Click to editProf.

Georgiana Voicu Cursant : Master subtitle style

Tema nr. 2 : SANAKO

2/19/13

buton deschide o fereastra care afiseaza toate statiile elev active in acel moment. selecteaza statia pe care dorim sa o adaugam apoi accesam butonul Add to session A  Acest  Se 2/19/13 .Adaugarea Elevilor in Clasa  Pentru a adauga Elevi in Clasa. se acceseaza butonul Show Corridor in format text situat in subsolul interfetei Tutor.

se acceseaza butonul Homework. va deschide fereastra Homework in care se pot aloca materiale elevilor sau se pot colecta materialele cu munaca individuala.  Acesta 2/19/13 .Optiunea HOMEWORK  Pentru a deschide fereastra Homework in vederea distribuirii si colectarii fisierelor de la elevi.

CHAT nu este disponibila elevilor decat daca este activata de pe statia Tutor. se acceseaza Send pentru trimiterea mesajului. unui mesaj chat se face prin tastarea mesajului in campul situat in partea de jos a ferestrei chat. sau dezactivarea functiei  Trimiterea  Functia 2/19/13  Activarea .Optiunea CHAT  Accesand optiunea CHAT se deschide fereastra de comunicare Chat.

aceste pictograme servesc in a demonstra daca au inteles lectia. activarea acestuia. daca au intrebari sau nu au inteles subiectul lectiei. trei pictograme se vor activa in aplicatia Student. exclamarii din dreptul fiecarui elev reprezinta faptul ca elevii au raspuns sau nu.Optiunea LIVE FEEDBACK  Se activeaza butonul Live feedback situat in interfata Tutor. acest semn al exclamarii din  Dupa  Semnul 2/19/13  Accesand .

se va deschide o fereastra in care se pot crea intrebari grila. introduce intrebarea. care pot fi ulterior trimise elevilor.Optiunea BUTONUL VOTING  Se acceseaza butonul VOTING. . se pot selecta doua.  Se  Se  Se introduc raspunsurile alternative in campurile de la optiunea CHOISES si 2/19/13 apoi se verifica raspunsul corect. trei sau un numar nelimitat de alternative. selecteaza numarul de raspunsuri alternative.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful