Modele de felicitari pentru 8 martie Iata modelul de felicitare pe care eu il confectionez anul acesta pentru mamicile de la grupa.

Sper sa va placa si sa va fie…inspiratie… MATERIALE NECESARE: CARTON COLORAT HARTIE XEROX COLOR LIPICI CUTER PERFORATOR(se poate realize aplicand o floare in cilturi daca nu aveti perforator) Iata si detalii de realizare : 1. Se ia o coala carton color si se pliaza in doua, apoi pe colturi se perforeaza un model… Eu am folosit un perforator floare de la Opitec

Tot pe hartie de aceeasi culoare ca si fasia aplicata peste flori am scris si urarea. 3. sa contrasteze cu felicitarea(cartonul color).2. Realizarea ghiocelului de pe fata felicitarii: a) Se traseaza conturul ghiocelului dupa model. Coala din interior trebuie sa fie deschisa la culoare. apoi se decupeaza cu un cuter partile interioare . In interiorul felicitarii se aplica o fasie de hartie Xerox color peste florile perforate pentru a le scoate in evidenta.

b) Marginea ghicelului se decupeaza cu foarfeca c) Se lipeste ghiocelul cu lipici solid (cel lichid inmoaie hartia si raman cute) .

IATA CE AM REALIZAT PENTRU MAMICILE DE LA GRUPA MEA : VA DORESC O PRIMAVARA MINUNTATA! PROFESOR GHETLA VIOLETA. CU ATAT FELICITARILE VOR FI MAI VESELE. JUD. CU CAT FOLOSITI MAI MULTE CULORI. VRANCEA . 1 JARISTEA .4. GRADINITA NR.