Catalogul Consultantilor Finantare.ro

Editia ianuarie 2013

Catalogul Consultantilor

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

Catalogul Consultantilor
Este un serviciu util consultantilor din Romania. Prin intermediul acestui serviciu firmelor de consultanta li se ofera oportunitatea de a face parte dintr-o baza de date ampla cu furnizori de servicii din domeniul finantarilor. Consultantii vor avea posibilitatea sa se promoveze pe unul dintre cele mai importante site-uri economice de specialitate din Romania. Printre cele mai importante beneficii ale acestui serviciu se numără:
    

vei putea face parte din cel mai extins catalog de consultanți din România; Vezi aici un film de prezentare a Catalogului catalogul este independent; creșterea notorietății în rândul unui public targetat; posibilitatea promovării pe unul dintre cele mai importante site-uri economice de specialitate din România; creșterea numărului clienților – solicitanți și beneficiari de consultanță.

Dacă ești consultant și dorești să îți mărești baza de date cu clienți te invităm să te înscrii chiar ACUM în Catalog Consultanți Finantare.ro! Fii cu un pas mai aproape de clientii tai!

Prezentare Finantare.ro
In cei 9 ani de la lansare, Finantare.ro a devenit unul dintre cele mai importante portaluri din Romania din domeniul finantarilor. Finantare.ro prezinta intr-o forma structurata informatii gratuite cu privire la diferite surse de finantare, facilitand comparatia dintre ele si, implicit, decizia de alegere a modalitatii de finantare potrivite fiecarei organizatii din Romania. Prin intermediul acestui site se doreste sa se creeze o punte de legatura intre solicitantii de finantare, pe de o parte, si finantatorii si firmele de finantare, pe de alta parte. Acesti 9 ani de prezenta online au insemnat: mai mult de 15.000 stiri publicate pe site; 880 buletine informative trimise abonatilor nostri; mai mult de 1.000 fise de programe de finantare.

Pana in prezent, peste 3 milioane de vizitatori unici au beneficiat de informatiile furnizate de noi. Profilul utilizatorului Finantare.ro http://www.finantare.ro/despre-noi#profil

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

BMG Consulting
    Iași, Romania 0740 025 216, 0332 440 152 - fax Website: http://bmgconsulting.ro/ Persoana de contact: Baianu Bogdan - Manager

BMG Consulting a fost infiintata in anul 2005 de o echipa tanara, profesionista si dinamica cu scopul de a sprijini dezvoltarea proiectelor. Punand la dispozitia clientilor cele mai recente informatii cu privire la oportunitatile financiare existente in domeniu, firma ofera urmatoarele servicii:      Elaborare proiecte pentru obtinerea de finantari nerambursabile Implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila Management de proiect Elaborare strategii de dezvoltare locala Infiintarea si managementul structurilor asociative in agricultura (grupuri de producatori, cooperative agricole)

Misiune: Sa oferim fiecarui client cea mai potrivita solutie pentru succesul proiectului sau. Principii    Acordam fiecarui client intreaga noastra atentie. Clientii nostri sunt partenerii nostri. Succesul partenerilor nostri este pe primul loc.

Echipa: Echipa BMG Consulting este formata din 10 consultanti - 7 consultanti angajati si 3 colaboratori. SERVICII: Consultanta fonduri nerambursabile   Consultanta in obtinerea de finantari nerambursabile pentru autoritati publice si intreprinzatori privati Consultanta pentru implementarea proiectelor finantate din fonduri nerambursabile

Management de proiect Consultanta structuri asociative in agricultura   Infiintare structuri asociative in agricultura - grupuri de producatori, asociatii profesionale si interprofesionale, cooperative agricole Consultanta in finantarea si administrarea structurilor asociative in agricultura

Elaborare strategii de dezvoltare locala

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

KONSENT
  

Șoseaua Păcurari, Iași, Romania 0332 401 797 www.konsent.ro

Domenii de activitate: Agricultura, Asistenta tehnica, Cercetare-dezvoltare, Consultanta, E-economie, Energie, Infrastructura sociala, Invatamant / Educatie, Investitii IMM / Afaceri, Tehnologia informatiei (IT), Mediu, Piscicultura si acvacultura, Resurse umane, Sanatate, Servicii publice, Start-Up, Transport, Turism, Altele (trecute in descriere) Fonduri structurale: PNDR, POR, POS CCE, POS DRU, POS T, POP, POS AT, PO DCA, POS M Prin varietatea domeniilor de competență pe care le abordează, KONSENT ocupă un loc important în categoria companiilor de consultanță românești, asigurând realizarea unui management de performanță, dezvoltat și perfecționat printr-o complexă activitate de învățare, conform exigențelor actuale. Managementul KONSENT optează ferm pentru responsabilitate, transparență și eficiență. Pentru a ne asigura succesul și a satisface așteptările beneficiarilor cu care lucrăm, trebuie să fim gata să răspundem tuturor provocărilor. Aceasta înseamnă să devenim mai strategici în gândire și mai eficienți în activitate. KONSENT a înregistrat progrese substanțiale în ultimii cinci ani. Am reușit să obținem cele mai bune rezultate lucrând într-un mod coerent, coordonat și în timp util, utilizând capacitățile corespunzatoare și beneficiind de sprijinul partenerilor noștri. Ne-am specializat pe serviciii de consultanță în management de proiect, asistență tehnică, achiziții publice și training specializat. În prezent, Konsent reprezentat de domnul Paul Savin, Director General – Partener Asociat al companiei, asigură vicepreședinția Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE).

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

Carbon Consult
  

G.V. Bibescu, Bucuresti 0724 07 94 95 www.carbon-consult.ro Persoana de contact: Tudor Ciumara Serviciile de consultanta oferite privesc in principal urmatoarele aspecte:

1) Strategie si organizare (inclusiv pentru start-up-uri) In aceasta categorie sunt incluse servicii de consultanta cu privire la realizarea si actualizarea planurilor si strategiilor de afaceri, optimizarea structurii organizatiei, evaluarea posibilitatilor si cailor de dezvoltare. In cadrul firmei exista un istoric de peste 8 ani in acest domeniu de servicii de consultanta. 2) Managementul organizatiilor (inclusiv management inovativ) Managementul ca stiinta si ca ocupatie se afla in continua transformare si evolutie. Managementul bine aplicat poate reprezenta o foarte importanta sursa de avantaj competitiv, in vreme ce managementul defectuos poate distruge o afacere promitatoare. Avantajul pe care il are utilizarea de consultanti in dezvoltarea/inovarea manageriala provine din experienta acestora in lucrul cu diferite organizatii si din urmarirea si analizarea noutatilor in domeniul managerial. 3) Integrarea principiilor dezvoltarii sustenabile Interesul public pentru dezvoltarea sustenabila este din ce in ce mai puternic. Desi contributia pe care fiecare organizatie o poate aduce la nivel global este redusa, efectul aplicarii principiilor caracteristice dezvoltarii sustenabile in activitatea curenta poate contribui fundamental la dezvoltarea si imaginea unei afaceri. Dincolo de beneficiile de imagine, problematica dezvoltarii sustenabile aduce si o serie de oportunitati de afaceri concrete, legate de aparitia unor servicii si produse specifice. Intelegerea, aplicarea si explicarea in organizatie a principiilor dezvoltarii sustenabile necesita atat intelegerea microeconomica a mediului in care activeaza organizatia cat si o intelegere academica a problematicii sustenabilitatii. 4) Finante personale (atat pentru institutii financiare cat si pentru persoane fizice) Domeniul finantelor personale priveste fluxurile financiare ce au ca element central individul sau gospodaria. Consultanta independenta in domeniul finantelor personale poate contribui esential la bunastarea persoanelor sau familiilor. Un segment distinct de servicii priveste serviciile institutiilor financiare adresate persoanelor fizice. Acestea trebuie sa tina cont de modificarile demografice, de diferentele regionale si de alte elemente relevante atunci cand isi dezvolta si modifica oferta de servicii si produse financiare. 5) Cercetare, dezvoltare si inovare Cercetarea (stiintifica) este un element foarte important in concretizarea potentialului de inovare al organizatiilor, implicit in atingerea potentialului de dezvoltare al fiecarei organizatii.

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

Agentia PONTIC
  

Brăila, Romania 0258818881, 0258811411 (fax) www.ghionu.ro Persoana de contact: Marian GHIONU

Domenii de activitate: Asistenta tehnica, Tehnologia informatiei (IT), Turism Fonduri structurale: PNDR, POR, POS CCE, POS DRU, POS T, POP, POS AT, PO DCA, POS M

- Analize privind oportunitatile de finantare. - Definirea proiectelor. - Verificarea eligibilitatii proiectelor pentru finantarea din fondurile europene, publice etc. - Elaborare planuri de afaceri, elaborare studii de impact, evaluari economico/financiare. - Intocmirea aplicatiilor pentru fondurile nerambursabile europene. - Managementul proiectelor finantate. - Cooperarea cu banci comerciale pentru obtinerea de credite de prefinantare si co-finantare.

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

For Best Consulting
 

Aleea Cristalului, Timisoara, Romania 0722664197 Persoana de contact: VIORICA MURESAN

Înfiinţată în anul 2003, având ca obiect principal de activitate consultanţa şi managementul în afaceri, SC FOR BEST CONSULTING SRL are în momentul actual un portofoliu de clienţi alcătuit din reprezentanţi ai Administraţiilor Publice, IMM-uri, ONG-uri şi alte instituţii şi se poate mandri cu un portofoliu de peste 30 de lucrări finalizate, cu bugete cuprinse între 30.000 Euro şi 10.500. 000 Euro. Atingerea acestui nivel a fost posibilă datorită experienţei şi profesionalismului de care am dat dovadă de-a lungul timpului.  Profesionalismul  Performanţa Încă de la început, valorile pe care ne-am consolidat  Inovarea afacerea au fost:  Respectul faţă de client  Diversitatea serviciilor       Elaborarea documentaţiei pentru proiecte de finanţare nerambursabilă; Documentaţia pentru finanţare rambursabilă (bancară şi IFN); Management de proiect; Strategii de dezvoltare, Planuri de afacere, Planuri de investitie; Analiză cost – beneficiu; Crearea şi dezvoltarea afacerilor.        Profesional Performant Promt Studii: geo, topo, impact mediu, etc.; Studii de fezabilitate; Expertiză tehnică; Documentaţie pentru obţinerea avizelor; Proiect tehnic în diverse domenii de specialitate; Expertiza in domeniul achizitiilor publice Alte servicii, în funcţie de solicitare.

CE OFERIM?

Prin intermediul colaboratorilor permanenţi, oferim:

Cum oferim?

  

Serviciile oferite sunt potrivite pentru orice tip de investiţie şi sunt realizate în urma identificării necesităţilor, evaluării beneficiarului şi identificarea programelor de finanţare optime pentru acoperirea nevoilor acestuia. Tinând cont că o afacere nu poate avea succes dacă nu aduce prosperitate şi nu crează oportunităţi pentru ceilalţi, dorim ca FBC sa fie un simbol al celor mai optime şi avantajoase soluţii – simbolul clientului satisfacut.

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

Institutul de Studii si Energetice- SC ISPE SA
  

Proiectari

Bulevardul Lacul Tei, București, România 021 2061357 www.ispe.ro Persoana de contact: Codruta Daian- Sef Serviciu ContractareOfertare

Domenii de activitate: Cercetare-dezvoltare, Consultanta, Energie, Infrastructura sociala, Mediu, Servicii publice Fonduri structurale: POS CCE, POS M Segmente de piaţă Punem la dispoziţia clienţilor oferta noastră de soluţii integrate tehnic, financiar şi comercial, pentru următoarele domenii: - Energie - Producerea energiei electrice şi termice - Surse de energie regenerabilă - Transportul şi distribuţia energiei electrice - Mediu - Infrastructură. Construcţii civile şi Industriale - Alte sectoare industrial Servicii oferite O gamă variată de servicii şi expertiză tehnică care să vă sprijine în rezolvarea problemelor din domeniile energie şi infrastructură de mediu. Oferim consultanţă şi servicii de inginerie clienţilor din sectorul public şi privat, în ţară şi peste hotare, pe tot parcursul proiectului de investiţii – contractare, proiectare, execuţie şi punere în funcţiune.  Consultanţă tehnică  Consultanţă financiară şi instituţională  Conducere de proiect  Inginerie de bază şi de detaliu  Alte servicii inginereşti

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

Ilie Catalin
 

Strada Oancea Nr. 22, Iași, Romania 0040743413156 Persoana de contact: Ilie Catalin

Domenii de activitate: Cercetare-dezvoltare, Consultanta, E-economie, Energie, Investitii IMM / Afaceri, Tehnologia informatiei (IT), Mediu, Sanatate, Start-Up, Transport Fonduri structurale: POS CCE, POS DRU, POS T, POS M Prestez servicii de consultanta in ceea ce priveste dezvoltarea, elaborarea si implementarea de proiecte in cadrul fondurilor europene si granturilor internationale. Serviciile sunt prestate in calitate de freelancer. Detin o experienta de peste 6 ani in dezvoltarea, elaborarea, implementarea si asistenta tehnica in cadrul proiectelor si granturilor internationale. In calitate de consultant am reusit sa obtin finantare pentru circa 20 de proiecte din care 9 au fost finalizate iar 11 sunt in curs de finalizare. De asemenea circa 12 proiecte sunt inca in curs de evaluare. Programele structurale in care activez si in care pot oferi un grad de expertiza foarte ridicat sunt POSCCE, POSDRU si POR. Totodata dezvolt si implementez proiecte in cadrul Programelor de Cooperare Externa ale Comisiei Europene Europeaid (CBC-ENPI pentru Moldova, Ucraina, Serbia, Georgia, Croatia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia, Albania, Kosovo), Programelor comunitare lansate si gestionate direct de catre Comisia Europeana – LLL, FP7, FSE etc precum si Programelor de Granturi derulate de Donatori Internationali precum Guvernul elventian, Guvernul Norvegian, DAI, USAID, MATRA, UNDP, UNDEF. In prezent imi derulez activitatea ca Vicepresedinte la Fundatiei pentru Dezvoltare Economica si Integrare Europeana (FEDEI) si in calitate de consultant extern pentru o serie de entitati precum – Consortiul pentru Dezvoltare Economica Durabila si Competitivitate Antreprenoriala, USAMV Iasi (Universitatea de Stiinte Agricole), UMF Iasi, Univ. Tehnica Gh. Asachi Iasi. In calitate de consultant extern prestez servicii de asistenta tehnica in implementarea unor proiecte in cadrul programelelor ENPI CBC, POSCCE si POSDRU. Domeniile de expertiza sunt: Resurse Umane, Educatie/Invatamant, Eeconomie, Social, Antreprenoriat, Afaceri, IMM-uri, proiecte de investitii, servicii publice, cercetaredezvoltare. Ca si background educational mentionez: licentiat in Politici Publice la Univ. Al.I Cuza (20042008), Absolvent de program postuniversitare Programe de dezvoltare regional si Management in UE (2009-2010) si Masterand al Facultatii de Economiei si Administrarea Afacerilor in Finance and Risk Management – program de studiu in lb engleza derulat de Univ. Al.I. Cuza in partneriat cu Univ. Groningen (Olanda). Cursuri de perfectionare: Manager de proiect, Expert Achizitii Publice, Manager Financiar, Formator, Specialist in lobby. Cursuri de prfectionare internationala in curs de derulare – Economic Developer (2013) – Formula Europe Institute.

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

S.C. SIGM-HOME PROJECTS S.R.L.
  

Șoseaua Păcurari, Iași, Romania +40 741 628 853, +40 378 105 873 (fax) www.sigm-projects.eu Persoana de contact: Dr. Ing. Teslărașu Irina

Domenii de activitate: Agricultura, Asistenta tehnica, Cercetare-dezvoltare, Consultanta, E-economie, Energie, Infrastructura sociala, Investitii IMM / Afaceri, Tehnologia informatiei (IT), Mediu, Piscicultura si acvacultura, Sanatate, Servicii publice, Start-Up, Turism, Altele (trecute in descriere) Fonduri structurale: PNDR, POR, POS CCE, POS T, POP, POS AT, POS M S.C. SIGM-HOME PROJECTS S.R.L. va sta la dispozitie cu servicii complete si complexe, care sa va ajute sa obtineti banii necesari realizarii investitiei, incepand cu identificarea posibilitatilor concrete de finantare adecvate proiectului dumneavoastra, continuand cu elaborarea documentatiei corespunzatoare cererii de finantare si pana la obtinerea efectiva a fondurilor nerambursabile. Email: office@sigm-projects.eu, irina.teslarasu@sigm-projects.eu

EURO PROJECT CONSULTING SRL
 

E58, Iași, Romania 0232260410 Persoana de contact: Matei Aurora

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

Publicitate pe Finantare.ro
Va oferim posibilitatea de a va promova oferta de produse si servicii ale organizatiei prin intermediul unuia dintre cele mai importante website-uri din domeniul finantarilor. Veti avea ocazia sa va faceti cunoscuta oferta de produse si servicii catre un public bine targetat, format din: solicitanţi de finanţare (intreprinderi, ONG-uri si APL-uri), consultanţi în obţinerea de finanţări şi în managementul afacerilor si organizaţii finanţatoare. Oferta de promovare online contine: bannere (de diferite dimensiuni), linkuri sponsorizate, advertoriale si newslettere dedicate. Pentru mai multe detalii cu privire la dimensiuni si pozitionari ale spatiilor publicitare ne puteti contacta la adresa publicitate@arhipelago.com. O decizie buna luata astazi, va asigura clientii de maine!

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

Sunteti consultant?
Catalogul Consultantilor este un serviciu absolut obligatoriu consultantilor din Romania. Prin intermediul acestui serviciu firmelor de consultanta li se ofera oportunitatea de a fi gasiti si solicitati ca furnizori de servicii din domeniul finantarilor. Consultantii au posibilitatea sa se promoveze pe unul dintre cele mai importante site-uri economice de specialitate din Romania. Daca sunteti consultant, va invitam sa va inscrieti in Catalogul Consultantilor, pentru a fi cu un pas mai aproape de clientii dumneavoastra!

Ne straduim de 10 ani sa oferim servicii de calitate prin acuratetea informatiilor, actualizarea continua si promovarea consultantilor. In acest sens oferim un plus de beneficii consultantilor care investesc comunicare. Iata raspunsurile la principalele intrebari pe care le primim: I. Prin ce este diferit Contul Premium de Contul Gratuit? Ambele conturi va ofera posibilitatea sa afisati urmatoarele informatii:  Nume;  Adresa;  Tipul consultantului si regiunea de activitate;  Numar de telefon;  URL catre website,  URL catre pagina de Twitter,  URL catre pagina de Facebook;  Descrierea activitatii;  Imagini;  Etichete. Contul Premium va ofera in plus fata de Contul Gratuit urmatoarele:  Aparitie in toate regiunile unde activati;  Pozitionare prioritara;  Eticheta vizibila cu mentiunea Premium;  Aparitie in varianta descarcata (pdf);  Aparitie in varianta tiparita (in viitorul apropiat);  Publinterviu pe Finantare.ro.

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

II. Care este investitia (tarifele)? Puteti alege oricare din pachetele de mai jos. Tarifele din tabel includ TVA. 12 luni CONT PREMIUM 6 luni Inclusă apariția Premium pe prima pagină 89 EUR Inclusă apariția Premium în categoriile alese Inclusă apariția Premium pe prima pagină 49 EUR Inclusă apariția Premium în categoriile alese Apariție standard (vizibilitate redusă)* 0 EUR

Nelimitat CONT GRATUIT

* Opțional, Contului Gratuit îi puteți adăuga 2 posibilități suplimentare de promovare: - 90 zile apariție Premium pe prima pagină pentru 15 EUR; - 90 zile apariția Premium în categoria aleasă pentru 15 EUR.

III. Cum platesc? Varianta 1 – Ordin de plata (OP) Daca doriti sa platiti cu OP va rugam sa urmati pasii: Pasul 1: Va inscrieti in catalog cu un Cont Gratuit; Pasul 2: Efectuati plata pentru pachetul ales folosind datele de mai jos; Pasul3: Trimiteti dovada platii (ex.OP-ul scanat) prin email la adresa pro@finantare.ro. Va rugam sa virati suma corespunzatoare pachetului ales in contul de mai jos. Suma de plata este echivalentul in lei la cursul BNR din ziua platii. ATENTIE! TVA-ul este inclus in suma din tabelul de mai sus. Beneficiar: Arhipelago Interactive S.R.L. Sediul: Iasi, B-dul Poitiers, Nr. 10 CUI: RO26486193 Cont: RO48 BACX 0000 0004 5980 7001 Banca: Banca Comerciala UniCredit Tiriac S.A. Iasi Varianta 2 – Plata cu cardul online PayPal permite oricarui consumator care are o adresa de e-mail si un card bancar sa faca plati online intr-un mod sigur, eficient si convenabil. Nu trebuie decat sa va alegeti pachetul dorit si sa urmati pasii descrisi in sistem pentru a efectua plata prin cel mai cunoscut si mai sigur procesator de plati online la nivel mondial ATENTIE! Datele cardului si contului dvs bancar nu ajung niciodata la noi. Aceste date sunt procesate doar de PayPal in deplina siguranta.

Catalogul Consultantilor Editia ianuarie 2013

IV. Cum pot obtine mai multe informatii? Mai multe informatii despre acest serviciu puteti solicita:  

pe Forumul Finantare.ro sectiunea Catalog Consultanti; Telefon account manager: 0743 413 156; Email: pro@finantare.ro.

Dacă ești consultant și dorești să îți mărești baza de date cu clienți te invităm să te înscrii chiar acum în Catalog Consultanți Finantare.ro!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful