmann (Carl) Mayer ( 1788 – 1855 ). Honoré de Balzac.transporturilor. Fiul lui Nathan Mayer. Dacă citim mai sus. rezultau sinucigaşi sau nebuni. a finanţat şi influenţat guvernul britanic în chestiunea Canalului Suez. au pus la punct un sistem continental de informaţii rapide. A determinat transformarea Franţei într-o putere industrială şi la vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei . reprezentau o forţă bancară mult superioară întregii „ concurenţe „ luate la un loc. fondatorul Rothschild banking family of Austria.

ultimele filiale Electrica. Azomureş.Erste Bank. Banca Ion Ţiriac – HVB Bank. 19 . Arctic Arcelik. Trigranit. toate acestea fiind proiecte finalizate sau în curs de finalizare. Luxten. Terapia Advent. Romportmet – Mittal Steel. etc. dezvoltatorul Planorama. atât prin pătrunderea pe piaţă a ABN AMRO Rothschild dar şi prin achiziţii sau implicare în privatizări strategice sau importante : BCR. Petrom.Putem aminti şi câteva din interesele mega familiei în Romania ultimilor ani. Asiban. Enel – pentru Distrigaz Sud şi Nord. Alro. Esplanada City Center. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful