AGARTHA CODE II - SECRETELE LUI DRACULEA

AGARTHA CODE

Aceste informații sunt scoase la lumină din arhiva Luptătorilor Ordinului Dragonului de către IO AS-THAARQ UN-AG VALENTIN,
al 7-lea CTAI(CRAI) al dinastiei de la suprafață al poporului agathîrs, thrcaar al cetății Ramadania, primus inter agathîrsaes pares (primul dintre agathîrșii egali).
Page 1

AGARTHA CODE

«LUMINEAZĂ-TE ŞI VEI FI!»

Page 2

AGARTHA CODE

Cuvânt înainte
De-a lungul mileniilor, locuitorii planetei Terra au dus o luptă continuă motivată de ”BINE” și ”RĂU”. Angrenate în această luptă se regăsesc patru simboluri care apar și dispar în diverse locuri și timpuri: DRAGONUL, CRUCEA, STEAUA CU ȘASE COLȚURI(cunascută și sub numele de ”Steaua lui David”) și SEMILUNA. Aceste simboluri au fost preluate de diverse societăți religioase și folosite drept pretexte de începere a unor războaie care nu aveau alt scop decât cuceriri teritoriale și materiale. Cei mai implicați în începerea unor astfel de războaie conform rapoartelor istorice de la sol sunt ''OAMENII CRUCII'' . Sumer, Egipt, Grecia şi Roma pe unde au trecut acești ''OAMENI AI CRUCII'', istoria a consemnat societăţi distruse, războaie şi crime abominabile, care doar în Evul Mediu au numărat peste 250 milioane de victime. Opt din zece războaie erau generate de acești LUPTĂTORI AI CRUCII care se erijau în luptători ai binelui. CARE ESTE ADEVARUL şi cine sunt aceşti indivizi ??? Care este BINELE si care este RĂUL ??? Istoria ultimilor 30.000 de ani este plină de istorii cu tot soiul de divinități, zei, dumnezei, sfinți, etc. Cei mai aprigi oponenți ai oamenilor crucii au fost LUPTĂTORII DE SUB SEMNUL DRAGONULUI(sau al SVASTICII, svastica fiind doi dragoni incrucișați). În Evul Mediu această luptă a fost cunoscută sub numele de LUPTA DINTRE DUMNEZEU ȘI SATANA, Dumnezeu fiind băiatul bun iar Satana cel rau. Marele filozof luminat cunoscut sub numele de ISUS CHRISTOS a spus: ”și pomii după roadele lor îi veți cunoaște”. În cele ce urmează vom încerca să prezentăm atenției dumneavoastră anumite informații însoțite de fotografii care sperăm că vă vor răspunde la foarte multe întrebări cum ar fi: CINE SUNTEM? DE UNDE VENIM? CARE NE SUNT ADEVĂRATELE ORIGINI? ȘI UNDE VOM PUTEA AJUNGE DACA VĂLUL MINCIUNII VA CĂDEA DE PE VEDEREA NOASTRĂ ÎNGUSTĂ ȘI OBTUZĂ.
Page 3

AGARTHA CODE Personajul cheie în demascarea acestor minciuni cu privire la rasa umana poate fi astăzi un domnitor al veacului al XIV-lea al unei țărișoare aflate la răscrucea tuturor vînturilor. Acest domnitor poate fi revelație datorită numelui său, VLAD DRACULEA, a blazonului său și a isprăvilor pe care le-a făcut atîta timp cît a fost domn. Despre acest domnitor SE ȘTIE că a instaurat dreptate ăn țara lui, a curățat țara de raufăcători, ajungînd pana acolo încît toți oamenii beau apă din fântâni în cupe de aur pe care le lăsau acolo. În viziunea lui nu exista fărădelege mai gravă sau mai puțin gravă, ci toate erau la fel de grave, și pentru toate exista o singură pedeapsă: ȚEAPA. A pus cîntarul dreptății în mîna fiecărui om indiferent de condiție(activitate), făcînd astfel din fiecare propriul său judecător. Ce putea fi mai drept decît asta? Fiindcă a luptat împotriva intereselor mercantile a catolicilor (oamenii crucii), aceștia l-au transformat într-un monstru însetat de sînge și sadic. Fiindcă avea drept blazon dragonul, a fost prezentat de către aceștia drept DIAVOLUL PERSONIFICAT. Ca o mică paranteză, același lucru, catolicii l-au făcut și cu ELIZABETH de BATHORY, descendenta uneia dintre cele mai vechi familii princiare din Transilvania, căreia i-au pus în cîrcă peste 800 de crime abominabile. Fiindcă această Elizabeth avea paradoxal ca și blazon dragonul, a fost transformată în ”tîrfă a diavolului”. Așa după cum veți vedea în continuare acest război între cruce și dragon nu este doar o luptă izolată dusă pe perioada Evului Mediu, ci își are radacini vechi de zeci de mii de ani. Mai nou, pentru a-l șterge pe Vlad din memoria colectivă a neamului său, un ”scriitor” catolic pe nume BRAM STOCKER l-a transformat pe acesta în VAMPIR. Cu această ocazie CASTELUL DE LA BRAN, reședința voievodului devine un castel bîntuit de spirite rele. Mai nou acest castel a fost furat poporului din spațiul carpato danubiano-pontic de către catolicii din familia FRANCMASONICĂ DE HABSBURG cu ajutorul unor cozi de topor care și-au uitat și și-au vîndut

RĂDĂCINILE.
Page 4

AGARTHA CODE

CAPITOLUL I
Printre cele mai vechi civilizații europene atestate sunt DRACII(tracii) și AGADRACII(agathîrșii). Aceste doua civilizații așa cum vom vedea mai tîrziu aveau o direct legătură cu CONSTELAȚIA DRAGONULUI(în latină DRACO”). Tracii erau rasa umană albă cu tentă albastră și parul negru iar agathîrșii(asupra cărora vom reveni puțin mai tîrziu) erau o mlădiță desfăcută din aceștia. Tracii locuiau preponderent în zonele de cîmpie în vreme ce agathîrșii ocupau zonele muntoase în special cea cunoscută astăzi sub numele de CARPAȚI.

Page 5

AGARTHA CODE

Page 6

AGARTHA CODE

LUPTĂTOR AL ORDINULUI DRAGONULUI
Page 7

AGARTHA CODE

Blazonul familiei lui Vlad al III-lea Draculea Țepeș

Page 8

AGARTHA CODE

IO VLAD al III-lea DRACULEA ȚEPEȘ DRACULEA=dracul cel mic fiul lui

Page 9

AGARTHA CODE

IO VLAD al II-lea DRACUL DRACO(în latină)=DRAGON fiul al lui
Page 10

AGARTHA CODE

IO MIRCEA CEL BĂTRÎN
- ”Mirco” are sens și de ”drac” în limba sîrbă. - ”cel Bătrîn” are și sensul de ”cel din cei vechi”

IO MIRCEA CEL BĂTRÎN este și bunicul lui IO ȘTEFAN VOIEVOD.

IO ȘTEFAN VOIEVOD

Page 11

AGARTHA CODE

IO DIURPANEUS(DECEBALUS - ZECE DRAGONI – AL 10-LEA DRAGON)

ANUL 101

Page 12

AGARTHA CODE

IO NEUS(DECENEUS) și BOIER E BISTAS(BUREBISTA)– LUPTĂTORI AI ORDINULUI DRAGONULUI, STRĂBUNI AI LUI VLAD DRACULEA

Page 13

AGARTHA CODE

Castelul DRAGONULUI(Balaurului) – reședință a castei ”IO” Acest ”IO” are și sensul de număr10, deoarece din cetatea a 10-a erau aleși conducătorii aripei miliare ai agathîrșilor (dragonii(draconii în latină) sau dracii în termini populari).
Page 14

AGARTHA CODE

Page 15

Castelul Dragonului(Balaurului) datează încă de pe vremea lui Diorpaneus Decebalus(în traducere dece=zece(IO), Balus=dragoni)”)

AGARTHA CODE

Castelul Dragonului la poalele Carpaților vizitați de civilizații extraterestre.(OUPS!!!)

Page 16

AGARTHA CODE

Page 17

POARTĂ STELARĂ ÎN CARPAȚI păzită ÎNCĂ de LUPTATORI AI ORDINULUI DRAGONULUI

AGARTHA CODE

Aceasta este harta oficial recunoscută a celor 88 de mari constelații. În cadrul acestora se regăsește și CONSTELAȚIA DRAGONULUI ca fiind cea de-a 7-a mare constelație din cele 88 cunoscute. CONSTELAȚIA DRAGONULUI este constituită din 17 gigantice STELE a căror lumină este foarte difuză. Această CONSTELAȚIE A DRAGONULUI se poate observa pe bolta cerească fiind localizată între URSA MARE și URSA MICĂ(sau în limbaj
Page 18

AGARTHA CODE popular CARUL MIC și CARUL MARE). Constelația se vede în totalitatea ei cînd este privită de la 45 de grade latitudine nordică(mai exact paralela 45 care se regăsește teritoriul ”României”). Paralela 45 trece în apropierea munților Subbuzăului.

CONSTELAȚIA DRAGONULUI văzută de la 45 de grade latitudine nordică

Page 19

AGARTHA CODE

Munții Carpați(România) în forma de dragon(șarpe)

Page 20

AGARTHA CODE

Aceasta este GALAXIA CALEA LACTEE văzută de deasupra. În cadrul acestei galaxii se găsește și SISTEMUL NOSTRU SOLAR(în cercul roșu)

GALAXIA CALEA LACTEE văzută din lateral.

Page 21

AGARTHA CODE

Page 22

AGARTHA CODE

GALAXIA CALEA LACTEE

Page 23

AGARTHA CODE După ce au construit planeta Terra, o parte din extratereștrii din constelația Dragonului s-au mutat aici sub forma a OPT rase ușor modificate genetic comparativ cu foma lor initial, adaptate la condițiile din acest colt de univers. Aceste rase sunt: RASA NEAGRĂ CU PĂR NEGRU în Africa de azi RASA GALBENĂ CU PĂR GALBEN în Asia RASA ROȘIE CU PĂR ROȘU în America de Nord RASA ALBĂ CU PĂR ALB în America de Sud

Page 24

AGARTHA CODE Europa de astăzi a fost împărțită în patru zone și a fost populate de patru rase albe cu tentă ușor albastră și păr NEGRU GALBEN ALB ROȘU

Aceste rase erau atît de sex masculin cît și de sex feminin.
Page 25

AGARTHA CODE NOI CEI DE ASTĂZI SUNTEM URMAȘII ACESTOR OPT RASE AMESTECAȚI ÎNTRE NOI ȘI MULT MULT MULT INVOLUAȚI DIN CAUZA UNOR FACTORI DESPRE CARE VOM VORBI ULTERIOR. NOI SUNTEM CEI DIN CONSTELAȚIA DRAGONULUI ÎN FORMA ACEASTA, UȘOR MODIFICATĂ. ȘI SUNTEM DESCENDENȚI DIN FORMELE UNIVERSAL PRIMARE CARE AU LUAT NAȘTERE DE MULT CÎNDVA ÎN UNIVERS ÎN URMA ÎN URMA UNOR RECȚII CHIMICE UNIVERSALE.

ADEVĂRAȚII ”DUMNEZEI” AI ACESTUI UNIVERS SUNT MATEMATICA, FIZICA, CHIMIA ȘI TIMPUL.

Page 26

AGARTHA CODE

Cranii și schelete cu vechime de milioane de ani descoperite pe Terra ale înaintașilor nostril primordiali. Forma craniilor demonstrează că nivelul de inteligență era foarte ridicat și erau capabili de lucruri despre care noi astăzi nici cu gîndul nu gîmdim . Minciunile oamenilor de știință în fața acestor descoperiri nu-și mai au nici un fundament.
Page 27

AGARTHA CODE

SISTEMUL NOSTRU SOLAR DUPĂ CATACLISMUL NUMIT POTOP

În fază initială sistemul nostru era compus din 17 mari așazise planete(care în cazul in care nu v-ați dat seama pînă acum nu sunt altceva decît niște nave cu care navigăm în univers). Între Marte și Jupiter exista o uriașă planetă de apă de 15 ori mai mare decît Terra. Din motive necunoscute aceasta a explodat, volumul de apă ajungînd pe planeta Marte pe care a distrus-o în proporție de 70%. O parte din această apă ajuns și pe Terra distrugîndu-i forma initială.

Page 28

AGARTHA CODE În fază initial, emisfera nordică a Terrei A FOST construită în formă de SVASTICĂ în interiorul căreia se găseau patru dragoni(negru,galben, roșu și alb) care reprezentau culorile celor patru elemente primordiale: materia, apa, focul și aerul. Autorii acestor creații sînt o megacivilizație venită din CONSTELAȚIA DRAGONULUI care își au rădăcini din CIVILIZAȚIILE PRIMORDIALE.

În viziunea lor au reprezentat cele patru elemente primordiale astfel: Pentru MATERIE – ȘARPELE Pentru APĂ – PEȘTELE Pentru FOC – PASĂREA PHEONIX Pentru AER – LEBĂDA

Înainte de evenimentul numit POTOP, venind din spațiu, Terra de la un anumit punct avea o vedere am putea spune tehnică.

Page 29

AGARTHA CODE

Terra văzută din spațiu – emisfera nordică

Terra văzută din spațiu – emisfera nordică, înainte de evenimentul numit ”POTOP”

Page 30

AGARTHA CODE

Emisfera sudică văzută din spațiu înainte de ”POTOP”

Page 31

AGARTHA CODE

Page 32

AGARTHA CODE

Page 33

AGARTHA CODE Coborînd mai mult din spațiu, continentele Terrei dezvăluiau succesiv desene în desene reprezentînd OAMENI, ANIMALE, PEȘTI și PĂSĂRI, adică exact ceea ce se găsea pe această planetă

Continentele reprezintă desene de oameni, animale, pești și păsări.

Page 34

AGARTHA CODE

Omul Africii

Page 35

AGARTHA CODE

Page 36

AGARTHA CODE

Omul Europei

Page 37

AGARTHA CODE

Omul Europei și omul Africii față în față

Page 38

AGARTHA CODE

Page 39

AGARTHA CODE

Page 40

AGARTHA CODE

Groenlanda văzută din spațiu din acest unghi are forma unui țap

Page 41

AGARTHA CODE

Page 42

AGARTHA CODE

Page 43

AGARTHA CODE

Page 44

AGARTHA CODE

Page 45

AGARTHA CODE

Structură de piatră din munții Carpați în forma BLAZONULUI lui VLAD DRACULEA, luptător al ORDINULUI DRAGONULUI
Page 46

AGARTHA CODE

Terra – construcție ARTIFICIALĂ

Page 47

AGARTHA CODE

Gaura octogonală de la POLUL NORD cu un diametru de 1200 km
Page 48

AGARTHA CODE

Continentele care și astăzi văzute din spațiu formează desene de oameni, animale și păsări.

Page 49

AGARTHA CODE După cataclismul numit ”POTOP”,EXTRATEREȘTRII din CONSTELAȚIA DRAGONULUI, din continentele rămase, au refăcut simbolul lor supreme DRAGONUL (sau șarpele cu aripi) din ceea ce le-a mai rămas..

Page 50

AGARTHA CODE

Rasele pămîntești trăiau în perfecta armonie după legile universal valabile într-o societate făra inechități și prejudecăți. Aveau cunoștințe avansate precum și tehnologie. Cunoșteau legi ale matematicii și fizicii care pe noi astăzi, cei căzuți în bezna involuției(în urma unui accident despre care o să vorbim mai tîrziu) ne depășesc. Cei din constelația Dragonului în schimb nu erau compatibili cu radiațiile solare de pe Terra, și atunci trebuiau să se
Page 51

AGARTHA CODE protejeze cu tehnologie. Fiindcă genetic eram în proporție de 70% asemănători, între rasele de pe Terra și cei din constelația Dragonului au avut loc împerecheri frecvente dînd naștere altor 8 rase. Aceste opt rase sunt cunoscute și sub numele de SEMIZEI, ca fiind împerechere dintre EXTRATEREȘTRII(zeii) și rasele de pe Terra.

Page 52

AGARTHA CODE

Cele opt prototipuri de semizei

Page 53

AGARTHA CODE

EXTRATEREȘTRII, TERRIENII(Pământenii) și PROGENITURILE LOR, cunoscute și sub numele de SEMIZEI. Aceste trei categorii de ființe trăiau cea mai pură formă de armonie, după legile universale. Rasele EUROPENE ale acestor ”semizei” sunt AGATHÎRȘII, ATHSARMII, ATHLANȚII și ARGAELII.

Page 54

AGARTHA CODE Aceste rase hibride(semizeii din antichitate) au locuit în centrele teritoriilor părinților lor pământeni.

Page 55

AGARTHA CODE

ARGAELII

ADLANȚII

AGATHÎRȘII

ATSARMII

Page 56

AGARTHA CODE

ARTHICȚII

ATHLANȚI

ATHARGII(tuaregii)

ATHARII

Page 57

AGARTHA CODE Toate aceste rase au trăit în armonie deplină într-o civilizație perfectă, făcînd schimburi ”comerciale” cu lucrurile pe care le creau aici, fiind dispuși după noua reconfigurare de după ”POTOP” după această schemă:

Page 58

AGARTHA CODE

Page 59

AGARTHA CODE

Page 60

AGARTHA CODE

Page 61

AGARTHA CODE Toate aceste lucruri au funcționat milioane de ani, pînă cînd într-o zi, un anumit EVENIMENT a bulversat toată ordinea universală aruncînd totul în haos. Acest eveniment l-a constituit descoperirea de către cei din RASA ROȘIE(elementul focului) a elementul ui chimic cunoscut sub numele de ALCOOL din struguri. Această substanță a fost consumată în primă fază în cerc restrîns de către cei din RASA ROȘIE. Alcoolul le-a pătruns în sînge și l-au transmis genetic. Le-a redus capacitățile mentale și i-au împins pe panta involuției. A FĂCUT CA SĂ ÎȘI PIARDĂ CONȘTIINȚA. Rasa roșie(simbolul focului) în timp a început să agreseze celelalte rase coexistente pe Terra. Au deturnat tehnologia, au ocupat teritoriul rasei RASEI ALBE după care i-au atacat nuclear pe cei din RASA GALBENĂ(elementul apei) și pe cei din RASA NEAGRĂ(elementul materiei), ocazie cu care au luat naștere deșertul Australiei și Sahara. Hibrizii(semizeii) agathîrși din Carpați împreuna cu hibrizii(semizeii) atsarmi si-au asumat conducerea raselor agresate de către cei din rasa roșie. Primesc ajutor EXTRATERESTRU bombardînd la rîndule continentul rasei roșii(Atlantida) pe care l-au scufundat parțial.

Page 62

AGARTHA CODE

DEGUSTARE
Page 63

AGARTHA CODE

CONSUM EXCESIV
Page 64

AGARTHA CODE

EFECTE ALE CONSUMULUI EXCESIV DE ALCOOL

Page 65

AGARTHA CODE

Page 66

AGARTHA CODE

URMĂRI ALE CONSUMULUI DE ALCOOL

Page 67

AGARTHA CODE

Page 68

AGARTHA CODE

Page 69

AGARTHA CODE

DESLĂNȚUIREA RASEI FOCULUI (ATHLANȚII)

Page 70

AGARTHA CODE

Page 71

AGARTHA CODE

Page 72

AGARTHA CODE

În Agartha, pe dragonul Carpaților, există 17 mari orașe. Cei desemnați să conducă orașele(cetățile) s-au constituit într-o confederație numită CTAI(Confederația Thrcaarilor(conducători, regi) Agathîrși Independenți). Cel din cetatea cu numărul10 era
Page 73

AGARTHA CODE desemnat să conducă aripa militară, iar cel din cetatea a 7-a era coregent(10+7=17). Acești CTAI își spuneau și ”IO”, și au format ORDINUL LUPTĂTORILOR DRAGONULUI deoarece au respectat legile de coexistență universală. Athlanții au evitat să atace nuclear Agartha deoarece aici exista cea mai importantă POARTĂ STELARĂ. Rasele umane primesc ajutor intergalactic împotriva agresiunilor raselor roșii. Atlantida este atacată nuclear de către extratereștrii în Canada de astăzi și în Golful Mexic.

Page 74

AGARTHA CODE

Scufundarea Athlantidei

Cu această ocazie mai ia naștere și deșertul Atacama și Nevada. În urma acestor deflagrații, Terra este învăluită de nori negrii de cenușă, fapt care face clima să scadă brusc la temperaturi de aproximativ -70 de grade celsius. SE INSTALEAZĂ O IARNĂ
Page 75

AGARTHA CODE ATOMICĂ. Urme ale acestei ierni de origine atomică s-au găsit la Polul Nord, unde primul rînd de zăpadă este de origine nucleară.

Norii groși întrerup legătura cu Soarele, singura zonă neafectată fiind Europa, în special Agartha. ÎN AGARTHA SE REFUGIAZĂ CEI SCĂPAȚI DE RĂZBOI, AGARTHA DEVENIND ”TURNUL BABEL” AL POPOARELOR. Aceste popoare refugiate în Agartha recunosc autoritatea agathîrșilor și a legilor lor universale. Agathîrșii la rîndul lor păstrează relațiile cu cei din Constelația Dragonului ca fiind parte integrantă din civilizațiile care compun universul.
Page 76

AGARTHA CODE

Terra cuprinsă de nori și gheață
Page 77

AGARTHA CODE

IO IO IO

OI

IO IO IO

IO

IO

IO IO IO IO IO IO

IO

MASA ROTUNDA Ă A LUPTĂTORILOR ORDINULUI DRAGONULUI Fața planetei de dinainte de război nu avea nimic în comun cu cea de după. Oamenii au început să se confrunte cu nevoi necunoscute cum ar fi: lipsa energiei, înghețarea și blocarea tehnologiei pe care o aveau. Singurul lucru care le-a rămas au fost SPIRITUALITATEA și LEGILE. În Agartha, toate femeile agathîrse s-au reunit în casta ”OI”(O – femininul + I - masculinul), generînd o societate matriarhală, și toți bărbații agathîrși s-au reunit în casta ”IO”(I –
Page 78

AGARTHA CODE masculinul + O – femininul) și au început să vegheze la securitatea a ceea ce a mai rămas.

Rasa agathîrșilor a hotărît ca conducătorul celui de-al 10-lea oraș(cetate) din Carpați împreună cu toți bărbații din cetatea lui să devină aripa de securitate a noii societăți. Rasa agathîrșilor a hotărît ca conducătorul celei de a 7-a cetăți din Carpați împreună cu toți bărbații din cetatea lui să păstreze nealterat ADEVĂRUL UNIVERSAL cu privire la ce a fost si cu privire la ce va veni(un fel de secretariat).

Page 79

AGARTHA CODE 7+10=17 – numărul planetelor din Constelația Dragonului, numărul metropolelor de pe harta dragonului Terrei, numărul cetăților din Carpați. 7 – numărul Terrei(cea de-a 7-a planetă din sistemul solar), simbol al șarpelui. 10 - scris și sub forma ”IO”, X sau ”dece” Femeile agathîrse din cea de-a 7-a cetate din Carpați deveneau soții ale conducătorilor celorlalte cetăți. Exista un oraș al acestor femei în centrul Carpaților pe rîul OLT(ALT în forma veche) cunoscut astăzi sub numele de Făgăraș. Din cauza acestui rî u se numeau și ”femeile altese”(de unde au generat termenii ”alese”, ”altețe. Etc.). CINCI LOCURI DE LA MASA ROTUNDĂ A LUPTĂTORILOR ORDINULUI DRAGONULUI AU FOST ACORDATE ATSARMILOR, ALIAȚII AGATHÎRȘILOR ÎN RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA ATLANȚILOR.

Page 80

AGARTHA CODE

Page 81

AGARTHA CODE

Aceasta este masa rotundă a CTAILOR (Confederația Thrcaarilor Agathîrși Independenți) - Conducătorii athsarmilor se numeau THSARI(țari). Aceștia erau conducători confederați ai agathîrșilor, iar la rîndul lor, thrcaari erau conducători confederați ai athsarmilor. - Thsarii confederați agathîrșilor se căsătoreau cu femeile din casta OI a agathîrșilor, iar thrcaari agathîrși, după caz, se căsătoreau cu femei din familiile athsarmilor.

Page 82

AGARTHA CODE

DUPĂ RISIPIREA NORILOR, APARIȚIA RASELOR SOLARE, TOPIREA ZĂPEZILOR, DIN AGARTHA, RASELE CARE ȘI-AU GĂSIT ADĂPOST ACOLO AU ÎNCEPUT SĂ SE ÎNTOARCĂ ÎN VECHILE LOR TERITORII(AREALE).

Page 83

AGARTHA CODE

Rasele migrate din Carpați către locurile lor erau mult schimbate de cele de dinainte de război. Viața a început să fie reluată de la capăt. Încet, încet, rasele de pe Terra au descoperit lucruri pe care le uitaseră de mult. Totul era perfect sub conducerea justă și echitabilă a LUPTĂTORILOR ORDINULUI DRAGONULUI. Toate rasele aveau regența CTAILOR agathîrso-athsarmi. PLANETA ERA ADMINISTRATĂ DIN MUNȚII CARPAȚI, CENTRUL FIIND SFINXUL.

Page 84

AGARTHA CODE

Consiliul de administrare al întregii planete după LEGEA CERCULUI unde fiecare este și extremitate și centru în același timp
Page 85

AGARTHA CODE

Page 86

AGARTHA CODE

Au trecut cîteva mii de ani de pace pînă cînd într-o zi RASA ROȘIE A VRUT SĂ RENASCĂ ASEMENI PĂSĂRII PHEONIX DIN PROPRIA LOR CENUȘĂ. Cele mai vechi familii ale rasei roșii s-au grupat în secret și s-au dezvoltat ca o rasă de mercenari. Cînd au socotit că este timpul prielnic au atacat din nou celelalte rase umane. Începînd din antichitate și pînă în zilele noastre acest continuă încă. Acest război a luat forme deschise și ascunse. Atlanții(rasa roșie) au inventat religiile subminînd autoritatea luptătorilor Ordinului Dragonului. Ascunzîndu-le celorlalți adevărul le-au rupt legătura cu celelalte rase avansate din univers. Un grup limitat de indivizi au repus în circulație alcoolul obținut din fructe și struguri reușind astfel să șteargă din memoria oamenilor și bruma de adevăr universal care le-a mai rămas. Pornind din ruinele vechii Athlantide, acești mercenari au început o luptă sistematică de cucerire a Terrei îndreptîndu-se spre Agartha. Pe unde au trecut au creat state sclavagiste făcute după principiul de PIRAMIDĂ, principiu în care cele mai vechi familii athlante erau vîrfuri, iar ceilalți, pe măsură ce îi cucereau(omorau, distrugeau)
Page 87

AGARTHA CODE deveneau ”TREPTE”. Acești ”cuceritori” au cucerit Asia, o parte a Greciei Antice și s-au instalat la Roma.

Page 88

AGARTHA CODE

Page 89

AGARTHA CODE

Page 90

AGARTHA CODE

Teritoriile cucerite de ei le puneau sub simbolurile ”puterii lor”, pasărea Pheonix și Crucea roșie. Modul preferat de ei de ucidere a celorlalți locuitori ai Terrei care nu erau ca ei sau care luptau împotriva lor și nu se supuneau era ARDEREA PE RUG sau CRUCIFICAREA.

Page 91

AGARTHA CODE

Page 92

AGARTHA CODE EI SUNT CEI CARE L-AU RĂSTIGNIT PE MARELE LUMINAT ISUS CRISTOS ȘI AU EXTERMINAT TOATĂ GENERAȚIA DE CRIȘTI(cristali) DE LA VREMEA RESPECTIVĂ.

Au loc înfruntări armate între luptătorii Ordinului Dragonului din Carpați(cunoscuți și sub numele de dragoni/draci după stindardul pe care îl aveau – dragonul sau șarpele) și athlanții.

Page 93

AGARTHA CODE

IO NEUS(Deceneus) și BUREBISTA

Page 94

AGARTHA CODE

IO HANNIBAL

IO SPARTACUS(Sarmtracus)

DIORPANEUS DECEBALUS = IO BAL(zece dragoni)
Page 95

AGARTHA CODE În anul 101 athlanții atacă centrul Agarthei după ce i-au cucerit marginile, Roma fiind construită de către etrusci(agathîrși plecați din Cluj-Napoca de astăzi). Războaiele dacice sunt consemnate deformat, în aceste confruntări, athlanții(cunoscuți acum sub numele de ”romani”) au fost învinși în două rînduri.

Luptele continuă neîncetat și iese la lumină un alt luptător al Ordinului Dragonului cunoscut sub numele de ATTILA, care ține la distanță athlanți de Agartha.

Page 96

AGARTHA CODE

ATTILA și PAPA LEON
Athlanții înăbușă reforma generată de JOSHUA, cuoscut și sub numele de Isus Cristos, după care deformînd învățăturile marelui LUMINAT se reconvertesc în catolici dominînd astfel lumea și făcînd peste 250 de milioane de victime numai pînă în anul 1800.

Page 97

AGARTHA CODE

Page 98

AGARTHA CODE

Page 99

AGARTHA CODE

----------------------------------------------------------------În perioada Evului Mediu, în Agartha, din casta IO au răsărit Glad, Menumorut, Tiomir Negru Vodă(cunoscut și sub numele de Tacomerius, tatăl lui Basarab Întemeietorul), Basarab I Întemeietorul, Mircea cel Bătrîn, Vlad Dracu, Vlad Draculea, Ștefan Vodă. Iancu de Hunedoara este urmaș al lui Attila(care a fost un IO din cetatea a 11-a – Hunedoara).

Page 100

AGARTHA CODE

Harta Agarthei

Page 101

AGARTHA CODE

Bătălia de la Posada
Page 102

AGARTHA CODE

IO MIRCEA CEL BĂTRÎN

IO VLAD AL II-LEA DRACUL
Page 103

AGARTHA CODE

IO VLAD DRACULEA

Page 104

AGARTHA CODE

Page 105

AGARTHA CODE

Page 106

AGARTHA CODE

Page 107

AGARTHA CODE

Page 108

AGARTHA CODE

preafericiții urmași ai celor care de mii de ani omoară lumea

Page 109

AGARTHA CODE

Reprezentantul Domnului întinzînd mîna să mai ia ceva…

Page 110

AGARTHA CODE În anul 1802 pe data de 26 octombrie a avut loc un cutremur care a clătinat cetățile Carpaților din temelii. În urma acestui eveniment luptătorii Ordinului Dragonului au primit o grea lovitură. Ia naștere DINASTIA DE LA SUPRAFAȚĂ A CTAILOR AGATHÎRȘI ȘI AGATHÎRSO-SARMAȚI. Din neamul Basarabilor se ridică IO NICOLAE cunoscut și sub numele de Nicolae Ceaușescu. Omul din spatele lui a fost cel cunoscut sub numele de Ion Gheorghe Maurer.

IO NICOLAE

IO Ion Gheorghe Meurer

Page 111

AGARTHA CODE IO Ștefan cel Mare domn al Moldovei, nepot al lui Mircea cel Bătrîn și văr cu Vlad Draculea, se trage din Vladimir Monomah și Githa de Wessex, fiica lui Harald al II-lea. Harald al II-lea a luptat împotriva intereselor catolicilor în Anglia. Harald al II-lea se trage din regele Arthur, din casele regale ale ARTHICȚILOR(picților). Descendent din Ștefan cel Mare este astăzi nimeni altul decît VLADIMIR PUTIN(de Putna). Autorul acestor dezvăluiri, IO AS THAARQ UN AG VALENTIN, descinde direct din CTAII celei de-a 7-a cetăți – RAMADANIA(Ramadava) din Munții Subbuzăului.

MONUMENTUL OMENIRII DE LA MARCAHUASI Statuia eliberării omenirii
Page 112

AGARTHA CODE

Page 113

AGARTHA CODE

Page 114

AGARTHA CODE

Page 115

AGARTHA CODE

Page 116

AGARTHA CODE Dacă anumite lucruri s-au întîmplat așa cum s-au întîmplat asta nu înseamnă că așa era și normal sa se întîmple, iar dacă anumite lucruri se întîmplă așa cum se întîmplă asta nu înseamnă că așa este și normal să fie. în acest colț de univers unde neamul nostru pămîntesc a prins rădăcini adînci ca și codri de stejari, nu suntem datori nimănui și nam prigonit niciodată pe nimeni. Vrem să trăim cu vecinii pe care-I avem și cu cei din țări mai îndepărtate. Noua nu ne plac războaiele. Am luptat și vom lupta însă ori de cîte ori neatîrnarea și hotarele țării noastre vor fi amenințate, iar dacă va fi nevoie vom ști ce să facem ca sa TRĂIM….sau să murim LIBERI, fiindcă unii oameni, ca și codrii de stejari, își au rădăcinile DIN TOTDEAUNA AICI.

IO AS-THAARQ UN-AG VALENTIN,
al 7-lea CTAI(CRAI) al dinastiei de la suprafață al poporului agathîrs, thrcaar al cetății Ramadania, primus inter agathîrsaes pares (primul dintre agathîrșii egali).
Page 117

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful